Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπαταρία άλλη δέν έχω, καλώδιο άλλο δοκίμασα αλλα τίποτα. Σε κάποια φάση όταν το σύνδεσα στο pc έβγαλε κάτω δεξιά ότι γίνεται εγκατάσταση των drivers αλλά απέτυχε. Μετά τίποτα.

μηπως δεν κανει καλη επαφη το καλωδιο;

πιστευω την εφαγε την τουμπα του

πες τον φιλο να σε πει, για να ξες κιολας

απο που το πηρες;μπορεις να το στειλεις πισω;

Καλησπέρα,

πρόκειται να πουλήσω το ΖΤΕ μου και ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω για να το παραδώσω καθαρό στον επόμενο κάτοχο.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων ή κάποια άλλη διαδικασία.

Θα ξαναπερασεις την αρχικη ROM 1.0.5 που βαζουν τα καταστηματα, με βάση τον παρακάτω οδηγό:

http://www.freewebs.com/arxeia/ZTE_v967s_TEXNIKA_THEMATA.pdf

Παιδιά το κινητό έχει αρχίσει να κολάει κάπως. Μάλλον έχει φορτωθεί με αρκετές εφαρμογές. Νομίζω το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν έβαλα την εφαρμογή cleanmaster που αντί να βοηθάει μου φαίνεται πως επιβάρυνε κάπως το σύστημα. Ιδιαίτερα έντονη είναι η διαφορά χρήσης σε παιχνίδια όχι και τόσο βαριά όπως "Jetpack Joyride", "Angry Birds: Star Wars".

Καταρχάς είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι;

Δευτερον τι θα πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω;Δεν με πειράζει να χάσω κωδικούς,εφαρμογές κτλ ξαναπερνιούνται.

Επίσης στο παρελθόν είχα κρατήσει 3 backups. Ένα σε MIUI και άλλα 2 μάλλον σε 1.0.3 και 1.0.5. Έχει νόημα να τα κρατάω όλα;

Παιδιά το κινητό έχει αρχίσει να κολάει κάπως. Μάλλον έχει φορτωθεί με αρκετές εφαρμογές. Νομίζω το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν έβαλα την εφαρμογή cleanmaster που αντί να βοηθάει μου φαίνεται πως επιβάρυνε κάπως το σύστημα. Ιδιαίτερα έντονη είναι η διαφορά χρήσης σε παιχνίδια όχι και τόσο βαριά όπως "Jetpack Joyride", "Angry Birds: Star Wars".

Καταρχάς είναι λογικό να συμπεριφέρεται έτσι;

Δευτερον τι θα πρέπει να κάνω για να το επαναφέρω;Δεν με πειράζει να χάσω κωδικούς,εφαρμογές κτλ ξαναπερνιούνται.

Επίσης στο παρελθόν είχα κρατήσει 3 backups. Ένα σε MIUI και άλλα 2 μάλλον σε 1.0.3 και 1.0.5. Έχει νόημα να τα κρατάω όλα;

Να ξερεις πως το clean master για ενα περιεργο λογο ,τουλαχιστον σε μενα και σε 1-2 ατομα απο δω , στο google play εβγαζε error εναν κωδικο που δεν σε αφηνει να εγκαταστησεις τπτ.δεν μηπως φταει και αυτο .

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εδώ είναι η Max flavour v5

Εχει χρησιμοποιησει κανεις gamepad(από pc)? Χτες δοκιμασα ενα που εχω σπιτι! Και δουλεψε! Και χειρισμος συσκευης (μενου,κλπ) και χειρισμος παιχνιδιου (gta vice city).

Beβαια δε το επεξεργάστηκα εκτενεστερα. Όταν βρω χρόνο θέλω να ψάξω για ρυθμίσεις κλπ

Εχω πολυ λιγο χωρο στο /system φακελο και δεν μπορω να εγκαταστησω αλλα apk μεσω recovery π.χ. levono snapit camera

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2391694

Πως μπορω να απελευθερωσω χωρο με ασφαλεια ή να προσθεσω επιπλεον χωρο;;;

Edited by bbtp

Γεια σας.Μολις παραγγειλα αυτο το κινητο.Το προηγουμενο μου ηταν το galaxy s.Το ειχα παρει οταν ηταν η κορυδη της αγορας και δε το μετανιωσα ποτε.Τρομερα αξιοπιστο και δουλευουν τα παντα.

Διαβασα καπου εδω στο πολυσελιδο οτι το 967s ειναι αξιοπιστο,και επειδη το εχει παρει και ενας φιλος και λεει τα καλυτερα,τοτε αποφασισα να κανω την αγορα.Αυτο που με ανησυχησε καπως ειναι η καλυψη απο πλευρας σερβις.Εστειλα ενα μηνυμα στην procordia, και ειπαν οτι δεν το καλυπτουν ουτε σαν εγγυηση (το περιμενα) ουτε σαν σερβις αφου δεν εχουν ανταλλακτικα.Τι γινεται στην περιπτωση που χρειαστει κατι?Ελπιζω να μην χρειαζεται αποστολη πισω κινα και τουμπαλι!!

Θα χρειαστεί αποστολή πίσω κλπ.

Αν και δε πιστεύω να έχει πρόβλημα. Από που το πήρες?

Απ το καλοκαίρι το χω και αντιμετώπισα τίποτα ;)

Καλορίζικο!

Σας ευχαριστω πολυ.Το παραγγειλα χτες.Αντε να δω ποτε θα ερθει τωρα.Σε αναμενα καρβουνα ειμαι!!! Απο minideal το πηρα!

Αυτο που θα πρεπει να βρω ειναι και οι ρυθμισεις για το ιντερνετ του κοσμοτε.Εκτος αν με καποιο τροπο μπαινουν μονες!

Μακαρι να βγει καλο.Φαινεται γερη κατασκευυη.Και ειναι πιο βαρυ απο ενα s4.

καλο θα βγει. μη το σκεφτεσαι καν.

μονς μπαινουν απ την κοσμοτε (wu). δε θυμαμαι να τις περασα μονος δηλαδη

Παιδια sos

Χρειάζομαι link για καποια rom που να δουλεύει για sp flash tool.Εχω την 1.0.5 αλλα είναι μάλλον για recovery

Τα link που αναφέρονται στο θεμα δεν είναι κανένα ενεργό

Δεν μπορείς να μπεις recovery και να φλασαρεις από εκεί μια ρομ; δες εδώ

----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν μπορείς να μπεις recovery και να φλασαρεις από εκεί μια ρομ; δες εδώ

http://www.pandawillforum.com/showthread.php?23089-ZTE-V967S-ROOT-CWM-ROMs

Γεια σας,

Εχω το κινητο 8 μηνες τωρα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος ,τεραστια αυτονομια και τις εφαρμογες τις τρεχει πολυ καλα.Απλα εχω 2 ερωτηματα.1)Αμα γινεται να βελτιωσω τις νυχτερινες φωτογραφιες(ειναι πολυ κακες )2)Γινεται να χρησιμοποιησουμε otg καλωδιο και αν ναι ποιο προτεινετε ;Με το otg μπορουμε να συνδεσουμε και hdmi ;

Edited by Tr2n

2. ναι. οποιο βρεις παρε. εγω πηρα ενα φθηνο απ το ebay και κανω μια χαρα τη δουλεια μου. για hdmi μαλλον οχι. δε ξερω αν γινεται με miracast(ή καπως ετσι)