Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επίσης κάτι τελευταίο με την 4.3 xef γαλλική μετά αφού την βάλω θα έχω κανονικά ota updates η μέσω kies; Και σε περίπτωση factory reset ποια ρόμ θα επαναφέρει;

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παντα το κανει, τωρα το κανει και χωρις το φλιπ... Εβαλα το αλλο καπακι και ακομα κ στο απλο ξεκλειδωμα το κανει... Μισο να το πετυχω για να ανεβασω στιγμιοτυπο....

Εδω ειναι με τις σκιες

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/40/qaom.png

Και εδω χωρις

http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/198/b1l0.png

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις μία εκκαθάριση δεδομένων του Launcher; Απλά μετά θα χρειαστεί να τον στήσεις και πάλι.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αφού δεν έστρωσε με το Factory Reset αλλά λέμε τώρα. Περισσότερο για Bug μοιάζει.

Edited by Superuser

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Παντα το κανει, τωρα το κανει και χωρις το φλιπ... Εβαλα το αλλο καπακι και ακομα κ στο απλο ξεκλειδωμα το κανει... Μισο να το πετυχω για να ανεβασω στιγμιοτυπο....

Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις μία εκκαθάριση δεδομένων του Launcher; Απλά μετά θα χρειαστεί να τον στήσεις και πάλι.

Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αφού δεν έστρωσε με το Factory Reset αλλά λέμε τώρα. Περισσότερο για Bug μοιάζει.

Κι εμένα για bug μου μοιάζει.

Ο Architect έχει γερμανική συσκευή. Αν πρόκειται για bug δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε ολα τα γερμανικά που πήραν την νεα μικρή αναβάθμιση της 4.3 ή κάνω λάθος;;

Ο Architect έχει γερμανική συσκευή. Αν πρόκειται για bug δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε ολα τα γερμανικά που πήραν την νεα μικρή αναβάθμιση της 4.3 ή κάνω λάθος;;

Δεν είναι πάντα απαραίτητο ένα bug να εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές.

Και αν όντως είναι, η φύση του είναι τέτοια που περνάει και απαρατήρητο.

Εγώ προσπάθησα κιόλας για να το δω, έχοντας μπροστά μου μάλιστα και τις 2 εικόνες.

παιδιά να ρωτήσω κάτι

το factory reset με τα τρία εξωτερικά πλήκτρα και μέσω του μενού από τις ρυθμίσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Δεν είναι πάντα απαραίτητο ένα bug να εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές.

Και αν όντως είναι, η φύση του είναι τέτοια που περνάει και απαρατήρητο.

Εγώ προσπάθησα κιόλας για να το δω, έχοντας μπροστά μου μάλιστα και τις 2 εικόνες.

Και γω αυτο αναρωτιεμαι, πως και δεν το αντιμετωπιζει κανεις αλλος... Εαν δεις τις εικονες διπλα διπλα δεν φαινεται, σε εμενα μ κτυπησε διοτι μετα απο 2 δευτερα πεταγονται οι σκιες στην ιδια εικονα..!

Τιποτα, συνεχιζει ακαθεκτο το bug.... Ελπιζω να στρωσει με μελλοντικη αναβαθμιση...

παιδιά να ρωτήσω κάτι

το factory reset με τα τρία εξωτερικά πλήκτρα και μέσω του μενού από τις ρυθμίσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα?

Ναι Πέτρο είναι ακριβώς το ίδιο.

Ναι Πέτρο είναι ακριβώς το ίδιο.

ευχαριστώ

θα με γυρίσει στη 4.2 που είχε το S4 όταν το πήρα ή θα παραμείνει η 4.3 που έχω τώρα?

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

ευχαριστώ

θα με γυρίσει στη 4.2 που είχε το S4 όταν το πήρα ή θα παραμείνει η 4.3 που έχω τώρα?

Το Factory Reset σε γυρνάει πάντα στην ROM που φοράς ήδη απλώς με τις αρχικές της ρυθμίσεις. Εφόσον είσαι στην 4.3 δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις σε 4.2.2 αν σε ενδιαφέρει αυτό συγκεκριμένα (όχι σε επίσημη 4.2.2 τουλάχιστον, σε Custom μπορείς).

Αν και σας διαβάζω πολλαααα χρόνια γράφω για πρώτη φορά.

Έρχομαι κι εγώ απο ios και έχω το S4 εδώ και περίπου ένα μήνα και αφού το αγόρασα με 4.2.2 , έκανα και root και μετά αναβάθμισα μέσω odin μια 4,3 που βρήκα απο Samobile

Τώρα τα στοιχεία του τηλ είναι τα εξής : (συνημμένο)

Η ερώτηση μου είναι πως ξέρω απο πού είναι το τηλ. και αν εγώ θέλω να περάσω μια άλλη rom πχ την Mk8 που αναφέρεται πιο πάνω μπορώ και αν ναι πως?

Επίσης προσπάθησα να του περάσω την Cyanogen απο την επίσημη σελίδα της και μου λέει πως το τηλ μου δεν υποστηρίζεται...

Και ακόμα μπορώ να ξανακάνω Root?

Ευχαριστώ.

Edited by rs3

Καλημέρα!

Το τελευταίο μικρό update της 4.3 το πήρε κανείς ΟΤΑ?

Σε Ελληνική και Αγγλική συσκευή, δοκιμάζω 2-3 μέρες μέσω ΟΤΑ, αλλά τίποτα!

(Μέσω ΚΙΕS έχει βγάλει το update από την προηγούμενη εβδομάδα.)

ποια η διαφορα α)update μεσω ΟΤΑ και β)μεσω ΚΙΕS και ποια ειναι καλυτερη

Δεν υπάρχει διαφορά όποια θελεις κάνεις .

Samsung galaxy s21+

Καλημέρα!

Το τελευταίο μικρό update της 4.3 το πήρε κανείς ΟΤΑ?

Σε Ελληνική και Αγγλική συσκευή, δοκιμάζω 2-3 μέρες μέσω ΟΤΑ, αλλά τίποτα!

(Μέσω ΚΙΕS έχει βγάλει το update από την προηγούμενη εβδομάδα.)

Το πήρα εχθες μέσω ΟΤΑ, σε γερμανική συσκευή, αν εξαιρέσεις το wallet, δεν εχω παρατηρήσει άλλη διαφορά...

Το πήρα εχθες μέσω ΟΤΑ, σε γερμανική συσκευή, αν εξαιρέσεις το wallet, δεν εχω παρατηρήσει άλλη διαφορά...

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Χρόνια σου Πολλά! ;)

Τελικά άμα βάλω επίσημη ρόμ της ίδιας χώρας(Γαλλική)δηλαδή unbranded απο branded τι ακριβή βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να μην χάσω την εγγύηση; Πρέπει να αλλάξω csc η όχι; Συγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι ολίγον μπερδεμένος. Ευχαριστώ.

Τελικά άμα βάλω επίσημη ρόμ της ίδιας χώρας(Γαλλική)δηλαδή unbranded απο branded τι ακριβή βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να μην χάσω την εγγύηση; Πρέπει να αλλάξω csc η όχι; Συγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι ολίγον μπερδεμένος. Ευχαριστώ.

Καλο ειναι να βαλεις την rom που προοριζεται για το κινητο σου..για να εχεις κ την εγγυηση κ το κεφαλι σου ησυχο!!!η γαλλικη ειναι (xef) unbranded!!!

I Want To Believe

Καλο ειναι να βαλεις την rom που προοριζεται για το κινητο σου..για να εχεις κ την εγγυηση κ το κεφαλι σου ησυχο!!!η γαλλικη ειναι (xef) unbranded!!!

Το ξέρω αλλά εμένα έχει της bouygues telecom(BOG)και βαρέθηκα να περιμένω ποτέ θα δεησει να βγάλει την 4.3. Γι αυτό και ρωτάω αν μπορώ να βάλω την XEF. Δεν μπορούσε να μου κάτσει s4 με unbranded rom;; Χαχαχα:lol:

Όντως κάτι παίζει με τις σκιές των εικονιδίων στις αρχικές οθόνες, στο τελευταίο μικρό update της 4.3

Το ξέρω αλλά εμένα έχει της bouygues telecom(BOG)και βαρέθηκα να περιμένω ποτέ θα δεησει να βγάλει την 4.3. Γι αυτό και ρωτάω αν μπορώ να βάλω την XEF. Δεν μπορούσε να μου κάτσει s4 με unbranded rom;; Χαχαχα:lol:

δν πειραζει θα βγει παντως!!!καλο εiναι να περιμενεις να βγει για το δικο σου γιατι με το csc θα εχεις προβλημα.δν ειναι σιγουρο αν αλλαξει με το που θα βαλεις την xef που θελεις..κ μετα πρεπει να μπλεξεις με root κ με knox για να τα αλλαξεις κ θα μπεις σε περιπετειες!!

I Want To Believe

Κι εγω μονο αυτη τη διαφορα ειδα.Και μαλιστα το wallet δε μου κανει εγκατασταση.Δοκιμασα πολλες φορες και συνεχεια μου λεει δεν ειναι δυνατη η ληψη παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα..

Δημήτρης

...THE BRINGER OF RAIN...

Κι εγω μονο αυτη τη διαφορα ειδα.Και μαλιστα το wallet δε μου κανει εγκατασταση.Δοκιμασα πολλες φορες και συνεχεια μου λεει δεν ειναι δυνατη η ληψη παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα..

Μπες στον προσωπικό σου λογαριασμό google απ τον υπολογιστή, βρές στις εφαρμογές το google wallet, πατα εγκατάσταση και αυτόματα θα αρχίσει να ενημερώνεται στην συσκευή.

Παίδες κοιτάζοντας το κινητό τυχαία, βλέπω ενημέρωση λογισμικού " λήψη πακέτου ενημέρωση" 718.89ΜΒ, είναι η 4.3???

Απο αυτά που διαβάζω δεν μας βγήκε και πολύ καλή.....

Να την ακυρώσω ????????????????

• The topic was unpinned