manolis Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 ...Ελληνιστι τι σημαιναι ? όταν ειναι σε αδράνεια κόβει την σύνδεση ίσως για οικονομία στην μπαταρία, όταν το ανοίγεις γράφει σύνδεση στο wifi.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 όταν ειναι σε αδράνεια κόβει την σύνδεση ίσως για οικονομία στην μπαταρία, όταν το ανοίγεις γράφει σύνδεση στο wifi.. Όχι δεν έλεγα αυτό! Αυτό είναι το τι κάνει όταν κλείνεις την οθόνη. Από όσο ξέρω έχει άμα θες να βάλεις και τι ώρες δεν θες να είναι ανοιχτό.(Sleep hours) ...Ελληνιστι τι σημαιναι ? Δεν χρησιμοποιώ ποτέ των ποτών ελληνικά. Έχουν σάπιες μεταφράσεις και με εκνευρίζουν. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mihalisgggg Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παρελαβα γερμανικο Black edition σημερα και μπηκα στην παρεα των κατοχων σαμσουνγκ κινητων! 2 Ερωτησουλες παρακαλω. 1 Θα κανω την ενημερωση σε κιτκατ χωρις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ετσι;Αφου δεν εχω πειραξει τιποτα στο κινητο, δεν εχω κατι να κανω φορματ σωστα; 2 Μπορω απο το zte μου με αντροιντ 2.2 να περασω επαφες και τα σμσ που εχω στο zte με καποιο τροπο; Το ζτε το ειχα κανει ρουτ μολις το πηρα με τη βοηθεια παιδιων απο το φορουμ, αλλα τωρα στα διπλασια λεφτα, δεν ξερω αν τολμαω να χασω εγγυηση απο τωρα. Αυτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παρελαβα γερμανικο Black edition σημερα και μπηκα στην παρεα των κατοχων σαμσουνγκ κινητων! 2 Ερωτησουλες παρακαλω. 1 Θα κανω την ενημερωση σε κιτκατ χωρις επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων ετσι;Αφου δεν εχω πειραξει τιποτα στο κινητο, δεν εχω κατι να κανω φορματ σωστα; 2 Μπορω απο το zte μου με αντροιντ 2.2 να περασω επαφες και τα σμσ που εχω στο zte με καποιο τροπο; Το ζτε το ειχα κανει ρουτ μολις το πηρα με τη βοηθεια παιδιων απο το φορουμ, αλλα τωρα στα διπλασια λεφτα, δεν ξερω αν τολμαω να χασω εγγυηση απο τωρα. Αυτα... 1)Αφού δεν έχεις περάσει κάτι τι σε πειράζει να κάνεις επαναφορά! Πάντα είναι καλό να γίνεται. Ακόμα και ένα email ας πούμε... 2) Επαφές τις συχρονίζεις στο λογαριασμό του email και έτσι τις έχεις πάντα μαζί. Smartphone έχουμε. Ας τα χρησιμοποιούμε και αναλόγως. Για τα sms ίσως αν γίνεται αν χρησιμοποιήσεις το ίδιο πρόγραμμα για backup και απλά μεταφέρεις το αρχείο backup των sms(κανά xml ή db αρχείο) στο S4 και κάνεις restore. Για το ΖΤΕ δεν ξέρω αν μπορούσες να γυρίσεις σε στοκ εντελώς αλλά εδώ αν χτυπήσει ο Knox τέλος. Έχασες την εγγύηση για πάντα.(Εκτός και βρουν λύση. Μετά από τόσο καιρό το θεωρώ δύσκολο) Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Οσο για το wifi μηπως εχει προγραμματισμενο να κλεινει μετα από καποια ωρα χρησης ? Εχει τετοια ρυθμιση το κινητο Όχι το έχω ανενεργό σε αυτή την ρύθμιση.Βασικά εκεί που σερφάρω κτλ απλά σαν να κλέινει,δεν βγάζει ειδοποίηση όπως σε κάποιους λόγω αδύναμου σήματος κτλ. και όταν πάω να το ανοίξω ξανά από το εικονίδιο η πατώντας το συνεχόμενα από το μενού δεν ανοίγει πάρα μόνο με επανεκκίνηση.Το έχει κάνει 5-6 φορές την τελευταία εβδομάδα.:blink: Και εγώ συνδύασα το σήμα με το wifi μήπως παίζει θέμα με το modem του κινητού.Θα κάνω ενα factory reset και θα ξαναπεράσω με odin την 4.4.2 μπάς και διορθωθεί.Ούτως η άλλως αυτό θα μου κάνουν και στο σέρβις αν το πάω.:) Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Όχι το έχω ανενεργό σε αυτή την ρύθμιση.Βασικά εκεί που σερφάρω κτλ απλά σαν να κλέινει,δεν βγάζει ειδοποίηση όπως σε κάποιους λόγω αδύναμου σήματος κτλ. και όταν πάω να το ανοίξω ξανά από το εικονίδιο η πατώντας το συνεχόμενα από το μενού δεν ανοίγει πάρα μόνο με επανεκκίνηση.Το έχει κάνει 5-6 φορές την τελευταία εβδομάδα.:blink: Και εγώ συνδύασα το σήμα με το wifi μήπως παίζει θέμα με το modem του κινητού.Θα κάνω ενα factory reset και θα ξαναπεράσω με odin την 4.4.2 μπάς και διορθωθεί.Ούτως η άλλως αυτό θα μου κάνουν και στο σέρβις αν το πάω.:) Κάνε αυτό πρώτα! Και να πάλι έχεις πρόβλημα πήγαινε το στο service. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Hello, το σκάλισα αρκετά χθες... Είμαι Root και σούταρα και μερικές εφαρμογές με το titanium backup, πολύ προσεκτικά και μετά από πολύ διάβασμα. Για κάποιο λόγο που δε μπορώ να καταλάβω δε μπορεί να γυρίσει αυτόματα την οθόνη από portrait σε landscape, ενώ φυσικά το screen rotation ειναι on. Τις εφαρμογες τις ξαναπέρασα μια και τις είχα κάνει back up. Με την εφαρμογή phone tester δειχνει ότι το γυροσκόπιο ανταποκρίνεται στις διαφορετικές γωνίες που το κρατάω, άρα δεν έχει πρόβλημα το γυροσκόπιο, είναι θέμα ρύθμισης Manual με το apk. screen rotation control επίσης πηγαίνει σε landscape mode. Καμιά ιδέα κανείς? πριν το factory reset εννοείται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 (edited) Χρειαζεσε το αρχειο libgnustl_shared.so που βρισκετε στο system/lib και λογικα σου σβηστηκε.Την επαθα και εγω με το note 3 και το πηρα απο το zip της rom και εφτιαξε. Αν ειναι το ιδιο αρχειο κατεβασε αυτο που εβαλα εγω: https://mega.co.nz/#!YQBRRSRB!3Ne9rPzUzbunf2E2CwQBb57U2qp31mlGAZaJbnqwTEg Στο system/lib δωστο permission μεσω root explorer(3 τικ τα πρωτα και το πρωτο στο δευτερο.Restart και ετοιμος. Edited April 11, 2014 by king2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδια εκανα χοντρη πατατα και τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο wifi....Περασα λαθος modems και τωρα οποτε προσπαθω να ανοιξω το wifi μου λεει "Ειδοποιηση ασφαλειας:Η ασφαλεια της συσκευης σας απεκλεισε μια ενεργεια που δεν επιτρεποταν.Δεν απαιτουνται περαιτερω ενεργειες.:cry:Τι μπορω να κανω τωρα?Ευχαριστω για οποιον βοηθησει,γιατι ουσιαατικα το κινητο ειναι αχρηστο αμα δεν μπορω να συνδεθω σε wifi....:( Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdon Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Χρειαζεσε το αρχειο libgnustl_shared.so που βρισκετε στο system/lib και λογικα σου σβηστηκε.Την επαθα και εγω με το note 3 και το πηρα απο το zip της rom και εφτιαξε. Στο system/lib δωστο permission μεσω root explorer(3 τικ τα πρωτα και το πρωτο στο δευτερο.Restart και ετοιμος. Έχω πάθει πλάκα!!! Τακτοποιήθηκε το θέμα. Πώς μπορεί και έχετε τέτοιες γνώσεις? Μέσα στο lib είχε καμιά χιλιάδα αρχεία .so!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τελικά δεν είχε σβηστεί το αρχείο αλλά είχαν αλλάξει τα permissions και τις ξανάδωσα σύμφωνα με τις οδηγίες σου. Πώς να άλλαξαν τα permissions? άμα το ξέρεις και αυτό :cry: !! Thanks και πάλι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Εσυ τι πιστεύεις;;; Οτι λέει η λέξη... Demo :) επανερχομαι στο θεμα της καμερας.ειδα σημερα αλλο ενα demo s4 περα απο το προηγουμενο που ειδα και μια απο τα ιδια.η καμερα ηταν διαφορετικη και στα χρωματα και στο wb και στην ευκρινεια και στην αντιθεση.τηλεφωνω στην samsung και μου ειπαν τα demo ειναι ακριβως το ιδιο hardware και δεν διαφερουν σε τιποτα.πριν λιγο συγκρινα με ενα φιλο το δικο του με το δικο μου και ειναι τα ιδια.τι να κανω δεν ξερω να το παω για ελεγχο; Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Έχω πάθει πλάκα!!! Τακτοποιήθηκε το θέμα. Πώς μπορεί και έχετε τέτοιες γνώσεις? Μέσα στο lib είχε καμιά χιλιάδα αρχεία .so!!! Σε ευχαριστώ πολύ!!! Τελικά δεν είχε σβηστεί το αρχείο αλλά είχαν αλλάξει τα permissions και τις ξανάδωσα σύμφωνα με τις οδηγίες σου. Πώς να άλλαξαν τα permissions? άμα το ξέρεις και αυτό :cry: !! Thanks και πάλι Χαιρομε που βοηθησα.Σε μενα ειχε σβηστει το αρχειο λογω καποιας εφαρμογης που διεγραψα και το πηρα απο τη ρομ.Σε σενα λογικα καποια εφαρμογη αλλαξε τα permissions και δεν δουλευε. ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδια εκανα χοντρη πατατα και τωρα δεν μπορω να συνδεθω στο wifi....Περασα λαθος modems και τωρα οποτε προσπαθω να ανοιξω το wifi μου λεει "Ειδοποιηση ασφαλειας:Η ασφαλεια της συσκευης σας απεκλεισε μια ενεργεια που δεν επιτρεποταν.Δεν απαιτουνται περαιτερω ενεργειες.:cry:Τι μπορω να κανω τωρα?Ευχαριστω για οποιον βοηθησει,γιατι ουσιαατικα το κινητο ειναι αχρηστο αμα δεν μπορω να συνδεθω σε wifi....:( Μπορεις να κανεις 2 πραγματα για να λυσεις το θεμα.Αν δεν εισαι root η μονη λυση ειναι με το autostart απο playstore να μπλοκαρεις το knox να τρεχει με τη συσκευη οταν ανοιγει.Αν εχεις root η σιγουρη λυση ειναι με titanium backup να μπλοκαρεις ολες τις εφαρμογες που σχετιζονται με το knox και δεν θα εχεις ξανα προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά καλησπέρα μετά την αναβάθμιση δεν μου αναγνωρίζει το τηλέφωνο το kis βάζω το τηλέφωνο στον υπολογιστή και δεν το αναγνωρίζει τι συμβενει ρε παιδιά θελω να περάσω της επαφές που είχα στο kis και δεν μπορώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 και εμενα το ιδιο μου εκανε και περασα τους οδηγους ξανα απο το kies και το αναγνωρισε μετα.δοκιμασε το και βλεπεις Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stark Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας... :) 1) S4 Black Edition (επειδή είναι πανέμορφο) και χωρίς θήκη.... εφόσον είναι σαν δερματίνη πίσω; (θα αντέξει σε πτώση / θα απορροφήσει κραδασμούς η πλαστική δερματίνη; ) 2) S4 Black Edition με θήκη για προστασία; Η δεν έχει νοήμα να πάρει κανείς Black Edition εφόσον θα βάλει θήκη....; 3) S4 Black Mist - με τη λογική ότι θα βάλω θήκη για προστασία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Το θέμα θήκη είναι υποκειμενικό στον καθένα. Όλες οι θήκες πρακτικά κάνουν τη συσκευή λιγότερο καλαίσθητη και πιο ογκώδη. Αν θες να έχεις προστασία από πτώσεις τότε θα πρέπει να βάλεις θήκη και μάλιστα bumper. Αν ενδιαφέρεσαι μόνο για light προστασία της οθόνης τότε μπορεί να βολευτείς και με κάτι πιο διακριτικό. Το ζήτημα είναι αν θες να θυσιάσεις τα παραπάνω. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. April 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2014 Παιδιά θα ήθελα την γνώμη σας... :) 1) S4 Black Edition (επειδή είναι πανέμορφο) και χωρίς θήκη.... εφόσον είναι σαν δερματίνη πίσω; (θα αντέξει σε πτώση / θα απορροφήσει κραδασμούς η πλαστική δερματίνη; ) 2) S4 Black Edition με θήκη για προστασία; Η δεν έχει νοήμα να πάρει κανείς Black Edition εφόσον θα βάλει θήκη....; 3) S4 Black Mist - με τη λογική ότι θα βάλω θήκη για προστασία; black edition χωρις τιποτα ουτε καν ζελατινα οθονης το θεμα ειναι να το χαιρεσε το κινητο οχι να το κρυψεις οπως μερικοι που πληρωνουν δερματινα καθισματα σε αμαξι και του βαζουν καλυμα πετσετε απο τα jumbo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 και εμενα το ιδιο μου εκανε και περασα τους οδηγους ξανα απο το kies και το αναγνωρισε μετα.δοκιμασε το και βλεπεις Φίλε καλημέρα πως το κανω αυτό πεσμου σε παρακαλώ και έχω σκάσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 ανοιγεις το kies στην επανω μερια λεει εργαλεια πατα και θα σου βγαλει διαφορες επιλογες πατα εκει που λεει εκ νεου εγκατασταση του προγραματος οδηγησης της συσκευης.να εχεις ομως συνδεμενο και το τηλεφωνο με το usb στον υπολογιστη.δοκιμασε το και βλεπουμε Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
streetwise_23 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Περασα σημερα την kit kat 4.4.2 ΟΤΑ xωρις να κανω hard reset/ factory reset πως το λενε. Πειραζει? Το κινητο μια χαρα το βλεπω να δουλευει. Δεν ειχα και πολλα προγραμματα μεσα πριν περασω το update. Παράθεση LG G4 H815 Rom: Nougat 7.0 29a stock heavily debloated Kernel: LG stock Recovery: Twrp 3.1.1.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 και εγω το ιδιο,την περασα μεσω ota χωρις hard reset και δεν εχω κανενα προβλημα,ουτε με εφαρμογες ουτε με την μπαταρια Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpacardi Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 εγω την περασα μεσω ota και απο οτι ειδα δεν μου δουλευει η εξυπνη παυση οταν βλεπεις βιντεο.εκανα επαναφορα το τηλεφωνο αλλα συνεχιζει να μην δουλευει.καμια λυση οποιος γνωριζει ας μου πει Παράθεση salonika city :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelisch Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 καλησπερα.θελω να παρω το κινητο αυτο απο σκρουτζομαγαζο της αθηνας αλλα επειδη ειμαι απο πατρα και δεν τα ξερω μπορειτε να μου προτεινετε καποιο καλο και εμπιστο μαγαζι?μην μπλεξουμε και τρεχουμε και δεν ειμαι στην ιδια πολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Παιδια μεσα απο το μενου,πως κανω επαναφορα εργ.ρυθμισεων γιατι κολλησα??Εχω φαει τον κοσμο και δεν το βρισκω πουθενα...Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 Καλησπερα και απο μενα! Εχω παρει παρει το black edition εδω και λιγο καιρο και εχω την εντυπωση απο την αρχη οτι το πληκτρο Off-On εχει μια περιεργη αισθηση στο πατημα σαν να ειναι λιγο "μεσα" και στο πατημα του δεν εχει την αισθηση που θα επρεπε. Το εχει παρατηρησει κανεις αλλος αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts