petros46 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 εγώ σε S4 Γαλλικό έχω στο τηλέφωνο: έκδοση android 4.3 έκδοση βασικού φάσματος I9505XXUEMJ7 και όταν το συνδέω στο Kies3 μου λέει ότι έχω το πιο πρόσφατο λογισμικό με τα παρακάτω στοιχεία PDA:MJ7/ PHONE:MJ7/ CMC:MJ8/ (XEF) είμαι οκ η κυκλοφορεί και κάτι άλλο νεώτερο? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εντάξει είσαι , έχεις την τελευταία που έχει βγει για Γαλλία . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Εντάξει είσαι , έχεις την τελευταία που έχει βγει για Γαλλία . thanks υπάρχουν και νεώτερες για άλλες χώρες? γενικά έχω και εγώ όπως και άλλοι πρόβλημα με την μπαταρία και περιμένω μήπως βγει κάτι νεώτερο... Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 thanks υπάρχουν και νεώτερες για άλλες χώρες? γενικά έχω και εγώ όπως και άλλοι πρόβλημα με την μπαταρία και περιμένω μήπως βγει κάτι νεώτερο... Δοκίμασε να αλλάξεις modem μόνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δοκίμασε να αλλάξεις modem μόνο προέρχομαι από ιος και είμαι λίγο ψιλοάσχετος και δεν ξέρω πως γίνεται. επίσης είμαι μαμά και όχι root Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meraklis87 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 MK8 και για τις unbranded Aγγλικές συσκευές (BTU). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μήπως δεν σου κάθισε καλά η 4.3 . Γιατί πραγματικά οι διαφορές είναι μεγάλες σε σχέση με οποιαδήποτε 4.2.2 .Από ότι καταλαβαίνω για να γύρισες σε 4.2.2 μάλλον δεν έβαλες stock αλλά κάποια custom. Εννοείται ότι δεν έβαλα στοκ (ποτέ δεν βάζω) αλλά αυτό το "οι διαφορές είναι πραγματικά μεγάλες" δεν μου λέει κάτι, δεν συμφωνείς; Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) http://img.tapatalk.com/d/13/11/24/va4u3ega.jpg Τελικα την εβαλα ....ΝΟΜΙΖΩ οτι πηρε λιιιιιιγο τα πανω του παλι....εν αναμονη μπαταριας μιας και ειναι απο τα λιγα που με ενδιαφερουν EDIT...1..Μπηκε και το wallet.. Edited November 24, 2013 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους,χτες αγόραζα και εγω το s4 και είναι απο Γαλλία. Έχει πανω την 4.2 και δεν μου βγάζει καινούργια αναβάθμιση είτε απο ota είτε απο kies. Πρέπει να περιμένω μέχρι να την βγάλουν; Επίσης αν θα βάλω την 4.3 ελληνική μέσω odin,θα χάσω την εγγύηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Καλησπέρα σε όλους,χτες αγόραζα και εγω το s4 και είναι απο Γαλλία. Έχει πανω την 4.2 και δεν μου βγάζει καινούργια αναβάθμιση είτε απο ota είτε απο kies. Πρέπει να περιμένω μέχρι να την βγάλουν; Επίσης αν θα βάλω την 4.3 ελληνική μέσω odin,θα χάσω την εγγύηση; Βρες στο SamMobile την 4.3 Γαλλική και βάλε την με odin . Αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
msakis01 Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Βρες στο SamMobile την 4.3 Γαλλική και βάλε την με odin . Αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Μήπως σου είναι εύκολο να μου στείλεις το link να την κατεβασω; Απλα φοβάμαι να μην κατεβάσω καμιά άλλη και κανω καμιά πατατα!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου. Μήπως σου είναι εύκολο να μου στείλεις το link να την κατεβασω; Απλα φοβάμαι να μην κατεβάσω καμιά άλλη και κανω καμιά πατατα!!!! Για Γαλλικό (XEF) s4 I9505 . http://www.hotfile.com/dl/253138408/a3f88ba/I9505XXUEMJ7_I9505OXXEMJ8_XEF.zip.html Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Βρες στο SamMobile την 4.3 Γαλλική και βάλε την με odin . Αν βάλεις μόνος σου (μέσω Odin) firmware άλλης χώρας από αυτή του τηλεφώνου, ακόμα και Ευρωπαϊκής, η εγγύηση παύει να ισχύει. Δηλαδή φίλε μου αν κι εγώ που έχω γαλλικό branded s4 στην bouygues telecom 4.2.2 βάλω την γαλλική 4.3 xef δεν χάνω την εγγύηση εφόσον δηλαδή δεν αλλάξω χώρα;; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δηλαδή φίλε μου αν κι εγώ που έχω γαλλικό branded s4 στην bouygues telecom 4.2.2 βάλω την γαλλική 4.3 xef δεν χάνω την εγγύηση εφόσον δηλαδή δεν αλλάξω χώρα;; Ευχαριστώ. :) Λογικά όχι ,αλλά τι σε εμποδίζει αν κάποια στιγμή χρειαστείς service να βάλεις αυτήν που είχε . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Αντιμετωπιζω ενα παραξενο "ελατωμα" με την μικρη αναβαθμιση της 4.3 Οταν ανοιγω το flip cover, ξεκλειδωνει αυτοματα η συσκευη, εμφανιζει κανονικα την homescreen, αλλα περνανε 2 δευτερα για να εμφανισει τις σκιες κατω απο τα εικονιδια..!!! :ninja: Τι παιζει?!? γερμανικη unbranded συσκευη, περασμενο με kies το MK8 update, αλλα δεν του κανα restore μετα την εγκατασταση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπες σε recovery mode και κανε ένα wipe cache ,αν και δεν σε βλέπω να γλιτώνεις το factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamers Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Παντως στην mk8 παρατηρησα οτι δεν υπαρχει πια το bug με τα animation.πανω κατω δεν βλεπω αλλες διαφορες απο την προηγούμενη. με τον nova launcher καθε φορα που μπαινω στον drawer το notification bar μου γινεται μαυρο αντι για transparent και φτιαχνει μονο του τιποτα αλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπες σε recovery mode και κανε ένα wipe cache ,αν και δεν σε βλέπω να γλιτώνεις το factory reset . Μα για ενα τοσο μικρο update, factory reset?!? Ας του το κανω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Λογικά όχι ,αλλά τι σε εμποδίζει αν κάποια στιγμή χρειαστείς service να βάλεις αυτήν που είχε . Δεν ξέρω γίνεται η θα γράψει το Knox; Δηλαδή με γαλλική 4.3 xef θα έχω εγγύηση αυτή ειναι η απορία μου γιατί μέχρι να αναβαθμίσει η bouygues telecom θα έχει βγει η 4.4 χαχαχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Δεν ξέρω γίνεται η θα γράψει το Knox; Δηλαδή με γαλλική 4.3 xef θα έχω εγγύηση αυτή ειναι η απορία μου γιατί μέχρι να αναβαθμίσει η bouygues telecom θα έχει βγει η 4.4 χαχαχα. To knox υπάρχει περίπτωση να γράψει μόνο αν προσπαθήσεις να κάνεις downgrade (και αυτο δεν είναι σίγουρο), άρα δεν έχεις πρόβλημα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Μπες σε recovery mode και κανε ένα wipe cache ,αν και δεν σε βλέπω να γλιτώνεις το factory reset . Και μετα το factory reset το κανει :wacko: Το αντιμετωπιζει κανεις αλλος?!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το οτι συνεχώς προτείνετε factory reset απο που προκύπτει;;; Ποιός είπε οτι χρειάζεται είτε μετά απο μεγάλο είτε μικρό update;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 Το οτι συνεχώς προτείνετε factory reset απο που προκύπτει;;; Ποιός είπε οτι χρειάζεται είτε μετά απο μεγάλο είτε μικρό update;;; Όλα είναι ανάλογα την περίπτωση. Αν έχεις εσύ άλλη λύση δώστην να βοηθήσεις το παλικάρι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 @Architekt Αυτό το κάνει μόνο όταν έχεις επιλεγμένο το αυτόματο ξεκλείδωμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) @Architekt Αυτό το κάνει μόνο όταν έχεις επιλεγμένο το αυτόματο ξεκλείδωμα;;; Παντα το κανει, τωρα το κανει και χωρις το φλιπ... Εβαλα το αλλο καπακι και ακομα κ στο απλο ξεκλειδωμα το κανει... Μισο να το πετυχω για να ανεβασω στιγμιοτυπο.... Εδω ειναι με τις σκιες http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/40/qaom.png Και εδω χωρις http://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/c/198/b1l0.png Edited November 24, 2013 by Architekt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts