djvaga Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Επίσης κάτι τελευταίο με την 4.3 xef γαλλική μετά αφού την βάλω θα έχω κανονικά ota updates η μέσω kies; Και σε περίπτωση factory reset ποια ρόμ θα επαναφέρει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Παντα το κανει, τωρα το κανει και χωρις το φλιπ... Εβαλα το αλλο καπακι και ακομα κ στο απλο ξεκλειδωμα το κανει... Μισο να το πετυχω για να ανεβασω στιγμιοτυπο.... Εδω ειναι με τις σκιες http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/40/qaom.png Και εδω χωρις http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/198/b1l0.png Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις μία εκκαθάριση δεδομένων του Launcher; Απλά μετά θα χρειαστεί να τον στήσεις και πάλι. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αφού δεν έστρωσε με το Factory Reset αλλά λέμε τώρα. Περισσότερο για Bug μοιάζει. Edited November 24, 2013 by Superuser Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παντα το κανει, τωρα το κανει και χωρις το φλιπ... Εβαλα το αλλο καπακι και ακομα κ στο απλο ξεκλειδωμα το κανει... Μισο να το πετυχω για να ανεβασω στιγμιοτυπο.... Γιατί δεν δοκιμάζεις να κάνεις μία εκκαθάριση δεδομένων του Launcher; Απλά μετά θα χρειαστεί να τον στήσεις και πάλι. Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι αφού δεν έστρωσε με το Factory Reset αλλά λέμε τώρα. Περισσότερο για Bug μοιάζει. Κι εμένα για bug μου μοιάζει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ο Architect έχει γερμανική συσκευή. Αν πρόκειται για bug δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε ολα τα γερμανικά που πήραν την νεα μικρή αναβάθμιση της 4.3 ή κάνω λάθος;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Ο Architect έχει γερμανική συσκευή. Αν πρόκειται για bug δε θα έπρεπε να βρίσκεται σε ολα τα γερμανικά που πήραν την νεα μικρή αναβάθμιση της 4.3 ή κάνω λάθος;; Δεν είναι πάντα απαραίτητο ένα bug να εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές. Και αν όντως είναι, η φύση του είναι τέτοια που περνάει και απαρατήρητο. Εγώ προσπάθησα κιόλας για να το δω, έχοντας μπροστά μου μάλιστα και τις 2 εικόνες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 παιδιά να ρωτήσω κάτι το factory reset με τα τρία εξωτερικά πλήκτρα και μέσω του μενού από τις ρυθμίσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Δεν είναι πάντα απαραίτητο ένα bug να εμφανίζεται σε όλες τις συσκευές. Και αν όντως είναι, η φύση του είναι τέτοια που περνάει και απαρατήρητο. Εγώ προσπάθησα κιόλας για να το δω, έχοντας μπροστά μου μάλιστα και τις 2 εικόνες. Και γω αυτο αναρωτιεμαι, πως και δεν το αντιμετωπιζει κανεις αλλος... Εαν δεις τις εικονες διπλα διπλα δεν φαινεται, σε εμενα μ κτυπησε διοτι μετα απο 2 δευτερα πεταγονται οι σκιες στην ιδια εικονα..! Τιποτα, συνεχιζει ακαθεκτο το bug.... Ελπιζω να στρωσει με μελλοντικη αναβαθμιση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 παιδιά να ρωτήσω κάτι το factory reset με τα τρία εξωτερικά πλήκτρα και μέσω του μενού από τις ρυθμίσεις κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα? Ναι Πέτρο είναι ακριβώς το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 Ναι Πέτρο είναι ακριβώς το ίδιο. ευχαριστώ θα με γυρίσει στη 4.2 που είχε το S4 όταν το πήρα ή θα παραμείνει η 4.3 που έχω τώρα? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 ευχαριστώ θα με γυρίσει στη 4.2 που είχε το S4 όταν το πήρα ή θα παραμείνει η 4.3 που έχω τώρα? Το Factory Reset σε γυρνάει πάντα στην ROM που φοράς ήδη απλώς με τις αρχικές της ρυθμίσεις. Εφόσον είσαι στην 4.3 δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις σε 4.2.2 αν σε ενδιαφέρει αυτό συγκεκριμένα (όχι σε επίσημη 4.2.2 τουλάχιστον, σε Custom μπορείς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs3 Δημ. November 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2013 (edited) Αν και σας διαβάζω πολλαααα χρόνια γράφω για πρώτη φορά. Έρχομαι κι εγώ απο ios και έχω το S4 εδώ και περίπου ένα μήνα και αφού το αγόρασα με 4.2.2 , έκανα και root και μετά αναβάθμισα μέσω odin μια 4,3 που βρήκα απο Samobile Τώρα τα στοιχεία του τηλ είναι τα εξής : (συνημμένο) Η ερώτηση μου είναι πως ξέρω απο πού είναι το τηλ. και αν εγώ θέλω να περάσω μια άλλη rom πχ την Mk8 που αναφέρεται πιο πάνω μπορώ και αν ναι πως? Επίσης προσπάθησα να του περάσω την Cyanogen απο την επίσημη σελίδα της και μου λέει πως το τηλ μου δεν υποστηρίζεται... Και ακόμα μπορώ να ξανακάνω Root? Ευχαριστώ. Edited November 25, 2013 by rs3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλημέρα! Το τελευταίο μικρό update της 4.3 το πήρε κανείς ΟΤΑ? Σε Ελληνική και Αγγλική συσκευή, δοκιμάζω 2-3 μέρες μέσω ΟΤΑ, αλλά τίποτα! (Μέσω ΚΙΕS έχει βγάλει το update από την προηγούμενη εβδομάδα.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest maklovinsam Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ουτε εγω εχω παρει ακομη την 4,3,ακομη σε 4,2 ειμαι,το κινητο ειναι γαλλικης η πορτογαλικης προελευσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ποια η διαφορα α)update μεσω ΟΤΑ και β)μεσω ΚΙΕS και ποια ειναι καλυτερη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 ποια η διαφορα α)update μεσω ΟΤΑ και β)μεσω ΚΙΕS και ποια ειναι καλυτερη Δεν υπάρχει διαφορά όποια θελεις κάνεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliost Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλημέρα! Το τελευταίο μικρό update της 4.3 το πήρε κανείς ΟΤΑ? Σε Ελληνική και Αγγλική συσκευή, δοκιμάζω 2-3 μέρες μέσω ΟΤΑ, αλλά τίποτα! (Μέσω ΚΙΕS έχει βγάλει το update από την προηγούμενη εβδομάδα.) Το πήρα εχθες μέσω ΟΤΑ, σε γερμανική συσκευή, αν εξαιρέσεις το wallet, δεν εχω παρατηρήσει άλλη διαφορά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Το πήρα εχθες μέσω ΟΤΑ, σε γερμανική συσκευή, αν εξαιρέσεις το wallet, δεν εχω παρατηρήσει άλλη διαφορά... Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε! Χρόνια σου Πολλά! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τελικά άμα βάλω επίσημη ρόμ της ίδιας χώρας(Γαλλική)δηλαδή unbranded απο branded τι ακριβή βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να μην χάσω την εγγύηση; Πρέπει να αλλάξω csc η όχι; Συγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι ολίγον μπερδεμένος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Τελικά άμα βάλω επίσημη ρόμ της ίδιας χώρας(Γαλλική)δηλαδή unbranded απο branded τι ακριβή βήματα πρέπει να ακολουθήσω για να μην χάσω την εγγύηση; Πρέπει να αλλάξω csc η όχι; Συγνώμη αν κουράζω αλλά είμαι ολίγον μπερδεμένος. Ευχαριστώ. Καλο ειναι να βαλεις την rom που προοριζεται για το κινητο σου..για να εχεις κ την εγγυηση κ το κεφαλι σου ησυχο!!!η γαλλικη ειναι (xef) unbranded!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Καλο ειναι να βαλεις την rom που προοριζεται για το κινητο σου..για να εχεις κ την εγγυηση κ το κεφαλι σου ησυχο!!!η γαλλικη ειναι (xef) unbranded!!! Το ξέρω αλλά εμένα έχει της bouygues telecom(BOG)και βαρέθηκα να περιμένω ποτέ θα δεησει να βγάλει την 4.3. Γι αυτό και ρωτάω αν μπορώ να βάλω την XEF. Δεν μπορούσε να μου κάτσει s4 με unbranded rom;; Χαχαχα:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Όντως κάτι παίζει με τις σκιές των εικονιδίων στις αρχικές οθόνες, στο τελευταίο μικρό update της 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το ξέρω αλλά εμένα έχει της bouygues telecom(BOG)και βαρέθηκα να περιμένω ποτέ θα δεησει να βγάλει την 4.3. Γι αυτό και ρωτάω αν μπορώ να βάλω την XEF. Δεν μπορούσε να μου κάτσει s4 με unbranded rom;; Χαχαχα:lol: δν πειραζει θα βγει παντως!!!καλο εiναι να περιμενεις να βγει για το δικο σου γιατι με το csc θα εχεις προβλημα.δν ειναι σιγουρο αν αλλαξει με το που θα βαλεις την xef που θελεις..κ μετα πρεπει να μπλεξεις με root κ με knox για να τα αλλαξεις κ θα μπεις σε περιπετειες!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisdsg7 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Το πήρα εχθες μέσω ΟΤΑ, σε γερμανική συσκευή, αν εξαιρέσεις το wallet, δεν εχω παρατηρήσει άλλη διαφορά... Κι εγω μονο αυτη τη διαφορα ειδα.Και μαλιστα το wallet δε μου κανει εγκατασταση.Δοκιμασα πολλες φορες και συνεχεια μου λεει δεν ειναι δυνατη η ληψη παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα.. Παράθεση Δημήτρης ...THE BRINGER OF RAIN... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Κι εγω μονο αυτη τη διαφορα ειδα.Και μαλιστα το wallet δε μου κανει εγκατασταση.Δοκιμασα πολλες φορες και συνεχεια μου λεει δεν ειναι δυνατη η ληψη παρακαλω δοκιμαστε αργοτερα.. Μπες στον προσωπικό σου λογαριασμό google απ τον υπολογιστή, βρές στις εφαρμογές το google wallet, πατα εγκατάσταση και αυτόματα θα αρχίσει να ενημερώνεται στην συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill64 Δημ. November 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2013 Παίδες κοιτάζοντας το κινητό τυχαία, βλέπω ενημέρωση λογισμικού " λήψη πακέτου ενημέρωση" 718.89ΜΒ, είναι η 4.3??? Απο αυτά που διαβάζω δεν μας βγήκε και πολύ καλή..... Να την ακυρώσω ???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts