nebtios Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Νεα εφαρμογη ! Auto screen . Το δοκιμασα , ειναι εφαρμογη για να κλεινει η οθονη μολις κλεινουμε το καπακι. Δεν την εχω πολυ ωρα αλλα εχει 2 πραγματακια καλα. 1. Μπορεις να επιλεξεις μετα απο ποσα δευτερολεπτα θα κλεισει. Το εβαλα στα 2 δευτερολεπτα και οποτε δεν κλεινει αμεσως μολις περασει καταλαθος το χερι μου απο κει. 2. Επιλογη για battery saver . Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. 3. Επιλογη να μην λειτουργει οταν βλεπουμε σε full οθονη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά σε εσάς όταν κλείσετε το κινητό τα δεδομένα δικτύου στην επανεκκίνηση ανοίγουν αυτόματα και ας τα είχατε κλείσει γιατί θα με τρελάνει αυτό το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Νεα εφαρμογη ! Auto screen . Το δοκιμασα , ειναι εφαρμογη για να κλεινει η οθονη μολις κλεινουμε το καπακι. Δεν την εχω πολυ ωρα αλλα εχει 2 πραγματακια καλα. 1. Μπορεις να επιλεξεις μετα απο ποσα δευτερολεπτα θα κλεισει. Το εβαλα στα 2 δευτερολεπτα και οποτε δεν κλεινει αμεσως μολις περασει καταλαθος το χερι μου απο κει. 2. Επιλογη για battery saver . Δεν ξερω κατα ποσο ισχυει. 3. Επιλογη να μην λειτουργει οταν βλεπουμε σε full οθονη. Τελικά μάπα το καρπουζι. Στη αρχη ολα οκ αλλα μετά ανοιγει όποτε το θυμάται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μια ερώτηση προς όσους δοκίμασαν την νέα max flavour. έχει αφαιρέσει τον στοκ browser ? Γιατί φοράω την 3.4 και είναι το μόνο που μου λείπει για να είναι οπως θέλω η συσκευή Για ποιο λογο δεν την αφερεις? Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Για ποιο λογο δεν την αφερεις? εννοούσα ότι εμένα δεν έχει τον στον browser αν και θα τον ήθελα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά σε εσάς όταν κλείσετε το κινητό τα δεδομένα δικτύου στην επανεκκίνηση ανοίγουν αυτόματα και ας τα είχατε κλείσει γιατί θα με τρελάνει αυτό το κινητό Φίλε με την max flavour που έχω τώρα,δε συμβαίνει αυτό Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά σε εσάς όταν κλείσετε το κινητό τα δεδομένα δικτύου στην επανεκκίνηση ανοίγουν αυτόματα και ας τα είχατε κλείσει γιατί θα με τρελάνει αυτό το κινητό Εμένα ανοίγουν κανονικά. Υπάρχει μια καλή λύση που έχω κάνει και με βολεύει. Κατέβασα το Profile Manager όπου και έφτιαξα 4 προφίλ. Δλδ 1 με ηχους - δόνηση - mobile data , 2 αθορυβο με δόνηση .... , 3 κατι άλλο... Οποτε αν θέλω τώρα να το βάλω αθόρυβο επιλέγω το 2. Εσυ βάλτο το πρόγραμμα αυτό και δεν χρειάζεται να αλλάξεις προφίλ. Θα το έχεις εκει που θες μόνιμα και θα τα ενεργοποιεί αυτό μόνο του. οκ ? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ρε παιδιά η ρομ 1.0.5 που έβαλα αξίζει η έκανα μακακια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Θεϊκό !! Δεν είχα χρόνο να ακολουθήσω όλα τα βήματα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω ήδη ξεκολλήσει από το 14% και ότα θα βρω χρόνο θα κάνω και τη διαδικασία του calibration. Χίλια ευχαριστώ! Παιδιά πρέπει να μπει στο pdf! Το πρόσθεσα πριν λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ρε παιδιά η ρομ 1.0.5 που έβαλα αξίζει η έκανα μακακια Εαν ειναι του minideal μια χαρα ειναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 εννοούσα ότι εμένα δεν έχει τον στον browser αν και θα τον ήθελα. Eχω την εντύπωση ότι ο stock browser υπάρχει και στην flavour 3.4.Στην smart δεν υπάρχει.Αλλά ευελπιστώ ότι στην νέα έκδοση θα υπάρχει,καθως η flavour καλή ειναι αλλά δεν έχει 3g και στις 2 σιμ κάτι που προσωπικά χρειάζομαι Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Εαν ειναι του minideal μια χαρα ειναι. είναι η δεύτερη από συνημμένο που είναι εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 είναι η δεύτερη από συνημμένο που είναι εδώ Εισαι οκ φιλε μου.Βεβαια υπαρχουν και αλλες,αλλα αυτη ειναι αρκετα δουλεμενη,σταθεροτατη,χωρις προβληματα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
durutti Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έχω δοκιμάσει να μπω recovery με συνδυασμό volume up +power (παρεμπιπτόντως στο PDF νομίζω αναφέρει και το up και σε άλλο σημείο το. down ), mobile uncletools, quickbot, το σύνδεσα στον υπολογιστή χωρίς μπαταρία,κι άλλο ένα πρόγραμμα που πρότεινε το xposed . Πάντα κολλάει στο σήμα το ZTE και ξεκολλα μόνο με αφαίρεση μπαταριας. Πως θα μπω recovery? Τι λάθος κάνω? Μπορώ να το περασω αλλιώς? Σε 2 κινητά όλα αυτά. Πείτε τίποτα κι εσείς που παραλαβατε αυτή τη βδομάδα,μπαίνει κανονικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Υπαρχουν διαφορες αναμεσα στην 1,05 του minideal με αυτη που φοραει το κινητο απο to2c? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Έχω δοκιμάσει να μπω recovery με συνδυασμό volume up +power (παρεμπιπτόντως στο PDF νομίζω αναφέρει και το up και σε άλλο σημείο το. down ), mobile uncletools, quickbot, το σύνδεσα στον υπολογιστή χωρίς μπαταρία,κι άλλο ένα πρόγραμμα που πρότεινε το xposed . Πάντα κολλάει στο σήμα το ZTE και ξεκολλα μόνο με αφαίρεση μπαταριας. Πως θα μπω recovery? Τι λάθος κάνω? Μπορώ να το περασω αλλιώς? Σε 2 κινητά όλα αυτά. Πείτε τίποτα κι εσείς που παραλαβατε αυτή τη βδομάδα,μπαίνει κανονικά? Μηπως εχεις ενεργοποιημενη τη '''γρηγορη εκκινηση'''?? αν την εχεις ενεργη απενεργοποιησε την. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leofis Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους. Ερώτηση, Widget στην οθόνη κλειδώματος δεν μπορώ να βάλω; Όπως για παράδειγμα με την εφαρμογή Dashclock. Νόμιζα ότι η 4.2.1 το υποστήριζε αυτό. edit: Σε ευχαριστώ bbbb, κρίμα. Edited November 13, 2013 by Leofis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) Δε μπορεις να βάλεις γιατί η zte άλλαξε την default οθόνη κλειδώματος με δική της υλοποίηση.Κυκλοφόρησε η νέα max flavour http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 Είχατε δίκαιο. Ήταν ntfs σε fat32 ειναι κομπλέ. Στικάκι αναγνωρίζει οκ. Του έβαλα όμως ένα αντάπτορα με κάρτα sd 8 gb αλλα δεν την αναγνωρίζει. Σε fat 32 ειναι η κάρτα. Γιατί ? Δοκίμασα μια 16αρα sd με εξωτερικό αντάπτορα και δούλεψε κανονικά Edited November 13, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δε μπορεις να βάλεις γιατί η zte άλλαξε την default οθόνη κλειδώματος με δική της υλοποίηση.Κυκλοφόρησε η νέα max flavour http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 Δοκίμασα μια 16αρα sd με εξωτερικό αντάπτορα και δούλεψε κανονικά ΒΒΒΒ ειναι εμφανης η διαφορα της απο την 1,05 που αξιζει η μεταβση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giokoul Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ΚΑλημέρα σε όλους! έχω πάρει ένα καινούργιο v967s και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή email του android. Συνδέω το λογαριασμό μου βλέπω τα τη λίστα με τα εισερχόμενα αλλά μόλις πάω να δώ το κείμενο του μηνύματος η εφαρμογή κλείνει μόνη της και μου λέει ότι "σταμάτησε να λειτουργεί".. Υπάρχει κανείς με το ίδιο πρβλ? Καμια Ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 (edited) ΚΑλημέρα σε όλους! έχω πάρει ένα καινούργιο v967s και προσπαθώ να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή email του android. Συνδέω το λογαριασμό μου βλέπω τα τη λίστα με τα εισερχόμενα αλλά μόλις πάω να δώ το κείμενο του μηνύματος η εφαρμογή κλείνει μόνη της και μου λέει ότι "σταμάτησε να λειτουργεί".. Υπάρχει κανείς με το ίδιο πρβλ? Καμια Ιδέα τί μπορεί να συμβαίνει?? Eχουν αναφερει διαφοροι προβλημα στην εφαρμογη του android. Δομιμασε καποιο αλλο client . Καλη επιλογη ο k-9. Edited November 13, 2013 by PAN_10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ΒΒΒΒ ειναι εμφανης η διαφορα της απο την 1,05 που αξιζει η μεταβση? ναι αξιζει πατηστε του κι το thank you button στο thread ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 ναι αξιζει πατηστε του κι το thank you button στο thread ;) Να περιμενω καλύτερα να κανω τις 3 πρωτες φορτισεις και μετα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Να περιμενω καλύτερα να κανω τις 3 πρωτες φορτισεις και μετα? Καμια σχεση,και τωρα την παιρνας εαν θες,5 λεπτα δουλεια ειναι. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Καμια σχεση,και τωρα την παιρνας εαν θες,5 λεπτα δουλεια ειναι. Το ξερω πως ειναι συντομη διαδικασια απ το nexus ερχομαι;) απλα νομιζω καπου το χα διαβασει. Το gravity μπαινει και στην max ή εχει ενσωματωμενα εργαλεια ο developer? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts