prodromosfan Δημ. April 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2015 Δεν ξέρω αν γίνεται κάτι Δεν έχω κοσμοτε Ψάξε στο νήμα μπας και βρεις την απάντηση Αν και νομιζω οτι δεν γίνεται τίποτα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Θέλω να αγοράσω handsfree για το V967S. από πολλά που δοκίμασα το καλυτερο απο πλευράς απόδοσης ειναι τα ακουστικά από παλιά κινητά της ΝΟΚΙΑ.. τα άλλα handfree φαινονται ασύμβατα. τι έχετε να μου προτείνετε και πού να κοιτάξω;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 sony ericsson mh1 πολλες φορες σε προσφορα στο eshop κατω απο 10€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 http://www.e-shop.gr/sony-ericsson-mh1wo-livesound-hi-fi-headset-white-orange-p-TEL.009665 Αυτό εννοείς; Υπάρχει κάτι ανάλογο στο ebay? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakos14 Δημ. April 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2015 Καλησπερα. Χθες το βραδυ το κινητο (Max flavour 5) εχασε το σημα και στις 2 καρτες και δεν ανοιγε καμια εφαρμογη. Εκανα επανεκκινηση και μου εβγαλε μηνυμα "encryption unsuccessful" (χωρις να εχω προσπαθησει ποτε να κανω encryption στο κινητο) και εμφανιζε ενα κουμπι για reset το οπου δεν εκανε απολυτως τιποτα. Μπηκα σε recovery, εκανα format data οπου εγινε κανονικα αλλα στο format dalvic δεν μου εβγαζε καν την λιστα για την επιβεβαιωση. Κατι αντιστοιχο μου ειχε κανει και πριν 2 μηνες αλλα χωρις το μηνυμα "encryption unsuccessful". Απλα δεν ανοιγε καθολου. Τοτε το επανεφερα με τα flashtools και το ιδιο επιχειρησα να κανω και τωρα. Ματαια ομως. Στον ιδιο PC με το λειτουργικο σχεδον απειραχτο (ουτε τα Updates δεν ειχε γιατι σπανια μπαινω στα windows) και τις ιδιες εκδοσεις flashtools και rom δεν ελεγε να περασει σχεδον τιποτα στο κινητο. Μονο ο Preloader περναγε. 4 ωρες το παλευα χθες βραδυ αλλα τιποτα. Κατεληξε να μην μπαινει καν σε recovery και δεν φορτιζει καν (δεν αναβει το led οταν το συνδεω στον φορτιστη). Το πρωι εκανα μια πληρες αντιγραφη το κινητο του πατερα μου (εχει το ιδιο) και δοκιμασα να περασω την δικια του ROM. Παλι τιποτα. Εκανα μερικες ακομα προσπαθειες με το image απο το Ισπανικο site και στο PC μου και σε ενα PC με windows xp, παλι τιποτα. Περναει το preloader και μετα βγαζει μηνυμα "broom error : S_DL_PMT_ERR_NO_SPACE (5069)". Αρχισα να πιστευω οτι εχει προβλημα η eMMC του. Και εγκατεληψα την προσπαθεια. Εχετε καμια ακομα ιδεα να δοκιμασω;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnies76mix Δημ. April 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2015 Καλησπέρα έχω το ZTE 967s, εδώ και λίγες μέρες όταν χτυπάει μία εισερχόμενη κλήση ή ακούω κάποιον ήχο ακούγεται σαν να έχει τρυπήσει το ηχείο και ήχος βγαίνει βραχνά......γνωρίζει κανείς τι θέλει ή που και πως μπορώ να αλλάξω ηχείο>????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikospanikos Δημ. May 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2015 καλησπέρα τo τηλέφωνό μου ξαφνικά σταμάτησε να φορτίζει ανοιχτό, αλλά όταν είναι κλειστό φορτίζει κανονικά. αφού φορτίσει μέσα σε 6 ωρες η μπαταρία έχει αδειάσει. Αυτό το έχω δοκιμάσει με 2 διαφορετικές μπαταρίες. Ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Δοκιμασε να κανεις calibration την μπαταρια(κατα προτιμηση καινουργια). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikospanikos Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ναι δοκίμασα να κάνω calibration. Επίσης ξέχασα να πω ότι πλέον δεν συνδέεται και με τον υπολογιστή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Ναι δοκίμασα να κάνω calibration. Επίσης ξέχασα να πω ότι πλέον δεν συνδέεται και με τον υπολογιστή. βγαλε την καρτα μνημης και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... κατι εχει πειραχτει στην ρομ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 ποιο απ τα 2; http://www.aliexpress.com/item/0-2mm-tempered-glass-screen-protector-de-pantalla-projector-For-ZTE-Grand-X-Quad-V987-V967S/32270574466.html http://www.aliexpress.com/item/2pcs-0-33mm-9H-2-5D-Glass-Screen-Protector-ZTE-U956-V967s-Grand-X-Quad-high/32231768910.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 ποιο απ τα 2; http://www.aliexpress.com/item/0-2mm-tempered-glass-screen-protector-de-pantalla-projector-For-ZTE-Grand-X-Quad-V987-V967S/32270574466.html http://www.aliexpress.com/item/2pcs-0-33mm-9H-2-5D-Glass-Screen-Protector-ZTE-U956-V967s-Grand-X-Quad-high/32231768910.html Χμμ,δυσκολη επιλογη ,ποιο λες να παρεις τελικα ; Το δευτερο λινκ εχει περισσοτερες φωτο ,ενω το πρωτο περισσοτερα θετικα σχολια .. :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 δεν ξερω ακομη. το σκεφτομαι. πρεπει να παρω ομως. δε θελω μεμβρανη ξανα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 δεν ξερω ακομη. το σκεφτομαι. πρεπει να παρω ομως. δε θελω μεμβρανη ξανα Τελικα αγορασα το δευτερο glass screen ,οψομεθα για το πως θα ειναι ,παντως με επεισε το βιντεακι ενος ρωσου που ειχε στα σχολια . Παντως 2 χρονια τωρα τη ζελατινα του minideal εχω και δεν εχει παθει τιποτα , πολυ καλο προιον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panikospanikos Δημ. May 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2015 βγαλε την καρτα μνημης και κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων... κατι εχει πειραχτει στην ρομ... τίποτε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .δεν φορτίζει καθόλου ανοιχτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 τίποτε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .δεν φορτίζει καθόλου ανοιχτό αν δεν μπορεις να το εχεις ετσι και να το φορτιζεις κλειστο γιατι θα χανεις σιγουρα κλισεις... καλυτερα δωσε το σε καποιον αλλον που να εχει το ιδιο για ανταλακτικα και αγορασε καποιο καινουριο κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 εχουμε καμια προταση για νεα ρομ;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xnikos Δημ. May 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2015 τίποτε το αποτέλεσμα είναι το ίδιο .δεν φορτίζει καθόλου ανοιχτό βάλε το ampere από play,και σύγκρινε τις ενδείξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigeonaras Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 εχουμε καμια προταση για νεα ρομ;;;;; Μπα....... φαίνεται οτι το παρατησαν το παιχνιδι εδω και καιρο....... Εγω εχω μείνει με την Max Flavour 5.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2015 κριμα ρε ****το. και ηθελα να δοκιμασω καμια αλλη να περασει η ωρα. μενω με την max flavour αν ειναι και το πολυ πολυ αλλαζω launcher :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvmoi Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω win7 64bit. Κατέβασα χθες το Joinme από τη ZTE (ένα 440 kb exe) αλλά όταν το τρέχω μου βγάζει συνεχεία: Sorry update failed, server is busy now, try later. Έχει κάποιος κάνα link με ολόκληρο το Joinme και ας μην είναι η τελευταία έκδοση, ή ας μου το στήλη με προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 τι ακριβως κανει αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvmoi Δημ. June 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2015 http://joinme.ztems.com/pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 Καλησπέρα εχω μερικες μερες ενα παράξενο προβλημα! Οταν ανοίγω το wifi να συνδεθώ το εικονίδιο μένει γκρι οχι μπλε που έπρεπε να είναι κανονικά,μπαινει στο ιντερνετ σε ολα αλλα δεν ερχονται οι ειδοποιήσεις απο messenger και google+ Το παραξενο ειναι οτι αν μπω στο google play και κατεβάσω μια εφαρμογή γίνεται μπλε και έρχονται μαζεμενες ολες οι ειδοποιησεις,κατι σαν να ξεμπλοκαρει! Εχω περάσει 3 φορές την Max flover 5 που την εχω εδω και 2 χρόνια αλλα το πρόβλημα παραμένει! Έχετε κάποια γνώμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. June 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2015 κατι με το συγχρονισμο γινεται. το εχεις στον αυτοματο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts