bbbb Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι σχέση έχει το mobileuncle tools με το φλασάρισμα των gapps απο το recovery; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Απο εδω τα Gapps παιδια............. http://www.droidcrave.com/android-gapps-downloads/ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τι σχέση έχει το mobileuncle tools με το φλασάρισμα των gapps απο το recovery; βαλε λινκ να φλασαρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ όσο είχα την max flavour φλάσαρα αυτό http://direct.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1932 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Εγώ όσο είχα την max flavour φλάσαρα αυτό http://direct.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=1932 με ποιο προγραμμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Tι εννοείς με ποιο πρόγραμμα; Mε το cwm recovery που ειχα πάνω στη συσκευή Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PANOSPAT Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Παιδιά υπάρχει κανένα μαγαζί που μπορώ να αγοράσω την θήκη την nilkin που ταιριάζει στο κινητό μας , και αν ξέρεις κάποιος ποιά είναι πιο λεπτή απο τις δύο μεταξύ mofi και nilkin . Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Tι εννοείς με ποιο πρόγραμμα; Mε το cwm recovery που ειχα πάνω στη συσκευή δεν μπορω να κανω απο εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 δεν μπορω να κανω απο εκει. Δοκιμασε απο εδω φιλε να δεις. http://www.droidcrave.com/android-gapps-downloads/ Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Δοκιμασε απο εδω φιλε να δεις. http://www.droidcrave.com/android-gapps-downloads/ πως θα φλασαρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 πως θα φλασαρω? Mε το cwm recovery,χυμα στην καρτα sd,και απο εκει μετα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Mε το cwm recovery,χυμα στην καρτα sd,και απο εκει μετα. δεν εχω playstore επειδη εβαλα max Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 δεν εχω playstore επειδη εβαλα max Κατέβασε απ το θεμα του carliv με την ρομ, το πακετο με τα gapps και εγκατεστησε το απ το cwm Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Mα αυτά έγραψε ήδη ότι δεν μπορεί να τα βάλει :confused: Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Mα αυτά έγραψε ήδη ότι δεν μπορεί να τα βάλει :confused: Nαι δεν φλασαρει το κινητο μου. Kατεβασα και το rom manager τι αλλο να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Την ρομ πως την φλάσαρες; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Την ρομ πως την φλάσαρες; φιλε παταω install rom from sd card και δεν φλασαρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Θελω να ρωτησω ολους εσας οι οποιοι εισται full time χρηστες του zte967s για την εμπειρια σας απο την οθονη του κινητου Με καλυπτει πληρως οσο αναφορα τις απαιτησεις μου...ιδανικο μεγεθος, μεγαλη μπαταρια κτλ Εχω ομως αμφιβολιες για την οθονη, σε μερικα βιντεακια που βλεπω σε σχεση πχ με την hd οθονη του zte987 μου φαινονται ολιγον ξεβαμενα τα χρωματα, το μαυρο φαινεται γκρι κτλ πχ Ισχυει κατι τετοιο; Ειναι συνεπεια της qhd αναλυσης; Η εναλλακτικη μου ειναι το Xiaomi Red Rice hd αναλυσης αλλα δεν μου αρεσει που εχει μικροτερη οθονη και μπαταρια...:confused: φιλε μου το εχω μια βδομαδα και ειμαι κ κατοχος ενος thl w8s. η φωτεινοτητα του zte στο 0% αντιστοιχει σε 30% στο thl. ειναι ΚΙΝΗΤΑΡΑ το zte παει κ τελειωσε. του εχω αλλαξει τα "φωτα" (δοκιμες και οτι αλλο θες) και οδευω για 5η μερα χωρις φορτιση (εχω 27%) ακομα :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ποιο recovery έχεις πάνω; Γιατι δε θυμάμαι σε κάποιο να είδα να γράφει install rom from sd card αλλά install zip from sd card Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Ποιο recovery έχεις πάνω; Γιατι δε θυμάμαι σε κάποιο να είδα να γράφει install rom from sd card αλλά install zip from sd card max flavour ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- τα εχω δει ολα σημερα...Σας αφηνω τωρα καθε απαντηση δεκτη. θα τω δω καλυτερα αυριο και θα σας γραψω αν ειναι τι εγινε. καλο βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2014 Τα βηματα ειναι: Φλασαρεις το cwm recovery Φλασαρεις ρομ Φλασαρεις gapps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 καλημερα!γιατι μετα απο κληση που κανω κανει reboot τις σιμ;ειδικα οταν κανω απο την 3g cosmote?δηλαδη μου ξαναζηταει πιν για να ανοιξη το κινητο;ειμαι με minideal 1.05 Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έχεις συνδεδεμένο bt ακουστικό; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Έχεις συνδεδεμένο bt ακουστικό; ναι της samsung!?παιζει ρολο; Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavros1 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 (edited) Μπορώ με κάποιο τρόπο να αλλάξω τη γλώσσα στο recovery mode; Γιατί τώρα είναι στα κινέζικα. edit: Οκ βρήκα πως γίνεται. Edited January 14, 2014 by stavros1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts