nmitr11 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 (edited) Σήμερα το πρωί όταν έτρεξα το πρόγραμμα της φωτογραφικής μηχανής αυτό που ήρθε με την Max flavor 5 τα έδειχνε όλα πράσινα. Έκανα επανεκκίνηση και μετά από ότι παρατήρησα όλες τις φωτογραφίες τις βγάζει με έναν τόνο πράσινο. Πάει λέω η κάμερα κρίμα και μου άρεσε το τηλεφωνο αλλά έβαλα το lenovo super camera και οι φωτογραφίες βγαίνουν κανονικές. Μάλλον τα έπαιξε το app. Το πρόβλημα λύθηκε εφόσον βγάζω φώτο με άλλο πρόγραμμα αλλά μήπως έχει κανείς καμιά ιδέα πως να φτιάξω το μαμισιο apk της φωτογραφικής μηχανής; Edited March 8, 2015 by nmitr11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Στις ρυθμίσεις έχει επαναφορά (reset) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nmitr11 Δημ. March 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2015 Σε ευχαριστώ πολύ δεν το είχα προσέξει και δεν θυμόμουν να το είχα κάνει ποτέ. Επανήλθε σε νορμάλ χρώματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kost1980 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 παιδια βοηθηστε με... μεχρι και facyory reset εκανα και δεν μου παιζει το hellenic tv στο xbmc μονο ηχο εχει... επισης δεν μπορω να βρω την επιλογη για να φωτιζοντε μονιμα τα πληκτρα... help Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visvardist Δημ. March 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2015 Παιδιά τη βοήθεια σας. Πάω να κατεβάσω εφαρμογές από το play store και βγάζει μήνυμα σφαλματος ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη συσκευή. Σημείωση : υπαρχουν ελεύθερα 6 γιγα στην κάρτα και έχει επιλεχθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή κάρτα. Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 clear cache/δεδομενων του playstore εκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 Παιδιά τη βοήθεια σας. Πάω να κατεβάσω εφαρμογές από το play store και βγάζει μήνυμα σφαλματος ότι δεν υπάρχει αρκετός χώρος στη συσκευή. Σημείωση : υπαρχουν ελεύθερα 6 γιγα στην κάρτα και έχει επιλεχθεί ως αποθηκευτικός χώρος ή κάρτα. Καμία ιδέα; ειχε συμβεί και σε μενα και σε αλλους στο παρελθον αν ψαξεις στο νημα θα δεις αλλα δεν νομιζω οτι βρεθηκε λυση ουτως η αλλως σε μενα βρηκα ευκαιρια να αλλαξω και ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 η πιο καλη λυση ειναι hard reset παντως. και ας το στηνεις το κινητο απ την αρχη μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visvardist Δημ. March 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2015 clear cache/δεδομενων του playstore εκανες; Σου είναι εύκολο να με καθοδηγησεις πως θα το κάνω; μάλλον πάω στις ρυθμίσεις εφαρμογών αλλά μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 20, 2015 ρυθμισεις-εφαρμογες-βρισκεις και επιλεγεις το playstore-εκκαθαριση δεδομενων/cache Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikost170 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 καλημέρα έχω το zte v967s πήγα να κάνω αναβάθμιση και το αποτέλεσμα το κινητό να είναι εκτός το μόνο που κάνει είναι να αναβοσβήνει η οθόνη και μετά από λίγο να βγάζει το σήμα του ZTE, αν κάποιος το έχει ξανασυναντησει θα το εκτιμούσα πολύ να με ενημερώσει για τυχόν επιδιόρθωση του .Ευχαριστω ΝΙΚΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 τι αναβαθμιση πηγες να κανεις?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikost170 Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ROM στην sd και στην επανεκκίνηση κολησε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2015 ποια ειναι η τελευταια ρομ;;;; στο ρικοβερι μπαινει τωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. March 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2015 ξανα ηρθε το θυριο στα χερια μου μιας και το asus μαλλον εδωσε τα ρεστα του...αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το root,εβαλα επανω την max inception αλλα το su που ειχε συνεχεια ζηταγε αναβαθμιση και συνεχεια ελεγε οτι δεν μπορει να την εκτελεση με αποτελεσμα να κολλαει και να κανει τα δικα του το κινητο..οποτε εβαλα το framaroot και εκανα unroot..οταν ομως πηγα να το κανω root ειτε με το motochoper ειτε με το framaroot δεν γινεται τιποτα.το μεν framaroot μου λεει δοκιμασε αλλα expolit σε ολες τις εκδοσεις απο την 1.9.0 και πανω και το motochοπερ δεν αναγνωριζει το κινητο(εχω ολα τα drivers περασμενα)τι εχει γινει? Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikost170 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 οχι δεν κάνει τίποτα μόνο το σήμα ZTE ΒΓΆΖΕΙ αν υπάρχει κάποιο servise να το πάω θα ει μουν ευγνώμων:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 οχι δεν κάνει τίποτα μόνο το σήμα ZTE ΒΓΆΖΕΙ αν υπάρχει κάποιο servise να το πάω θα ει μουν ευγνώμων:):):) Πέρνα ξανά την ρομ από ρεκοβερυ ή από το sptools. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basoula_85 Δημ. March 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2015 Καλησπέρα! Μπορεί να ειναι χαζή η ερώτηση,αλλα θα ηθελα να γνωρίζω,εχω μια κάρτα μνήμης 8GB και επειδή γέμισε θέλω να βάλω μια μεγαλύτερη,θα έχω κάποιο πρόβλημα με το κινητό;(εφαρμογές κ.τ.λ) η την βάζω κατευθείαν πανω και συνεχίζω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. March 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2015 copy paste τα παντα και θα εισαι οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ridi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Please help! Το τηλέφωνο ενώ δούλευε κανονικά ξαφνικά κολούσε στο boot screen (μην ρωτάτε γιατί η κόρη το έχει :-) ). Δεν μπαίνει καθόλου σε recovery. Προσπάθησα με spbflash tools και μου βγάζει το παρακάτω μύνημα: BROM ERROR: S_DL_GET_DRAM_SETTING_FAIL (5054) [EMI] Obtain DRAM Failed! [HINT]: Please check your load matches to your taget whitch is to be downloaded. Το αρχείο που κατέβασα είναι ZTE V976s up via flashtool και τα έχει όλα μέσα. Χρησιμοποιώ το SP_Flash_Tool_v5.1408.00 - επιλογή Download Ευχαριστώ προκαταβολικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Χρησιμοποίησε εκδοση 3.χ Κάπου έχω ποσταρει πιο πισω πιο δούλεψε σε μενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ridi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δυστυχώς μετά από πολύ ώρα διαπίστωσα ότι ήταν λάθος το αρχείο (ZTE V976s up via flashtool - και όχι V967). Περίεργο βέβαια γιατί το κατέβασα από thread για το V967... Το θέμα είναι ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα επιτέλους το σωστό (μαμά ROM), έκανα την διαδικασία με 100% επιτυχία αλλά πλέον δεν υπάρχει καμία απόκριση από την συσκευή. Θεωρείστε ότι το τηλέφωνο είναι παντελώς νεκρό πλέον :-( Καμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 καλησπέρα σε όλους….τα φώτα σας παρακαλώ….χρησιμοποιώ μόνιμα το automaton… πριν μερικές μέρες ενώ πέρναγα το χέρι να ανοίξει η οθόνη έκλεινε αμέσως.. :mad: με γρήγορες κινήσεις απενεργοποίησα το automaton και εκ τοτε σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς ο αισθητήρας όπως και η περιστροφή οθόνης…. Υπάρχει γιατρειά ή απλά τα έπαιξε ο αισθητήρας;; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stvmoi Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Γεια σε όλους. Μια ερώτηση θέλω να κάνω γιατί έχω μπερδευτεί. Η cpu μας είναι MTK 6589 ή ARMv7. Και επίσης μια γενική ερώτηση ,μπορώ να βάλω CWM recovery σε τηλεφωνώ που δεν είναι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Δυστυχώς μετά από πολύ ώρα διαπίστωσα ότι ήταν λάθος το αρχείο (ZTE V976s up via flashtool - και όχι V967). Περίεργο βέβαια γιατί το κατέβασα από thread για το V967... Το θέμα είναι ότι μετά από πολύ ψάξιμο βρήκα επιτέλους το σωστό (μαμά ROM), έκανα την διαδικασία με 100% επιτυχία αλλά πλέον δεν υπάρχει καμία απόκριση από την συσκευή. Θεωρείστε ότι το τηλέφωνο είναι παντελώς νεκρό πλέον :-( Καμιά ιδέα? Περασες την rom με τo sptools και σου εβγαλε οτι ηταν ολα οκ? Χρησιμοποιησες τον οδηγο απο την 1 σελιδα? Εχεις βαλει custom recovery,οπως επισης ποια rom περασες? Για πες μας ορισμενα πραγματα για να σου πουμε πως θα κινηθεις. ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπέρα σε όλους….τα φώτα σας παρακαλώ….χρησιμοποιώ μόνιμα το automaton… πριν μερικές μέρες ενώ πέρναγα το χέρι να ανοίξει η οθόνη έκλεινε αμέσως.. :mad: με γρήγορες κινήσεις απενεργοποίησα το automaton και εκ τοτε σταμάτησε να λειτουργεί εντελώς ο αισθητήρας όπως και η περιστροφή οθόνης…. Υπάρχει γιατρειά ή απλά τα έπαιξε ο αισθητήρας;; :confused: Αν εχεις παρει backup κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και ξαναπερασε το backup και δες το παλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts