bolek7 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 MDN γραφει εμενα παιδια το τηλ μου ειναι απο expansys οποτε μαλλον γαλλικο. Περιμενω κ εγω αναβαθμιση? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Παντος δεν μπορω να το χωνεψω,2 εβδομαδων κινητο να χρειαζεται αναβαθμιση,,,ρε παιδια μηπως λιγο ειστε υπερβολικοι ως προς τις απαιτησεις σας? η οντως ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση σε κινητο φρεσκο με τιμη 700 ευρω? φιλικα παντα! Edited June 3, 2013 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Περιμενουμε μπας κ διορθωθουν μερικα μικρα προβληματακια. Εγω τουλαχιστο.. Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Παντος δεν μπορω να το χωνεψω,2 εβδομαδων κινητο να χρειαζεται αναβαθμιση,,,ρε παιδια μηπως λιγο ειστε υπερβολικοι ως προς τις απαιτησεις σας? η οντως ειναι απαραιτητη η αναβαθμιση σε κινητο φρεσκο με τιμη 700 ευρω? φιλικα παντα! Εξαρταται τί εχει περασει απο τα χερια σου.Επισης το ειπες μονος σου,κινητο των θεωρητικα 700 ευρω με 9.5gb ελευθερη εσωτερικη (που για καποια παιδια ειναι λιγο και το σεβομαι απολυτα) με το lag ακομα εμφανες και το smearing στη θεση του.Για τα επιπεδα με τις θερμοκρασιες δεν αναφερομαι μιας και δεν εχω προσωπικη εμπειρια. Η αναβαθμιση για μενα ειναι απολυτως απαραιτητη.Πρεπει να τη μαζεψουν τη ρομ γιατι στη samsung φανηκε οτι βιαστηκαν να βγαλουν το κινητο με 4.2.2 για το πουλησουν ως θετικο στοιχειο :rolleyes: Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Disclaimer μου εβγαλε αυτην την ειδοποιηση κ εγραφε ενα κατεβατο στα αγγλικα ξερει κανεις τι ειναι? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 ψαχνω καποια εφαρμογη που να κανει screen rotation σε συγκεκριμενες εφαρμογες δηλ. οταν ανοιγω browser kai gallery να ανοιγουν παντα σε landscape mode...και ολες οι αλλες να ανοιγουν σε portrait mode.Υπαρχει τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) ψαχνω καποια εφαρμογη που να κανει screen rotation σε συγκεκριμενες εφαρμογες δηλ. οταν ανοιγω browser kai gallery να ανοιγουν παντα σε landscape mode...και ολες οι αλλες να ανοιγουν σε portrait mode.Υπαρχει τιποτα? Σίγουρα το κάνει το Tasker, δοκίμασε και αυτό. Όμως για εφαρμογές δε συζητάμε εδώ, συνέχεια στην ενότητα Android. Edited June 3, 2013 by Tyxerakias Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 παιδια η αυτοματη φωτεινοτητα δουλευει σε εσας?εγω ολο την βαζω και ολο βγαινει απο μονη της! Εδώ κανείς? :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Σε εμένα δουλεύει άψογα φίλε μου. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dalaz Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Οριστε φιλε μου ποια ειναι αυτην η ρομ ??? Ι9505ΧΧUAME2 αυτην εχω Αν εχεις την AME2 τοτε η συσκευη σου δεν ειναι Γερμανικη..Μηπως εκανες λαθος? Παράθεση Dalas - Mi-4c Rom - sMiui Kernel - Stock Root SuperSU | TWRP Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panosopc Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στα μυνήματα πως γράφουμε με μικρά ελληνικά?μου έχει τσεκαρισμένο μονιμα το capslock Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Αν εχεις την AME2 τοτε η συσκευη σου δεν ειναι Γερμανικη..Μηπως εκανες λαθος? Υποθετο οτι ειναι γιατι οταν το ανοιξα ειχε γερμανικη γλωσσα και το σημα T mobile. Εσυ πια λες να ναι..? Γιατι μπερδευτικα λιγακι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Στα μυνήματα πως γράφουμε με μικρά ελληνικά?μου έχει τσεκαρισμένο μονιμα το capslock Από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων άλλαξε τον τρόπο εισαγωγής σε αυτόματο. Μετά τα μηνύματά σου θα είναι μέχρι 70 χαρακτήρες όμως. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Disclaimer μου εβγαλε αυτην την ειδοποιηση κ εγραφε ενα κατεβατο στα αγγλικα ξερει κανεις τι ειναι? Παιδια γιαυτο ξερει κανενας κατι? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Παιδια γιαυτο ξερει κανενας κατι? Εχεις custom recovery ή και custom kernel? Δες εδω ATTENTION SHOULD BE SEEN A WARNING MESSAGE To delete the message, do the following: 1) Use RootExplorer or similar and mounted SYSTEM as WRITABLE. 2) Go to: / data / data / and search com.sec.knox.seandroid and rename 1.knox.seandroid or whatever you like do the same with com.sec.knox.store 3) Go to: / system / app / and delete: KNOXAgentk. apk, KNOXStore.apk, 4) Restart the phone [/b] Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εδω και 2-3 μερες μου βγαζει σφαλμα καμερας . Την πρωτη φορα εκανα επανεκκινηση διαμορφωση καρτας SD και εστρωσε αλλα μετα απο 1-2 μερες παλι σφαλμα καμερας και δεν ανοιγει καθολου ... ! Κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και τι να κανω ? Τωρα το εγραψα σωστα για το 9505 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Εδω και 2-3 μερες μου βγαζει σφαλμα καμερας . Την πρωτη φορα εκανα επανεκκινηση διαμορφωση καρτας SD και εστρωσε αλλα μετα απο 1-2 μερες παλι σφαλμα καμερας και δεν ανοιγει καθολου ... ! Κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και τι να κανω ? Τωρα το εγραψα σωστα για το 9505 Έχεις. Custom rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Έχεις. Custom rom? Οχι δεν εχω κανει τιποτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Εδω και 2-3 μερες μου βγαζει σφαλμα καμερας . Την πρωτη φορα εκανα επανεκκινηση διαμορφωση καρτας SD και εστρωσε αλλα μετα απο 1-2 μερες παλι σφαλμα καμερας και δεν ανοιγει καθολου ... ! Κανεις καμμια ιδεα τι μπορει να συμβαινει και τι να κανω ? Τωρα το εγραψα σωστα για το 9505 δοκιμασε τα εξης κανε hard reset βαλε αλλη Rom δοκιμασε αλλη εφαρμογη με καμερα πανε στο manage applications/delete cashe & data from camera/force stop/reboot Αμα δεν δουλεψει τιποτα απο αυτα...υποψιαζομαι hardware προβλημα με την καμερα...στειλτο να στο αλλαξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 δοκιμασε τα εξης κανε hard reset βαλε αλλη Rom δοκιμασε αλλη εφαρμογη με καμερα πανε στο manage applications/delete cashe & data from camera/force stop/reboot Αμα δεν δουλεψει τιποτα απο αυτα...υποψιαζομαι hardware προβλημα με την καμερα...στειλτο να στο αλλαξουν Επειδη ημουνα για πολλα χρονια iphonaκιας...! Βαλε αλλη Rom ? Πως το κανω ? Σημαινει οτι δεν θα εχει την εργοστασιακη ? τι ειναι η Rom ? Περασε 1 1/2 μερα και δουλευει ... πηρα αλλη SD καρτα..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Επειδη ημουνα για πολλα χρονια iphonaκιας...! Βαλε αλλη Rom ? Πως το κανω ? Σημαινει οτι δεν θα εχει την εργοστασιακη ? τι ειναι η Rom ? Περασε 1 1/2 μερα και δουλευει ... πηρα αλλη SD καρτα..! Αν έχεις ζητήσει από τπ κινητό να αποθηκεύει σε εξωτερική κάρτα sd με την κάμερα τις φωτό και αυτή ειναι προβληματική το κάνει αυτό με τα σφάλματα.Εφόσον άλλαξες κάρτα και δουλεύει είσαι κομπλέ.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Επειδη ημουνα για πολλα χρονια iphonaκιας...! Βαλε αλλη Rom ? Πως το κανω ? Σημαινει οτι δεν θα εχει την εργοστασιακη ? τι ειναι η Rom ? Περασε 1 1/2 μερα και δουλευει ... πηρα αλλη SD καρτα..! Μακάρι να ήταν μόνο η κάρτα SD! Αν συνεχίσει το πρόβλημα, στείλε μου ένα ΡΜ, να βρεθούμε και να σου περάσω επί τόπου κάποια άλλη ρομ. Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 Επειδη ημουνα για πολλα χρονια iphonaκιας...! Βαλε αλλη Rom ? Πως το κανω ? Σημαινει οτι δεν θα εχει την εργοστασιακη ? τι ειναι η Rom ? Περασε 1 1/2 μερα και δουλευει ... πηρα αλλη SD καρτα..! H λύση να περάσεις άλλη rom ή να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρέπει να είναι οι τελευταίες σου κινήσεις (άποψη μου :) ).Τις φωτογραφίες τις έσωζες στην εξωτερική sd κάρτα όσο καιρό σου έβγαζε το πρόβλημα?Σου έβγαζε με τη προηγούμενη εξωτερική, μήνυμα το λειτουργικό (επάνω αριστερά) ότι έχει πρόβλημα με την κάρτα?Επίσης κάνε ένα καλό και γράψε το λειτουργικό που φοράς, πήγαινε στο τηλέφωνο (dialer) γράψε *#1234# και πόσταρε εδώ τα τρία στοιχεία που θα σου βγάλει η εντολή. Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agipaok Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 H λύση να περάσεις άλλη rom ή να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων πρέπει να είναι οι τελευταίες σου κινήσεις (άποψη μου :) ).Τις φωτογραφίες τις έσωζες στην εξωτερική sd κάρτα όσο καιρό σου έβγαζε το πρόβλημα?Σου έβγαζε με τη προηγούμενη εξωτερική, μήνυμα το λειτουργικό (επάνω αριστερά) ότι έχει πρόβλημα με την κάρτα?Επίσης κάνε ένα καλό και γράψε το λειτουργικό που φοράς, πήγαινε στο τηλέφωνο (dialer) γράψε *#1234# και πόσταρε εδώ τα τρία στοιχεία που θα σου βγάλει η εντολή. Μυνημα οτι εχει προβλημα η SD δεν μου εβγαλε ποτε ... ! Για 1-2 βδομαδες που δεν ειχα παρει SD καρτα δεν μου το εκανε ποτε διοτι τα αποθηκευε στην συσκευη... ! Οταν εβαλα την πρωτη SD και αρχισα να τις αποθηκευω εκει τις φωτογραφιες 2 φορες σε 3-4 μερες το εβγαλε το προβλημα '' σφαλμα καμερας '' ! Εκανα την πρωτη φορα επανεκκινηση και διαμορφωση μετα απο καμμια μερα παλι τα ιδια , ξανακανω επανεκκινηση και διαμορφωση καρτας παλι τα ιδια...! 3η φορα που ειμαι και τωρα εκανα επανεκκινηση και αγορασα καινουργια SD καρτα μεχρι στιγμης 24 ωρες και 5-6 φωτο και κανα βιντεο ολα καλα μεχρι στιγμης ! Βεβαια καλα ητανε και τις αλλες 2 ... ! και μετα το πετουσε ... ! AP : I9505XXUAMDM CP : I9505XXUAMDM CSC : I9505OXXAMDB ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΑ ? ΩΡΕ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2013 (edited) Μυνημα οτι εχει προβλημα η SD δεν μου εβγαλε ποτε ... ! Για 1-2 βδομαδες που δεν ειχα παρει SD καρτα δεν μου το εκανε ποτε διοτι τα αποθηκευε στην συσκευη... ! Οταν εβαλα την πρωτη SD και αρχισα να τις αποθηκευω εκει τις φωτογραφιες 2 φορες σε 3-4 μερες το εβγαλε το προβλημα '' σφαλμα καμερας '' ! Εκανα την πρωτη φορα επανεκκινηση και διαμορφωση μετα απο καμμια μερα παλι τα ιδια , ξανακανω επανεκκινηση και διαμορφωση καρτας παλι τα ιδια...! 3η φορα που ειμαι και τωρα εκανα επανεκκινηση και αγορασα καινουργια SD καρτα μεχρι στιγμης 24 ωρες και 5-6 φωτο και κανα βιντεο ολα καλα μεχρι στιγμης ! Βεβαια καλα ητανε και τις αλλες 2 ... ! και μετα το πετουσε ... ! AP : I9505XXUAMDM CP : I9505XXUAMDM CSC : I9505OXXAMDB ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΥΤΑ ? ΩΡΕ ? Ωραια.Ολα δειχνουν οτι εφταιγε η εξωτερικη σου sd καρτα.Δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα αλλο.Εχεις το τελευταιο επισημο λειτουργικο για το τηλεφωνο σου (δεν ειναι και τιποτα σπουδαιο.Η πρωτη γραμμη ειναι η version του λειτουργικου (ΜDM),η δευτερη ειναι η version που φορας για να δουλευει το τηλεφωνο ως τηλεφωνο ( :D ) και η τριτη ειναι ποιες εφαρμογες θα εχει προεγκατεστημενες και σε ποιο μπλοκ ανηκει για τις αναβαθμισεις (προσπαθω να τα πω οσο πιο απλα γινεται για να τα καταλαβεις) ) Η ουσια ειναι οτι δεν χρειαζεται να κανεις κατι αλλο.Αλλαξες την εξωτερικη καρτα (πολυ καλα εκανες) και τωρα απολαυσε το τηλεφωνο σου :) @agipaok Προτιμώ να μπορώ να κάνω ο,τι θέλω το τηλέφωνο μου παρά να το έχω κλειδωμένο στην apple.Περί ορέξεως κολοκυθοπιτα η απάντηση μου σε αυτούς που μιλάνε για απροβληματιστο ΙOS :) Edited June 5, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts