master_alarm Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Εμένα 2 μου κρατάει από την αρχή! Μόνο η Max flavour slim μου κρατούσε παραπάνω. Αλλά εχω πάντα ενεργοποιημενα τα δεδομένα και το wifi! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 (edited) παω για reflash της ρομ. αν το ξανακανει θα δοκιμασω αλλη εδιτ: φαινεται οτι ειναι οκ. Edited January 7, 2014 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 τελικα δοκιμασα τα παντα και παλι τα ιδια δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης μερικες φορες.. οποτε την εβγαλα τελειως και ολα μια χαρα αποθυκευω στο τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nebtios Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πως μπορούμε να κάνουμε , οταν με παίρνει κάποιος να ακούω το όνομα του ή το τηλέφωνο του ??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 τελικα δοκιμασα τα παντα και παλι τα ιδια δεν αναγνωριζει την καρτα μνημης μερικες φορες.. οποτε την εβγαλα τελειως και ολα μια χαρα αποθυκευω στο τηλ. Αλλη καρτα δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αλλη καρτα δοκιμασες? ναι δοκιμασα εχω μια 1gb και δεν ειχα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Δοκίμασε την κάρτα σε άλλο κινητό Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αρα η καρτα εχει θεμα ή πολυ απλα δεν συμβιβαζεται με τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Παιδιά τα φώτα σας….έκανα την ενοποίηση χώρου κανονικά όπως ήταν η οδηγίες εδώ και πέτυχε με την πρώτη. Μου δείχνει κανονικά 2,4 gb και τη κάρτα sd επίσης. Όταν συνδέω το τηλ με το pc, μου ανοίγουν δύο χώροι αποθήκευσης f (sdκάρτα) kai G(μνήμη τηλεφωνου). Το f ανοίγει κανονικά το g όμως μου λέει ότι θέλει διαμόρφωση γιατί δεν αναγνωρίζεται κλπ κλπ…. ερώτηση…. Γιατί το G(ενοποιημένη μνήμη) δεν ανοίγει στο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μετά την ενοποίηση έκανες factory reset; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Μετά την ενοποίηση έκανες factory reset;Τώρα αν σου πω πως δεν θυμάμαι;;; ακολούθησα τις οδηγίες πιστά… αν δεν το έκανα διορθώνεται τώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 7, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Αν ακολούθησες πιστά τις οδηγίες, έκανες factory reset και μετά επαναφορά του backup που πρέπει να είχες πάρει πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία μέσω recovery. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πάτα να γίνει διαμόρφωση απο το pc και θα είσαι οκ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Πάτα να γίνει διαμόρφωση απο το pc και θα είσαι οκΑν πατήσω διαμόρφωση δεν θα χάσω τα δεδομένα από το τηλέφωνο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Οχι γιατι αυτή η μνήμη ειναι το περίσσευμα απο τα 2,46gb και πλέον ειναι άδεια.Αν πας στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος θα δεις ότι τέρμα κάτω σου λέει "τοποθέτηση κάρτας sd" και άμα το πατήσεις δε θα κάνει τίποτε γιατι η μνήμη δεν ειναι διαμορφωμένη Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. January 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2014 Οχι γιατι αυτή η μνήμη ειναι το περίσσευμα απο τα 2,46gb και πλέον ειναι άδεια.Αν πας στο τηλέφωνο στις ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος θα δεις ότι τέρμα κάτω σου λέει "τοποθέτηση κάρτας sd" και άμα το πατήσεις δε θα κάνει τίποτε γιατι η μνήμη δεν ειναι διαμορφωμένηΝαι έχεις δίκιο, για την ακρίβεια μου γράφει ‘’τοποθέτηση κάρτας αποθηκευτικός’’ οκ θα το κάνω και ο θεός βοηθός Ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις. Υ.Γ Την ενοποίηση την έχω κάνει εδώ και τρείς εβδομάδες. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα και όλα καλά…. στις ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος μου δίνει πλέων εσ. Αποθ. Χώρος 2,46gb την sd κάρτα κανονικά και 273 mb αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου…είμαι οκ ή αυτοκαταστράφηκα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 ρε παιδια, ρικοβερι πως μπαινει; ποιος ειναι ο συνδυασμος πλήκτρων; θα τρελαθώ. δε μπορω να μπω (μονο απο εφαρμογη-quickboot, κλπ) αν κατι παει στραβα και δε μπορεσω να μπω στην ρομ, τι θα κανω; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigeonaras Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Ναι έχεις δίκιο, για την ακρίβεια μου γράφει ‘’τοποθέτηση κάρτας αποθηκευτικός’’ οκ θα το κάνω και ο θεός βοηθός Ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις. Υ.Γ Την ενοποίηση την έχω κάνει εδώ και τρείς εβδομάδες. ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το έκανα και όλα καλά…. στις ρυθμίσεις--->αποθηκευτικός χώρος μου δίνει πλέων εσ. Αποθ. Χώρος 2,46gb την sd κάρτα κανονικά και 273 mb αποθηκευτικό χώρο τηλεφώνου…είμαι οκ ή αυτοκαταστράφηκα;; OK εισαι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 οσο bootαρει κρατας το volume up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 οσο bootαρει κρατας το volume up Να έχεις κατά νου ότι μπορεί να χρειαστεί να το πατάς για αρκετά δευτερόλεπτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν κανει τιποτα ομως :( οχι τιποτε αλλο, αλλα με το quick reboot ειχα ξενοιασει... Τωρα ομως με μπηκαν ιδεες τι θα κανω αν δε μπουταρει καποια ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Δεν κανει τιποτα ομως :( οχι τιποτε αλλο, αλλα με το quick reboot ειχα ξενοιασει... Τωρα ομως με μπηκαν ιδεες τι θα κανω αν δε μπουταρει καποια ρομ Και εγώ τον ίδιο προβληματισμό είχα αλλά όταν επιμείνω στο πάτημα μπάινει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathisfl Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 τελικα REPARTITIONING πρεπει να κανουμε η οχι?αν ναι γιατι?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spimou78 Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 Αρα η καρτα εχει θεμα ή πολυ απλα δεν συμβιβαζεται με τη συσκευη μαλλον δεν ειναι συμβατη....μπορω να κανω κατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2014 αυτο θα το κρινεις εσυ αν πρεπει η οχι! αν θελεις αρκετο χωρο για εφαρμογες, το κανεις. αλλιως οχι. προσωπικα το εκανα μαλλον δεν ειναι συμβατη....μπορω να κανω κατι? να αλλαξεις καρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts