crueljay Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Δυστυχώς δέν ξέρω, γιατί το έδωσα προσωρινά σε φίλο, και απ'οτι λέει όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 αλλο καλωδιο δοκιμασες; αλλη μπαταρια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Μπαταρία άλλη δέν έχω, καλώδιο άλλο δοκίμασα αλλα τίποτα. Σε κάποια φάση όταν το σύνδεσα στο pc έβγαλε κάτω δεξιά ότι γίνεται εγκατάσταση των drivers αλλά απέτυχε. Μετά τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 μηπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο; πιστευω την εφαγε την τουμπα του πες τον φιλο να σε πει, για να ξες κιολας απο που το πηρες;μπορεις να το στειλεις πισω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crueljay Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 Το πήρα Σεπτέμβριο απο to2c, δέν θυμάμαι τι εγγύηση δίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2014 λογικα χρονο θα δινει. μιλα μαζι τους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tripas Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Καλησπέρα, πρόκειται να πουλήσω το ΖΤΕ μου και ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να το παραδώσω καθαρό στον επόμενο κάτοχο. Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή κάποια άλλη διαδικασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Θα ξαναπερασεις την αρχικη ROM 1.0.5 που βαζουν τα καταστηματα, με βάση τον παρακάτω οδηγό: http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά το κινητό έχει αρχίσει να κολάει κάπως. Μάλλον έχει φορτωθεί με αρκετές εφαρμογές. Νομίζω το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν έβαλα την εφαρμογή cleanmaster που αντί να βοηθάει μου φαίνεται πως επιβάρυνε κάπως το σύστημα. Ιδιαίτερα έντονη είναι η διαφορά χρήσης σε παιχνίδια όχι και τόσο βαριά όπως "Jetpack Joyride", "Angry Birds: Star Wars". Καταρχάς είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι; Δευτερον τι θα πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω;Δεν με πειράζει να χάσω κωδικούς,εφαρμογές κτλ ξαναπερνιούνται. Επίσης στο παρελθόν είχα κρατήσει 3 backups. Ένα σε MIUI και άλλα 2 μάλλον σε 1.0.3 και 1.0.5. Έχει νόημα να τα κρατάω όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Φλασαρε νέα Ρομ και είσαι Οκ. Αλλά γιατί να κολλάει? Σε μένα το gta vice city το τρέχει νεράκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sirodeath Δημ. April 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2014 Παιδιά το κινητό έχει αρχίσει να κολάει κάπως. Μάλλον έχει φορτωθεί με αρκετές εφαρμογές. Νομίζω το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν έβαλα την εφαρμογή cleanmaster που αντί να βοηθάει μου φαίνεται πως επιβάρυνε κάπως το σύστημα. Ιδιαίτερα έντονη είναι η διαφορά χρήσης σε παιχνίδια όχι και τόσο βαριά όπως "Jetpack Joyride", "Angry Birds: Star Wars". Καταρχάς είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι; Δευτερον τι θα πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω;Δεν με πειράζει να χάσω κωδικούς,εφαρμογές κτλ ξαναπερνιούνται. Επίσης στο παρελθόν είχα κρατήσει 3 backups. Ένα σε MIUI και άλλα 2 μάλλον σε 1.0.3 και 1.0.5. Έχει νόημα να τα κρατάω όλα; Να ξερεις πως το clean master για ενα περιεργο λογο ,τουλαχιστον σε μενα και σε 1-2 ατομα απο δω , στο google play εβγαζε error εναν κωδικο που δεν σε αφηνει να εγκαταστησεις τπτ.δεν μηπως φταει και αυτο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Slester Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Που μπορώ να βρω την max flavour v5 ώστε να την βάλω στο κινητό μου; Στο needrom δενν την βρηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456 Εδώ είναι η Max flavour v5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Εχει χρησιμοποιησει κανεις gamepad(από pc)? Χτες δοκιμασα ενα που εχω σπιτι! Και δουλεψε! Και χειρισμος συσκευης (μενου,κλπ) και χειρισμος παιχνιδιου (gta vice city). Beβαια δε το επεξεργάστηκα εκτενεστερα. Όταν βρω χρόνο θέλω να ψάξω για ρυθμίσεις κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 (edited) Εχω πολυ λιγο χωρο στο /system φακελο και δεν μπορω να εγκαταστησω αλλα apk μεσω recovery π.χ. levono snapit camera http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391694 Πως μπορω να απελευθερωσω χωρο με ασφαλεια ή να προσθεσω επιπλεον χωρο;;; Edited April 28, 2014 by bbtp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Γεια σας.Μολις παραγγειλα αυτο το κινητο.Το προηγουμενο μου ηταν το galaxy s.Το ειχα παρει οταν ηταν η κορυδη της αγορας και δε το μετανιωσα ποτε.Τρομερα αξιοπιστο και δουλευουν τα παντα. Διαβασα καπου εδω στο πολυσελιδο οτι το 967s ειναι αξιοπιστο,και επειδη το εχει παρει και ενας φιλος και λεει τα καλυτερα,τοτε αποφασισα να κανω την αγορα.Αυτο που με ανησυχησε καπως ειναι η καλυψη απο πλευρας σερβις.Εστειλα ενα μηνυμα στην procordia, και ειπαν οτι δεν το καλυπτουν ουτε σαν εγγυηση (το περιμενα) ουτε σαν σερβις αφου δεν εχουν ανταλλακτικα.Τι γινεται στην περιπτωση που χρειαστει κατι?Ελπιζω να μην χρειαζεται αποστολη πισω κινα και τουμπαλι!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Θα χρειαστεί αποστολή πίσω κλπ. Αν και δε πιστεύω να έχει πρόβλημα. Από που το πήρες? Απ το καλοκαίρι το χω και αντιμετώπισα τίποτα ;) Καλορίζικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Αν χρειαστεί εγγύηση φίλε μου 10 ευρώ το στέλνεις πίσω και εισαι οκ. Δεν ειναι τπτ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George109 Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 Σας ευχαριστω πολυ.Το παραγγειλα χτες.Αντε να δω ποτε θα ερθει τωρα.Σε αναμενα καρβουνα ειμαι!!! Απο minideal το πηρα! Αυτο που θα πρεπει να βρω ειναι και οι ρυθμισεις για το ιντερνετ του κοσμοτε.Εκτος αν με καποιο τροπο μπαινουν μονες! Μακαρι να βγει καλο.Φαινεται γερη κατασκευυη.Και ειναι πιο βαρυ απο ενα s4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 καλο θα βγει. μη το σκεφτεσαι καν. μονς μπαινουν απ την κοσμοτε (wu). δε θυμαμαι να τις περασα μονος δηλαδη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbtp Δημ. April 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2665714 Για οποιον ενδιαφερεται νεα εκδοση της lenovo super camera.. LENOVO SUPER CAMERA!!REMOVED THE PERMISSIONS v3.6.6.0116.140425.29027 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilbilis Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια sos Χρειάζομαι link για καποια rom που να δουλεύει για sp flash tool.Εχω την 1.0.5 αλλα είναι μάλλον για recovery Τα link που αναφέρονται στο θεμα δεν είναι κανένα ενεργό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
master_alarm Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Δεν μπορείς να μπεις recovery και να φλασαρεις από εκεί μια ρομ; δες εδώ ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μπορείς να μπεις recovery και να φλασαρεις από εκεί μια ρομ; δες εδώ http://www.pandawillforum.com/showthread.php?23089-ZTE-V967S-ROOT-CWM-ROMs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr2n Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Γεια σας, Εχω το κινητο 8 μηνες τωρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ,τεραστια αυτονομια και τις εφαρμογες τις τρεχει πολυ καλα.Απλα εχω 2 ερωτηματα.1)Αμα γινεται να βελτιωσω τις νυχτερινες φωτογραφιες(ειναι πολυ κακες )2)Γινεται να χρησιμοποιησουμε otg καλωδιο και αν ναι ποιο προτεινετε ;Με το otg μπορουμε να συνδεσουμε και hdmi ; Edited May 1, 2014 by Tr2n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 2. ναι. οποιο βρεις παρε. εγω πηρα ενα φθηνο απ το ebay και κανω μια χαρα τη δουλεια μου. για hdmi μαλλον οχι. δε ξερω αν γινεται με miracast(ή καπως ετσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts