Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν και δεν έχω το συγκεκριμένο λογισμικό νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου την επιλογή για έξυπνο ίντερνετ στις σύνθετες επιλογές (ή αλλιώς για προχωρημένους) του Wi-Fi. Ρίξτε μια ματιά μήπως υπάρχει τέτοια επιλογή.

Αυτό εδω εννοείς https://www.dropbox.com/sc/5e6il3ugw77bqs5/AAD69C12CAxybzxctW3umNg3a ;;;

Είμαι χωριό και δεν έχω το S4 μαζί να το τσεκάρω.

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό εδω εννοείς https://www.dropbox.com/sc/5e6il3ugw77bqs5/AAD69C12CAxybzxctW3umNg3a ;;;

Είμαι χωριό και δεν έχω το S4 μαζί να το τσεκάρω.

Ναι αυτή εννοώ ευχαριστώ. :-)

Νομίζω σε S4 την είχα δει στις σύνθετες ρυθμίσεις.

Τέλοσπαντων, όσοι έχετε θέμα κοιτάξτε μήπως έχετε την εν λόγω επιλογή ενεργοποιημένη (αν υπάρχει).

Ναι αυτή εννοώ ευχαριστώ. :-)

Νομίζω σε S4 την είχα δει στις σύνθετες ρυθμίσεις.

Τέλοσπαντων, όσοι έχετε θέμα κοιτάξτε μήπως έχετε την εν λόγω επιλογή ενεργοποιημένη (αν υπάρχει).

99% είναι αυτό που κάνει τα παιδιά να χρεώνονται. Αν στο S4 είναι κάπου κρυμμένο λογικό να μην το χουν εντοπίσει.

Εμενα παλι μετα τα τελευταια updates (Γερμανικη εκδοση εχω), παρατηρω οτι μετα απο αναπαντητες δεν ξεκλειδωνει αμεσως.. σαν να τρωει κολληματα.. με οποιοδηποτε τροπο κλειδωματος παρατηρησα. Το εχει κανεις παρει χαμπαρι??

Τα περισσότερα προβλήματα πάντως από αυτά που αναφέρετε κατά 99% διορθώνονται με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Προσοχή, σβήνονται τα πάντα).

Με τις αναβαθμίσεις της Samsung δυστυχώς συνήθως δημιουργούνται τέτοιου είδους κολλήματα εδώ και εκεί..

Εκανα ηδη 2 φορες factory reset αλλα καμια διορθωση δεν εγινε μιας και περασε η ενημερωση του λειτουργικου και αυτό είναι που δημιουργησε και τα προβλήματα.

Μια λυση ηταν να επιστρεψει η συσκευη στην προηγουμενη εκδοση λειτουργικου.Μου το εκαναν αυτό από την samsung απενεργοποιησα και την ασυρματη ληψη ενημερώσεων λειτουργικου αλλα ακομα και τοτε οποτε πηγα να συνδεσω το κινητο με τον υπολογιστη μου πεταγε μηνυμα ότι υπηρχε ενημερωση λειτουργικου μεσω του kies. Ασε που ακυρωνα την ασυρματη ενημερωση δηλαδή να μην μπορω να δεχτω αναβαθμιση ασυρματα παρα μονο μεσω του kies.

Απ'οτι καταλαβαινω η μονη πλεον λυση θα ηταν να αναμενουμε μια ακομα ενημερωση λειτουργικου που να διορθωνει αυτά τα προβλήματα αν τα εχουν αντιληφθεί οι υπεύθυνοι στην Samsung....Δηλαδη αν οποτε ερχεται μια ενημερωση που δηθεν διορθωνει καποιες ατελειες και προβλήματα του λειτουργικου να δημιουργουνται 2-3 νεα τοτε καλυτερα να μην ερχεται.....

Τα περισσότερα προβλήματα πάντως από αυτά που αναφέρετε κατά 99% διορθώνονται με μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (Προσοχή, σβήνονται τα πάντα).

Με τις αναβαθμίσεις της Samsung δυστυχώς συνήθως δημιουργούνται τέτοιου είδους κολλήματα εδώ και εκεί..

Edited by toulge
Nikos

Ναι το εψαξα αυτό.Στο Samsung είναι στο μενου " για προχωρημένους" όταν μπεις στο φακελο του wifi αλλα για να το κλικαρεις η να το ξεκλικαρεις πρεπει να είναι μονιμα ενεργοποιημένα τα δεδομενα κινητης.

Εγω βεβαια τα εχω μονιμα απενεργοποιημένα μιας και βρισκομαι παντα σε wifi ειτε στο γραφειο μου ειτε στο σπιτι. Αν εχεις λοιπον τα δεδομενα κινητης απενεργοποιημένα αυτή η επιλογή που εμφανίζεται στο samsung σαν ... "Αυτοματη αλλαγη δικτυου" δεν μπορει να πατηθεί. Αν είναι ενεργοποιημένα τα δεδομενα τοτε τα κλικαρεις η τα ξεκλικαρεις.Σε μενα με απενεργοποιημένα τα δεδομενα κινητης δεν είναι κλικαρισμενα.

@toulge Δες στην προηγούμενη σελίδα τι σου έχει αναφέρει ο @sofos. Το τσέκαρες; ;;
Nikos

Καλημέρα σας!

Έχω ένα πρόβλημα με το S4, συγκεκριμένα με την μητρική εφαρμογή για SMS «μυνήματα».

Θέλω όταν γράφω μία λέξη, και τη γράφω λάθος, η εφαρμογή να την αντικαθιστά μόνη της με την προτεινόμενη και να μην πρέπει να την επιλέξω εγώ.

Στη βοήθεια της συσκευής λέει ότι πρέπει να πάω, ρυθμίσεις, γλώσσα και εισαγωγή, ρυθμίσεις πληκτρολογίου Samsung, προβλεπόμενο κείμενο. Η επιλογή προβλεπόμενο κείμενο δεν υπάρχει πουθενά ή τουλάχιστον δεν μπορώ να τη βρώ.

Δεν έχω κάνει καμία αλλαγή στη συσκευή και όλες οι εφαρμογές που χρησιμοποιώ είναι οι μητρικές.

Παρακαλώ για τη βοήθεια σας.

Σας ευχαριστώ.

Galaxy S4, GT – I9505, Android 4.4.2, I9505XXUGNF1

Σχετικα με το πρόβλημα με τα δεδομενα κινητης σημερα παρατηρησα το εξης..

Εχω εγκαταστησει 2 προγράμματα που ελεγχουν τα δεδομενα κινητης το "apn switch" και το "apn is" .. Σημερα λοιπον ειδα στα εικονίδια που ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τις λειτουργιες του κινητου ότι τα δεδομενα κινητης ηταν ανοιχτα...πριν παω να τα κλεισω παω και ελεγχο τα 2 προγράμματα παραπανω και μου εδειχναν ότι τα δεδομενα ηταν κλειστα ενώ στις λειτουργιες εδειχνε ανοιχτο..

Δεν ξερω τι να υποθεσω παντως δεν με χρεωσε με δεδομενα παρολο που ηταν ανοιχτο ισως γιατι είμαι σε συνδεση μεσω wifi ... Τι θα γινει όμως αν τωρα που θα φυγω για διακοπες δεν πιανω wifi? Θα συνδέεται από μονο του και θα με χρεωνει?Θα είναι τελικα ανοιχτα τα δεδομενα κινητης η δειχνει ότι είναι αλλα τελικα δεν είναι?Δεν επρεπε το apn switch να εδειχνε ανοιχτο όταν ειδα ότι τα δεδομενα κινητης ειχαν ενεργοποιηθεί από μονα τους?

Nikos

Σχετικα με το πρόβλημα με τα δεδομενα κινητης σημερα παρατηρησα το εξης..

Εχω εγκαταστησει 2 προγράμματα που ελεγχουν τα δεδομενα κινητης το "apn switch" και το "apn is" .. Σημερα λοιπον ειδα στα εικονίδια που ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τις λειτουργιες του κινητου ότι τα δεδομενα κινητης ηταν ανοιχτα...πριν παω να τα κλεισω παω και ελεγχο τα 2 προγράμματα παραπανω και μου εδειχναν ότι τα δεδομενα ηταν κλειστα ενώ στις λειτουργιες εδειχνε ανοιχτο..

Δεν ξερω τι να υποθεσω παντως δεν με χρεωσε με δεδομενα παρολο που ηταν ανοιχτο ισως γιατι είμαι σε συνδεση μεσω wifi ... Τι θα γινει όμως αν τωρα που θα φυγω για διακοπες δεν πιανω wifi? Θα συνδέεται από μονο του και θα με χρεωνει?Θα είναι τελικα ανοιχτα τα δεδομενα κινητης η δειχνει ότι είναι αλλα τελικα δεν είναι?Δεν επρεπε το apn switch να εδειχνε ανοιχτο όταν ειδα ότι τα δεδομενα κινητης ειχαν ενεργοποιηθεί από μονα τους?

Αγόρασε ένα πακέτο δεδομένων, το ελάχιστο για να μη σε χρεώνει 1 ευρώ τη μέρα οπότε μπαίνει ή κάλεσε την εταιρία κινητής στη οποία ανήκεις και ζήτησε να σου μπλοκάρουν το Internet με δεδομένα κινητής για να μην μπορείς να μπεις καθόλου πάρα μόνο από wifi.

Δεν βλέπω άλλη λύση

@jimtor

Αυτοματη αντικατασταση ειναι αυτο που ζητας και βρίσκεται μεσα στις επιλογές του πληκτρολόγιου samsung

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Στις ρυθμίσεις πληκτρολογίου Samsung υπάρχουν, αυτόματη κεφαλαιοποίηση, αυτόματη εισαγωγή κενών και αυτόματη θέση σημείων στίξης. Δεν βρίσκω πουθενά την αυτόματη αντικατάσταση.

Ευχαριστώ για την προσπάθεια σου να με βοηθήσεις.

Ακριβως απο πανω έχει δύο επιλογές

Εξυπνη δημιουργία κειμένου και αυτοματη αντικατασταση.

Δεν υπάρχουν στο δικο σου?

Υπάρχει μόνο έξυπνη δημιουργία κειμένου.

Η αυτόματη αντικατάσταση δεν υπάρχει.

Μήπως υπάρχει κάπου αλλού η ενεργοποίησή της;

Για να καταλαβω... υπηρχε πιο πριν κ χαθηκε με καμια αναβαθμιση που του εκανες?

Όχι δεν υπήρχε ποτέ.

Υπήρχε στο προηγούμενο S4 που μου το έκλεψαν (Προέλευση Γαλλία)

Δεν υπήρχε ποτέ στο νέο S4 που ξανά αγόρασα (Προέλευση Πορτογαλία)

Περίεργο μου ακούγεται φιλε μου. Θα σου πρότεινα να φλασαρεις ρομ αλλης χωρας τοτε..εκτος κ αν εχει να σου προτείνει καποιος απο δω κάποια αλλη λυση.

Στο δικό μου (γερμανικό με το τελευταίο update) υπάρχει η επιλογή αυτόματη αντικατάσταση, το κουφό είναι ότι αν την ενεργοποιήσω, μόλις γράψω και πατήσω space μου αντικαθιστά τις ελληνικές λέξεις με αγγλικές...

Καλησπέρα. Η υπερθέρμανση της συσκευής ακόμα και με απλή χρήση είναι θέμα ROM, παρτίδας παραγωγής ή μεμονωμένης περίπτωσης συσκευών; Μπορεί να διορθωθεί το πρόβλημα με αλλαγή ROM ή όχι;

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)