str_tsi Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο widget όπως πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.battery.widget&hl=el ή κάτι ανάλογο? Θέλεις να φαίνεται οπωσδήποτε στην μπάρα ειδοποιήσεων? Το εχω δοκιμασει αυτο καθως κ 4 ακομα. Κανενα δεν λειτουργει με την 4.2.2. Σε μερικα δε, το αναφερει κιολας πως λειτουργει σε ολες τις συσκευες εκτος απο S4 με 4.2.2 (π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.findmyheadset&hl=el ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbouro Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Καλημέρα παίδες! τα φώτα σας παρακαλώ.. Μου ήρθε η ειδοποίηση να κάνω update στην 4.3 και όλα καλά πήγαν αλλά δεν μπορώ να βάλω τις επαφές στο τηλέφωνό μου μέσω kies (V.3). To Kies αναγνωρίζει το τηλέφωνο αλλά έχει "εξαφανιστεί" το tab sync που υπάρχει στο επάνω μέρος του παραθύρου του kies μεταξύ των "βασικές πληροφορίες" και "δημιουργία αντιγράφων". Που πήγε το sync οεο? Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Μήπως έχουμε ακούσει πότε βγαίνει η καινούργια βερσιον του Kies (V.3)? Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με το εξαφανισμένο TAB για Sync!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Ύστερα από την εγκατάσταση της ΜΚ8 έχω παρατηρήσει τα εξής: Το κινητό πλέον δεν λαγκαρει πουθενά, θερμοκρασία δεν έχω παρατηρήσει να ανεβαζει και η μπαταρία κρατάει πιστεύω περισσότερο! Γενικά δεν βλέπω κάτι το αρνητικό αν και είναι λίγες ώρες που την έχω περάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Άντε καλώς να τα δεχτούμε... Τον Ιανουάριο το Android 4.4 KitKat στα Galaxy S4 και Galaxy Note 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 μια αναβαθμιση που εβγαλε τωρα για το s4 τι ειναι? φοραω ηδη 4,3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Ελα ντε....κατι στελνουν παλι?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 καλησπερα!!και εγω θα ηθελα να μαθω,η 4.3 γερμανιας ΜJ5 τι διαφορα εχει με την νεοτερη ΜΚ8?εχει αναβαθμησει καποιος να μας πει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 mk8 einai αυτη που βγηκε σημερα? τωρα αναβαθμιζω μεσω kies και κανει 2 χρονια... ειμαι στο 10% και το κανω εδω και μιση ωρα.... περισσοτερα οταν τη περασω.. 4.3 θα ειναι κι αυτη ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 mk8 einai αυτη που βγηκε σημερα? τωρα αναβαθμιζω μεσω kies και κανει 2 χρονια... ειμαι στο 10% και το κανω εδω και μιση ωρα.... περισσοτερα οταν τη περασω.. 4.3 θα ειναι κι αυτη ετσι? καποιο update θα ειναι..κ εχει βγει προς το παρον μονο για γερμανια!!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas013 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 μολις περαστηκε η μκ8 2ωρες και 50 λεπτα το κατεβασμα και να τη περασει το κινητο... μολις το ανοιξα διαφορες σε λιγο (αν δω τιποτα) :lol::cool: 141 βελτιστοποιησεις σε εφαρμογες :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. November 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2013 Αγόρασα μαζί με τον γαμπρό μου την ίδια μέρα και από το ίδιο μαγαζί το s4 και τα δυο γαλλικά. Το δικό μου μόλις το πήρα μου ζήτησε αναβάθμιση και τώρα είναι 4.3 και του γαμπρού μου παραμένει στην 4.2.2 και του λέει ότι είναι πλήρως ενημερωμένο. Τι συμβαίνει? Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 μολις περαστηκε η μκ8 2ωρες και 50 λεπτα το κατεβασμα και να τη περασει το κινητο... μολις το ανοιξα διαφορες σε λιγο (αν δω τιποτα) :lol::cool: 141 βελτιστοποιησεις σε εφαρμογες :D Τρίχες δηλαδή..... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καλημέρα. Πήρα πριν λίγες μέρες το s4 i9505 από Σκρουτζομαγαζο το οποίο ειναι γαλλικό. Άψογο χωρίς προβλήματα. Φοράει την ρόμ απο τον πάροχο Bouygues Telekom η οποία ειναι ακόμα στην 4.2.2. Θέλω να βάλω μέσω Odin επίσημη ρόμ 4.3 γνωρίζοντας ότι χάνω την εγγύηση. Η ερώτηση μου ειναι ότι για να έχω ξανά εγγύηση τι κάνω; Απλά ξαναβαζω την ρόμ της bouygues μέσω Odin πάλι και είμαι οκ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εγω εχω μια απορια....χωρις να ειναι καποιος υποχρεωμενος βεβαια...αλλα ενω ολοι εχουν γνωμη ακομη και γιατι κλανει το γατι,κανεις δε βγηκε να πει τι ειναι και πως παει αυτο το νεο update Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Εγω εχω μια απορια....χωρις να ειναι καποιος υποχρεωμενος βεβαια...αλλα ενω ολοι εχουν γνωμη ακομη και γιατι κλανει το γατι,κανεις δε βγηκε να πει τι ειναι και πως παει αυτο το νεο update Φιλε μου γιατι κλάνει το γατί δεν ξέρω:):) , αλλα αν εισαι με 4.2.2 σιγουρα με οποιαδηποτε 4.3 θα δεις μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο . Τωρα αν εχεις ήδη 4.3 οι διαφορές μεταξύ τους MJ6 ή MJ7 ή οποιαδήποτε άλλης είναι ανύπαρκτες και δεν τις καταλαβάινεις . Η μόνη διαφορά που μπορει να παρατηρησεις ειναι στην μπαταρία , και αυτο πάλι δεν οφειλεται στην ROM αλλα στο modem . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 (edited) Χαχα χαιρομαι που με 'πιανεις'....κοιτα 4.3 εχω ....MJ5...και αναφερθηκα και παλαιοτερα στα προβληματα της μπαταριας κτλ....εγω λεω για το χθεσινο update Edited November 23, 2013 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Φιλε μου γιατι κλάνει το γατί δεν ξέρω:):) , αλλα αν εισαι με 4.2.2 σιγουρα με οποιαδηποτε 4.3 θα δεις μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο . Τωρα αν εχεις ήδη 4.3 οι διαφορές μεταξύ τους MJ6 ή MJ7 ή οποιαδήποτε άλλης είναι ανύπαρκτες και δεν τις καταλαβάινεις . Η μόνη διαφορά που μπορει να παρατηρησεις ειναι στην μπαταρία , και αυτο πάλι δεν οφειλεται στην ROM αλλα στο modem . Μπορείς να μας πεις που είδες αυτή την "μεγάλη" διαφορά ανάμεσα στις 4.2.2 και 4.3; Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα το σπουδαίο και παραμένω στην 4..2.... Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Μπορείς να μας πεις που είδες αυτή την "μεγάλη" διαφορά ανάμεσα στις 4.2.2 και 4.3; Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα το σπουδαίο και παραμένω στην 4..2.... Μήπως δεν σου κάθισε καλά η 4.3 . Γιατί πραγματικά οι διαφορές είναι μεγάλες σε σχέση με οποιαδήποτε 4.2.2 .Από ότι καταλαβαίνω για να γύρισες σε 4.2.2 μάλλον δεν έβαλες stock αλλά κάποια custom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Έχω γράψει παραπάνω ότι με την MK8 έχω παρατηρήσει καλύτερη μπαταρία κι ανύπαρκτα λαγκαρίσματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
potokis Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καινουργια Ελληνικη Country: Greece Version: Android 4.3 Changelist: 2082040 Build date: Thu, 21 Nov 2013 06:20:53 +0000 Product Code: EUR PDA: I9505XXUEMK9 CSC: I9505OXXEMK3 MODEM: I9505XXUEMK9 Παράθεση ΓΙΑΝΝΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosgrc Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 βασικά καλησπέρα σας.... βρε παιδιά γιατί με ota δε γίνεται αναβάθμιση; όλο δεν είναι διαθέσιμη, υπέρβαση αριθμού ανάπτυξης κτλ... (δε το θέλω το kies...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Δοκιμασε αυριο ...θα ειναι οκ Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Καινουργια Ελληνικη Country: Greece Version: Android 4.3 Changelist: 2082040 Build date: Thu, 21 Nov 2013 06:20:53 +0000 Product Code: EUR PDA: I9505XXUEMK9 CSC: I9505OXXEMK3 MODEM: I9505XXUEMK9 Ακόμα δε τελειώσαμε το σετάρισμα στην MJ7 και βγάλανε καινούρια??? Άντε ξανά μανά απ' την αρχή... (Ο τελείως αχάριστος που του δίνουν update και δε το θέλει!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. November 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2013 Οπότε θα το εχουμε και ΟΤΑ σύντομα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SgtPepper Δημ. November 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2013 (edited) Kαλημερα παιδια. Ενω στο επισημο σαιτ με τις αναβαθμισεις βλεπω οτι ΜΚ8 ειναι διαθεσιμη για το κινητο μου,οταν κανω αναζητηση μου λεει οτι το τηλεφωνο ειναι ενημερωμενο με την τελευταια αναβαθμιση (MJ). Mολις ειδα οτι υπαρχουν δυο AUT εκδοσεις! Edited November 24, 2013 by SgtPepper Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts