Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεχρι το τελος του 2013 η ΖΤΕ θα εχει στον Πειραια (λιμανι) αποθηκη για διανομή στην Ευρωπη. ΑΝ ανοιξουν και ενα μαγαζακι, θα καβαλας τον ηλεκτρικό και σε 30 λεπτακια θα εχεις ΟΠΟΙΟ ΖΤΕ γουσταρεις (ουτε περιμενω το ταχυδρομειο ουτε τιποτα)
[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ναι οκ ας πούμε ότι θα ανοίξουν.Υπάρχουν όμως 2 θεματάκια που θα τα μάθουμε όταν και αν το ανοίξουν

1.Ποια μοντέλα θα φέρνουν επίσημα.

2.Τι κόστος παραπάνω θα υπάρχει.Γιατι να έχει ίδια τιμή με το κινεζομάγαζο αποκλείεται.Στη καλύτερη αν και εφόσον φέρουν τα συγκεκριμένα μοντέλα θα μετατρέπουν τα δολλάρια στα αντίστοιχα ευρώ χωρίς ισοτιμία δηλαδή 136$ = 136€ αλλά βλέποντας τις τιμές που έχει στα κατώτερα μοντέλα που εισάγει τώρα επίσημα,δεν ειμαι αισιόδοξος

μεγεια!εμενα ακομα να ερθει

Στο http://www.elta-courier.gr στο εμφάνισε ότι έφτασε στο αεροδρόμιο;

Edited by bbbb

Ναι οκ ας πούμε ότι θα ανοίξουν.Υπάρχουν όμως 2 θεματάκια που θα τα μάθουμε όταν και αν το ανοίξουν

1.Ποια μοντέλα θα φέρνουν επίσημα.

2.Τι κόστος παραπάνω θα υπάρχει.Γιατι να έχει ίδια τιμή με το κινεζομάγαζο αποκλείεται.Στη καλύτερη αν και εφόσον φέρουν τα συγκεκριμένα μοντέλα θα μετατρέπουν τα δολλάρια στα αντίστοιχα ευρώ χωρίς ισοτιμία δηλαδή 136$ = 136€ αλλά βλέποντας τις τιμές που έχει στα κατώτερα μοντέλα που εισάγει τώρα επίσημα,δεν ειμαι αισιόδοξος

Θα δουμε.

Εγω απλα το διαβασα και ελπιζω σε αρκετα χαμηλες τιμές.

Μακαρι

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι αυτο μου βγαζει

Κατασταση Ημερομηνια Ωρα Περιοχη

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 02-09-2013 17:19 IPS

αρα εχεις 2 μερες ακομα κ βλεπεις.

εμενα χθες ελεγε οτι εφθασε αεροδρομιο κ σημερα ηρθε αλλα ημουν κ τυχερος που το εφερε ο αλλος σπιτι.

στα ελτα

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 3:34:14 πμ

Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ

Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας

Κατάσταση Επίδοσης:

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 3:40:19 πμ

Τόπος Σάρωσης: ΚΔ ΑΘΗΝΑΣ

Περιγραφή: Αποστολή Συσκευασίας

Κατάσταση Επίδοσης:

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 7:24:37 πμ

Τόπος Σάρωσης: Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Περιγραφή: Αποδοχή

Κατάσταση Επίδοσης:

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2013, 8:40:38 πμ

Τόπος Σάρωσης: Κ.ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Περιγραφή: Προς Επίδοση

Κατάσταση Επίδοσης:

κ στα ελτα κουριερ

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 10-09-2013 08:40 Κ.Δ. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 10-09-2013 03:40 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ 10-09-2013 03:34 ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 09-09-2013 14:13 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-09-2013 33:00 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 31-08-2013 13:55 IPS

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Φιλε ειναι να τρελαίνεσαι με τα ταχυδρομεία.Εσενα έγινε κλείσιμο απο ips δηλαδή despatched to overseas και αποστολή στο εξωτερικό 31-8,το δικό μου έγινε 30-8 και τα 2 δέματα γράφουν σύμφωνα με το tracking ότι έφτασαν χθες Ελλάδα και πέρασαν απο το κέντρο διαλογής 9-9-2013,εσύ παρέλαβες σήμερα και εδώ ακόμη περιμένω..Kαι το πιο κορυφαίο ειναι ότι σύμφωνα με το tracking το δικό μου δέμα έκλεισε απο το Κ.Δ. Αεροδρομίου σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα απο το δικό σου

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2013 21:47 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 09-09-2013 12:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-09-2013 47:00 IPS

Edited by bbbb

εμενα ακομα στις 8 εφυγε απο κινα... αντε να δουμε ποτε θα φτασει...

εσενα εφυγε απο κινα 31 και ηρθε 10/8 εμενα θα ρθει 16-20?? πολυ ωραια

Καλησπέρα!!! Σημερα το μεσσημερι εκανα κ εγω την παραγγελεια και τωρα αναμονη!!!!!ηθελα να ρωτησω η καρτα χρεωνεται οταν το στειλουν γτ μεχρι στιγμης η παραγγελεια ειναι processing και στην καρτα εχω ακομα ολο το ποσο....

Λοιπον εφτασε η ωρα να πασαρω το huawei X5 μου στην κορη γιατι ετσι κιάλλιος αυτη το εχει ολη την ωρα παιζοντας παιχνιδια και ποτε δεν εχω μπαταρια,με εντυπωσιασε το εν λογο κινητο αλλα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες και βαριεμε να τις διαβαζω μια μια αν φιλοτιμειτε κανεις ας μου πει εν' συντομια τα υπερ και τα κατα του ZTE V967S,και απο που να το παραγγειλω και πως(με ποια ρομ ,φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο σαιτ και τροπος αποστολης για λογους τελωνειου),εγω το βρηκα εδω http://www.merimobiles.com/zte-v967s-quad-core-mtk6589-5-0-inch-qhd-with-android4-2-1-2ghz-dual-sim-dual-cam_p/meri7369.htm που με την σημερινη ισοτιμια και το κουπονι των 3$ βγαινει στα 103,5 ευρω.καλα ειναι η να το παρω απο αλλου?

Φιλε ειναι να τρελαίνεσαι με τα ταχυδρομεία.Εσενα έγινε κλείσιμο απο ips δηλαδή despatched to overseas και αποστολή στο εξωτερικό 31-8,το δικό μου έγινε 30-8 και τα 2 δέματα γράφουν σύμφωνα με το tracking ότι έφτασαν χθες Ελλάδα και πέρασαν απο το κέντρο διαλογής 9-9-2013,εσύ παρέλαβες σήμερα και εδώ ακόμη περιμένω..Kαι το πιο κορυφαίο ειναι ότι σύμφωνα με το tracking το δικό μου δέμα έκλεισε απο το Κ.Δ. Αεροδρομίου σχεδόν 2 ώρες νωρίτερα απο το δικό σου

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ IPS 30-08-2013 21:47 IPS

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ 09-09-2013 12:27 Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ

ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 09-09-2013 47:00 IPS

ειχα ακρες μεσα στα ελτα αλλα δεν στο ελεγα:cool:

πλακα κανω φυσικα

οντως ειναι περιεργο ισως λογω φορτου η να ειναι συγκεκριμενες η μερες που κανουν παραδοση.τινα πει κανεις

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Λοιπον εφτασε η ωρα να πασαρω το huawei X5 μου στην κορη γιατι ετσι κιάλλιος αυτη το εχει ολη την ωρα παιζοντας παιχνιδια και ποτε δεν εχω μπαταρια,με εντυπωσιασε το εν λογο κινητο αλλα επειδη ειναι πολλες οι σελιδες και βαριεμε να τις διαβαζω μια μια αν φιλοτιμειτε κανεις ας μου πει εν' συντομια τα υπερ και τα κατα του ZTE V967S,και απο που να το παραγγειλω και πως(με ποια ρομ ,φθηνοτερο και πιο αξιοπιστο σαιτ και τροπος αποστολης για λογους τελωνειου),εγω το βρηκα εδω http://www.merimobiles.com/zte-v967s-quad-core-mtk6589-5-0-inch-qhd-with-android4-2-1-2ghz-dual-sim-dual-cam_p/meri7369.htm που με την σημερινη ισοτιμια και το κουπονι των 3$ βγαινει στα 103,5 ευρω.καλα ειναι η να το παρω απο αλλου?

136,99$ στο minideal και με ελληνικά και ρουταρισμένο.Στο merimobiles αν διαβάσεις στα σχόλια για να σου βάλουν αλλες γλώσσες πρέπει να επιλέξεις το root firmware δηλαδή άλλα 6$ συν του ότι για να σου το στείλουν με sg post έχει άλλα 8$ χρέωση

Edited by bbbb

Μολις ανακαλυψα οτι ζεστενεται αρκετα παιζοντας asphalt 8. Η περιοχη γυρω απ την καμερα καιει! Εκει βρισκεται ο επεξεργαστης?

Ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικό να ζεσταίνεται εκει.Που να δεις πως ζεματάνε τα κινητά με τους 4πυρηνους snapdragon σε εκείνο το σημειο..

http://www.to2c.com/zte-v967s.html εδω το δινει με θηκη και αλλα καλουδια στην ιδια τιμη

φιλε κ εγω με ideos x5 ειμαι εδω κ 2 χρονια κ ειπα να κανω την αλλαγη.

βεβαια αν το ειχα ροοταρει κ ειχα αλλαξει την ρομ σε aurora ics μαλλον θα ειχα αποφυγει την αγορα.

αλλο κινητο εγινε φιλε.

κ εγω σου προτεινω το ζτε βεβαια ειναι αρκετα μεγαλο.σε σχεση με χ5 στο 1 εκ πλατος

1,5εκ στο υψος.στο πλαι πανω κατω τα ιδια.

επισης για αγορα κ εγω θα σου ελεγα minideal.

Edited by aekfc212

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

παιδια παρατηρησε κανεις οτι μετα απο καμια ωρα χρησης σε κουραζει παρα πολυ? μηπως εκπεμπει πολυ ακτινοβολια?

και η πληρης φορτιση διαρκει παρα πολυυυυυυ απο τις 4.30 το φορτιζω ειχε 17% και τωρα 7 η ωρα εχει 70%

επισης ακουστικα πηρα αυτα τιμη? 7 ευρο

Edited by iliadelo

Xperia X8 powered by ILiaDeLoFd xperience 2.3.5 with unlocked bootloader

XPERIA mini ViPeR v4 unlocked bootloader

ΖΤΕ v967s

παιδια παρατηρησε κανεις οτι μετα απο καμια ωρα χρησης σε κουραζει παρα πολυ? μηπως εκπεμπει πολυ ακτινοβολια?

και η πληρης φορτιση διαρκει παρα πολυυυυυυ απο τις 4.30 το φορτιζω ειχε 17% και τωρα 7 η ωρα εχει 70%

επισης ακουστικα πηρα αυτα τιμη? 7 ευρο

Φιλε σε ολα τα κντ εαν εισαι πολυ ωρα κολλημενος στην οθονη,και ειδικα εαν αυτη ειναι μικρη σε διαστασεις,σε κουραζουν.

Σε 5αρα οθονη ειναι καλυτερα τα πραματα,εμενα το s4 με κουραζει καποιες φορες,αλλα εχει πολυ εντονα χρωματα.

Αλλα γενικα οι ips οθονες λενε οτι ειναι πιο ξεκουραστες,σε σχεση με τις amoled.

Εαν σε ενοχλει κατεβασε την φωτεινοτιτα λιγο,ειδικα εαν ειναι βραδυ......

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Posted by georgi on 30th Jun 2013

how much is the ZTE V967S amount of sar ?

ANSWER:

SAR value would be around 0.77W/kg. Thanks

απο την σελιδα του κινητου στο merimobile.

το εχει κ σε λευκο κ ειναι ο μονος λογος προς το παρων πουθα με εκανε να το παρω απο αλλου.

δεν το εχω πολυψαξει ακομα λιγα πραγματα που ειδα ειναι τουλαχιστον σε συγκριση με το

wifi του χ5 ειναι ελαχιστα πιο δυνατο κ το χ5 εχει αρκετα καλο wifi.

το μενου ειναι οντως πολυ ομαλο κ η οθονη μια χαρα φωτεινη.

το μεγεθος ειναι αρκετο αλλα δεν το νιωθω ξενο στα χερια μου(εχω σχετικα μεγαλα δαχτυλα )

ισα ισα μου αρεσει η μεγαλη οθονη του,

η θηκη με ζορισε να την βαλω κ να καλυπτει κ τις 2 λπευρες του κινητου αλλα κομπλε κ ειναι πιο ποιοτικη απο οτι περιμενα οποτε μεχρι να βρω κατι καλυτερο μενει.

η μαυρη με το ς ειναι.

το κακο ειναι οτι πρεπει να βαλουμε εμεις την προφυλαξη οθονης κ με τοσο μεγαλη επιφανεια βλεπω να εχουμε ρκετες φουσκαλιτσες.μακαρι να διαψευστω βεβαια.

επισης εχω καποιες φωτο μπορει να μου πει καποιος που να τις ανεβασω για να τις δειτε.

ειναι τραβηγμενες απο το χ5 5μπ καμερα.

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Posted by georgi on 30th Jun 2013

how much is the ZTE V967S amount of sar ?

ANSWER:

SAR value would be around 0.77W/kg. Thanks

απο την σελιδα του κινητου στο merimobile.

το εχει κ σε λευκο κ ειναι ο μονος λογος προς το παρων πουθα με εκανε να το παρω απο αλλου.

δεν το εχω πολυψαξει ακομα λιγα πραγματα που ειδα ειναι τουλαχιστον σε συγκριση με το

wifi του χ5 ειναι ελαχιστα πιο δυνατο κ το χ5 εχει αρκετα καλο wifi.

το μενου ειναι οντως πολυ ομαλο κ η οθονη μια χαρα φωτεινη.

το μεγεθος ειναι αρκετο αλλα δεν το νιωθω ξενο στα χερια μου(εχω σχετικα μεγαλα δαχτυλα )

ισα ισα μου αρεσει η μεγαλη οθονη του,

η θηκη με ζορισε να την βαλω κ να καλυπτει κ τις 2 λπευρες του κινητου αλλα κομπλε κ ειναι πιο ποιοτικη απο οτι περιμενα οποτε μεχρι να βρω κατι καλυτερο μενει.

η μαυρη με το ς ειναι.

το κακο ειναι οτι πρεπει να βαλουμε εμεις την προφυλαξη οθονης κ με τοσο μεγαλη επιφανεια βλεπω να εχουμε ρκετες φουσκαλιτσες.μακαρι να διαψευστω βεβαια.

επισης εχω καποιες φωτο μπορει να μου πει καποιος που να τις ανεβασω για να τις δειτε.

ειναι τραβηγμενες απο το χ5 5μπ καμερα.

Φιλε με την 1.05 στο εστειλαν?

STATUS DATE HOUR AREA

Item in conta IPS 02-09-2013 17:19 IPS

Ακομα δηλαδη δεν εχει ερθει στην ελλαδα?? πολυ αργει σε εμενα φενετε...

και εγω αλανι στην ιδια κατασταση ειμαι.ακριβως το ιδιο μου γραφει:lol:...αναμονη ειναι το καλυτερο που μπορεις να κανεις;).δυσκολο μεν(το ξερω γτ και εγω περιμενω και χωρις να εχω τωρα κινητο)αλλα τι να κανεις.μαλλον απο δευτερα θα το εχουμε και ισως απο παρασκευη αν ειμαστε τυχεροι

Φιλε σε ολα τα κντ εαν εισαι πολυ ωρα κολλημενος στην οθονη,και ειδικα εαν αυτη ειναι μικρη σε διαστασεις,σε κουραζουν.

Σε 5αρα οθονη ειναι καλυτερα τα πραματα,εμενα το s4 με κουραζει καποιες φορες,αλλα εχει πολυ εντονα χρωματα.

Αλλα γενικα οι ips οθονες λενε οτι ειναι πιο ξεκουραστες,σε σχεση με τις amoled.

Εαν σε ενοχλει κατεβασε την φωτεινοτιτα λιγο,ειδικα εαν ειναι βραδυ......

Επισης όσοι έρχονται από μικρότερα κινητά το v967s θα τους φανεί και μεγάλο και βαρύ και μετά απο κάποια ώρα ισως τους κουράσει στο χέρι.Το s4 που λες ειναι και πούπουλο ενώ το zte έχει και κάποιο βάρος.Εμένα πάλι μου φαίνεται μικρό και ελαφρύ γιατί συνήθισα να κουβαλώ 5,7" και 227g βάρος

αν μπορει καποιος να μου πει πως να ανεβασω τις φωτο τωρα που εχω καλη συνδεση

Huawei x5

Zte carl

Huawei y210

Samsung e1182

Zte v967s

Επισης όσοι έρχονται από μικρότερα κινητά το v967s θα τους φανεί και μεγάλο και βαρύ και μετά απο κάποια ώρα ισως τους κουράσει στο χέρι.Το s4 που λες ειναι και πούπουλο ενώ το zte έχει και κάποιο βάρος.Εμένα πάλι μου φαίνεται μικρό και ελαφρύ γιατί συνήθισα να κουβαλώ 5,7" και 227g βάρος

Ναι οκ βρε,για την οθονη απαντησα στον φιλο.Οντως το s4 ειναι πιο ελαφρυ........αλλα οχι για την τσεπη μας......:lol:

@ aekfc212

Εγω αναιβαζω εδω φιλε--->

http://www.imageshack.us/