georgetax Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Δεν αντεξα και πηρα τις πληροφοριες απο τον φιλο Βαγγελη τηλεφωνικως!!!!!Το κινιτο με δυο λεξεις απλα τα σπαειιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!Ευχαριστω τον φιλο Βαγγελη!!!!Το περιμενω με τρελλα.................!!! Αυτό είναι άδικο για εμάς :) που δεν έχουμε το τηλέφωνο του φίλου Βαγγέλη χαχαχαχα Αν μπορέσεις να δούμε και βίντεο απο ελληνικά χέρια . Σήμα wifi δυνατό ; Διάβασα ότι τα βίντεο που τραβάει δεν ειναι και τόσο τις προκοπής -δοκίμασε σε παρακαλω και πες μας την άποψη σου. το φως στα κουμπιά ειναι εξίσου φωτεινό σε όλα η αλλά φαίνονται και αλλά αχνοφαινονται Edited July 2, 2013 by georgetax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 Καλησπέρα παιδιά και evans86 καλορίζικο!!!Είμαι σε αναζήτηση συσκευής και επειδή λεφτά δεν υπάρχουν για note 2 και s4 λέω να κινηθώ σε κινέζικο...μπορώ να τους εμπιστευθώ?Με ψήνει πολύ το συγκεκριμένο μοντέλο απλά εδώ διαβάζω ότι έχει κολλήματα με κάμερα και ότι το wifi είναι αδύναμο http://www.gizchina.com/2013/06/25/umi-x2-turbo-review/ Τα zopo & thl παίζουν σε άλλη κατηγορία, πιο καλή? Είμαι ανάμεσα σε αυτο και στο iocean το elite.....όποιος θέλει και μπορεί ας με συμβουλεύσει ακόμα και με pm απλά θέλω ένα καλό κινητό,να τρέχει απαιτητικές εφαρμογές και να μην έχει πρόβληματα συμαβατότητας και να μην μας ψήσει το κεφάλι από sar ακτινοβολίες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Βαγγέλη επίσης περιμένουμε και GPS , θα σε ζαλησουμε αλλά καταλαβαίνεις :p Edited July 2, 2013 by georgetax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2013 (edited) Παιδια για το gps θα ηθελα μια βοηθεια, μαλλον με πμ, αν καποιος εχει υποψη του τιποτα για igo 1080p... Παμε τωρα και μερικα αρνητικα. Η δονηση δεν ειναι πολυ δυνατη. Το led ειδοποιησεων επισης. Ειναι βασικα πισω αποτην προσοψη. Αν δεν αναβει δε φαινεται καθολου η υπαρξη του! Και τελος, το βασικοτερο, το μεγαφωνο του αν και ποιοτικα ικανοποιητικο ειναι αδυναμο... μπαταρια απο 40% οταν το ανοιξα επεσε στο 9 μετα απο 4 και 20' που πρακτικα δεν το αφησα απο τα χερια + περιπου μιση ωρα τηλεφωνα. Φιλε escalator το ειχα διαβασει κ εγω. Απο καμερα μετα το n8 δυσκολα μου κανει κατι εντυπωση. Δεν τη ζαλισα κιολας, δεν εκανε κιχ. Wifi κανενα θεμα. Τωρα σε κανα σημειο που δυσκολα θα επιανε κατι αν θα αριστευσει δεν ξερω, αλλα θα το χαρακτηριζα σιγουρα μεχρι τωρα απροβληματιστο. Προσωπικα, αν βρω το igo που θελω, και δεν εχει κανενα θεμα μεγαλο το gps του, σαν κινητο το συστηνω ανεπιφυλακτα αν σε καποιον αρεσουν τα 5αρια. Update σημερινο... Μαλλον με το gps υπαρχει προβλημα. Καπου εδω στο φορουμ ειχα πετυχει τη λυση αλλα δε θυμαμαι που. Οποιος μπορει, βοηθαει. Το θεμα, μετα απο κανενα τεταρτο στο αυτοκινητο, σημα δε βρηκε. Δεν το εχω καταδικασει ακομα, αλλα το πιθανοτερο ειναι θεωρω να υπαρχει θεμα... Update ...στο update. Με mobileuncletools βρηκε fix κανονικα και γρηγορα. Αρα ο,τι και αν ειναι, ειναι θεμα software οποτε μια χαρα! Edited July 3, 2013 by evans86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μπραβο βρε βαγγελη για τισ ενημερωσεισ !!!! Στο led που αναφερεσαι δηλαδή δεν φαίνεται πολυ σαν φωσ δεν ειναι πολυ φωτεινο Θεσ να πεισ ; Τα μεγάφωνο εχει θέμα ; ( νομίζω υπάρχει κάτι σε εφαρμογή volume boost αν θυμάμαι καλα που σου δείχνει μεγαλύτερη ένταση ) Ακούς όταν σε παίρνει κάποιος τηλέφωνο ; :) χαχαχαχα Άρα και το gps λύθηκε σαν θέμα . Έχεις δοκιμάσει με κάποιο προγράμματα διαδρομή ; Για να δεις αν χάνεται το σήμα και αν εχει ακρίβεια; Συνέχισε τισ ενημερωσεισ αλλά μην βγάλεις αλλά αρνητικά φίλε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 (edited) Το led και το μεγαφωνο ειπαμε, ειναι αδυναμα. Για gps ψαχνομαι. Ειπαμε, καθε βοηθεια δεκτη. Edit το gps δουλευει κανονικα,δοκιμασα το igo. Ευχαριστω το μελος bbbb για τη βοηθεια του! Επισης για οσους ενδιαφερονται, δουλευει το handsfree απο sony xperia sole κανονικοτατα... Δεν εχει ερθει κανενος αλλου παιδια? Edited July 4, 2013 by evans86 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Μάλλον είσαι ο μόνος τυχερός evans86....το κινητό εντάξει?ολα κομπλε?κατι που με ενδιαφερει παρα πολυ...απο sar radiation πως παει?και γενικοτερα στα κινεζικα πως μπορουμε να βρουμε το sar?μην καψουμε και καναν εγκεφαλο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το sar εγω πως μπορω να το μετρησω να σου πω? Παρε ο,τι θελεις, παρε και ενα ωραιο handsfree,κρατα τη συσκευη μακρια οσο μπορεις απο το σωμα σου και καθαρισες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escalator3 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Το sar εγω πως μπορω να το μετρησω να σου πω? Παρε ο,τι θελεις, παρε και ενα ωραιο handsfree,κρατα τη συσκευη μακρια οσο μπορεις απο το σωμα σου και καθαρισες... όχι θέλω να πω..και για το συγκεκριμενο μοντελο αλλα και γενικοτερα και για τα αλλα κινεζικα, αν ξερει κανας φιλος που μπορουμε να βρουμε επισημα ποσο sar radiation εκμπμπουν τα κινεζικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsorpatzi Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 λενε οτι σε λιγες μερες βγενει το umi x2 turbo με 2GB ram, 32GB rom, ξερει κανεις αν ειναι πουθενα διαθεσιμο? τα stock τους τελειωνουν γρηγορα? δεν κερδισα στην κλειρωση του myphone και παω για κινεζικο, τι να κανουμε - C'est la vie Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Εχει ηδη βγει!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το αγαπημενο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ηρθεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πηγα και το πηρα απο την διαλογηηηηηη δεν περιμενααααααααααα να παει θυριδααααααααααα το εχω στα χερια μουυυυυυυυυυυυυυυυ με ην μια antutu 14302 ειναι τελειοοοοοο ηχειο τουμπανο δονηση οκ!!!!!!Απιστευτη οθονη απιστευτα χρωματαααααααααααααα!!!!wifi τουμπανοοοοοοοοο μου στειλανε και 8gb δωρακι sd οπως μου ειχαν πει!!!!Ρε δεν παμε καλα δεν φανηκε πουθενα και ηρθεεεεεεεεεε θα ζητησω τα λευτα πθσω λολλλ!!!Συσκευασια τελειααααα μεγαλο κουτι απεξω φυσαλιδεςςςςςς πολλεςςςςς και μετα ενα μικρο κουτακι ξεπροβαλει!!!!Σφαιρααααααααααααααααα λεμεεεεεεεεεεεεε σφαιραααα!!!!!Τα φωτακια κατω αναβουν μια χαρα τελειαα......Οσο για το gps βρισκει που ειμαι στο viber και whatapp στελνει location κανονικααα!!!! Edited July 5, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgePs Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 με γειαααααααααα...ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ review χαχα καλοριζικο Παράθεση nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806 You can't sink a Rainbow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 με ην μια antutu 14302 Αργό είναι! 14500 :P Καλορίζικο Πέτρο! To...συλλεκτικό σου ήρθε? Κοίτα και το gps μόλις μπορέσεις πως παίζει, αλλά χωρίς το agps.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Αργό είναι! 14500 :P Καλορίζικο Πέτρο! To...συλλεκτικό σου ήρθε? Κοίτα και το gps μόλις μπορέσεις πως παίζει, αλλά χωρίς το agps.... Βαγγεληηηηηη σβησε κανα πμ και παρεεεεε τηλλλλλ το εχασα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogeo7 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) το εγραψα και στο αλλο thread... σβηστε το αν πειραζει... καλημερα παιδια , Ενας φιλος μου παρελαβε πριν 2μερες το umi x2. Δυστυχως δεν ηξερε το θεμα με την DHL και ταλαιπωρηθηκε αλλα και επιβαρυνθηκε λογω του εκτελωνισμου. Η παραγγελια εγινε απο το aliexpress. περαν αυτου ,και χωρις να εχει εξερευνησει πληρως τις δυνατοτητες του , το τηλεφωνο εχει 2 σημαντικα προβληματα. 1. υπαρχει μια μικρη νεκρη ζωνη στο μεσο της οθονης οπου εχει προβλημα η αφη. δειτε ενα βιντεακι για να καταλαβετε... 2. υπαρχει προβλημα με το wifi καθως ανα διαστηματα κοβεται και επανερχεται η συνδεση με το δικτυο εχει αντιμετωπισει αλλο παιδι παρομοια προβληματα ? εχει βρεθει καποια λυση ? υπαρχει σερβις στην ελλαδα ? Edited July 5, 2013 by theogeo7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 το εγραψα και στο αλλο thread... σβηστε το αν πειραζει... καλημερα παιδια , Ενας φιλος μου παρελαβε πριν 2μερες το umi x2. Δυστυχως δεν ηξερε το θεμα με την DHL και ταλαιπωρηθηκε αλλα και επιβαρυνθηκε λογω του εκτελωνισμου. Η παραγγελια εγινε απο το aliexpress. περαν αυτου ,και χωρις να εχει εξερευνησει πληρως τις δυνατοτητες του , το τηλεφωνο εχει 2 σημαντικα προβληματα. 1. υπαρχει μια μικρη νεκρη ζωνη στο μεσο της οθονης οπου εχει προβλημα η αφη. δειτε ενα βιντεακι για να καταλαβετε... 2. υπαρχει προβλημα με το wifi καθως ανα διαστηματα κοβεται και επανερχεται η συνδεση με το δικτυο εχει αντιμετωπισει αλλο παιδι παρομοια προβληματα ? εχει βρεθει καποια λυση ? υπαρχει σερβις στην ελλαδα ? Φιλε μου πληρωσε?Μεσω Paypal?Αν ναι να κανει dispute και να ζητησει τα λευτα του πισω......Να μιλησει με τον πωλητη ειτε μεσω μαιλ ειτε μεσω σκυπε....Να μην το καθηστερισει για να βρει λυση αμεσα.....Αν δεν εχουν περασει 45 μερες να κανει dispute αμεσα αλλα και να εχουν περασει και παλι να κανει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theogeo7 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Φιλε μου πληρωσε?Μεσω Paypal?Αν ναι να κανει dispute και να ζητησει τα λευτα του πισω......Να μιλησει με τον πωλητη ειτε μεσω μαιλ ειτε μεσω σκυπε....Να μην το καθηστερισει για να βρει λυση αμεσα.....Αν δεν εχουν περασει 45 μερες να κανει dispute αμεσα αλλα και να εχουν περασει και παλι να κανει.... το εγραψα και στο αλλο θεμα :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4788039#post4788039 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Λοιπον το τηλεφωνο τα σπαειιιιι!!!!!Ανεβηκα ταρατσα επιασα και 8 δορυφορους του εβαλα παιχνιδια ο ηχος ειναι τελειος τα λαμπακια αναβουν κατω και φονοντε μερα τελεια το led του ειναι μια χαρα κοκκινακι πορτοκαλιζει λιγο τωρα το φορτιζω!!!!!Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο κανενα επωνυμο κινητο και ειναι και δικαρτο!!!!!!Οποιος θελει συναντηση και κοντρααααααααααα.........Με οτι εχει..... Οποιος μπορει ας μου βρει μια θηκη απο Ελλαδα γιατι βαριεμαι να περιμενω παλι απο κινα μια θηκουλα να μπαινει ολο μεσα 5 ιντζες ας ποσταρει κανενα λινκ ευχαριστωωωωω πολυ!!!! Edited July 5, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Για τη θήκη αν θες απλά να το βάζεις μέσα για προστασία και όχι να έχει στα σωστά σημεία τις τρύπες για κάμερα,ηχεία κτλ δες τις ακριβείς διαστάσεις της συσκευής και ψάξε στο skroutz θήκες για τα επώνυμα 5".Galaxy s4,xperia z,galaxy grand κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Σευχαριστω πολυ αν εχεις κανενα λινκ στειλε το θελω μονο για προστασια μεσα στις τσεπες που χωραει βεβαια οριακα!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Αν εισαι Αθήνα πήγαινε μια βόλτα στο http://www.extreme-mobile.gr/pages/23680.Epikoinonia.html και σίγουρα θα βρεις κάποια που να ταιριάζει.Το κινητό έχει όντως διαστάσεις 134x66x8,9 που διαβάζω στο minideal; Γιατι για 5" με τόσο bezel πάνω-κάτω μου φαίνεται πολύ μικρό το ύψος. Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Αν εισαι Αθήνα πήγαινε μια βόλτα στο http://www.extreme-mobile.gr/pages/23680.Epikoinonia.html και σίγουρα θα βρεις κάποια που να ταιριάζει.Το κινητό έχει όντως διαστάσεις 134x66x8,9 που διαβάζω στο minideal; Γιατι για 5" με τόσο bezel πάνω-κάτω μου φαίνεται πολύ μικρό το ύψος Σευχαριστω παρα πολυ για την απαντηση σου....Καπως ετσι πρεπει να γινει να παω και να δοκιμασω...... Κατι αλλο τωρα ειχα πιασει 9 δορυφορους στην ταρατσα που οι 7 ηταν σε χρηση......Θελω καποιον που κατεχει καλα απο gps να μου εξηγησει με απλα Ελληνικα τι σημαινει αυτο.........‘GPS EPO assistance’ EPO data....Περα το οτι ειναι πολυ φθηνο το τσιπακι δεν καταλαβαινω τις υποβοηθησεις...... ΥΓ Οταν ενεργοποιησα τα Epo οι δορυφοροι χαθηκαν...... Edited July 5, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evans86 Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 Το epo ειναι ενα αρχειο που εχει φυλαγμενες τις τροχιες των δορυφορων. Αν ειναι ενημερωμενο εξασφαλιζει ταχυτερο κλειδωμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stef31nos Δημ. July 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2013 (edited) Πως ενημερωνετε?Θελει παλι ταρατσα?Μενει στο 0%......Θελω ολοκληρωμενη απαντηση και λυση επι του θεματος παρακαλω.....:p Edited July 5, 2013 by stef31nos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts