master_alarm Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 τα ελληνικα καναλια μεσω του xmbc πως παιζουν γιατι μενω σε επαρχια και η ποιοτητα τους ειναι χαλια (ακομα δεν εχει ερθει η Digea), Ironwolf εχεις κανενα προβλημα στην αναπαραγωγη σε 1080p? Επισης πως γινεται να ανοιγει αμεσως το xbmc και να του εγκαταστησω τον Google Chrome ως Browser Μέσο ενός plugin που λέγεται lambda. Μπορείς να το κατεβάσεις απ το http://www.xbmchub.com λέει τρόπο για να εγκαταστησεις από το Android όλα τα plugin η και από το υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μέσο ενός plugin που λέγεται lambda. Μπορείς να το κατεβάσεις απ το http://www.xbmchub.com λέει τρόπο για να εγκαταστησεις από το Android όλα τα plugin η και από το υπολογιστή Σε ευχαριστω για την απαντηση αλλα εγραψα σε λαθος ποστ, νομιζα οτι εγραφα εκει που λεμε για τα Android TV Box :confused::confused: Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas_allos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μόλις παρήγγειλα και εγώ το κινητό από MiniDeal η οποία όμως δεν είχε ακουστικά για το μοντέλο αυτό. Έχετε να προτείνετε κάποια ακουστικά αλλά και κάποιο bluetooth που δουλεύει καλά με το ZTE; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 περίπτωση YDSTW ?? You Do Something Terribly Wrong :p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μόλις παρήγγειλα και εγώ το κινητό από MiniDeal η οποία όμως δεν είχε ακουστικά για το μοντέλο αυτό. Έχετε να προτείνετε κάποια ακουστικά αλλά και κάποιο bluetooth που δουλεύει καλά με το ZTE; http://www.obostore.com/35...e-p-15598.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μου προτείνετε να το πάρω; Το site είναι αξιόπιστο; Θα έρθει σίγουρα, δηλαδή σε 15 μέρες, στην τιμή που γράφει και σε άριστη κατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 (edited) Viber με 2 κάρτες μέσα δεν μου ήρθε ποτέ SMS ενεργοποίησης (πιθανότατα φταίει η υπηρεσία). Δηλαδή μονή λύση για 160 χαρακτήρες σε SMS ειναι να βάλουμε το χαζο πληκτρολόγιο που λέει ο οδηγός??? Το mms.apk δεν φορτωνει. Επίσης όπως ρωτησα και πριν τι μπορεί να φταίει που κολλάει όταν ζητάω reboot to recovery στο mobileuncle? Αν δεν σου έρθει το SMS από το Viber, περιμένεις να περάσει το λεπτό που έχει σαν χρονικό όριο για να του δώσεις τον κωδικό από το SMS και στη συνέχεια σε οδηγεί σε μιά νέα διαδικασία όπου σε καλεί το αυτοματοποιημένο τους σύστημα και ακούς τον κωδικό. Edited November 11, 2013 by anna2 Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Μου προτείνετε να το πάρω; Το site είναι αξιόπιστο; Θα έρθει σίγουρα, δηλαδή σε 15 μέρες, στην τιμή που γράφει και σε άριστη κατάσταση; Το κιν. ειναι πολύ καλό. Εγώ το παρέλαβα απο minideal πριν λίγες μέρες. Σε όλα ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίπου κάνει 15 μερες να έρθει +- μερικες μέρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
senniha1994 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπερα σε ολους τους εμπειρους χρηστες του forum!!!Παρελαβα το κινητο στις 8/11 επειτα απο αναμονη 30 ημερων απο minideal. Το κινητο ειναι αψογο!!η μπαταρια βγαζει 1 μερα(εχω εμμονη να το εχω στα χερια μου).Πηγα αθηνα για τον μαραθωνιο κ εκει καταλαβα οτι λειπη προγραμμα gps που να δουλευει χωρις δικτυο.(google maps δουλεψα).Σας παρακαλω καντε κ ενα οδηγο για προγραμματα gps κ με τα tweaks για το gps.εψαξα λιγο κ γινεται χαμος με τα μοντελα mkt 6589.ευχαριστω.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 https://sites.google.com/site/ztev967sgr/gps Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπερα σε ολους τους εμπειρους χρηστες του forum!!!Παρελαβα το κινητο στις 8/11 επειτα απο αναμονη 30 ημερων απο minideal. Το κινητο ειναι αψογο!!η μπαταρια βγαζει 1 μερα(εχω εμμονη να το εχω στα χερια μου).Πηγα αθηνα για τον μαραθωνιο κ εκει καταλαβα οτι λειπη προγραμμα gps που να δουλευει χωρις δικτυο.(google maps δουλεψα).Σας παρακαλω καντε κ ενα οδηγο για προγραμματα gps κ με τα tweaks για το gps.εψαξα λιγο κ γινεται χαμος με τα μοντελα mkt 6589.ευχαριστω.:lol: Εμενα πάντως το gps δούλεψε χωρίς να ρυθμίσω τπτ , ολα οκ ήταν. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaDiRa Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Το κιν. ειναι πολύ καλό. Εγώ το παρέλαβα απο minideal πριν λίγες μέρες. Σε όλα ειμαι πολύ ευχαριστημένος. Περίπου κάνει 15 μερες να έρθει +- μερικες μέρες. Πλήρωσες 52 ευρώ μόνο; Συνεχίζει να μου φαίνεται πολύ χαμηλή τιμή για ένα τέτοιο κινητό. Επίσης ξέρεις πόσο καιρό θα κρατήσει η προσφορά; Σκοπεύω να το παραγγείλω προς το τέλος της εβδομάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Πλήρωσες 52 ευρώ μόνο; Συνεχίζει να μου φαίνεται πολύ χαμηλή τιμή για ένα τέτοιο κινητό. Επίσης ξέρεις πόσο καιρό θα κρατήσει η προσφορά; Σκοπεύω να το παραγγείλω προς το τέλος της εβδομάδας. 52 ευρώ ? Φιλε μου κοιτάς άλλο τηλ. , ή έχεις μπερδευτεί. Το κιν. κάνει $154.99 δλδ , €117.25. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπέρα παίδες,εγώ παρέλαβα το 3ο v967s αλλά μου κολλάει στο boot screen στην αρχή,δεν μπαίνει στο λειτουργικό..καμία ιδέα του τι να κάνω?το recovery mode είναι στα κινέζικα..οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kanenas_allos Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 http://www.obostore.com/35...e-p-15598.html Σε ευχαριστώ. Για καλό bluetooth γνωρίζεις κάτι; Και κάτι που ξέχασα και συγγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί εδώ: Φορτιστή και βάση αυτοκινήτου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Σε ευχαριστώ. Για καλό bluetooth γνωρίζεις κάτι; Και κάτι που ξέχασα και συγγνώμη αν έχει ξαναπαντηθεί εδώ: Φορτιστή και βάση αυτοκινήτου; Bluetooth έχω ένα της i-tech μια χαρά ειναι. Για τα άλλα ψαξε στο ebay. Μονο στο φορτιστη κοιτα να ειναι σωστά τα Amper και τα Volt. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Guys δεν ξερω ποια ρομ εχετε αλλα αυριο μεθαυριο θα διαθεσει ο carliv την max flavour beta v4 και σε καμια βδομαδα την τελικη εκδοση. Αυτη τη στιγμη τη δοκιμαζω και μπορω να πω οτι ειναι εκπληκτικη και πολυυυυυυυ βελτιωμενη. Απλα υπενθυμιζω οτι δεν ενεργοποιει το 3g και στις 2 sim. Στηριξτε τη δουλεια του γιατι ειναι απλα η καλυτερη μεχρι στιγμης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 την αλφα1 τρεχω αλλα σημαντικες διαφορες δεν ειδα με την 3,4 :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Προσωπικά βλέπω ότι κάνει μια σημαντική προσπάθεια για να γίνει καλύτερο το τηλέφωνο μας και τον στηρίζω.Θα βγάλει και νέα smart rom κάποια στιγμή. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 sos κατι πατησαν τα παιδια παιζοντας και τωρα μου γβαζει οτι και να κανω στο goople play error while downloading "εφαρμογη" could not be downloaded due to an error (491).... Ti να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paloukaros Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπέρα παίδες,εγώ παρέλαβα το 3ο v967s αλλά μου κολλάει στο boot screen στην αρχή,δεν μπαίνει στο λειτουργικό..καμία ιδέα του τι να κάνω?το recovery mode είναι στα κινέζικα..οπότε δεν μπορώ να κάνω και πολλά Το πρόβλημα λύθηκε..η 4η επιλογή στα κινέζικα είναι και αμέσως απενεργοποίηση του fast boot... να ναι καλά ο googles:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 την αλφα1 τρεχω αλλα σημαντικες διαφορες δεν ειδα με την 3,4 :p Η 4.0.1 δεν ειχε μεγαλες διαφορες, η 4.0.2 που ειναι candidate release ομως εχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπερα σε ολους...Πριν λιγο παρελαβα κι εγω το κινητο και το πρωτο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το greenify μιας και λεγατε τα καλυτερα εδω μεσα...Εχω ενα θεμα ομως...Μπαινω στο μενου και δεν το βρισκω πουθενα σαν προγραμμα...Οταν παω playstore μου το δειχνει στις εγκατεστημενες εφαρμογες...Εβαλα την πληρωμενη εκδοση...Καμια ιδεα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Καλησπερα σε ολους...Πριν λιγο παρελαβα κι εγω το κινητο και το πρωτο που εκανα ηταν να εγκαταστησω το greenify μιας και λεγατε τα καλυτερα εδω μεσα...Εχω ενα θεμα ομως...Μπαινω στο μενου και δεν το βρισκω πουθενα σαν προγραμμα...Οταν παω playstore μου το δειχνει στις εγκατεστημενες εφαρμογες...Εβαλα την πληρωμενη εκδοση...Καμια ιδεα? Πρέπει να κατεβάσεις και τη free, η επί πληρωμή είναι μόνο το "κλειδί". This is just a donation package which activatessome experimental features in the Greenify (free) app. Enable features from the main menu of Greenify. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2013 Και επισης για να δουλέψει η donation έκδοση,πρέπει πρώτα να έχει εγκατασταθεί το xposed framework http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1574401 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts