djkostas20 Δημ. August 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2013 Παρατήρησες μικρότερο shutter lag στην κάμερα? Σημασία δεν έχει αν υπάρχει πραγματικά αυτό αλλά το ότι το νιώθεις! Μην καίγεσαι να μάθεις επακριβώς τι βελτιώθηκε από τη στιγμή που βλέπεις διαφορά προς το καλύτερο σε σχέση με πριν. Δεν θα κερδίσεις και τίποτα! Όλα έχουν να κάνουν με το feeling στον χρήστη. Άρα άμα σου φαίνεται μικρότερο σε σχέση με πριν έχει καλώς και ας μην είναι... Εμένα ο TW ας πούμε πάντα μου δίνει την αίσθηση ότι λαγκάρει. Ίσως επειδή πριν είχα pure android και galaxy nexus. Άλλοι όμως πίνουν νερό στο όνομα του! Εγώ τον έχω πετάξει και σαν εφαρμογή. Δεν υπάρχει κάν στο κινητό παρά μόνο Nova Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo_notis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Καλημερα ξερετε πως βαζουμε στο i9505 τη ρομ του google edition? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Αυτούσια όπως την δίνει η Sammy νομίζω δεν μπαίνει. Μόνο ότι έχει γίνει port από devs στο xda. Κοίτα εκεί. Έχω καιρό να ασχοληθώ για να σου πω ποιο είναι το καλύτερο build. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 (edited) Καλημερα ξερετε πως βαζουμε στο i9505 τη ρομ του google edition? Κάνεις root Βάζεις custom recovery Μεταφέρεις την rom στο τηλεφωνο ,μπαινεις σε cwm ,κάνεις Wipe Data/Factory Reset - Wipe Dalvik Cache και τέλος περνάς την rom . Έχοντας πάρει πρώτα ενα nadroid backup μήπως και συμβεί κάτι . Samsung Galaxy S4 Google Edition http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2352258 Αυτά τα συζητάμε στις Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις Edited August 23, 2013 by m7ixalis Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stam911 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 AP:l9505XXUBMGA CP:l9505XXUBMGA CSC:l9505OXABMH2 PDA:MGA/PHONE:MGA/ CSC:MH2 (DBT) Μπορει καποιος να με βοηθησει και να μου με 2 λογια και κανα link επισης ποια εκδοση να κατεβασω για root γιατι εχω μπλεχτει ασχημα με τα τοσα που διαβαζω. Παράθεση Βασιλης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Δεν χρειάζεται να μπερδεύεσαι. Ακολουθείς τον οδηγό Galaxy S4 : Πλήρης οδηγός για Root και γίνεσαι Root. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 πριν κανα 2 βδομαδες πηρα την συσκευη.. γερμανικη DBT και με το που το ανοιξα μ εβγαλε ΟΤΑ αναβαθμιση, ε και την εβαλα κατευθειαν... αλλα! δεν μ βγαζει την επιλογη για shortcuts στην lockscreen! αν περασω την ιδια ρομ, MGA MH2 με odin, θα ξαναπερασει ολα τα αρχεια της ρομ ωστε να χω τα shortcuts ή πρεπει να κανω τιποτα αλλο για να να διαγραψει ολα τα στοιχεια της ρομ και να περασει τα νεα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Πέρασε την πάνω από την παλιά χωρίς wipe . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Βγήκε νέο firmware I9505XXUDMGG με διαφορετικό changelist αλλά όσοι το βάλανε κλείδωσε η συσκευή τους. Δεν μπορούν να μπουν στο recovery ή odin..οπότε προσοχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Βγήκε νέο firmware I9505XXUDMGG με διαφορετικό changelist αλλά όσοι το βάλανε κλείδωσε η συσκευή τους. Δεν μπορούν να μπουν στο recovery ή odin..οπότε προσοχή Απο 30/07 εχει βγει, μηπως κανεις καποιο λαθος? εχεις λινκ? Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Η MGA βγηκε τοτε που λες Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 NEW 4.2.2 - I9505XXUDMGG Country: Austria (A1) Version: Android 4.2.2 Changelist: 1220396 Build date: Tue, 30 Jul 2013 15:21:27 +0000 Product Code: MOB PDA: I9505XXUDMGG CSC: I9505VFGDMG3 MODEM: I9505XXUDMGG Εγω οτι βλεπω λεω... Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Απο 30/07 εχει βγει, μηπως κανεις καποιο λαθος? εχεις λινκ? Έχει μεγαλύτερο changelist απο την mga.Επίσης πριν απο λίγο βγήκε και αυτή: Model: GT-I9505 Country: United Kingdom Release: Android 4.2.2 Change List: 1220396 Build date: Wed, August 21, 2013 02:04:32 +0000 Product Code: BTU PDA: I9505XXUDMH8 CSC : I9505OXXDMHA MODEM: I9505XXUDMH8 Ίδιο changelist με την I9505XXUDMGG. Αυτό που έχει σημασία είναι οτι βάλανε κλειδώματα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Βγήκε νέο firmware I9505XXUDMGG με διαφορετικό changelist αλλά όσοι το βάλανε κλείδωσε η συσκευή τους. Δεν μπορούν να μπουν στο recovery ή odin..οπότε προσοχή Εννοείς δεν αναγνωρίζει το Odin το κινητό και δεν μπορείς να μπεις σε custom recovery ή και στο stock ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Εννοείς δεν αναγνωρίζει το Odin το κινητό και δεν μπορείς να μπεις σε custom recovery ή και στο stock ; Ναι, όσοι δοκίμασαν τους έβγαλε errors. Παρακάτω είναι οι νέες τιμές που δείχνει στο download mode KNOX KERNEL LOCK: 0x0 KNOX WARRANTY VOID: 0x0 SELinux status: Enforcing Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 (edited) Βγήκε νέο firmware I9505XXUDMGG με διαφορετικό changelist αλλά όσοι το βάλανε κλείδωσε η συσκευή τους. Δεν μπορούν να μπουν στο recovery ή odin..οπότε προσοχή Η τελευταία Ευρωπαΐκη Rom είναι η Αγγλική: http://www.android-hilfe.de/original-firmwares-fuer-samsung-galaxy-s4-i9505/469042-i9505-stock-rom-i9505xxudmh8-jelly-bean-4-2-2-a.html που κυκλοφόρησε χθες. Συντομα θα κυκλοφορησει και για αλλες μεγαλες Χωρες της Ευρώπης. Εγω εχω Γερμανικο οποτε θα την παρω συντομα.:p Αυτη που ανεφερες ειναι για παρόχους branded η Rom γιαυτο κλειδωνει η συσκευη και δεν ειναι η τελευταία. Edited September 4, 2013 by vwbestakos Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Η τελευταία Ευρωπαΐκη Rom είναι η Αγγλική: http://www.android-hilfe.de/original-firmwares-fuer-samsung-galaxy-s4-i9505/469042-i9505-stock-rom-i9505xxudmh8-jelly-bean-4-2-2-a.html που κυκλοφόρησε χθες. Συντομα θα κυκλοφορησει και για αλλες μεγαλες Χωρες της Ευρώπης. Εγω εχω Γερμανικο οποτε θα την παρω συντομα.:p Αυτη που ανεφερες ειναι για παρόχους branded η Rom γιαυτο κλειδωνει η συσκευη και δεν ειναι η τελευταία. Αυτή την Αγγλική αν την πέράσουμε θα έχουμε θέματα με Odin και Recovery; Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Αυτή την Αγγλική αν την πέράσουμε θα έχουμε θέματα με Odin και Recovery; Τι είδους θέματα ?Ενα επίσημο firmware ειναι που το περνάς με odin αν δεν έχει βγει για την χώρα προέλευσης της συσκευής σου . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Δειτε λιγο τα posts σε αυτο το thread: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45262827#post45262827 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. September 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2013 Τι είδους θέματα ?Ενα επίσημο firmware ειναι που το περνάς με odin αν δεν έχει βγει για την χώρα προέλευσης της συσκευής σου . Αυτό που ανέφερε παραπάνω ο φίλος ότι κλείδωσανε συσκευές ή δεν μπορούσαν να μπούν σε recovery ή Odin mode Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Νέο update για γερμανικές συσκευές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 γερμανικη (μαλλον ) ειναι η δικια μου πως τη κανω update? τι διαφορες εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lotus_gr Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Ανακοίνωση του chainfire σχετικά με τα νέα firmware link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Την καλημέρα μου . Επειδη έχω μείνει με την mf8 παρα πολυ καιρο , η πιο πρόσφατη ρομ που εχει βγει ειναι η mga? τα λέω σωστά ? Επίσης που να απευθυνθώ για να πάρω οδηγίες για επαναφορά backup απο titanium ? ευχαριστώ ! Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. September 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2013 Περασε κσνεις το νεο?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts