Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ελα Αλεκοοοοο!!!!!Ποσο ειπες κανει το 967s στο hotinbuy?????Ποσο????

http://i1.ytimg.com/vi/W-qnlvGkNZE/hqdefault.jpg

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα θα παραγγειλω ενα σημερα.Πιστευω ειναι καλη αγορα.ΟΣοι το εχεται τα ελληνικα στο μενου πως ειναι?
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

Mε την ρομ του minideal ειναι κανονικά όπως όλα τα android με jellybean 4.2.Και επίσης από όπου και αν το πάρεις,μπορείς να περάσεις αυτή τη ρομ μέσω cwm recovery

ηρθαν και τα δικα μου τα κντ ενα για μενα και ενα για την ξαδερφη μου... στο ενα εσβησα καταλαθος το super su το ξαναπερασα αλλα δεν εγινε τιποτα? τι μπορω να κανω? στο αλλο ειναι ολα οκ απλα θελω να βαλω την max flavor

λογικα δεν υπαρχει προβλημα στη συσκευη

ακολουθεις τα βηματα ακι σε λιγη ωρα θα τρεχει την ρομ που θελεις

Λοιπον ακουστε το ωραιο τωρα.........εχω αγοραση αλλο ενα απο τις 9/5/2013,απο minideal και αυτο,και ακομα δεν εχει φτασει............εαν υποψιαστω οτι θα τριτωση το κακο.......θα πηδηχτω απο το παραθυρο........:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Λοιπον ακουστε το ωραιο τωρα.........εχω αγοραση αλλο ενα απο τις 9/5/2013,απο minideal και αυτο,και ακομα δεν εχει φτασει............εαν υποψιαστω οτι θα τριτωση το κακο.......θα πηδηχτω απο το παραθυρο........:lol:

Χμμ..και γιατί δε δοκίμασες από κάπου αλλού;

http://www.photoin.gr | all about design!

'όλα με sg post στέλνουν,ποια η διαφορά;

Xiaomi 12 Pro

'όλα με sg post στέλνουν,ποια η διαφορά;

Φαντάστηκα ότι εννοεί πως ήταν σφάλμα του minideal, αν εννοεί πως έφταιξε η sgpost τότε έχεις δίκιο :)

http://www.photoin.gr | all about design!

Ακριβως,ολα με sgpost.

To έχεις αγοράσει 9/5/2013 (9/Μαϊου) η 5/9/2013 (5/Σεπ);

Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι

Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus

Ελα Αλεκοοοοο!!!!!Ποσο ειπες κανει το 967s στο hotinbuy?????Ποσο????

http://i1.ytimg.com/vi/W-qnlvGkNZE/hqdefault.jpg

Ειναι ομως αξιοπιστο οπως το minideal ?

To έχεις αγοράσει 9/5/2013 (9/Μαϊου) η 5/9/2013 (5/Σεπ);

5 Σεπτεμβριου βρε συ.........ειπαμε:)εχεις δικαο,το εγραψα με τον Αγγλικο τροπο.....

@ innova

Αυτο απο τοι λεει και ο φιλος που εκανε την αγορα,θα το δουμε στο μελλον......

Edited by kostast1

κανένα στην αρχή δε το είχαμε για αξιόπιστο.αν δε παραγγείλει κανείς να δούμε,δε θα μάθουμε τι ρόλο βαράει κανένα μαγαζί!

Xiaomi 12 Pro

Καλησπερα.

Την παρασκευη αντικατεστησα το γερασμενο μου Blade με το εκπληκτικο 967 (rom 1.0.5, παραγγελια απο το minideal στις 8-9 και παραλαβη απο τα ελτα στις 20-9).

Εχω ομως ενα μικρο προβλημα με την αναγνωριση κλησεων.

Τις περισσοτερες επαφες μου τις εχω μαζι με το +30. Οταν λοιπον με καλουνε δεν μου εμφανιζει ποιος με καλει.

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;

Υπαρχει λυση ή πρεπει να αφαιρεσω το +30 απο τις επαφες μου για να δουλειψε σωστα;

To έχω δει και σε άλλα κινέζικα αυτό το πρόβλημα και μάλιστα όταν είχα την v1.03 του minideal (αλλά και τώρα που έχω την smart v1.1) στο 967s το δοκίμασα και δε μου έκανε πρόβλημα.Μήπως όμως έχεις cosmote; Γιατι με vodafone και wind δεν έχω θέμα.

Επισης η εφαρμογή gravitybox http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070 έχει στα general fixes ένα μενού που το λέει fix caller id και από ότι λέει διορθώνει αυτό το πρόβλημα

Edited by bbbb

lewa os για το ν967

http://bbs.lewaos.com/download.php

δεν ξερω αν εχει αγγλικα , το χρημοποει κανενας?

Μηπως θα ηταν σωστο να κανει καποιος παλιος την συσκευη ενα στικυ να προτεινει στους νεους στην συσκευη τι να προσεξουν - κανουν -αποφυγουν?

ADAPT OVERCOME IMPROVISE

lewa os για το ν967

http://bbs.lewaos.com/download.php

δεν ξερω αν εχει αγγλικα , το χρημοποει κανενας?

Μηπως θα ηταν σωστο να κανει καποιος παλιος την συσκευη ενα στικυ να προτεινει στους νεους στην συσκευη τι να προσεξουν - κανουν -αποφυγουν?

Η Lewa σαφώς έχει αγγλικά, μάλιστα στις νέες εκδόσεις της έχει κι ελληνικά (έχω βοηθήσει στην μετάφραση), δεν ξέρω για το συγκεκριμένο port βέβαια, ας δοκιμάσει κανείς αφού πάρει ένα backup απ το cwm

5 Σεπτεμβριου βρε συ.........ειπαμε:)εχεις δικαο,το εγραψα με τον Αγγλικο τροπο.....

@ innova

Αυτο απο τοι λεει και ο φιλος που εκανε την αγορα,θα το δουμε στο μελλον......

Το εχω αγορασει κι εγω 5/9 απο Minideal και απο 9/9 που το singpost το εκανε dispatched to overseas δεν εχει αλλαξει το status μεχρι τωρα. Λες να την πατησαμε ;;

Καλησπερα.

Την παρασκευη αντικατεστησα το γερασμενο μου Blade με το εκπληκτικο 967 (rom 1.0.5, παραγγελια απο το minideal στις 8-9 και παραλαβη απο τα ελτα στις 20-9).

Εχω ομως ενα μικρο προβλημα με την αναγνωριση κλησεων.

Τις περισσοτερες επαφες μου τις εχω μαζι με το +30. Οταν λοιπον με καλουνε δεν μου εμφανιζει ποιος με καλει.

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα;

Υπαρχει λυση ή πρεπει να αφαιρεσω το +30 απο τις επαφες μου για να δουλειψε σωστα;

Και εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω. Όταν έφτιαξα αυτό το πρόβλημα που λες (μην με ρωτήσεις πώς δεν θυμάμαι ) άρχισαν να εμφανίζονται διπλές οι επαφές μου όταν κάνω αναζήτηση είτε στην εφαρμογή του dialer είτε των μηνυμάτων. Δείχνει την ίδια επαφή, την μία με τηλ 697xxxxxxx και την άλλη με μορφή τηλ 697-xxx-xxxx. Του χω βάλει να διαβάζει μόνο από Phone ή μόνο από gmail με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Είχα και εγώ Blade λες να οφείλεται σε ένα βαθμό αυτό?

Δοκίμασε να περάσεις τις επαφές του Gmail σου με εξαγωγή στην SD και μετά κάντες εισαγωγή στο Phone. Και βάλτο να τις διαβάζει μόνο από εκεί. Για δες θα διορθωθεί? Αλλιώς δοκίμασε το gravity box που αναφέρει ο bbbb. Ίσως εμένα αυτό να το έφτιαξε.

@bbbb και γω κόσμοτε έχω.

Τέλος να θέσω και ένα μικρό "ερώτημα-γκάλοπ"

Πόση ελεύθερη ραμ βλέπετε στο κινητό σας?

Εγώ με greenify έχω διαθέσιμα 180-220mb. Σπάνια βλέπω κάτι παραπάνω.

Και εγώ περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω. Όταν έφτιαξα αυτό το πρόβλημα που λες (μην με ρωτήσεις πώς δεν θυμάμαι ) άρχισαν να εμφανίζονται διπλές οι επαφές μου όταν κάνω αναζήτηση είτε στην εφαρμογή του dialer είτε των μηνυμάτων. Δείχνει την ίδια επαφή, την μία με τηλ 697xxxxxxx και την άλλη με μορφή τηλ 697-xxx-xxxx. Του χω βάλει να διαβάζει μόνο από Phone ή μόνο από gmail με ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα.

Είχα και εγώ Blade λες να οφείλεται σε ένα βαθμό αυτό?

Δοκίμασε να περάσεις τις επαφές του Gmail σου με εξαγωγή στην SD και μετά κάντες εισαγωγή στο Phone. Και βάλτο να τις διαβάζει μόνο από εκεί. Για δες θα διορθωθεί? Αλλιώς δοκίμασε το gravity box που αναφέρει ο bbbb. Ίσως εμένα αυτό να το έφτιαξε.

@bbbb και γω κόσμοτε έχω.

Τέλος να θέσω και ένα μικρό "ερώτημα-γκάλοπ"

Πόση ελεύθερη ραμ βλέπετε στο κινητό σας?

Εγώ με greenify έχω διαθέσιμα 180-220mb. Σπάνια βλέπω κάτι παραπάνω.

Από 400 μέχρι 560 mb

Από 400 μέχρι 560 mb

τοσα και γω, εκτος ελαχιστων περιπτωσεων που ηταν γυρω στα 150mb.

με το greenify να τρεχει και κομμενες ολες σχεδον οι εφαρμογες

Καλημέρα,

Έχω ένα θέμα με το ξυπνητήρι και το airplane mode. Όταν λοιπόν τα βάζω και τα δύο δεν χτυπάει το ξυπνητήρι!

Minideal Rom 1.03.

Ξέρει κάποιος πως φτιάχνεται;

Ευχαριστώ.