leasedline Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 κάτι γίνεται και δε μπορώ να καλέσω έναν συγκεκριμένο αριθμό μόλις καλέσω μου βγάζει τερματισμός κλήσης μήπως κατά λάθος ξέρει κανείς τη λύση ? Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 Στην 1.05 οταν πας στις ρυθμισεις sim management αριστερα του ονοματος της σιμ εχει ενα κουτακι οταν πατησεις πανω εχει 4 διαθεσιμα χρωματα αν σε βολευουν. Ναι το γνωρίζω αυτό.Απλά μου αρέσει να έχω custom χρώμα. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. November 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2013 κάτι γίνεται και δε μπορώ να καλέσω έναν συγκεκριμένο αριθμό μόλις καλέσω μου βγάζει τερματισμός κλήσης μήπως κατά λάθος ξέρει κανείς τη λύση ? Πληκτρολογισε στον dialer το νουμερο και προσπαθησε να καλεσεις, μην καλεσεις απο το αρχειο/ιστορικο κλησεων. Μου το εκανε ενα αλλο τηλεφωνο, η διαφορα που ειδα στο dialer ειναι οτι το νουμερο που δεν μπορουσα να καλεσω ηταν τα νουμερα συνεχομενα πχ 1234567890, οταν εκανα το απο πανω που σου γραφω στον dialer εμφανιστηκε ετσι 123 456 7890 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εχει ερθει σε κανεναν το update του hangouts που μπορεις και στελνεις sms? Ναι, αλλα δεν το πέρασα Μενω με την προηγουμενη εκδοση Είναι εύκολο να μου στείλεις τις ρυθμίσεις σου; Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να το σετάρω σαν automaton... Μπορείτε να τις στείλετε και από δω, ήνα να ανεβάσετε ενα πρόβλημά Δεν screenshot με τα settings? Thanks in advance Παράθεση Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaChoo Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Πως ξεφορτωνομαι την google quick search bar?? :mad: @ROM Max Flavour v4.1 και GAPPS Flavour Essential Υποθετω ειναι το GoogleQuickSearchBox.apk http://hcd-1.imgbox.com/adgvcYSo.jpg?st=OxdJWaVZbKnmMYjrwixIAw&e=1384597638 Apps marked with red rectangles can be removed or uninstalled. That with green rectangle is optional. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγώ αλλάζω launcher και βάζω nova οπότε δε με απασχολεί αυτό και δεν έχω δοκιμάσει αν φεύγει από εκει.Σήμερα ο carliv έβγαλε νέα έκδοση max flavour με κάποιες διορθώσεις αλλά κρύβει και τα μεγάλα εικονίδια 3G,G στην μπάρα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leasedline Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Πληκτρολογισε στον dialer το νουμερο και προσπαθησε να καλεσεις, μην καλεσεις απο το αρχειο/ιστορικο κλησεων. Μου το εκανε ενα αλλο τηλεφωνο, η διαφορα που ειδα στο dialer ειναι οτι το νουμερο που δεν μπορουσα να καλεσω ηταν τα νουμερα συνεχομενα πχ 1234567890, οταν εκανα το απο πανω που σου γραφω στον dialer εμφανιστηκε ετσι 123 456 7890 το δοκιμασα και αυτο αλλα τζιφος βασικα από vodafoen το καλει και απο wind δε καλει βγαζει call ended κατι παιζεται με τον αριθμο wind τον εχει βαλει σε καποια φραγη μπαινω στο μενου του αλλου τηλεφωνου samsung galaxy 3 αλλα δε βλεπω κατι σε αυτη την επαφη... Παράθεση εσπρεσοσυζητήσεις www.e-spresso.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Εγώ αλλάζω launcher και βάζω nova οπότε δε με απασχολεί αυτό και δεν έχω δοκιμάσει αν φεύγει από εκει.Σήμερα ο carliv έβγαλε νέα έκδοση max flavour με κάποιες διορθώσεις αλλά κρύβει και τα μεγάλα εικονίδια 3G,G στην μπάρα Την περναμε απο πανω ή θελει ολα τα wipes? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Μπορεις να την βάλεις απο πάνω αλλά πριν το φλασάρισμα,κάνεις wipe cache και wipe dalvik cache.Eπισης μετά την εγκατάσταση θα χρειαστεί να ξαναπας στο xposed installer και να κάνεις install/update στο xposed framework Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 δεν το χω το xposed, οποτε θα κανω μονο wipe τις cache ;) εκτος απ τα εικονιδια εντοπισαμε και αλλες διαφορες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Aπό ότι γράφει στο changelog πρόσθεσε εφαρμογές για browsing και mail.Για mail βλέπω το aqua mail,browser δεν κατάλαβα ποιον έβαλε Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anikologr Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Πάντως εγώ που έβαλα την Rom του carliv δεν διαπίστωσα ουσιώδη διαφορά σε σχέση με minideal 1.05.άσε που όταν πέρασα τα xposed additions κόλλησε και έκανα restore την minideal που είχα πάρει.μάλλον θα περιμένω για την τελική έκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnoe Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Χαμός από πληροφορίες..θα διαβάζω για μήνες. Ετοιμάζομαι και εγώ να παραγγείλω το ZTE V967S από To2c. Ελπίζω μην μου έρθει με τίποτα καμμένα pixels μόνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Είναι εύκολο να μου στείλεις τις ρυθμίσεις σου; Έπαιξα λίγο με τις ρυθμίσεις αλλά δεν μπόρεσα να το σετάρω σαν automaton... Σας επισυνάπτω βίντεο με την λειτουργία του 光驅鎖Alger, Lin κι επίσης τις ρυθμίσεις που έχω βάλει εγώ και λειτουργεί όπως ακριβώς θα δείτε στο βίντεο. Το δουλεύω τώρα μερικές μέρες και διαπιστώνω ότι είναι απροβλημάτιστο και δουλεύει ακριβώς όπως το automaton. Στις ρυθμίσεις θα δείτε το κυρίως μενού και μετά τις υποκατηγορίες που ρυθμίζουμε. Ελπίζω με τα βίντεο να βοήθησα Υ.Γ να τονίσω ότι ο αισθητήρας πιάνει ακόμα και σε απόσταση 3 εκατοστών που σημαίνει ότι ακόμα και στην τσέπη του μπουφάν να το βάζετε όπως εγώ που οδηγάω μηχανή, δεν έχει πρόβλημα να ανοιγοκλείνει μόνο του…. Τσεκαρισμένο από εμένα. Edited November 16, 2013 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Eχουν αναφερει διαφοροι προβλημα στην εφαρμογη του android. Δομιμασε καποιο αλλο client . Καλη επιλογη ο k-9. εγω δουλευω το outlook γιατι ειχα και υποφακελους στο μαιλ μου και απο το κ9 ανοιγε μονο το εισερχομενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 To k-9 έχει μια επιλογή που γράφει ότι συγχρονίζει και δεύτερου επιπέδου φακέλους.Ισως ειναι αυτό που ψάχνεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolasbab Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 To k-9 έχει μια επιλογή που γράφει ότι συγχρονίζει και δεύτερου επιπέδου φακέλους.Ισως ειναι αυτό που ψάχνεις δεν βλεπω τον λογο γιατι οχι outlook ειχε κανεις προβληματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Γιατί δεν έχουμε όλοι outlook/hotmail Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Σας επισυνάπτω βίντεο με την λειτουργία του 光驅鎖Alger, Lin κι επίσης τις ρυθμίσεις που έχω βάλει εγώ και λειτουργεί όπως ακριβώς θα δείτε στο βίντεο. Το δουλεύω τώρα μερικές μέρες και διαπιστώνω ότι είναι απροβλημάτιστο και δουλεύει ακριβώς όπως το automaton. Στις ρυθμίσεις θα δείτε το κυρίως μενού και μετά τις υποκατηγορίες που ρυθμίζουμε. Ελπίζω με τα βίντεο να βοήθησα Υ.Γ να τονίσω ότι ο αισθητήρας πιάνει ακόμα και σε απόσταση 3 εκατοστών που σημαίνει ότι ακόμα και στην τσέπη του μπουφάν να το βάζετε όπως εγώ που οδηγάω μηχανή, δεν έχει πρόβλημα να ανοιγοκλείνει μόνο του…. Τσεκαρισμένο από εμένα. Αρχικά σ'ευχαριστούμε για τα video, αλλά κάτι συμβαίνει με το youtube και δεν παίζουν. Πάντως εγώ που έβαλα την Rom του carliv δεν διαπίστωσα ουσιώδη διαφορά σε σχέση με minideal 1.05.άσε που όταν πέρασα τα xposed additions κόλλησε και έκανα restore την minideal που είχα πάρει.μάλλον θα περιμένω για την τελική έκδοση. +1 Παράθεση Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zannis Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπέρα, στο δικό μου έχω ενοποιήσει το χώρο σε 2,4GB και λέω να περάσω τη smart. Τί πρέπει να προσέξω? Υπάρχουν πουθενά οδηγίες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left69 Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 (edited) Αρχικά σ'ευχαριστούμε για τα video, αλλά κάτι συμβαίνει με το youtube και δεν παίζουν. +1 Δεν ξέρω…. από τι βλέπω ήδη τα έχουν δει 40 άτομα…. εμένα τα ανοίγει κανονικά Edited November 16, 2013 by left69 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Καλησπέρα, στο δικό μου έχω ενοποιήσει το χώρο σε 2,4GB και λέω να περάσω τη smart. Τί πρέπει να προσέξω? Υπάρχουν πουθενά οδηγίες? Η διαδικασία παραμένει η ίδια που κάνεις για κάθε ρομ.Περνώντας την smart rom δε θα σου πειράξει τον ενοποιημένο χώρο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispat Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Παιδιά υπάρχει κάποιο λινκ για μεμβράνες κατάλληλες για το κινητό ?? Και επειδή είμαι καινούργιος με τέτοια τηλέφωνα υπάρχει κανένα κόλπο για να κολλάει σωστά η μεμβράνη ? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ManosMt Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Οριστε καποια παραδειγματα... http://www.ebay.com/itm/6x-screen-protector-ultraclear-for-ZTE-V967s-/350910173678?pt=UK_Computing_LaptopAccessories_RL&hash=item51b3e051ee http://www.youtube.com/watch?v=l-7bXUa4V5o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Longmire Δημ. November 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2013 Υπαρχει τροπος να κανουμε rename τα widjet στο desktop χωρις καποιο app ή launcher; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts