ratatouis Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το βρήκα το θέμα με τις εφαρμογές... Πας εκεί στην αρχική οθόνη στον φάκελο εργαλεία και ανοίγει τις λήψεις (ένα πράσινο εικονίδιο με ένα βέλος προς τα κάτω) και.μετά πατάς το γραναζακι πάνω δεξιά και το βάζεις στο απεριόριστο μετά... ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην 1 Σελίδα στο πρώτο ποστ,έχει ένα λινκ για ένα pdf που έχει αναλυτικά οδηγίες για το πως θα κάνεις την ενοποίηση του χώρου για περισσότερη ρομ.Το έκανα πριν κανένα χρόνο και βρήκα την ησυχία μου με τις εφαρμογές,από τα 2,4 Gb ζήτημα να χρησιμοποιώ το 1.5 Gb.Επίσης,και εγώ τη miui έχω και πετάει αλλά και σε μένα δεν κατεβάζει εφαρμογές με data ,θα τσεκάρω τώρα αυτό που πρότειενες. Πήγα φιλε στην πρώτη σελίδα αλλά δεν βρήκα το pdf...ξέρεις μήπως που είναι;; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άκυρο...το βρήκα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 να ξαναπροτεινω την vanilla? :p ισως ειναι η πιο τελεια ρομ που υπαρχει για την συσκευη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 να ξαναπροτεινω την vanilla? :p ισως ειναι η πιο τελεια ρομ που υπαρχει για την συσκευη μας Εντωμεταξύ έχω δοκιμάσει όλες τις ρομ απ το needrom και μου έχει κάτσει καλά η miui μέχριττώρα...την vanilla που λες πρώτη φορά την ακούω...έχεις λινκ ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 στο needrom θα την βρεις. pure vanilla η ονομασια της με μιουι ειχα θεματακια θυμαμαι. ομως θελω να την δοκιμασω ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 στο needrom θα την βρεις. pure vanilla η ονομασια της με μιουι ειχα θεματακια θυμαμαι. ομως θελω να την δοκιμασω ξανα Ααα είναι καινούρια αυτή...δεν είχα μπει πρόσφατα... Ειναι καλή; Η κάμερα δουλεύει γρήγορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 δεν την λες και προσφατη! καθεται αψογα στη συσκευη και πραγματικα πεταει. δεν εχει ελληνικα ομως. η καμερα αν δουλευει γρηγορα? δηλαδη? (δε χρησιμοποιω καμερα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 δεν την λες και προσφατη! καθεται αψογα στη συσκευη και πραγματικα πεταει. δεν εχει ελληνικα ομως. η καμερα αν δουλευει γρηγορα? δηλαδη? (δε χρησιμοποιω καμερα) Εννοώ η φωτογραφική μηχανή... γιατί έχω την εντύπωση ότι στην official rom αργούσε λίγο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 γενικα δε χρησιμοποιω τηνκαμερα, οποτε δε μπορω να εκφερω αποψη! μια δοκιμη κανε να δεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Το βρήκα το θέμα με τις εφαρμογές... Πας εκεί στην αρχική οθόνη στον φάκελο εργαλεία και ανοίγει τις λήψεις (ένα πράσινο εικονίδιο με ένα βέλος προς τα κάτω) και.μετά πατάς το γραναζακι πάνω δεξιά και το βάζεις στο απεριόριστο μετά... Ωραίος,γιατί από τις ρυθμίσεις δεν το έβρισκα! Άσχετο,έχω τη miui και οταν ανοιγω το κινητό εμφανίζει το logo της προηγούμενης ρομ που είχα και μετα το logo της miui. Έχεις κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2015 Ωραίος,γιατί από τις ρυθμίσεις δεν το έβρισκα! Άσχετο,έχω τη miui και οταν ανοιγω το κινητό εμφανίζει το logo της προηγούμενης ρομ που είχα και μετα το logo της miui. Έχεις κανείς ιδέα γιατί συμβαίνει ; Kαι γω τι ίδιο... Πρώτα βγάζει max flavor και μετά miui δεν ξέρω τι παιζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά επειδή όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ δεν μπορώ να μπω σε recovery mode επειδή κολλάει στο σήμα της zte, πως μπορώ να φλασαρω άλλη Ρομ από τον υπολογιστή? Γίνεται? Με flashing tools? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Παιδιά επειδή όπως ανέφερα σε προηγούμενο ποστ δεν μπορώ να σε recovery mode επειδή κολλάει πως μπορώ να φλασαρω άλλη Ρομ από τον υπολογιστή? Γίνεται? Με flashing tools? -------------- EDIT-------------------- Τελικά πήγα να βάλω την miui με το 2ο τρόπο που περιγράφεται στο οδηγό της πρώτης σελίδας (με update card storage) και εκανε reboot και κολησε για κανα τεταρτο στο σήμα του zte. Δεν ξέρω αν έκανα βλακεία αλλά έβγαλαν την μπαταρία και τώρα όταν πάει να ξεκινήσει κολλαει στο αρχικό σήμα και δεν κάνει boot. Τι πρέπει να κάνω? Υπάρχει σωτηρία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 Φλασαρε το σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883180 Φλασαρε το σύμφωνα με αυτόν τον οδηγό... Ευχαριστω θα το δοκιμασω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 στον κυκλο μου υπαρχουν 4 967s. μονο το δικο μου εχει "καθαρη" οθονη. σε ολα τα αλλα φαινονται τα πιξελς και εχουν πιο εντονα χρωματα!!! εσας πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Τα δύο τα δικά μου είναι πένα και το ένα μάλιστα το λιωνω με την εταιρική κάρτα επάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 στον κυκλο μου υπαρχουν 4 967s. μονο το δικο μου εχει "καθαρη" οθονη. σε ολα τα αλλα φαινονται τα πιξελς και εχουν πιο εντονα χρωματα!!! εσας πως ειναι? Το έχω τώρα γύρω στα 2 χρόνια και πραγματικα το έχω πεθάνει το κινητό...!!! Εχω αλλάξει πόσες ρομ και γω δεν θυμάμαι,άπειρα πεσιματα,πολλά παιχνίδια,το φορτιζω κάθε μερα και γενικά του βγάζω την ψυχή... Μέχρι τώρα είναι σκύλος...δεν νιώθει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 1 πεσιμο μετραει το δικο μου :p για την οθονη ρωταω, αν φαινονται τα πιξελς! θα προσπαθησω να τα βγαλω φωτο με το δικο μου διπλα διπλα να δειτε διαφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 1 πεσιμο μετραει το δικο μου :p για την οθονη ρωταω, αν φαινονται τα πιξελς! θα προσπαθησω να τα βγαλω φωτο με το δικο μου διπλα διπλα να δειτε διαφορα Όχι δεν φαίνονται τα πιξελς Αλλά όπως ειπες βγάλε και μια φωτό να δούμε την διάφορα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2015 Παιδιά χάλασε το προηγούμενο καλώδιο του φορτιστής μου και έτσι πήρα ένα άλλο(micro usb) για να φορτιζω το κινητο, το θέμα είναι όμως ότι κάνει παααρα πολλές ώρες αντίθετα με έναν άλλο φορτιστη (mls) με το δικό του usb πάνω... Το εψαξα λίγο και βρήκα ότι τα καλώδια usb δλδ αυτά που είναι για μεταφορά αρχείων δεν κάνουν για φόρτιση...ισχύει κάτι τέτοια; Αν ναι τι καλώδιο πρέπει να πάρω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsahmatsis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά, μόλις μπρικαρα το κινητό μου...έκανα κάποια λάθη με flash tools και τώρα δεν ανοίγει καν. (Δεν έχω πάρει backup τίποτα) ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μια πλήρη rom που να έχει όλα τα στοιχεια που χρειάζεται το κινητο (scatter, preloader κτλ) Βρήκα την παρακατω αλλα λείπει ο preloader. http://forum.gsmhosting.com/vbb/f809/zte-v967s-stock-firmware-sp-flash-tool-1943164/ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Φίλε σου δίνω 2 link με flash tools που έχουν φτιαγμένο τον preloader και δεν σου βγάζουν σφάλμα καθώς και την κινέζικη ρομ του minideal. Εγώ τα χρησιμοποίησα επιτυχώς σε ενα zte v967. Ελπίζω να το φτιάξεις... Links http://www.easybytez.com/pwfubiz9hcit http://www.easybytez.com/o1x22rn5jpvg Παιδιά, μόλις μπρικαρα το κινητό μου...έκανα κάποια λάθη με flash tools και τώρα δεν ανοίγει καν. (Δεν έχω πάρει backup τίποτα) ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω μια πλήρη rom που να έχει όλα τα στοιχεια που χρειάζεται το κινητο (scatter, preloader κτλ) Βρήκα την παρακατω αλλα λείπει ο preloader. http://forum.gsmhosting.com/vbb/f809/zte-v967s-stock-firmware-sp-flash-tool-1943164/ ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 Παιδιά χάλασε το προηγούμενο καλώδιο του φορτιστής μου και έτσι πήρα ένα άλλο(micro usb) για να φορτιζω το κινητο, το θέμα είναι όμως ότι κάνει παααρα πολλές ώρες αντίθετα με έναν άλλο φορτιστη (mls) με το δικό του usb πάνω... Το εψαξα λίγο και βρήκα ότι τα καλώδια usb δλδ αυτά που είναι για μεταφορά αρχείων δεν κάνουν για φόρτιση...ισχύει κάτι τέτοια; Αν ναι τι καλώδιο πρέπει να πάρω;; οσα καλωδια εχω δοκιμασει (οχι μονο στο ζτε, αλλα και σε αλλες συσκευες) φορτιζουν το ιδιο :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ratatouis Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 οσα καλωδια εχω δοκιμασει (οχι μονο στο ζτε, αλλα και σε αλλες συσκευες) φορτιζουν το ιδιο :happy: Και γω το ίδιο...λογικα είναι το καλώδιο ελαττωματικο,στην αρχή πρέπει να φορτιζε κανονικα μ αυτό το καλώδιο δεν θυμάμαι...πως να χάλασε και να μην περναει πολύ ρεύμα; Γτ με μια εφαρμογή στο κινητό με όλα τα καλώδια μου βγάζει 600-660 mA και με το ελαττωματικο 300-350... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2015 ε, καλωδιο ειναι και χαλαει :lol: σας χρωσταω φωτο για να δειτε την διαφορα οθονων που ελεγα τις προαλλες. ελπιζω μεχρι πεμπτη να μπορεσω να ανεβασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts