Jump to content

Επίσημα Firmwares / Kies Updates για το Galaxy S4 I9505

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί δεν δοκιμάζεις κάποιο widget όπως πχ https://play.google.com/store/apps/details?id=de.battery.widget&hl=el ή κάτι ανάλογο? Θέλεις να φαίνεται οπωσδήποτε στην μπάρα ειδοποιήσεων?

Το εχω δοκιμασει αυτο καθως κ 4 ακομα. Κανενα δεν λειτουργει με την 4.2.2. Σε μερικα δε, το αναφερει κιολας πως λειτουργει σε ολες τις συσκευες εκτος απο S4 με 4.2.2 (π.χ. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plantronics.findmyheadset&hl=el )

• Απαντήσεις 2,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα παίδες! τα φώτα σας παρακαλώ..

Μου ήρθε η ειδοποίηση να κάνω update στην 4.3 και όλα καλά πήγαν αλλά δεν μπορώ να βάλω τις επαφές στο τηλέφωνό μου μέσω kies (V.3). To Kies αναγνωρίζει το τηλέφωνο αλλά έχει "εξαφανιστεί" το tab sync που υπάρχει στο επάνω μέρος του παραθύρου του kies μεταξύ των "βασικές πληροφορίες" και "δημιουργία αντιγράφων".

Που πήγε το sync οεο?

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Μήπως έχουμε ακούσει πότε βγαίνει η καινούργια βερσιον του Kies (V.3)? Εξακολουθεί να υπάρχει το πρόβλημα με το εξαφανισμένο TAB για Sync!!!!!!!!!!!

Ύστερα από την εγκατάσταση της ΜΚ8 έχω παρατηρήσει τα εξής:

Το κινητό πλέον δεν λαγκαρει πουθενά, θερμοκρασία δεν έχω παρατηρήσει να ανεβαζει και η μπαταρία κρατάει πιστεύω περισσότερο! Γενικά δεν βλέπω κάτι το αρνητικό αν και είναι λίγες ώρες που την έχω περάσει!

Ελα ντε....κατι στελνουν παλι??

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

καλησπερα!!και εγω θα ηθελα να μαθω,η 4.3 γερμανιας ΜJ5 τι διαφορα εχει με την νεοτερη ΜΚ8?εχει αναβαθμησει καποιος να μας πει?
kountouraN

mk8 einai αυτη που βγηκε σημερα?

τωρα αναβαθμιζω μεσω kies και κανει 2 χρονια...

ειμαι στο 10% και το κανω εδω και μιση ωρα....

περισσοτερα οταν τη περασω..

4.3 θα ειναι κι αυτη ετσι?

mk8 einai αυτη που βγηκε σημερα?

τωρα αναβαθμιζω μεσω kies και κανει 2 χρονια...

ειμαι στο 10% και το κανω εδω και μιση ωρα....

περισσοτερα οταν τη περασω..

4.3 θα ειναι κι αυτη ετσι?

καποιο update θα ειναι..κ εχει βγει προς το παρον μονο για γερμανια!!!

I Want To Believe

μολις περαστηκε η μκ8

2ωρες και 50 λεπτα

το κατεβασμα και να τη περασει το κινητο...

μολις το ανοιξα διαφορες σε λιγο (αν δω τιποτα) :lol::cool:

141 βελτιστοποιησεις σε εφαρμογες :D

Αγόρασα μαζί με τον γαμπρό μου την ίδια μέρα και από το ίδιο μαγαζί το s4 και τα δυο γαλλικά. Το δικό μου μόλις το πήρα μου ζήτησε αναβάθμιση και τώρα είναι 4.3 και του γαμπρού μου παραμένει στην 4.2.2 και του λέει ότι είναι πλήρως ενημερωμένο. Τι συμβαίνει?
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

μολις περαστηκε η μκ8

2ωρες και 50 λεπτα

το κατεβασμα και να τη περασει το κινητο...

μολις το ανοιξα διαφορες σε λιγο (αν δω τιποτα) :lol::cool:

141 βελτιστοποιησεις σε εφαρμογες :D

Τρίχες δηλαδή.....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημέρα. Πήρα πριν λίγες μέρες το s4 i9505 από Σκρουτζομαγαζο το οποίο ειναι γαλλικό. Άψογο χωρίς προβλήματα. Φοράει την ρόμ απο τον πάροχο Bouygues Telekom η οποία ειναι ακόμα στην 4.2.2. Θέλω να βάλω μέσω Odin επίσημη ρόμ 4.3 γνωρίζοντας ότι χάνω την εγγύηση. Η ερώτηση μου ειναι ότι για να έχω ξανά εγγύηση τι κάνω; Απλά ξαναβαζω την ρόμ της bouygues μέσω Odin πάλι και είμαι οκ; Ευχαριστώ.

Εγω εχω μια απορια....χωρις να ειναι καποιος υποχρεωμενος βεβαια...αλλα ενω ολοι εχουν γνωμη ακομη και γιατι κλανει το γατι,κανεις δε βγηκε να πει τι ειναι και πως παει αυτο το νεο update

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Εγω εχω μια απορια....χωρις να ειναι καποιος υποχρεωμενος βεβαια...αλλα ενω ολοι εχουν γνωμη ακομη και γιατι κλανει το γατι,κανεις δε βγηκε να πει τι ειναι και πως παει αυτο το νεο update

Φιλε μου γιατι κλάνει το γατί δεν ξέρω:):) , αλλα αν εισαι με 4.2.2 σιγουρα με οποιαδηποτε 4.3 θα δεις μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο . Τωρα αν εχεις ήδη 4.3 οι διαφορές μεταξύ τους MJ6 ή MJ7 ή οποιαδήποτε άλλης είναι ανύπαρκτες και δεν τις καταλαβάινεις . Η μόνη διαφορά που μπορει να παρατηρησεις ειναι στην μπαταρία , και αυτο πάλι δεν οφειλεται στην ROM αλλα στο modem .

Χαχα χαιρομαι που με 'πιανεις'....κοιτα 4.3 εχω ....MJ5...και αναφερθηκα και παλαιοτερα στα προβληματα της μπαταριας κτλ....εγω λεω για το χθεσινο update Edited by optostyle

Σταθερο FTTH 200Mbps

Φιλε μου γιατι κλάνει το γατί δεν ξέρω:):) , αλλα αν εισαι με 4.2.2 σιγουρα με οποιαδηποτε 4.3 θα δεις μεγάλη διαφορά προς το καλύτερο . Τωρα αν εχεις ήδη 4.3 οι διαφορές μεταξύ τους MJ6 ή MJ7 ή οποιαδήποτε άλλης είναι ανύπαρκτες και δεν τις καταλαβάινεις . Η μόνη διαφορά που μπορει να παρατηρησεις ειναι στην μπαταρία , και αυτο πάλι δεν οφειλεται στην ROM αλλα στο modem .

Μπορείς να μας πεις που είδες αυτή την "μεγάλη" διαφορά ανάμεσα στις 4.2.2 και 4.3;

Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα το σπουδαίο και παραμένω στην 4..2....

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Μπορείς να μας πεις που είδες αυτή την "μεγάλη" διαφορά ανάμεσα στις 4.2.2 και 4.3;

Γιατί εγώ δεν είδα τίποτα το σπουδαίο και παραμένω στην 4..2....

Μήπως δεν σου κάθισε καλά η 4.3 . Γιατί πραγματικά οι διαφορές είναι μεγάλες σε σχέση με οποιαδήποτε 4.2.2 .Από ότι καταλαβαίνω για να γύρισες σε 4.2.2 μάλλον δεν έβαλες stock αλλά κάποια custom.

Έχω γράψει παραπάνω ότι με την MK8 έχω παρατηρήσει καλύτερη μπαταρία κι ανύπαρκτα λαγκαρίσματα!

Καινουργια Ελληνικη

Country: Greece

Version: Android 4.3

Changelist: 2082040

Build date: Thu, 21 Nov 2013 06:20:53 +0000

Product Code: EUR

PDA: I9505XXUEMK9

CSC: I9505OXXEMK3

MODEM: I9505XXUEMK9

ΓΙΑΝΝΗΣ

βασικά καλησπέρα σας.... βρε παιδιά γιατί με ota δε γίνεται αναβάθμιση; όλο δεν είναι διαθέσιμη, υπέρβαση αριθμού ανάπτυξης κτλ... (δε το θέλω το kies...)

Δοκιμασε αυριο ...θα ειναι οκ

Σταθερο FTTH 200Mbps

Καινουργια Ελληνικη

Country: Greece

Version: Android 4.3

Changelist: 2082040

Build date: Thu, 21 Nov 2013 06:20:53 +0000

Product Code: EUR

PDA: I9505XXUEMK9

CSC: I9505OXXEMK3

MODEM: I9505XXUEMK9

Ακόμα δε τελειώσαμε το σετάρισμα στην MJ7 και βγάλανε καινούρια??? Άντε ξανά μανά απ' την αρχή...

(Ο τελείως αχάριστος που του δίνουν update και δε το θέλει!)

Kαλημερα παιδια.

Ενω στο επισημο σαιτ με τις αναβαθμισεις βλεπω οτι ΜΚ8 ειναι διαθεσιμη για το κινητο μου,οταν κανω αναζητηση μου λεει οτι το τηλεφωνο ειναι ενημερωμενο με την τελευταια αναβαθμιση (MJ).

Mολις ειδα οτι υπαρχουν δυο AUT εκδοσεις!

Edited by SgtPepper

• The topic was unpinned