bebes Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Με την default ρομ της zte 1.03 ή 1.05 το 3g δουλεύει μόνο στην πρώτη κάρτα.Για 3g εναλλάξ σε όποια σιμ θες πρέπει να βάλεις την smart rom δυσκολα μου βαζεις τωρα...:O τι εννοεις "πρωτη καρτα"; αν βαλω ως πρωτη την data και ως δευτερη την αλλη για να μιλαω θα δουλευει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Θανάση και σε μένα το μήνυμα που βγάζει ειναι για διαγραφή των επαφών μετά το reboot.Δες την εικόνα Τωρα που βλεπω την εικονα κατι μου θυμιζει :lol: Νομιζω το ειχε βγαλει και σε εμενα, πατησα οκ προχωρησα. Προσοχη για να μην μπλεξουμε, πρωτα κανουμε συγχρονισμο google στης επαφες και μετα τη διαδικασια με το gravity box. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Τι?? :worry: , δεν μου ζητησε ποτε να διαγραψω επαφες, μονο μια επανεκκινηση. Περιεργα πραγματα σου ετυχαν :worry: Και σε μένα το ζήτησε (έβγαλε ένα pop up το gravity ). Μάλιστα ζήτησε να κάνω clear data από τις επαφές.Για καλό και κακό το έκανα :).Δεν ξέρω αν θα λειτουργούσε χωρίς να τα κάνω. καλησπερα. Εχω κ εγω το προβλημα με την αναγνωριση. έκανα το fix caller id for phone, μου ζητάει να σβήσω όλες τις επαφές κ να τις ξαναπεράσω μετά το reboot. Ξαναγράφω ότι είχα πει στο ποστ 2715 και αν θυμαμαι καλά στο είχα ξαναπροτείνει σαν λύση .Αν έχεις κάποια απορία ρώτησέ με .Είναι απλό και δεν χρειάζεται πάνω από 2-3 λεπτά να γίνει . Λοιπόν σχετικά με το πρόβλημα της συσκευής όταν εχουμε πάροχο Cosmote να θεωρεί ξεχωριστές επαφές αυτές που έχουν το +30 και να μην τις αναγνωρίζει, όπως έχει αναφερθεί σε παλιότερο ποστ.Επιβεβαιώνω ότι λύνεται με το gravityBox .Διαδικασία (τι εκανα εγώ και μου δούλεψε): Πήρα back up τις επαφές στην sd. Πάμε GravityBox/General Fixes/Fix caller id (tik) Reboot Σβήσιμο όλων των επαφων από την συσκευή. Πήγα ρυθμίσεις/εφαρμογές/όλα/επαφές (clear data) Επαναφορά όλων των επαφών από sd Reboot. Aν κάποιος θέλει να αποφύγει την παραπάνω διαδικασία , μπορεί χειροκίνητα να αφαιρέσει το +30 από κάθε επαφή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 δυσκολα μου βαζεις τωρα...:O τι εννοεις "πρωτη καρτα"; αν βαλω ως πρωτη την data και ως δευτερη την αλλη για να μιλαω θα δουλευει; πρώτη κάρτα εννοώ την sim στο slot 1 σε αυτό που γράφει wcdma/gsm.Ναι μπορείς να βάλεις στην θέση 2 αυτή που έχεις για ομιλία Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Θανάση και σε μένα το μήνυμα που βγάζει ειναι για διαγραφή των επαφών μετά το reboot.Δες την εικόνα Προσωπικά βρίσκω άβολη την θέση του.Θα το προτιμούσα στα πλάγια Ο exdialer σου πετάει σφάλμα ή δεν ανοίγει καθόλου; Απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση δοκίμασες; "Δυστυχως η εφαρμογη exdialer εχει σταματησει" αυτο το μηνυμα μου βγαζει. αν απενεργοποιησω το gravitybox απο τα modules του exposed installer τοτε ξαναδουλευει. Παράθεση Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) έβαλα το handcent sms και πλέον στέλνω 160 ελληνικους χαρακτήρες. τους αλλαζει αυτόματα σε κεφαλαία. πως ομως επιλεγω απο ποια σιμ θελω να σταλλεί το sms; εδιτ: γιατι την 8αρα μινι καρτα που δινει δωρο μπορω να την παρω και απο το e-shop με τα ιδια και λιγοτερα χρηματα http://www.e-shop.gr/product?id=PER.549171 ευχαριστω ειναι class 4 η συγκεκριμενη. αν την εχεις για αρχεια ειναι οκ Edited October 17, 2013 by mol Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 "Δυστυχως η εφαρμογη exdialer εχει σταματησει" αυτο το μηνυμα μου βγαζει. αν απενεργοποιησω το gravitybox απο τα modules του exposed installer τοτε ξαναδουλευει. Σε μένα δουλεύει κανονικά.Κάνε νέα εγκατάσταση.Κάτι έχει πάει στραβά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πήγα να περάσω εχθές το βράδυ το apk του youtube απο το xda για HD playback και μου έγραφε συνέχεια η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε.Τι παίζει; Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) παιδια μηπως ξερει κανενας να μου πει γιατι το gravity box δεν μου δουλευει?? οταν παει να ανοιξει μου βγαζει μηνυμα οτι το system framework not responding Εμενα μετα απο reboot καμια φορα οχι παντα δεν ''bootarei'' το gravity box. Οταν το κανει αυτο μπαινω xposed installer---> framework--->και ξανακανω install/update μετα reboot και ολα επανερχονται. Γιατι συμβαινει αυτο δεν γνωριζω. Για οσους εχουν θεμα με τις επαφες μονο με την διαδικασια που εχει αναφερθει με το gravity λυνεται.Οταν ειχα πρωτοπαρει το κινητο με ειχε αρρωστησει αυτο το πραμα μεχρι να το λυσω. Ο bbbb θα το θυμαται καλα, τον ειχα πρηξει τον κακομοιρη. Thanx dude;) Πήγα να περάσω εχθές το βράδυ το apk του youtube απο το xda για HD playback και μου έγραφε συνέχεια η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε.Τι παίζει; Chryssostome εχεις απεγκαταστησει πρωτα το μαμα youtube? Αν δεν το βγαλεις πρωτα νομιζω δεν μπαινει του XDA. αν και θα προτεινα να κρατησεις το youtube ως εχει και να βαλεις το viral που εχει προτεινει ο bbbb Edited October 17, 2013 by panos_1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Πήγα να περάσω εχθές το βράδυ το apk του youtube απο το xda για HD playback και μου έγραφε συνέχεια η εφαρμογή δεν εγκαταστάθηκε.Τι παίζει; Γιατι δεν βαζεις το viral? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) To viral μετά και την τελευταία αναβάθμιση που επιτρέπει να παίζουμε συνεχόμενα τα τραγούδια των youtube playlists μας,είναι σαν το youtube έκδοση 6 :p πλεον ειναι πολύ καλύτερο απο την κανονική εφαρμογή έβαλα το handcent sms και πλέον στέλνω 160 ελληνικους χαρακτήρες. τους αλλαζει αυτόματα σε κεφαλαία. πως ομως επιλεγω απο ποια σιμ θελω να σταλλεί το sms; εδιτ: ειναι class 4 η συγκεκριμενη. αν την εχεις για αρχεια ειναι οκ Δεν υποστηρίζει dualsim sms το πρόγραμμα.Gravitybox παραμένει η καλύτερη λύση. @panos1986 Μήπως το έχεις μεταφέρει στην sd; Edited October 17, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godjet Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Σχεδον δεκα μερες μου βγαζει αυτο το information received this is not an aknowledge bla bla.? Στο Sinpost.. ειναι κανας αλλος με την ιδια κατασταση .? Παράθεση Tech fusion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δεν υποστηρίζει dualsim sms το πρόγραμμα.Gravitybox παραμένει η καλύτερη λύση αρα στελνει μονο απ την πρωτη σιμ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ωραία,θα δοκιμάσουμε το viral και βλέπουμε!:happy: Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 @panos1986 Μήπως το έχεις μεταφέρει στην sd; Οχι βρε συ αφου το εχουμε ξανασυζητησει με pm, δεν σαφηνει ουτως ή αλλος να το εγκαταστησεις στην sd αν θυμασαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Ναι αλλά αυτό που σου κάνει δεν ειναι φυσιολογικό.Κάτι φταίει.Και απο τον τρόπο που γράφεις ότι λύνεται,σημαίνει ότι για κάποιο λόγο σου χάνει το xposed framework και όχι τα modules.Eχεις την τελευταία έκδοση του xposed 2.3.1 και framework--->versions 42 36; αρα στελνει μονο απ την πρωτη σιμ ε? Εκανα τώρα μια δοκιμή και στέλνει και απο την 2.Αν στο ρυθμίσεις--->διαχείριση σιμ--->μηνύματα ειναι στο "πάντα ερώτηση" θα στείλει απο την 1.Αν επιλέξεις την 2 σιμ στο εν λόγω μενού,θα στείλει απο την 2. Edited October 17, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 παιδια το παρηγγειλα τελικα και εγω απο geekbuying.σημερα παρελαβα tracking οχι με καταληξη SG οπως συνηθως αλλα DE:confused: δανεζικο ταχυδρομειο ειναι αυτο?:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Γερμανικό μάλλον Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Ωραία,θα δοκιμάσουμε το viral και βλέπουμε!:happy: viral? Λίγα λόγια παραπάνω, ή κανένα λινκ; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 viral? Λίγα λόγια παραπάνω, ή κανένα λινκ; google play Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gelo Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Γερμανικό μάλλον να υποθεσω οτι δεν υπαρχουν διαφορες σε σχεση με το αν θα δασμολογηθει ή με τον χρονο αφιξης απο το να ηταν SG ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Δε γνωρίζω.Συζήτηση για τις αποστολές απο κίνα υπάρχει στο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4948239#post4948239 γράψε εκει ότι απορία έχεις Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gil_aok Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 google play Το έκανα ήδη. Δεν βρίσκω κάποια εφαρμογή που να λέγεται viral σκέτο. Μία που να είναι σχετική με ο youtube λέγεται, viral flaoting youtube popup. Αυτή είναι; Παράθεση http://www.photoin.gr | all about design! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chourdis Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 πηρα ενα καλωδιο otg εβαλα το φλασακι (ανοιξε το φωτακι του) αλλα δεν μπορω να το βρω στο κινητο... Παράθεση Site με οδηγιες για το Zte v967s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 (edited) Ναι αλλά αυτό που σου κάνει δεν ειναι φυσιολογικό.Κάτι φταίει.Και απο τον τρόπο που γράφεις ότι λύνεται,σημαίνει ότι για κάποιο λόγο σου χάνει το xposed framework και όχι τα modules.Eχεις την τελευταία έκδοση του xposed 2.3.1 και framework--->versions 42 36; . [ATTACH]36666[/ATTACH] [ATTACH]36667[/ATTACH] :confused: Και αυτο που ελεγα για τις μπαταριες..[ATTACH]36669[/ATTACH] [ATTACH]36670[/ATTACH] [ATTACH]36671[/ATTACH] Edited October 17, 2013 by panos_1986 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts