kandreou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) για το wakeup μεσω των volume keys Xposed Installer και βρισκεται στο Download το Xposed Additions 3 μερες τωρα που το εχω βαλει δουλευει μια χαρα :) Όντως δουλεύει :D xposed additions ---> Re-map Settings ---> Add new button In the intercept key code ACTUALLY press the button ( vol up or vol down) and OK Select Screen state ---> Screen Off Enable Re-map ---> Checked Click Action ---> Power Long Click Action ---> Power ( Δεν χρειαζεται αυτο αλλα το εκανα ετσι και αλλιως) Done :lol: Edited November 5, 2013 by kandreou Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosira Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 αγορασα στις 25-10-2013 το zte v967s απο minideal.net με tracking number αυτο RF172203734SG και μου λενε απο το minideal.net οτι εχει φτασει ελλαδα και σε 2 μερες θα το παραλαβω ενω στα ελτα μου λενε οτι ειναι ακομα Συγκαπουρη.μπορει να βοηθησει καποιος?:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Όντως δουλεύει :D xposed additions ---> Re-map Settings ---> Add new button In the intercept key code ACTUALLY press the button ( vol up or vol down) and OK Select Screen state ---> Screen Off Enable Re-map ---> Checked Click Action ---> Power Long Click Action ---> Power ( Δεν χρειαζεται αυτο αλλα το εκανα ετσι και αλλιως) Done :lol: Mε ποια ρομ είσαι φίλε; Εχεις ενεργοποιημένα άλλα xposed modules π.χ. gravitybox; Kαι εγώ έτσι όπως τα γράφει, τα έχω βάλει στην smart rom και δεν λειτουργεί Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 αγορασα στις 25-10-2013 το zte v967s απο minideal.net με tracking number αυτο RF172203734SG και μου λενε απο το minideal.net οτι εχει φτασει ελλαδα και σε 2 μερες θα το παραλαβω ενω στα ελτα μου λενε οτι ειναι ακομα Συγκαπουρη.μπορει να βοηθησει καποιος?:):) Aπο τις 19 φαινεται οτι υπαρχει σαν δεμα... το δικο μου απο 18 ... το περιμενω μεχρι τις 10 με 15 νοεμβριου... οποτε τα ελτα κατι ξερουν.. παραπανω... που δεν το εχουν ... αλλα θα το δεις και εκει που κοιτας το tracking.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Mε ποια ρομ είσαι φίλε; Εχεις ενεργοποιημένα άλλα xposed modules π.χ. gravitybox; Kαι εγώ έτσι όπως τα γράφει, τα έχω βάλει στην smart rom και δεν λειτουργεί και σε μενα με max flavour οποτε θελει λειτουργει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandreou Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Carliv Max Smart v1.1 Παράθεση My moral in life is simple, you treat me good, and i'll definitely treat you better... and vise versa of course!!! :respect: Pocophone F1 6/128 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Σημερα παρουσιάστηκε κατι περιεργο, καποιες φορες οταν θελω να τερματίσω μια κληση και παίρνω το τηλεφωνο απο το αυτί, η οθονη ανοίγει και ειναι κλειδωμένη αντι να βρίσκεται στην οθονη της κλησης, με αποτελεσμα να πρεπει να ξεκλειδώσω το τηλεφωνο να κατεβασω το συρτάρι για να μπορεσω να μεταφερθω στην κληση για να την τερματίσω. εχετε καμια ιδεα τι μπορει να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Κάποια ρύθμιση μήπως στο automaton; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 παιδια βοηθεια ξερει κανεις γιατι δεν μου δουλευει κανενα απο τα δυο προγραμματα πλοήγησης ειναι και τα δυο δοκιμασμενα απο τα προηγούμενα κινιτα μου και ειναι το ν ντραιβ και το πανικ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 το πιο πιθανο αυτο ειναι αλλα δεν ξερω πια ρύθμιση. το μονο που αλλαξα απο χθες ειναι να μην κλειδώνει σε landscape mode Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Στο basic panel έχει μια ρύθμιση dont interfere calls ή κάπως έτσι.Δοκιμασε τη,να δεις αν δουλεύει ή για να βεβαιωθείς ότι αν φταίει το πρόγραμμα,το απενεργοποιείς και δοκιμάζεις κλήση παιδια βοηθεια ξερει κανεις γιατι δεν μου δουλευει κανενα απο τα δυο προγραμματα πλοήγησης ειναι και τα δυο δοκιμασμενα απο τα προηγούμενα κινιτα μου και ειναι το ν ντραιβ και το πανικ Τα έχεις κανονικά αγορασμένα; Το προηγούμενό σου κινητό είχε android 4.2; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 το dont interfere calls το εχω ενεργοποιημενο, απενεργοποιησα ομως το return to home screen after unlock και έστρωσε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sorath Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 ναι η μπαταρια κραταει πολυ Παρα κρατάει πολύ θα έλεγα :D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Στο basic panel έχει μια ρύθμιση dont interfere calls ή κάπως έτσι.Δοκιμασε τη,να δεις αν δουλεύει ή για να βεβαιωθείς ότι αν φταίει το πρόγραμμα,το απενεργοποιείς και δοκιμάζεις κλήση Τα έχεις κανονικά αγορασμένα; Το προηγούμενό σου κινητό είχε android 4.2; Όχι φίλε σπασμένα είναι και τα δύο προηγούμενα κινητά δεν είχαν 4.2 αλλά δούλευαν κανονικά το μόνο που μου δούλεψε σε αυτό είναι το τομ τομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICEMANFR Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εχω την εξης απορια μιας κ δεν μου ανοιγε το κινητο με το που το παρελαβα εβαλα μεσω flashtool την εκδοση 1.05 ολα καλα αλλα για να ανοιξει το κινητο μονο με πατημενο το power k volume down ανοιγει αν πατησω μονο power κολλα στο λογοτυπο zte αν βγαλω μπαταρια- ξαναβαλω κ πατησω μονο power ανοιγει κ ρωτω: αν το ανοιγω με πατημενο το power k volume down υπαρχει προβλημα? υπαρχει καποια αλλη λυση? σας ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fight3r Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αυτο εχουν τα σπασμενα ... καλυτερα να δωσεις 2 φραγκα παραπανω παρα να ταλαιπωρισε ... my 2 cents Όχι φίλε σπασμένα είναι και τα δύο προηγούμενα κινητά δεν είχαν 4.2 αλλά δούλευαν κανονικά το μόνο που μου δούλεψε σε αυτό είναι το τομ τομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) igo,sygic,tomtom.Αυτά δουλεύουν σίγουρα.Dontpanic αγορασμένο απο gi,το έχω και δουλεύει κανονικά εχω την εξης απορια μιας κ δεν μου ανοιγε το κινητο με το που το παρελαβα εβαλα μεσω flashtool την εκδοση 1.05 ολα καλα αλλα για να ανοιξει το κινητο μονο με πατημενο το power k volume down ανοιγει αν πατησω μονο power κολλα στο λογοτυπο zte αν βγαλω μπαταρια- ξαναβαλω κ πατησω μονο power ανοιγει κ ρωτω: αν το ανοιγω με πατημενο το power k volume down υπαρχει προβλημα? υπαρχει καποια αλλη λυση? σας ευχαριστω Ρυθμίσεις--->προσβασιμότητα-->απενεργοποίηση γρήγορης εκκίνησης Παιδιά οι νέοι κάτοχοι διαβάστε το pdf από το πρώτο ποστ.Θα σας λυθούν αρκετές απορίες Edited November 5, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ICEMANFR Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 με εσωσες!!! χιλια ευχαριστω!!! ολα οκ (μια ερωτηση αν ξερει καποιος με πειρα.. σε ενα κινεζικο οταν με καλουν απαντα μονο του οταν ειναι το flip cover ή οταν το εχω σε τσεπη.. εχει κανενας καμια ιδεα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Όντως δουλεύει :D xposed additions ---> Re-map Settings ---> Add new button In the intercept key code ACTUALLY press the button ( vol up or vol down) and OK Select Screen state ---> Screen Off Enable Re-map ---> Checked Click Action ---> Power Long Click Action ---> Power ( Δεν χρειαζεται αυτο αλλα το εκανα ετσι και αλλιως) Done :lol: Έβαλα αντί για power, force power για να ανοίγει με ένα κλικ..πάντως παίζει μια χαρά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Eγώ το έκανα και αυτό και πάλι δεν ανοίγει Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Eγώ το έκανα και αυτό και πάλι δεν ανοίγει Εμένα πλέον δεν κλειδώνει με το power!! Η δουλειά όμως γίνεται.Δηλαδή να μην πατάω συνέχεια το power και με αφήσει χρόνους... Edited November 5, 2013 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 (edited) Εμένα πλέον δεν κλειδώνει με το power!! Η δουλειά όμως γίνεται.Δηλαδή να μην πατάω συνέχεια το power και με αφήσει χρόνους... Τελικά δεν λειτουργεί σωστά.Ακόμα και όταν βάλω το screen off αυτό αλλάζει μόνο του σε screen on! κρίμα και θα ήταν χρήσιμο... Edited November 6, 2013 by anikologr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomasskoy Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Αυτο το παθαινω και εγω μερικες φορες.χρηστο τι μπορω να αλαξω στις ριθμισεις του οτομοδιον να μην εχω προβλημα; η καποιο αλλο παιδι αν ξερει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Θωμά διάβασε απο το ποστ μου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4993828#post4993828 και μερικά ποστ ακόμη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bictor Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 και σ΄εμενα δουλεύει το module με το volume up και forced power οποτε και θα αλλαξω πλεον την mofi με την θηκη σιλικόνης και θα χρησιμοποιώ για κλείδωμα lmt launcher και ξεκλείδωμα volume up!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts