Jump to content

ZTE V967S

jogatore
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημερα (και δεν ξερω για ποσο ακομα) στο antelife.com στα 130 δολλαρια και δωρεαν μεταφορικα με Hong Kong Post!!!!

http://www.antelife.com/zte-v967s-quad-core-1g-new-arrival-zte-v961-mobile-phone.html

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2419456

εχει δοκιμασει κανεις την

[ROM] ROM UPDATE Max Flavour for ZTE V967S v-3.3

χρησιμοποιει την καμερα απο το lenovo. τι γνωμη εχετε;

επισης να ξερετε οτι εχει αντοχη και στης πτωσεις!!3 φορες σημερα απο αποσταση 1 μετρο περιπου μονο το screen protector εχει λιγο γρατζουνιθει δεν το εχω ανοιξει γιατι δεν εχω αλλο για να δω αν εχει ζημια...το σηκωσα ξεσκονισμα και ολα οκ!!!
Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom

Θα κανω μια περιληψη οσων διαβασα χτες.

Το καλοκαιρι αρκετα μελη του φορουμ παρελαβαν απο τα ΕΛΤΑ τους, αδεια κουτια απο παραγγελιες που ειχαν κανει απο Κινα. Απο τα δεματα ειχαν αφαιρεθει τα προιοντα και ειχαν ξαναμπει ταινιες. Ολα τα κρουσματα σημειωθηκαν σε ΕΛΤΑ του Πειραια, οποτε μερικοι πιστευουν οτι το κλεψιμο εγινε στο μεγαλο κεντρο διανομης Πειραια, αλλοι λενε οτι κλαπηκαν στο αεροδρομιο απο τελωνειακους και αλλοι λενε οτι κλαπηκαν απο υπαλληλους στα επιμερους ΕΛΤΑ. Για αλλες πολεις δεν διαβασα καποια αναφορά για αδεια πακετα.

Οποτε αναφερουν μια μεθοδο για να γλυτωσεις την κλοπη.

1)Αγοραζεις με Paypal

2)Γνωριζεις ακριβως το βαρος του πακετου απο το καταστημα που το εστειλε. Το βαρος ή αναγραφεται αυτοματα απο το καταστημα, ή απο το ξενο ταχυδρομειο ή αν δεν γραφει, ρωτας το καταστημα και σου λενε (δεν ειμαι σιγουρος για το τελευταιο). Προσοχη ομως γιατι στο ελληνικο τελωνειο ξαναζυγιζουν τα δεματα και βαζουν και αυτοι μια τιμη πανω στο πακετο. Εμεις θελουμε την ξενη/κινεζικη τιμη.

3)Οταν πας να παραλαβεις στο ΕΛΤΑ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ(υπογραψεις) τους βαζεις να το ζυγισουν και συγκρινεις τα νουμερα. Αν πχ εσυ περιμενεις δεμα 600γρ. και σου δειξει 120γρ. το ζυγι, τοτε κινητο δεν θα βρεις μεσα. Ακομα και αν ο κλεφτης εβαλε κατι αλλο μεσα για να βαρυνει, δεν θα πετυχει τα ιδια γραμμαρια. Επισης ελεγχεις τη συσκευασια για παραβιαση ή δευτερες ταινιες.

4)Σε περιπτωση που δεν ειναι σωστα τα γραμμαρια (μιλαμε για σοβαρη αποκλιση, οχι 10-15 γρ.) τοτε ΔΕΝ παραλαμβανεις το δεμα απο ΕΛΤΑ, αυτο γυριζει Κινα, και εσυ κανεις claim στο paypal και παιρνεις πισω ολα τα χρηματα σου.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4732745#post4732745

Δεν το πίστευα μόλις το διάβασα.....ανοίγουν τα δέματα και παίρνουν τα κινητά από μέσα!:blink:

Δηλαδή πρέπει να επικοινωνήσω Minideal να του ρωτήσω το βάρος του δέματος;

το site antelife είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ; Εχει αγοράσει κανένας;

Μια παραγγελια εκανα το Σαββατο το ΖΤΕ V889s στα 60κατι ευρω και τους εστειλα και ενα μηνυμα για να μου κανουν δωρο μια πλαστικη θηκη και δεν μου εχουν απαντησει.Στελνουν λεει σε 24 ωρες αλλα η παραγγελια μου ακομα processing λεει.Πιθανων αυριο θα εχω εξελιξη.Για το 967 απο οτι ειδα το εξαιρετικο minideal το εχει 147 δολλαρια με δωρο θηκη και ζελατινα και δωρεαν Singapore Post.Η διαφορα τιμης δεν ειναι μεγαλη.Απλα απο οτι φαινεται το Antelife εχει το λευκο (ισως για καποιους παιξει σημαντικο ρολο στην επιλογη του σαιτ) ενω το minideal μονο το μπλε.

Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

Καλησπέρα στο forum. σήμερα παρέλαβα κι εγω το δικό μου zte V967S. Όλα καλά αλλα αν και ενεργοποίησα στις ρυθμίσεις την επιλογή Δόνηση για εισερχόμενες κλήσεις όταν δέχομαι κλήσεις δεν έχω δόνηση και γενικά δεν έχω δόνηση πουθενα ούτε στο προφίλ "μόνο δόνηση". Ξέρει κανείς τι γίνεται; υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ή έχει πρόβλημα;

Δεν το πίστευα μόλις το διάβασα.....ανοίγουν τα δέματα και παίρνουν τα κινητά από μέσα!:blink:

φιλε αν τους ρωτησεις και σε απαντησουν πες το και σε εμας!

φιλε αν τους ρωτησεις και σε απαντησουν πες το και σε εμας!

Μόλις απαντήσουν θα σας πω. Μήπως όμως να ρωτήσει και κάποιος/οι άλλοι να έχουμε πολλές απόψεις;

Καλησπέρα στο forum. σήμερα παρέλαβα κι εγω το δικό μου zte V967S. Όλα καλά αλλα αν και ενεργοποίησα στις ρυθμίσεις την επιλογή Δόνηση για εισερχόμενες κλήσεις όταν δέχομαι κλήσεις δεν έχω δόνηση και γενικά δεν έχω δόνηση πουθενα ούτε στο προφίλ "μόνο δόνηση". Ξέρει κανείς τι γίνεται; υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν ξέρω ή έχει πρόβλημα;

Από που το πήρες και τι firmware έχει μέσα;

δεν κανω αντιπαραθεση με κανεναν,κι εχω ευχαριστησει οσους μπαινουν στον κοπο να βοηθανε οπως μπορουν τους υπολοιπους,διαβαστε και προηγουμενα ποστς μου,δεν τσακωνομαστε εδω,ουτε μας πιανει το παραπονο που δεν μας ευχαριστουν ονομαστικα,οσοι προσπαθουν μπραβο τους το εχω γραψει και πολυ πριν

@giorgosc61

Πιστευω οτι τα δεματα τα ζυγιζουν οι μεταφορικες εταιρειες, οπως η Singpost και κολλουν επανω αυτοκολλητο. Αν γνωριζει το ιδιο το Minideal δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αφου ρωτησες θα δουμε αν απαντησουν.

Θυμαται καποιος που παρελαβε προσφατα αν εγραφε επανω στο δεμα καποιο βαρος δεματος; Φιλε chrisabt;

@giorgosc61

Πιστευω οτι τα δεματα τα ζυγιζουν οι μεταφορικες εταιρειες, οπως η Singpost και κολλουν επανω αυτοκολλητο. Αν γνωριζει το ιδιο το Minideal δεν ειμαι σιγουρος, αλλα αφου ρωτησες θα δουμε αν απαντησουν.

Θυμαται καποιος που παρελαβε προσφατα αν εγραφε επανω στο δεμα καποιο βαρος δεματος; Φιλε chrisabt;

Γράφει 0.6 kg

εχει γινει πολλες φορες στον Πειραια,εγω ζηταω να γραφει το κατ.μα το βαρος εξω απο την συσκευασια,τους βαζω να το ζυγισουν εδω και το ανοιγω μπροστα τους,το ιδιο λεω και σε οσους γνωστους μου αγοραζουν απο Κινα.

Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

καλησπερα............!!!ποια η διαφορα απο κινεζικη recovery στην αγγλικη?το εκανα και δεν βλεπω καποια διαφορα.......!!!ευχαριστω

επισης ξσρει κανεις ανα αλλαζει η οθονε εναρξης και τερματισμου που λεει ζτε και κινεζικα?

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνετε συνεχόμενα posts. Χρησιμοποιήστε την τροποποίηση αν θέλετε να διορθώσετε κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλετε να απαντήσετε σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by navi55

Αντιμετώπισε κανείς παρόμοιο πρόβλημα;

όχι, όλα κομπλε. με 1.03 απο μινιντιλ ειμαι

καλησπερα............!!!ποια η διαφορα απο κινεζικη recovery στην αγγλικη?το εκανα και δεν βλεπω καποια διαφορα.......!!!ευχαριστω

απλα το ρικοβερι ειναι στα αγγλικα, αντι στα κινεζικα

τι να εξηγήσω;

απ τη μανα του το ρικοβερι ειναι στην κινεζικη γλώσσα. ακαταλαβιστικο για οποιον δε γνωριζει κινεζικα.

περνώντας το αγγλικό, ειναι στην αγγλική γλώσσα. εστω και με λιγη βοηθεια το καταλαβαινουν ολοι σχεδον.

H διαφορά ειναι ότι στο κινέζικο recovery πρέπει να μάθεις κινέζικα για να το χρησιμοποιήσεις σωστά ή να θυμάσαι απεξω τις επιλογές και να διαλέγεις στα τυφλά.Για τις εικόνες που ρωτάς όταν ξεκινά το κινητό ειναι το λεγόμενο bootanimation στο android και μπορείς να φτιάξεις δικό σου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4850558#post4850558 ή να βάλεις κάποιο άλλο έτοιμο http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4850558#post4850558 απο τα πολλά που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.Αν το σβήσεις τελειως το αρχείο αυτό,ανάλογα το κινητό κατά την εκκίνηση στο σημειο που έβλεπες την εικόνα αυτή, θα βλέπεις είτε μια απλή εικόνα android,ειτε μαύρη εικόνα και υπάρχει μια απειροελάχιστη περίπτωση (δε το δοκιμασα αν θα συμβει το ίδιο και στο v967s) αν το σβήσεις τελειως να μη μπουτάρει το κινητό στο λειτουργικό

ευχαριστω για τισ απαντησεις ισως δεν καταλαβα την διαφορα στο recovery γιατι εμενα δεν τα εγραφε στα κινεζικα ποτε..........!!!απο την πρωτη φορα που το ανοιξα........!!!

οχι απο ιδυωτη το πηρα καινουργιο ο οποιος ειχε παρει 2 κι για ενα φιλο του και τελικα ο φιλος του δεν τον βολευε και το πηρα εγω............!!!

Η διαφορα σαν λειτουργιες στο recovery δεν υφιστατε παιδια,απλα η γλωσσα οπως ειπατε ειναι η μονη διαφορα.

Οπως ξερετε το να περασετε το Αγγλικο recovery ειναι μια διαδικασια λιγων λεπτων.

Σε ενα που παραγγειλα προχθες ζητησα να το περασουν κατυθειαν απο το minideal......:)

Λοιπον δοκιμασα σημερα και διαφορα hands free,5 διαφορετικα,σε ολα δεν ειχα προβλημα,εκτος απο καποια απο nokia,ειχα πιο χαμηλη ενταση στον ηχο.:!:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......