blade_ Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 Καλημέρα σε όλους όντως η ρομ που βγηκε Nexus εχει ωραια μπλιμπλικια αλλά ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΟΛΑ και δυστυχως για μενα δεν συμφέρει. Περιεχει μεχρι και mi-assistant απο τις miui rom και καποιες αλλες ρωσικες εφαρμογες Εφαγε πεταμα μετα απο 5 ωρες. :( Καποιον αλλον ισως τον βολεψει, τι να πω. Καλυτερη ρομ παραμενει η max flavour 5 (non touchwiz) Το κινητό τελικά το επανέφερα από τον αλλο κοσμο απλα προσπαθουσα με λάθος εργαλεία. Το μονο που μου δουλεψε με την πρωτη χωρις να μπλεξω με install/uninstall usb drivers και λοιπες βλακειες είναι σε αυτη τη σελίδα ΛΙΝΚ κατεβαζετε το πρωτο λινκ που εχει και περιεχει μεσα: ΟΔΗΓΙΕΣ (στα ισπανικα) Φωτογραφιες οδηγιων (αν ειστε οπτικοι τυποι) Τη ROM του minideal Και το συγκεκριμενο sp flashtool που δουλευει με το κινητο μας. Να πω οτι οποιος εχει το συγκεκριμενο κινητο καλό ειναι να κατεβασει το αρχειο κατεβαινει και γρηγορα καθως ειναι σε σερβερ της google και οποτε θελει να το επαναφερει/πουλησει/δωσει να το χρησιμοποιήσει. Να πω οτι επαναφερει τον αποθηκευτικο χωρο στο 1,7gb και θελει το πατσαρισμα για να γινει 2,5gb Εγω παλι θα ξαναγυρισω στη miui και αν δεν κανω λαθος στην τελευταια που κυκλοφορησε για το κινητο μας την 4.8.29 Και παλι καλημέρα να εχετε. καλησπερα.αυτη ειναι η καλυτερη ρομ να περασουμε?εχω ξεμεινει με μια παλια jb ουτε θυμαμαι ποια.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2015 καλησπερα.αυτη ειναι η καλυτερη ρομ να περασουμε?εχω ξεμεινει με μια παλια jb ουτε θυμαμαι ποια.. Ακόμα jb είναι Την max flavour περνάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 (edited) Ακόμα jb είναι Την max flavour περνάς edit: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 αυτη εννοεις? Edited February 16, 2015 by blade_ Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigeonaras Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 Ναι, αυτη.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ναι αυτη λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ναι αυτη λέω ευχαριστω πολυ :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2015 ποσο καλη μπαταρια εχει ρε παιδια;;;;;; οσο και να θελω να το αλλαξω, φοβαμαι οτι αντιστοιχη διαρκεια δε θα βρω!!! χθες με εβγαλε 6+ ωρες οθονης με πολυ παιχνιδι, σερφαρισμα με wifi KAI data, αρκετα σμσ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Το δικο μου εκανε βουτια σε κουβα με νερο και παει.. η βλακεια μου ειναι οτι απλα το σκουπισα και το ανοιξα αμεσως.. Δουλεψε κανενα 5λεπτο και αυτο ηταν. Μιας και μου εμεινε η μπαταρια του την οποια μετρησα και ειναι οκ αν την χρειαζεται καποιος ας μου στελει ενα πμ να του την στειλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 Καλησπέρα..σημερα εντελως ξαφνικα το κινητο ενω ανοιγει και φτανει μεχρι τα χρωματα και την μουσικη zteeee σταματαει εκει με τις ωρες...εχω την αρχικη rom minideal 1.0.5 και κινεζικο recovery γτ δεν το ειχα πειραξει ποτε...διαβασα αρκετες σελιδες.κατεβασα sp tools,drivers ktl.αλλα εχω κολλησει στο scatter.txt. μπορει καποιος να με καθοδηγησει τι πρεπει να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 εδω εισαι backup να φανταστω δεν εχεις παρει ποτε; τουλαχιστον ειναι ενεργοποιημενο το backup στον google account σου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ναι εχω στο google backup...απο το κιν δεν πηρα ποτε...σε ευχαριστω ,, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 θα σου ελεγα πρωτα να δοκιμασεις να παρεις ενα backup με τα MtkDroidTools καλη επιτυχια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOSTASS13 Δημ. February 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2015 ΟΛΑ οκ..σε ευχαριστω παρα πολυ..δεν ειχα κατι σπουδαιο για backup τα apps τα ξαναβαζω...απο τι μπορει να εγινε αυτο??δεν ειχα πειραξει τπτ.μαλιστα μολις ξυπνησα πατησα να δω την ωρα και μολις μετα απο λιγο πηγα να άρω την ηταν νεκρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 τώρα τελευταία μου "χάνει" τη μία sim και μένει χωρίς σήμα σε αυτή. την ανοιγοκλείνω από το μενού επανέρχεται για λίγο και μετά ξαναχάνεται... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ειναι κοσμοτε (γουατς απ) και την εχεις στην σιμ2? θελω προταση για tempered glass (ή να παω παλι σε μεμβρανη;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 η μία είναι wind και η άλλη Q! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 αρα και οι 2 wind ειναι :lol: σε ποιο σλοτ χανεται η καρτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 αρα και οι 2 wind ειναι :lol: σε ποιο σλοτ χανεται η καρτα; στο 1ο slot που έχει και το 3g Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 φτου ****το, τοσο εξω επεσα; :lol: εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι το θεμα της καρτας σιμ; σε αλλο τηλεφωνο δοκιμασες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 φτου ****το, τοσο εξω επεσα; :lol: εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι το θεμα της καρτας σιμ; σε αλλο τηλεφωνο δοκιμασες; ναι είμαι ακόμη σε φάση διερεύνησης, έκανα restore ένα παλιότερο backup και το ξαναέκανε, άλλαξα θέσεις στις sim και πήγαινε καλύτερα, τώρα τις ξαναάλλαξα θέση και περιμένω να δω πότε θα το ξανακάνει το πρόβλημα το πρωτοπαρατήρησα όταν μιλούσα με την sim αυτή και χάθηκε ο ήχος στην συνομιλία Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ευελπιστω οτι φταιει η καρτα και οχι το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 ευελπιστω οτι φταιει η καρτα και οχι το τηλεφωνο θα δείξει στις επόμενες μέρες! Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Πριν μία-δύο μέρες το κινητό έκλεισε από μπαταρία. Όταν το φόρτισα μου έβγαλε το μήνυμα "Encryption unsuccessful" με το μόνο κουμπί να λέει "Reset phone". Όταν το πατάω δεν κάνει τίποτα, στο recovery δεν μπορώ να μπω πλέον να κάνω τίποτα. Καμία ιδέα; Recovery είχα το stock, χωρίς root και το rom με το οποίο ήρθε. Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 πας μάλλον για φλασάρισμα από τον ΗΥ με usb Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xx4m0uR4sS Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 πας μάλλον για φλασάρισμα από τον ΗΥ με usb Με το sp flash tools γίνεται αυτή η διαδικασία; Υπάρχουν τα απαραίτητα αρχεία κάπου; Πρέπει να έχω το κινητό σε bootloader, ανοιχτό ή κλειστό; Παράθεση THL T6 AMOI A928W Meizu MX4 Pro Leeco Le Max 2 x829 | Resurrection Remix 7.1.2 1606 iPhone 7 Plus | iOS 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts