Jump to content

UMI X2 (X2 Turbo)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα σήμερα που μ ενημέρωσαν πως το σκούρο που παρήγγειλα γιοκ μου είπαν πως αύριο θς μου στείλουν το τελευταίο άσπρο... Βασίλη σορυ που σε ξαναρωτησα, ξεχαστηκα...

• Απαντήσεις 476
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Είναι η ησυχία πριν την καταιγίδα :lol:

Πάντως νέκρα έχει πέσει και σε διπλανά topic για κινητά όπως το G4.Πολύ τρενάρισμα οι κινέζοι τελικά :rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]deltahacker.gr Ελληνικό περιοδικό για το ethical hacking

Η αληθινή αξία ενός ανθρώπου φαίνεται στο πως φέρεται σε κάποιον, από τον οποίο δεν μπορεί να έχει κανένα όφελος

Προς stef3inos - evans86

Το tracking number που σας εχει δωσει το minideal δουλευει? Εχει γινει despached το δεμα σας?

Το δικο μου απο την Κυριακη δεν εχει φυγει απο Κινα ακομη, το http://en.4px.com μου το δειχνει στο HONGKONG...........

Περιεργο για minideal που εντος 24-48 ωρων εχει ηδη φυγει, τα δικα σας τι λενε που προηγουνται εστω κατα 1-2 μερες?

Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!!

Στο site ππυ κοιτάς το δικό μου λέει Σιγκαπούρη. Το singpost δε μου λέει τίποτα..

Τα ιδια μονο που το δικο μου την ιδια μερα πηγε πρωτα Σιγκαπούρη και μετα Χονγκ Κονγκ και εχει μεινει εκει απο

2013-06-17 08:50:46 HONGKONG και σημερα εχουμε 19 και εκει 20............:mad:

Τι γίνεται ρε φίλε? Βόλτες κόβουνε με τα κινητά? Το χονκ κονγκ είναι ανατολικά της Σιγκαπούρης και κοντά στη σενζέν που είναι έδρα του minideal...

Προς stef3inos - evans86

Το tracking number που σας εχει δωσει το minideal δουλευει? Εχει γινει despached το δεμα σας?

Το δικο μου απο την Κυριακη δεν εχει φυγει απο Κινα ακομη, το http://en.4px.com μου το δειχνει στο HONGKONG...........

Περιεργο για minideal που εντος 24-48 ωρων εχει ηδη φυγει, τα δικα σας τι λενε που προηγουνται εστω κατα 1-2 μερες?

2013-06-18 09:16:16

ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS

2013-06-17 09:46:24

SINGAPORE

2013-06-17 10:02:05

SINGAPORE

2013-06-17 09:26:47

HONGKONG

2013-06-17 09:09:22

HONGKONG

2013-06-17 08:50:17

HONGKONG

2013-06-15 01:29:36

兰光

兰光

2013-06-14 18:21:18

2013-06-18 09:16:16

ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS

2013-06-17 09:46:24

SINGAPORE

2013-06-17 10:02:05

SINGAPORE

2013-06-17 09:26:47

HONGKONG

2013-06-17 09:09:22

HONGKONG

2013-06-17 08:50:17

HONGKONG

兰光

兰光

2013-06-14 18:21:18

2013-06-17 10:04:33 SINGAPORE

Aυτη ειναι η δικια μου βαση ωρας τελευταια ενημερωση που ειναι σχεδον ιδια με την δικια σου ---- παρεα πηγανε!! Εμενα νοοοο ITEM DESPATCHED TO OVERSEAS και περασανε και 2-3 μερες ακομη!!!

Edited by vasilis_hd2

2013-06-19 09:51:04

SINGAPORE

2013-06-19 09:26:37

HONGKONG

2013-06-19 09:10:51

HONGKONG

2013-06-19 08:52:40

HONGKONG

2013-06-18 02:00:28

兰光

2013-06-18 02:00:28

兰光

2013-06-17 18:35:09

2013-06-14 18:26:06

το πηραν για φραπεδιερα...καλη τυχη ευχομαι...ενημερωσε γιατι καιγομαστε

nokia 3310 ,w710i,w750i,w995,zylo, zopo c2 platinum , lenovo a806

You can't sink a Rainbow

Μαλλον τυχερουλη, σε καμια 10 μερες το πολυ θα σου ειναι εδω!:)

Εμενα ακομη τιποτα ________The following Item(s) is/are not found_________ στο singpost:mad:

Εστειλα mail αν σε 2 μερες δεν γινει despached ακυρωνω κατευθειαν.......

Μακάρι! Το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι οτι τα 4px με το singpost δε συμφωνούν. Όταν δε λέει τίποτα το δεύτερο λέει το πρώτο και το αντίστροφο..

Βρηκα τελικα στο Antelife αυτη και αυτη το θεμα ειναι πως δεν ξερω που ακριβως θα ειναι το πισω ηχειο γιατι σε αλλα video το εχω δει στα δεξια και σε αλλο σε ολο το κατω μερος.......

Ομορφες και οι δυο, το ηχειο ειναι στην ιδια θεση και στην ασπρη και στην μαυρη, οπως το κοιτας απο πισω κατω δεξια οποτε μαλλον για σωστο το βλεπω να ειναι εκει...:)

Επιτελους και το δικο μου σημερα πεταξε για overseas to Greece:cool:

Όντως. Ειδικά η δερμάτινη δείχνει αρκετά κομψή! Με το καλό να τα παραλάβουμε! Ήθελα να ρωτήσω όμως, τπ έχει πιάσει κανείς σας στο χέρι; Ή εστω καποιο άλλο της umi; Κάπου ψάχνονταςδιάφορα διάβασα πως τα πλαστικά της εταιρείας δεν είναι καλά σαν υλικά και συναρμογή... Ισχύει από την όποια εμπειρία σας;

Όντως. Ειδικά η δερμάτινη δείχνει αρκετά κομψή! Με το καλό να τα παραλάβουμε! Ήθελα να ρωτήσω όμως, τπ έχει πιάσει κανείς σας στο χέρι; Ή εστω καποιο άλλο της umi; Κάπου ψάχνονταςδιάφορα διάβασα πως τα πλαστικά της εταιρείας δεν είναι καλά σαν υλικά και συναρμογή... Ισχύει από την όποια εμπειρία σας;

Aς κανει ολα τα υπολοιπα καλα και ας χρειαστει να το φασκιωσουμε:lol:

Μην ασχολειστε με τετοιες σαχλαμαρες, ολα τα πλαστικα ειναι παρομοια και πλεον σπανια τριζουν.

Τωρα για την εφαρμογη τους και εδω σηκωνει κουβεντα, αν αρχισεις και βαζεις βγαζεις καπακια ολη την ωρα εεεεε βεβαια καποια στιγμη δεν θα εφαρμοζουν καλα:p

Θα παρουμε τις 2 θηκουλες παραπανω και καμια αλλη ακομη και καλυφθηκαμε.:)

Μη με παρεξηγείς, δεν είμαι υστερικός! Ούτε τα ζαλίζω τα τηλέφωνα μου γενικά, ούτε τα κακοποιώ. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην τριζοβολάει και να μην έχει τίποτα στραβά, κενά κλπ. Να το θέσω και αλλιώς.... Γνωστά κινητά 500+ ευρώ χαρακτηρίζονται απαραιτήτως ποιοτικά;

Μη με παρεξηγείς, δεν είμαι υστερικός! Ούτε τα ζαλίζω τα τηλέφωνα μου γενικά, ούτε τα κακοποιώ. Το μόνο που με νοιάζει είναι να μην τριζοβολάει και να μην έχει τίποτα στραβά, κενά κλπ. Να το θέσω και αλλιώς.... Γνωστά κινητά 500+ ευρώ χαρακτηρίζονται απαραιτήτως ποιοτικά;

Οχι απαραιτητα και εχουμε απιρα παραδειγματα κακης ποιοτητας ακριβα κινητα.

Τωρα εκτος απο υο HD2 που το εχω ακομη:) γιατι ανηκει στην δικια του μοναδικη κατηγορια των ΑΘΑΝΑΤΩΝ-ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΩΝ συσκευων εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα ακριβα επωνυμα κινητα που ηταν πολυ χειροτερα αποτα τωρινα Κινεζικα που περνουμε πλεον με σχετικα λιγα λεφτα και δεν θα τα κλαψουμε ποτε:)

Να σε σιγοτρος οτι θα το χαρουμε το UMI>>>>:rocket: γιατι θα πυροβολαει!!!

Παιδιά εγώ το παρήγγειλα από το http://www.fulcrumall.com. Το γνωρίζεται καθόλου αυτό το σαιτ? Το παρήγγειλα από εδώ γιατί είχε PayPal και είδα πως είχε διαθέσιμο την καλή έκδοση με τα 2GB και 1.5GHz επεξεργαστή και ήταν το μοναδικό που το βρήκα διαθέσιμο.

Παιδιά εγώ το παρήγγειλα από το http://www.fulcrumall.com. Το γνωρίζεται καθόλου αυτό το σαιτ? Το παρήγγειλα από εδώ γιατί είχε PayPal και είδα πως είχε διαθέσιμο την καλή έκδοση με τα 2GB και 1.5GHz επεξεργαστή και ήταν το μοναδικό που το βρήκα διαθέσιμο.

Αν το παρηγγγειλες μαλλον εκανες λαθος διοτι δεν προσεξες οτι λεει πως δεν υπαρχει η εκδοση που αναφερεις και οτι υπαρχει μονο η

1g/1.2ghz και να διαλεξετε την σωστη εκδοση!

There is NO 2GB RAM+16GB ROM verison,Please select the correct package.

http://www.fulcrumall.com/original-umi-x2-xii-mtk6589t-turbo-2gb-ram-5-inch-ips-android-42-13mp-camera-32gb-freeshipping-p-225.html