Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις έβαλα το automation. Πραγματικά εντυπωσιακό πρόγραμμα. Εσείς πως το έχετε σετάρει? Δεν έχω flip cover οπότε χρησιμοποιώ τον proximity sensor μόνο για να ξεκλειδώνω το κινητό. Το κλειδώνω με gesture του nova. Από κατανάλωση μπαταρίας τι λέει?

Περιμένω απόψεις...

Επίσης κάπου διάβασα ότι σε κάποιον μετά από ένα μήνα του έβγαλε off τον proximity sensor... Μήπως αντί για καλό στο τέλος βρούμε τον μπελά μας?

Edited by anikologr

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε παιδια γιατι δεν βαζεται στον οδηγο τι πρεπει να σεταρουμε για το καθε προγραμμα... και τι προγραμματα χρειαζεται το κινητο για να ειναι super... ωστε να μην εχουμε το αγχος του προβληματος....

Μία ακόμα ερώτηση. Σκέφτομαι να βάλω κάποια στιγμή την MaxFlavour. Στην εγκατάσταση λέει...

INSTALL INSTRUCTION:

To flash a new ROM properly, you need one of my recoveries (for these I'm sure they works).

1. Reboot to recovery.

2. Do a nandroid backup or backup in cwm.

3. mount USB Mass Storage and delete from sdcard these three directories:

.android_secure

Android

LOSTDIR

4. Copy ROM zip or zips on sdcard

5. Eject mass storage from computer and then unmount in recovery

6. wipe all/factory reset or pre-flash wipe in recovery

7. wipe or erase dalvik cache

8. flash zip from sdcard, choose ROM zip, flash it and reboot, or if you flash my ROM version 3.3, the phone will reboot itself.

That's all, this is the correct way to flash any new ROM in any phone thru recovery.

Τα βήματα 3,4,5 είναι απαραίτητα? Και αν ναι απο που τα κάνω? Μέσα απο το Recovery? Γιατί στο παλιό μου v970 δεν χρειάζονταν αυτα τα 3 βήματα...

Έχω το Tom Tom στο κινητό και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Πως μπορώ να πάρω backup τα αγαπημένα? Θέλω να τα κρατήσω για να αλλάξω Ρομ και να βάλω την Max.

Θα πάρεις ένα backup των εφαρμογών σου με το titanium backup.

Μόλις έβαλα το automation. Πραγματικά εντυπωσιακό πρόγραμμα. Εσείς πως το έχετε σετάρει? Δεν έχω flip cover οπότε χρησιμοποιώ τον proximity sensor μόνο για να ξεκλειδώνω το κινητό. Το κλειδώνω με gesture του nova. Από κατανάλωση μπαταρίας τι λέει?

Περιμένω απόψεις...

Επίσης κάπου διάβασα ότι σε κάποιον μετά από ένα μήνα του έβγαλε off τον proximity sensor... Μήπως αντί για καλό στο τέλος βρούμε τον μπελά μας?

Στο pdf αρχείο του πρώτου ποστ γράφει πως το σετάρεις.Αν σε καμμιά 15 μέρες γράψω ότι σταμάτησε να λειτουργεί ο proximity sensor του κινητού μου και κατά συνέπεια σταμάτησε να λειτουργεί και το πρόγραμμα,βγάλε το automaton...Προσωπικά όσο λειτουργεί θα το χρησιμοποιώ

Edited by bbbb

χρησιμοποιω εδω και δυο μερες το smart cover lite αντι του automaton .το εχει δοκιμασει κανεις?? εχω την εντυπωση οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια. επισης δεν αφηνει παρα μονο 3 εφαρμογες να εξαιρεσεις απο την λειτουργια του.αλλιως οταν περνας το χερι πανω απο τον σενσορα κλεινει η εφαρμογη. για παραπανω πρεπει να το αγορασεις. στο automaton συμβεαινει το ιδιο?? Edited by nickolasbab

εγω παντως οταν κανω επανεκκινηση το τηλεφωνο πρεπει να ξαναδωσω adminstrator acces στο automaton για να ενεργοποιηθει παλι...
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Εγω απο Παρασκευη χρησιμοποιω ενα λιγο πιο "ερασιτεχνικο" προγραμμα και ως τωρα πηγε πολυ καλα με σχεδον μηδενικη καταναλωση μπαταριας. Το automaton νομιζω οτι μου ετρωγε αρκετα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=it.android.smartscreenonlite

igo,sygic,tomtom.Αυτά δουλεύουν σίγουρα.Dontpanic αγορασμένο απο gi,το έχω και δουλεύει κανονικά

Ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα-->απενεργοποίηση γρήγορης εκκίνησης

Παιδιά οι νέοι κάτοχοι διαβάστε το pdf από το πρώτο ποστ.Θα σας λυθούν αρκετές απορίες

το igo παντως εμενα δεν δουλεψε το τομ τομ ναι

http://www.aliexpress.com/item/ZTE-V987-Back-Battery-Case-Cover-Door-Original-Free-Shipping/1310033896.html

ασπρο καπακι?

ας αρχισω τη συνεισφορα μου αφου μαλλον εφτασε στο αεροδρομιο :D

θηκη 'η μπαταρια/φορτιστη εχει παραλαβει κανεις τελικα απο εξωτερικο μαγαζι τυπου aliexpress, ebay κλπ. Δεν εβαλα θηκη στην παραγγελια και κοιταω τα πιο πανω για την μοφι 'η αντιστοιχη δερματινη.

Δεν βγαινει σε μαυρο η μοφι..

Edited by durutti

Θα πάρεις ένα backup των εφαρμογών σου με το titanium backup.

Στο pdf αρχείο του πρώτου ποστ γράφει πως το σετάρεις.Αν σε καμμιά 15 μέρες γράψω ότι σταμάτησε να λειτουργεί ο proximity sensor του κινητού μου και κατά συνέπεια σταμάτησε να λειτουργεί και το πρόγραμμα,βγάλε το automaton...Προσωπικά όσο λειτουργεί θα το χρησιμοποιώ

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μήπως όλα αυτά τα προγράμματα τύπου Automaton προκαλούν τελικά βλάβη του proximity sensor?

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

ας αρχισω τη συνεισφορα μου αφου μαλλον εφτασε στο αεροδρομιο :D

Πότε το παράγγειλες και από ποιό μαγαζί;

Edited by anna2
Φιλικά.Γιώργος.

Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Μήπως όλα αυτά τα προγράμματα τύπου Automaton προκαλούν τελικά βλάβη του proximity sensor?

Προσωπικά δε γνωρίζω.Για μένα πάντως στο συγκεκριμένο κινητό τέτοιου είδους προγράμματα είναι απλά must have.Τώρα αααααν κάποια στιγμή προκληθεί βλάβη,οκ τι να κάνουμε

Καλυτερα να σου χαλασει ο prox sensor παρα το power button, αλλιως μετα τι θα κανεις, πως θα το επισκευασεις; Δεν θα μπορεις να ανοιξεις το κινητο.

Καλυτερα να σου χαλασει ο prox sensor παρα το power button, αλλιως μετα τι θα κανεις, πως θα το επισκευασεις; Δεν θα μπορεις να ανοιξεις το κινητο.

Θα αλλάξεις το power button απλά.

Φιλικά.Γιώργος.

Aν βάλεις την σωστή έκδοση θα δουλέψει

Ποια είναι ξέρεις?

Aν βάλεις την σωστή έκδοση θα δουλέψει

Ποια είναι αυτή φίλε μου ξέρεις?

Edited by navi55
συνεχόμενα posts

εχει δοκιμασει κανεις το Root App Delete για αφαίρεση εφαρμογών συστήματος στο κινητο μας?

Θελω να αφαιρέσω το go keybord μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

Τελικά από που να παραγγείλω κατά την γνώμη σας από minideal (με 6 μήνες εγγύηση) αλλά καθόλα αξιόπιστοι (έχω πάρει τελευταία και ένα Lenovo P770 ή από to2c (με 1 χρόνο εγγύηση και περισσότερα δώρα) καθώς για το 2ο κατάστημα υπάρχουν κάποια παράπονα τελευταία;

Ευχαριστώ

εχει δοκιμασει κανεις το Root App Delete για αφαίρεση εφαρμογών συστήματος στο κινητο μας?

Θελω να αφαιρέσω το go keybord μιας και δεν το χρησιμοποιώ.

Ναι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα αυτό για την αφαίρεση των εφαρμογών που δε θες

Έχω πάρει το κινητό από το minideal.net εδώ και 3 βδομάδες περίπου χωρίς κανένα πρόβλημα.

Όλα μια χαρά, γρήγορο, φοράει την 1.0.5.

Εκτός από μια ξενέρα που έφαγα που δεν έχει γυροσκόπιο και πυξίδα...

έχω ένα πρόβλημα.

Και οι δύο sim που έχω είναι cosmote.

Η primary sim (3G) είναι σύνδεση και η δεύτερη είναι whatsup.

Εκείνο που έχω παρατηρήσει, και το είδα κάπου γραμμένο και εδώ αλλά δεν μπορώ να βρω που, είναι ότι κάποιες φορές χάνει τις SIM και τις ξαναβρήσκει. Το πρόβλημα είναι ότι απαιτεί να μπει PIN και αν δεν το προσέξω μπορεί να μείνω και για ώρα έτσι.

Το μόνο workaround είναι να αφαιρεθεί το PIN από τις SIM ώστε να τις ενεργοποιεί αυτόματα.

Υπάρχει κάποιο patch, λύση για αυτό;

Current: Xiaomi Mi A1

History: Motorola Moto G 2nd GEN / Jiayu G4S / ZTE v967s / SE Neo V / ΖΤΕ Blade / Nokia N79 / SE k810 / SE k750 / Nokia 6600 / Panasonic GD67 / Ericsson T68s / Ericcson T10 / Ericcsson CH198 <- παντοφλα version :blink:

Aυτό που έχει αναφερθεί ως πρόβλημα με cosmote sim στα mtk6589 κινητά ειναι ότι αν έχεις συνδεδεμένο bluetooth ακουστικό,δεν μπορείς να απαντήσεις γιατι χάνει το σήμα μόλις πας να δεχτείς την κλήση