Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κάηκε η μητρική... Προς το παρών τη βγάζω με ένα mls του πατέρα μου...λέω η να δώσω τώρα λίγα χρήματα να πάρω κάτι παρόμοιο η να περιμένω το καλοκαίρι να πάρω κάτι καλύτερο... Για τα doogee τι γνωμη έχεις;

Πάρε ένα redmi note 2 που για τα λεφτά του είναι τέλειο..

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αδερφέ ειπα ότι δεν θέλω να δώσω πολλά χρήματα για τηλέφωνο... Βλεπω εδω Ελλάδα έχει κάτι leagoo και doogee από 70 μέχρι 90€ τι λέτε αξίζουν η όχι λέτε;

Ανοιξε τοπικ στην καταλληλη ενοτητα.

Btw σε ;αυτά τα χρηματα, κοιτας αποκλειστικά wp ή συμβιβαζεσαι σε ανδροιδ

Το doogie x5 pro που έπεσε στα χέρια μου μία χαρά μου φάνηκε. Βγαίνει γύρω στα 100€ αγορά από ελλαδα που νομίζω είναι στα όρια σου και ο φίλος 1,5 μήνα που το έχει είναι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με το 967 θα έχεις επιπλέον και 4g και 2gb ram. Τώρα για την αντοχή στο χρόνο δε ξέρω,το 967 μου ακόμα είναι πένα.

Το doogie x5 pro που έπεσε στα χέρια μου μία χαρά μου φάνηκε. Βγαίνει γύρω στα 100€ αγορά από ελλαδα που νομίζω είναι στα όρια σου και ο φίλος 1,5 μήνα που το έχει είναι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με το 967 θα έχεις επιπλέον και 4g και 2gb ram. Τώρα για την αντοχή στο χρόνο δε ξέρω,το 967 μου ακόμα είναι πένα.

Πάντως το doogee το x5 το απλό που είχα στα χέρια μου, ενώ σε χαρακτηριστικά ήταν σημείο του 967 στην καθημερινότητα ήταν έτη φωτός πίσω...Δεν μου άρεσε καθόλου και γι'αυτό το έδωσα καινούργιο..

Πάντως το doogee το x5 το απλό που είχα στα χέρια μου, ενώ σε χαρακτηριστικά ήταν σημείο του 967 στην καθημερινότητα ήταν έτη φωτός πίσω...Δεν μου άρεσε καθόλου και γι'αυτό το έδωσα καινούργιο..

Μπορεί να είναι έτσι. Το έπιασα για λίγο στα χέρια μου... Ο δικός μου είναι πάντως ευχαριστημένος και είναι από τους πιτσιρικάδες που το ζορίζουν. Τι να πω...

παιδια και το δικο μου zte μετα απο σκληρη χρηση 3+ χρονων τελειωσε.δοκιμασα οτι μπορουσα αλλα δεν ξαναανιγει οποτε πηρα αλλο απο Ελλαδα.πηρα το ΗUAWEI P8 ΜΕ 150 ευρω 8πυρινο και 2g ram και ειμαι πολυ ευχαριστημενως προς το παρον.παντως και με το zte ημουν πολυ ευχαριστημενος.

Μόνο το δικό μου αντέχει ακόμα? Και το δουλεύει με την εταιρική γραμμή επάνω και δε καταλαβαίνει το θηρίο

Παιδιά όσο χρήση είχε φάει το δικό μου για 2μιση χρόνια πιστεύω δεν το έκανε κανείς άλλος...ειδικά απ όταν ενοποίησα και την ρομ και το φορτωσα παιχνίδια μεσα + βίντεο ακόμη και ταινίες που έβλεπα...νταξει τι να πω άντεξε αρκετά...και αρκετά πεσιματα...τώρα λέω να παραγγειλω το cubot note s από Ελλάδα γύρω στα 100-105€ πιστεύω να αξίζει...ωστόσο δεν θα το δουλευω τόσο πολύ :D

Και εμένα ακόμα δουλεύει αν και μετά από πολλά πεσιματα με ένα ραγισμα στην οθόνη δουλεύει μια χαρά. Φυσικά με ενοποίηση μνήμης από την αρχή με αρκετές αλλαγές σε ρομ. Τώρα μόνο η δεύτερη σιμ αρχίζει να κάνει βλακείες και να χάνει σήμα όταν μιλάω αλλά δεν πειράζει. Είναι πολύ καλό κινητό με χρήση σαν κύριο κινητό επί 2,5 χρόνια και εμένα. Θα το αλλάξω μόνο για χρήση 4g και Bluetooth 4 που έχει κάτι ωραία γκατζετ που πετάς αεροπλανάκι(drone) ή κάτι έξυπνες συσκευές όπως λάμπες.

αν εχεις κοσμοτε, τοτε λογικο να χανει το σημα ;)

ή φταει το δικτυο (πολυ πιθανο) ή ο συνδιασμος συσκευης/δικτυου

προσωπικα πηγα στο redmi note 2 και ειμαι υπερευχαριστημενος με το upgrade (αν και στην αυτονομια δε τα παει αριστα)

καλημερα κ απο μενα .Εχει κανεις θεμα με το wifi ... Δεν ξερω αν το κομπλαρει καποα εφαρμογη αλλα εδω κ λιγο καιρο κανει μια ωρα να ανοιξει το wifi . Αν το αφησω συνεχεια ανοιχτο αφου ξεκινησει η εφαρμογη ολα καλα . Αν κανω καποιο π.χ. reboot παλι κανει καμια ωρα . Εχει τυχει σε καποιον αλλον ?

καλημερα κ απο μενα .Εχει κανεις θεμα με το wifi ... Δεν ξερω αν το κομπλαρει καποα εφαρμογη αλλα εδω κ λιγο καιρο κανει μια ωρα να ανοιξει το wifi . Αν το αφησω συνεχεια ανοιχτο αφου ξεκινησει η εφαρμογη ολα καλα . Αν κανω καποιο π.χ. reboot παλι κανει καμια ωρα . Εχει τυχει σε καποιον αλλον ?

Εμένα το Wi-Fi με έχει αφήσει εδώ και καιρό.. Αν το ανοίξεις συνδέεται και μετά από λίγο κολλάει δεν κατεβάζει τίποτα και μπλοκάρει όλη τη συσκευή

εδω και λιγο καιρο χρειαζεται το φλασαρισμα καθε 3 και λιγο. Το κανω δουλευει κανονικα μερικες μερες και μετα παλι οποτε παω να μπω ιντερνετ βγαζει κατι μηνυματα λαθους της google.

Σημερα δεν ανοιγε καθολου, παω να το φλασαρω (τυχαια την Miui αφου φλασαρω καθε μηνα ειπα να δοκιμασω κι αυτη)

και μου βγαζει

e:cant mount/cache/recovery/log

e: cant open /cache/recovery/log

e:cant open/cache/recovery/last_log

και οταν προσπαθει να ανοιξει ανοιγει παλι την1η εικονα της Vanilla (που ειχα προηγουμενως)

και οταν παω να κανω wipe data επισης βγαζει αυτο cant mount, cant open Κλπ..αν και βγαζει Data wipe complete

οταν φλασαρω τη ΒΑΝΙΛΑ στο τελος λεει writing boot script aborted (no error message) E:error in /sdcard/Pure-Vanilla.zip Installation aborted

Edited by durutti

Μηπως να ρίξεις ένα φλασαρισμα με sp tools?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

πως γινεται αυτο?

διαβαζω ενα ποστ του gerstavros αλλα txt αρχειο κλπ...

και νομιζω δεν βρισκουν και το κινητο οι drivers αν και κανει ηχο οταν το συνδεω χωρις μπαταρια..

(ποιο ηταν το επομενο κινητο σας? xiaomi 3? καμια ιδεα για να ερθει γρηγορα??)

Edited by durutti

διαβασε εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=372405

μετα το ζτε πηρα το xiaomi redmi note 2. αξιζει καθε ευρω ;) (μονο μειον η μπαταρια του, παντα σε σχεση με το ζτε)

πως γινεται αυτο?

διαβαζω ενα ποστ του gerstavros αλλα txt αρχειο κλπ...

και νομιζω δεν βρισκουν και το κινητο οι drivers αν και κανει ηχο οταν το συνδεω χωρις μπαταρια..

(ποιο ηταν το επομενο κινητο σας? xiaomi 3? καμια ιδεα για να ερθει γρηγορα??)

Ίδια πορεία ακολούθησα και εγώ.. Πραγματικά το Redmi note 2 τα σπάει.. Εξαιρετικό κινητό.. Αφού σκέφτομαι στην τιμή που πωλείται να πάρω άλλο ένα για καβατζά..χα χα..

μετα το ζτε πηρα το xiaomi redmi note 2. αξιζει καθε ευρω ;) (μονο μειον η μπαταρια του, παντα σε σχεση με το ζτε)

Ε οχι, δευτερο δε λεει να παρεις :lol: μη κάνεις οτι εκανα εγω με το zte :p

Παντως το ατιμο το zte να ειναι αθανατο???? Σα τα παλιά νοκια :D

Καλησπέρα! Έχω εδώ και ένα μήνα την pure vanilla και σήμερα μου έβγαλε ένα μήνυμα για encrypted και δεν άνοιγε το κινητό!

Έχω το TWRP recovery και όταν πήγα να κάνω τα wipe για να ξαναβάλω την Ρομ μου έβγαλε failed στο wipe dalvic cashe με αποτέλεσμα να μην ξαναπεράσει την Ρομ.

Τι μπορώ να κάνω; μπορώ με άλλο τρόπο να σβήσω την dalvik cashe

που θα βρω scatter? αν ας πουμε μου φορτωσουν οι οδηγοι..

παρηγγειλα ηδη xiaomi 3 και αναμενω. Απλα ως τοτε τι κανουμε.. ειμαι με προιστορικο Νοκια..

Μεγαλη απογοητευση να νεκρωσει ετσι καθως ηθελα να το κληρονομησω καπου και δεν εχει ανακτησει το google Ουτε ολες τις επαφες μου παροτι το ειχα φλασαρει αναγκαστικα και προσφατα..\

edit ακολουθησα οδηγιες, φορτωσα οδηγους απενεργοποιωντας το digital signing win8 αλλα και παλι δεν βλεπω να το βρισκει το flash tool

(ξερουμε κανεναν να κανει τετοιες δουλειες στο κεντρο με λιγα χρηματα?)

Edited by durutti

Καλησπέρα! Έχω εδώ και ένα μήνα την pure vanilla και σήμερα μου έβγαλε ένα μήνυμα για encrypted και δεν άνοιγε το κινητό!

Έχω το TWRP recovery και όταν πήγα να κάνω τα wipe για να ξαναβάλω την Ρομ μου έβγαλε failed στο wipe dalvic cashe με αποτέλεσμα να μην ξαναπεράσει την Ρομ.

Τι μπορώ να κάνω; μπορώ με άλλο τρόπο να σβήσω την dalvik cashe

ετσι ξαφνικα?

δοκιμασες να περασεις την ρομ ξανα, χωρις wipes?

που θα βρω scatter? αν ας πουμε μου φορτωσουν οι οδηγοι..

παρηγγειλα ηδη xiaomi 3 και αναμενω. Απλα ως τοτε τι κανουμε.. ειμαι με προιστορικο Νοκια..

Μεγαλη απογοητευση να νεκρωσει ετσι καθως ηθελα να το κληρονομησω καπου και δεν εχει ανακτησει το google Ουτε ολες τις επαφες μου παροτι το ειχα φλασαρει αναγκαστικα και προσφατα..\

edit ακολουθησα οδηγιες, φορτωσα οδηγους απενεργοποιωντας το digital signing win8 αλλα και παλι δεν βλεπω να το βρισκει το flash tool

(ξερουμε κανεναν να κανει τετοιες δουλειες στο κεντρο με λιγα χρηματα?)

βρήκες τα αρχεια που ηθελες?

δοκιμασε παλιοτερη εκδοση φλας τουλς