Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντικατέστησα το Automaton με το Tap Tap App...

To Automaton μου έπεφτε βαρύ και το γύρισε από beta σε trial. To Tap Tap App μου κάνει μόνο αυτό που θέλω, δηλαδή το αυτόματο άνοιγμα είτε με διπλή προσέγγιση (Ταπ-Ταπ) είτε με το άνοιγμα της θήκης...

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Απο μπαταρία είσαι οκ; Γιατι παλιότερα που το είχα δοκιμάσει η συσκευή δεν έμπαινε σε deep sleep και κατανάλωνε πολύ μπαταρία

Το τεράστιο κενο που υπαρχει στο πανω μερος της οθονης μπορουμε να το ξεφορτωθούμε??

ναι, άν αλλάξεις launcher πχ Nova

με νοβα ειμαι ΟΚ τωρα.

Παντως εκανε πολυ ώρα για πληρη φόρτιση ~5 ωρες, ελπιζω και η αποφόρτιση να ειναι οπως την περιγράφεται!

Το μεγεθος ειναι το μονο που με προβληματίζει ακομα, οπως και η θήκη. Εχω παρει την mofi που ειναι πολυ ωραια αλλα μου φαίνεται λιγο αβολη στην χρήση.

Εχω συνηθίσει με την pouch του HD2 και νομίζω οτι την προτιμώ γιατι εχεις και καλύτερη αισθηση του τηλεφώνου!

Καλησπέρα στη παρέα…. 16-10-2013 παρήγγειλα στο To2c.com και σήμερα μου ήρθε ειδοποιητήριο :p από το ελτα της περιοχής μου να πάω να παραλάβω ….αύριο το πρωί λοιπόν (ανυπομονώ) θα το έχω στα χέρια μου και θα έχετε τις πρώτες εντυπώσεις. :clap:

Καλησπέρα στη παρέα…. 16-10-2013 παρήγγειλα στο To2c.com και σήμερα μου ήρθε ειδοποιητήριο :p από το ελτα της περιοχής μου να πάω να παραλάβω ….αύριο το πρωί λοιπόν (ανυπομονώ) θα το έχω στα χέρια μου και θα έχετε τις πρώτες εντυπώσεις. :clap:

τραβα και κανα βιντεο καλου κακου οταν το ανοιγεις ποτε δεν ξερεις...κατι εχει γινει με το μαγαζι

με νοβα ειμαι ΟΚ τωρα.

Παντως εκανε πολυ ώρα για πληρη φόρτιση ~5 ωρες, ελπιζω και η αποφόρτιση να ειναι οπως την περιγράφεται!

Το μεγεθος ειναι το μονο που με προβληματίζει ακομα, οπως και η θήκη. Εχω παρει την mofi που ειναι πολυ ωραια αλλα μου φαίνεται λιγο αβολη στην χρήση.

Εχω συνηθίσει με την pouch του HD2 και νομίζω οτι την προτιμώ γιατι εχεις και καλύτερη αισθηση του τηλεφώνου!

Ναι όντως κάνει πολύ ώρα να φορτίσει και ακόμη περισσότερη ώρα να ξεφορτίσει κατά την χρήση.Την mofi την είχα παραγγείλει με το πρώτο zte που είχα πάρει για ένα φίλο.Και αυτός πλέον δεν την χρησιμοποιεί γιατι την βρήκε άβολη με αυτό το συνεχές άνοιξε-κλείσε και βάλε απο πίσω το καπάκι της για να δουλέψεις άνετα το κινητό.

τραβα και κανα βιντεο καλου κακου οταν το ανοιγεις ποτε δεν ξερεις...κατι εχει γινει με το μαγαζι

όντως αρχίσουν και σκάνε πολλά άκυρα αυτές τις μέρες!

Σωστούς σας βρίσκω…. θα τραβήξω και θα το παραθέσω να το δείτε όλοι…. ευχαριστώ

Ολιγον τι αφελης η ερωτηση αλλα θα την κανω.

Πειραζει που σε μενα δεν εχει το προβλημα του 14% της μπαταριας και η γρηγορη εκκινηση ειναι εεργοποιημενη; δεν εχω παραπονο αλλα οπως βλεπετε κι απ τη χρηση τωρα στην αρχη (4 φορτισεις εχω κανει) δεν το χω πιεσει ιδιαιτερα.

με max flavour ειμαι

http://farm4.staticflickr.com/3690/10597365745_33b841aede.jpg

Edited by prodromosfan

απο σήμερα και εγώ στην παρέα.

Οι οδηγοί στο πρώτο ποστ πολύ αναλυτικοί έγινε αμέσως αγγλικό το ρικοβερυ και η απαραίτητη ενοποίηση αποθηκευτικου χώρου.

Όλα καλά μέχρι στιγμής και προχωράμε

Η ερωτηση μου ειναι τι ειναι το αγγλικο recovery... και πρεπει να γινει αμεσως... και επισης γιατι ειναι απαραιτητη η ενοποιηση του αποθηκευτικου χωρου... εαν εχεις extra exteral καρτα μνημης...

ρωταω γιατι ειμαι ασχετος... και συγνωμη αν φαινεται σε καποιους αστεια η ερωτηση μου...

αλλα πρεπει να μαθουμε και οι υπολοιποι καποια πραγματα....

Απο μπαταρία είσαι οκ; Γιατι παλιότερα που το είχα δοκιμάσει η συσκευή δεν έμπαινε σε deep sleep και κατανάλωνε πολύ μπαταρία

Θα δείξει... αν όντως το Ταπ Ταπ έχει πρόβλημα έχουμε εναλλακτική? μερικά που δοκίμασα δεν παίζουν σωστά στο 967....

Η ερωτηση μου ειναι τι ειναι το αγγλικο recovery... και πρεπει να γινει αμεσως... και επισης γιατι ειναι απαραιτητη η ενοποιηση του αποθηκευτικου χωρου... εαν εχεις extra exteral καρτα μνημης...

ρωταω γιατι ειμαι ασχετος... και συγνωμη αν φαινεται σε καποιους αστεια η ερωτηση μου...

recovery ειναι το λογισμικο εκεινο που σου επιτρεπει να επαναφερεις το τηλεφωνο να παρεις backup και να περασεις νέα ρομ.

αμα κανεις καμια στραβη με την εγκατασταση ρομ, δεν ανοιγει κλπ πρεπει να μπεις στο recovery και να το διορθωσεις

(σε γενικες γραμμες αυτα γιατι κι εγω ασχετος ειμαι)

αγγλικο πρεπει να περαστει γιατι πολυ απλα ερχεται με κινεζικο μενου και οι περισσοτεροι απο εμας δεν γνωριζουμε κινεζικα. :p

η ενοποιηση του χωρου γινεται για να εχεις περισσοτερο χωρο να εγκαθιστας εφαρμογες στο κινητο σου

πολλες εφαρμογες δεν μεταφερονται στην εξωτερικα καρτα που θα του βαλεις παρα μονο στη μνημη του τηλεφωνου και εφοσον αυτο εχει μολις 4gb εκ τον οποιων αρχικα σου επιτρεπει μονο 1,7gb για το λειτουργικο και τις εφαρμογες

καλο ειναι να το κανεις 2,46gb για να χωραει περισσοτερες.

Το τηλεφωνο ερχεται με Κινεζικο recovery. Καλο ειναι να περασεις το Αγγλικο για να καταλαβαινεις την γλωσσα.Το recovery γενικα ειναι ενα εργαλειο που μπορει να σε βγαλει απο δυσκολες καταστασεις (επαναφορα back up,περασμα νεας ρομ κλπ).

Για την ενοποιηση την κανουμε για να εχουμε περισσοτερο χωρο διαθεσιμο για εφαρμογες στο τηλεφωνο,περαν της sd καρτας.

Ουσιαστικα τιποτα δεν ειναι αμεσα απαραιτητο να κανει καποιος νεος χρηστης.

Το τηλεφωνο με την 1.0.5 που ερχεται εχει και Ελληνικα,play store,rooted και παει και αριστα.

Ωπα ....με προλαβες:)

Edited by xkaliak

παιδια τι παιζει με το to2c ? κατι περιεργο? γιατι ειμαι ετοιμος να παραγγειλω δυο για φιλους μην εκτεθουμε κιολας!!

Μη παραγγείλεις ακόμα η παράγγειλε από άλλο μαγαζί. Δες το θέμα για το to2c. Κάτι φαίνεται να συμβαίνει, αλλά ακόμα το τοπίο είναι θολό!

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

εχεις την καλοσυνη να μου πεις που ειναι το θεμα?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=371679&page=53

Ποστ 786 και μετά!

Edited by sso

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Σε λιγο καιρο θα εχουμε ανταγωνιστη του 967 στα ελληνικα καταστηματα, ήτοι ΖΤΕ Blade Q Maxi 5ιντσο, όπως λέει το ρεπορταζ. Εχω απορια για την τιμη, αλλα κρινοντας απο την τιμη του Blade V το υπολογιζω στα 200€ και ανω.

http://www.engadget.com/2013/10/30/zte-blade-q/

Σε λιγο καιρο θα εχουμε ανταγωνιστη του 967 στα ελληνικα καταστηματα, ήτοι ΖΤΕ Blade Q Maxi 5ιντσο, όπως λέει το ρεπορταζ. Εχω απορια για την τιμη, αλλα κρινοντας απο την τιμη του Blade V το υπολογιζω στα 200€ και ανω.

http://www.engadget.com/2013/10/30/zte-blade-q/

διπυρηνο χωρις μπροστινη καμερα....;

δεν το λες και ανταγωνιστη.....

Τηλέφωνο: SAMSUNG OMNIA->HUAWEI 8800->ZTE V967S-> NUBIA Z5S MINI-> Χiaomi Mi3 16gb White->ZTE GEEK V975>XIAOMI REDMI NOTE 2->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO->XIAOMI REDMI NOTE 3 PRO SE-> POCO F1

Tablet: Pipo M2 Mix->CHUWI HI8->GHUWI HI10

TVBOX:RPI3-> UGOOS AM7

παιδια καλημερα.εμενα απο χθες που το παρελαβα μου κανει το εξης προβλημα:

εκει που το δουλευω ή ακομα και αν δεν το δουλευω κλεινει η οθονη και δεν ξανααναβει παρα μονο αν του βγαλω την μπαταρια.το χει κανει αρκετες φορες σε βαθμο να μου σπαει τα νευρα.εχει συμβει σε καποιον αλλο; γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει;

ευχαριστω

Edited by christou

παιδια καλημερα.εμενα απο χθες που το παρελαβα μου κανει το εξης προβλημα:

εκει που το δουλευω ή ακομα και αν δεν το δουλευω κλεινει η οθονη και δεν ξανααναβει παρα μονο αν του βγαλω την μπαταρια.το χει κανει αρκετες φορες σε βαθμο να μου σπαει τα νευρα.εχει συμβει σε καποιον αλλο; γνωριζει κανεις τι μπορει να φταιει;

ευχαριστω

Μπορεί να είναι πολλά πράγματα που φταίνε.....

Αν έχεις ενεργοποιημένη την γρήγορη εκκινηση από την προσβασιμότητα ,απενεργοποίησέ την (δεν νομίζω αλλά....)

Επίσης για να αποκλειστεί και το θέμα της μπαταρίας καλό θα ήταν να το αφήσεις πάνω στον φορτιστή κάποιες ώρες και να το παρακολουθείς.....αν είναι θέμα ρομ ή hardware της ίδιας συσκευής θα συνεχίσει να το κάνει.

Μετά πας για ξαναπέρασμα της ρομ

Κάποιο παιδί παλιότερα , ανέφερε ότι υπήρχε κάποιο κενό σε κάποια συσκευή που είχε (πίσω και κοντά στην κάμερα περίπου) που όταν το πίεζες εκεί έσβηνε....δεν θυμάμαι καλά , διάβασε πίσω κάπου θα το βρεις.