Jump to content

theogeo7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by theogeo7

  1. το εγραψα και στο αλλο θεμα :D http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4788039#post4788039
  2. μεσω paypal εγινε η δοσοληψια στην αρχη ειχε συμφωνησει για 60ευρω επιπλεον για να του το φερει η DHL στη Σαντορινη (20-25 + 40 επειδη η Σαντορινη ειναι απομακρυσμενη περιοχη) αφου κολλησε η διαδικασια στο τελωνειο του ειπαν αρχικα οτι χρειαζεται γυρω στους 100 ευρω για τους φορους συν 100 ευρω αν στο εκτελώνισει. Δλδ αλλα 200 ευρω συν τα αρχικα 60. τελικα επικοινωνησε με μια απο την DHL υπευθυνη για εκτελωνισμους και του ειπε οτι θα του κανουνε μια εκπτωση και αντι για 200 θα χρειαστουν 130 ευρω :rolleyes: ετσι και εγινε... τελικα εκανε ενα dispute , και μετα απο κατι παζαρια :lol: πηρε τα 90 ευρω πισω. το θεμα ειναι οτι εχει προβλημα το κινητο...
  3. το εγραψα και στο αλλο thread... σβηστε το αν πειραζει... καλημερα παιδια , Ενας φιλος μου παρελαβε πριν 2μερες το umi x2. Δυστυχως δεν ηξερε το θεμα με την DHL και ταλαιπωρηθηκε αλλα και επιβαρυνθηκε λογω του εκτελωνισμου. Η παραγγελια εγινε απο το aliexpress. περαν αυτου ,και χωρις να εχει εξερευνησει πληρως τις δυνατοτητες του , το τηλεφωνο εχει 2 σημαντικα προβληματα. 1. υπαρχει μια μικρη νεκρη ζωνη στο μεσο της οθονης οπου εχει προβλημα η αφη. δειτε ενα βιντεακι για να καταλαβετε... 2. υπαρχει προβλημα με το wifi καθως ανα διαστηματα κοβεται και επανερχεται η συνδεση με το δικτυο εχει αντιμετωπισει αλλο παιδι παρομοια προβληματα ? εχει βρεθει καποια λυση ? υπαρχει σερβις στην ελλαδα ?
  4. καλημερα παιδια , Ενας φιλος μου παρελαβε πριν 2μερες το umi x2. Δυστυχως δεν ηξερε το θεμα με την DHL και ταλαιπωρηθηκε αλλα και επιβαρυνθηκε λογω του εκτελωνισμου. Η παραγγελια εγινε απο το aliexpress. περαν αυτου ,και χωρις να εχει εξερευνησει πληρως τις δυνατοτητες του , το τηλεφωνο εχει 2 σημαντικα προβληματα. 1. υπαρχει μια μικρη νεκρη ζωνη στο μεσο της οθονης οπου εχει προβλημα η αφη. δειτε ενα βιντεακι για να καταλαβετε... 2. υπαρχει προβλημα με το wifi καθως ανα διαστηματα κοβεται και επανερχεται η συνδεση με το δικτυο εχει αντιμετωπισει αλλο παιδι παρομοια προβληματα ? εχει βρεθει καποια λυση ?
×
×
  • Create New...