afilopou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλέ μου φίλε, δεν συμφωνώ μα καθόλου όμως!!!! Δεν ξέρω από που να αρχίσω να επιχειρηματολογώ! Ας πω μόνο: Γιατί να πάρει κάποιος ...13ΜΡ κάμερα/κινητό των 600-700ε αν δεν κάνει όλα αυτά που λες ότι δεν είναι σημαντικά. Ας φυλάξει τα λεφτάκια του για κάτι άλλο κι ας πάρει το περσινό μοντέλο στα 350 που είναι πάνω κάτω το ίδιο. Φιλε μου δεν περιμενω να συμφωνησεις.Αυτο που λεω ειναι οτι αν δεν σου ελεγε (οχι σε εσενα προσωπικα) καποιος οτι χρησιμοποιουν διαφορετικους αισθητηρες δεν θα επαιρνες χαμπαρι.Οσο για το 9500,ελπιζω να το βρειτε και να το παρετε και εδω ειμαστε για να τα συγκρινουμε σε καθημερινη χρηση. ps1 το 9500 δεν ειναι οχταπυρηνο,μην αναλυουμε παλι τα ιδια ps2 τα ποστς που διαβαζω στο xda δεν ειναι οτι "πηρα το 9500 και βρηκα το φως μου".Εχω διαβασει για θεματα με lag, θερμοκρασιες και φυσικα διαχειριση του "octa" ps3 Ναι το πιο καλο ειναι να δωσεις 350 και να παρεις ενα μοντελο πιο πριν.Ασχετα που εμεις πηγαινουμε και τα σκαμε λογω του μικροβιου μας ps4 καμια διαθεση για αντιπαραθεση κτλ κτλ.Για κινητα συζηταμε :) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δεν διάβασες/πρόσεξες/κατάλαβες το ποστ μου. Που βεβαίως ήταν απάντηση στο ποστ προηγούμενου φίλου. Εγώ εδώ συζητάω για μεγάλες διαφορές στους σένσορες των 2 εκδόσεων κι εσύ νόμιζες ότι λέω ότι το Σ3 είναι ίδιο με το Σ4? Ξαναδιάβασε τι έγραψες ακριβώς στο κομμάτι που έκανα πιο πριν παράθεση...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπερα,κατοχος S3 και με εχει πιασει το γνωστο μικροβιο αλλαγης. 1)γενικα αξιζει η αλλαγη απ το 3 στο 4; 2)Η μπαταρια κραταει παραπανω; 3)Εχει δοκιμασει κανεις αν παιζει η εφαρμογη call recoder οπως στο s3; 4)Τα 50 gb στο dropbox θα ανενωθουν για αλλα δυο χρονια; 5)Το ηχειο ειναι καθολου δυνατοτερο; 6)Παιρνουν τον ιδιο ανταπτορα usb on the go; 7)πολυ βασικο ο flash παιζει στον browser του κινητου; Ευχαριστω 1. με κλειστα ματια 2.ναι 5.ο ηχος ειναι βαθυς και καθαρος...η ενταση ειναι πιο δυνατη απο S3 κατα πολυ 7.οχι στον stock 1. Οχι 2. Οχι, σε απόδοση χρόνου με τις ίδιες εφαρμογές 3. Παίζουν 4. Αν τα πληρώσεις θα ανανεωθούν :) Ειδάλλως σου προσθέτει 50 Γίγα επιπλέον, για 24 μήνες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του κινητού, και τα άλλα 50 που είχες λήγουν στο χρόνο τους! Εχω φτάσει να έχω 200+ γίγα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή!!! 5. Ισχύει το παραπάνω, ΝΑΙ!!!! 6. Νομίζω πως έφτασε MHL-3... Να μη σου πω για σίγουρα, αλλά λογικά ναι, αφού τους ίδιους της Samsung τους χρησιμοποιείς και στα ΝΟΚΙΑ κι αντίστροφα... 7. Οχι. Κατέβασε τον Mozilla και κατέβασε/ενεργοποίησε τα πρόσθετα για flash. Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g-agelak Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Όσον αφορά τη φωτογραφία που παρέθεσε ο φίλος παραπάνω από τις δύο εκδόσεις, νομίζω ότι, για να βγάλεις σωστό συμπέρασμα, πρέπει να έχεις τουλάχιστον δύο διαφορετικά δείγματα. Η διαφορά στην οξύτητα και στην ανάλυση που φαίνεται μπορεί να οφείλεται και σε αστάθμητο παράγοντα. Πχ αν κουνηθεί έστω και απειροελάχιστα το κινητό την ώρα της λήψης, σε τέτοια επίπεδα ζουμαρίσματος θα δεις σίγουρα αλλοιωμένα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 1. Οχι 2. Οχι, σε απόδοση χρόνου με τις ίδιες εφαρμογές 3. Παίζουν 4. Αν τα πληρώσεις θα ανανεωθούν :) Ειδάλλως σου προσθέτει 50 Γίγα επιπλέον, για 24 μήνες από τη στιγμή της ενεργοποίησης του κινητού, και τα άλλα 50 που είχες λήγουν στο χρόνο τους! Εχω φτάσει να έχω 200+ γίγα διαθέσιμα αυτή τη στιγμή!!! 5. Ισχύει το παραπάνω, ΝΑΙ!!!! 6. Νομίζω πως έφτασε MHL-3... Να μη σου πω για σίγουρα, αλλά λογικά ναι, αφού τους ίδιους της Samsung τους χρησιμοποιείς και στα ΝΟΚΙΑ κι αντίστροφα... 7. Οχι. Κατέβασε τον Mozilla και κατέβασε/ενεργοποίησε τα πρόσθετα για flash.Μαλλον προς το παρων θα κατσω ησυχα και θα περιμενω :) Ευχαριστω για τις απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 1. Οχι 2. Οχι, σε απόδοση χρόνου με τις ίδιες εφαρμογές Νομίζω αυτά τα 2 πρέπει να τα αιτιολογήσεις. Πάντως και στα δύο τα τεστ που έγιναν αλλά και τα ίδια τα χαρακτηριστικά των 2 κινητών, λένε το αντίθετο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Σαββατο πηρα και γω το κινιτο μολις το ανοιξα μπροστα στν υπευθηνο που το εφερε ηθελα να βαλω καρτα κανονικη που μπαινει κ οχι αυτην που ειχα απο το iphone 5.... Εβαλε ο τυπος ανταπτορα που δν ηθελα και σπασανε οι επαφες που αγγιζουν τν σιμ..οποτε εσταλη στην σαμσουνγκ κ περιμενω... Τα χω παρει γτ δν γουσταρω πηραγμενο τηλ ουτε καν το εχω ανοιξει.... Ευχαριστω για τν κατανοηση...!! Και η φαση ειναι οτι ουτε πιανει λεει εγγυηση και θα πληρωσω και τν βλακεια ολη αυτη :/// Edited May 21, 2013 by bossgs3 Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Και η φαση ειναι οτι ουτε πιανει λεει εγγυηση και θα πληρωσω και τν βλακεια ολη αυτη :/// Κατσε σου εβαλε ο τυπος απο το μαγαζι ανταπτορα ενω εσυ δεν ηθελες και θα πληρωσεις απο πανω? Μας δουλευουν? Που εγινε αυτο? Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του i9505! Δεν το άνοιξα ακόμα αλλά θα παίξω μέχρι να φτάσει 10% και μετά θα το φορτίσω πλήρως σωστά; Στις 3-4 επόμενες φορτίσεις θα πρέπει να κάνω το ίδιο; Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του i9505! Δεν το άνοιξα ακόμα αλλά θα παίξω μέχρι να φτάσει 10% και μετά θα το φορτίσω πλήρως σωστά; Στις 3-4 επόμενες φορτίσεις θα πρέπει να κάνω το ίδιο; Φίλε καλορίζικο... Μπορείς να μας πεις από που το αγόρασες και πόσο? Ποια firmware φοράει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Κατσε σου εβαλε ο τυπος απο το μαγαζι ανταπτορα ενω εσυ δεν ηθελες και θα πληρωσεις απο πανω? Μας δουλευουν? Που εγινε αυτο? Βορεια ελλαδα απλα δν θελω να πω μν γινω κακος.. Τεσπα επιδει παιρνω κινιτα γρηγορα θα τ αλλαξω γτ δν γουσταρω αλλος να το χειρηστει πρωτος απο μενα τζαμπα 739€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Βορεια ελλαδα απλα δν θελω να πω μν γινω κακος.. Τεσπα επιδει παιρνω κινιτα γρηγορα θα τ αλλαξω γτ δν γουσταρω αλλος να το χειρηστει πρωτος απο μενα τζαμπα 739€ Βασικά αν θές να γράφεις στο forum,γράφε ολόκληρες τις λέξεις.Η ανάγνωση αυτών που γράφεις γίνεται δύσκολα. Τώρα στο θέμα σου...Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τί θέλεις να μας πείς.Πληρώνεις 739 ευρώ,ο πωλητής σου σπάει τα πινάκια της sim tray (που δεν μας λες ποιός έκανε κάτι τέτοιο και άφησε τον αγοράστή (εσένα) εκτεθειμένο,γιατί θα γίνεις κακός :ninja: )και δέχεσαι να πάει στο service και να πληρώσεις τη ζημιά.Αλλά δεν σε νοιάζει,θα το πουλήσεις γρήγορα γιατί δεν σου αρέσει να το χειρίζεται κάποιος άλλος πρώτα!Πραγματικά προσπαθώ να ακολουθήσω το σκεπτικό σου αλλά δεν μπορώ Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos1 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Φίλε καλορίζικο... Μπορείς να μας πεις από που το αγόρασες και πόσο? Ποια firmware φοράει? Φοράει την ME2 που νομίζω ότι είναι και η τελευταία/καλύτερη. Το πήρα από το kaizershop 595 ευρώ. Παράθεση Android is simple, it just takes a genius to understand its simplicity. Samsung Galaxy S4 die hard !! Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα σε όλους, από σήμερα είμαι και εγώ κάτοχος του i9505! Δεν το άνοιξα ακόμα αλλά θα παίξω μέχρι να φτάσει 10% και μετά θα το φορτίσω πλήρως σωστά; Στις 3-4 επόμενες φορτίσεις θα πρέπει να κάνω το ίδιο; Το φορτίζεις μέχρι 100 και στη συνέχεια αφήνεις τη μπαταρία μέχρι να κλείσει η συσκευή...3 φορές να γίνει ο κύκλος αυτός, είναι μια χαρά. Στις επόμενες φορτίσεις δε χρειάζεται να σε απασχολεί τίποτα. Γενικός κανόνας είναι να αποφεύγεις τις μικρές φορτίσεις, πχ από 80 σε 100, και να μη το αφήνεις συχνά να πέφτει κάτω από 15-20. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Νομίζω αυτά τα 2 πρέπει να τα αιτιολογήσεις. Πάντως και στα δύο τα τεστ που έγιναν αλλά και τα ίδια τα χαρακτηριστικά των 2 κινητών, λένε το αντίθετο... Τα έχω ήδη αιτιολογήσει, αλλά δε με πειράζει να τα ξαναγράψω. Το ότι το κινητό χρονίζεται στα 1890MHz, δεν το κάνει και καλύτερο. Εκ πείρας το αναφέρω. Να τα βάλω όλα κάτω λοιπόν... S4: - Lag σε παιχνίδια, εφαρμογές, και γραφικά - Ελάχιστο lag στις οθόνες - Πολύ θερμοκρασία - Γρήγορη εξασθένηση μπαταρίας - Επιλογή LTE κατά την επιλογή της Samsung, και όχι κατά το ποια δίκτυα υποστηρίζουν την τεχνολογία (δεν εμφανίζει την επιλογή 3 συχνοτήτων σε κάρτες wind & Vodafone, εμφανίζεται αυτόματα και μόνο σε Cosmote). - Διαχείριση RAM - Εξαιρετική κάμερα υπό κάθε συνθήκη - Γρηγορότερο κλείδωμα στο GPS - Καλύτερο WiFi - Ανάλυση 1080p - Επιτέλους σωστή διαχείριση του συγχρονισμού email (λες 4 ώρες, και συγχρονίζει πραγματικά κάθε 4 ώρες!!!) - Πολύ ομαλή περιήγηση στο Play Store, ακόμα και με ταυτόχρονο κατέβασμα 10 εφαρμογών S3 lte (ΠΟΤΕ δεν αναφέρθηκα και δεν αναφέρομαι στο απλό) - Ειδικά με πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές και με κάρτα 32Gb Class 4, κολλήματα στο μενού και καθυστέρηση στην ανταπόκριση του power και του home button για να το ξεκλειδώσω - Ανεβασμένες θερμοκρασίες, αλλά όχι σε βαθμό μη υποφερτού - Μέτρια μπαταρία - Κάμερα σαφώς υποδεέστερη από το S4, αλλά περιμένω να δω τις βελτιώσεις στην 4.2.2 - Ανάλυση χαμηλότερη από 1080p - Καλύτερη διαχείριση RAM - LTE ανεξαρτήτως παρόχου (σαν επιλογή από το μενού ρυθμίσεων δικτύων. Οχι πως θα πιάσει κι όλας αν έχει κάποιος Wind!) - Ομαλότερο gameplay (slotomania, Real Racing 3, Candy Crush) - Εμφανές lag στο Play Store επιλέγοντας πολλαπλές εφαρμογές για κατέβασμα (10 εφαρμογές σε ουρά) Οι δοκιμές έγιναν επί 1 εβδομάδα στο κάθε τηλέφωνο. Κανένα rooted για 4 μέρες, και τα 2 rooted για 4 μέρες, και τα 2 με 80 εφαρμογές εγκατεστημένες, και τα 2 με την ίδια καταπόνηση. Αυτή περιελάμβανε: 1. Συγχρονισμό 2 email + 1 Gmail 2. 90 λεπτά κλήσεων ημερησίως 3. 30 sms ημερησίως 4. WiFi always on 5. GPS always on 6. Mobile Data always on 7. Screen Timeout στα 2 λεπτά 8. 3 Speed Test ημερησίως 9. Αυτόματη επιλογή δικτύου μεταξύ 2G & 3G μόνο 10. 20 λεπτά Facebook ημερησίως 11. 5 λεπτά Foursquare ημερησίως 12α. 1 ώρα Candy Crush ημερησίως 12β. 3 ώρες Real Racing 3 ημερησίως 13. Φωτεινότητα στο αυτόματο με δυναμική αντίθεση στα 1-11, και στο +5 με δυναμική αντίθεση στα 12α και 12β. Με τα 2 κινητά πάντα επάνω μου και δουλεύοντάς τα ταυτόχρονα, με την επιλογή 12α, το μεν S4 έβγαινε από το φορτιστή στις 08:30 και στις 16:30-17:00 ήταν στο 15% και ζητούσε να το συνδέσω στο φορτιστή, το δε S3 lte το ζητούσε στις 19:00-19:45. Με την επιλογή 12β, και χωρίς τις κλήσεις και τα sms, το μεν S4 μετά το παιχνίδι ήταν στο 17-23%, το δε S3 lte ήταν στο 21-25%. Χωρίς το 12α και 12β, το μεν S4 ζητούσε φόρτιση μετά τις 23:00, το δε S3 lte ζητούσε φόρτιση μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα. Με CF Root και στα 2 τηλέφωνα, και βγάζοντας όλη την περιττή σαβούρα, τα ποσοστά των μπαταριών διαφοροποιούνταν κατά +2% μέχρι και +4% και στα 2 τηλέφωνα. Η διαφορά ήταν στο S4 rooted, όπου ζητούσε φόρτιση, αν δεν ασχολούμουν με τα 12α και 12β, μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα, όπως το s3 lte unrooted... Το θέμα βέβαια είναι πόσοι θέλουν να έχουν το τηλέφωνό τους rooted... Και τα 2 τηλέφωνα δοκιμάστηκαν με νέες μπαταρίες. Το μεν S4 όπως ξεσφραγίστηκε, το δε S3 lte με νέα αυθεντική μπαταρία (αν και το έχω από τις 16/3, ήθελα να είναι πιο αντικειμενική η μέτρηση). Και ναι, μέχρι να τα διορθώσει τα του S4, θα συνεχίσω να λέω πως δεν αξίζει για κανέναν λόγο εκτός της κάμερας. Μερικοί παίρνουν ένα τηλέφωνο επειδή θέλουν να λένε πως έχουν το πιο νέο. Αλλοι, και γι αυτό, και γιατί τους είναι εργαλείο της δουλειάς τους. Στους δεύτερους ανήκω. Και τη δουλειά μου δε μου την έκανε. Αυτά! Για κάθε άλλη απορία, εδώ είμαι :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Παιδιά καλημερα έχω μια απορία όταν μπορεί κάποιος να μου την λύσει Προσπαθώ εδώ και μέρες να καταλάβω πια η διαφωρα μεταξύ την λειτουργία απορριψης κλησης και την λειτουργια αποκλεισμού η δεν διαβάζω καλα η είμαι χαζος και δεν μπορω να το βρω. Βασικά θέλω να αποκλισω μερικές επαφές απο της επαφές μου καθώς και την αποκριψη Ε όσες φωρες έχω προσπαθειση δεν μου πετυχενη σας παρακαλω δώστε μου της γνώσης σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα παίδες.. Έχει μια ώρα που παρέλαβα και το στήνω. Από kaizershop.gr. Ρουμανίας είναι τελικά. Με το που το άνοιξα έβγαλε αναβάθμιση την έκανα και όλα καλά. Έκανα και το τεστ για καμμένα πηξελ που μου είπαν τα παιδιά χθες. Τώρα πώς βλέπουμε θερμοκρασίες και ποιες τιμές είναι φυσιολογικές. Πάντως τώρα για την πρώτη ώρα μαζί του έχω πάθει πλάκα. Πολύ ευχαριστημενος και σίγουρα αν κάποιος έχει την δυνατότητα αξίζει η αλλαγή από s3. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Στους 2 φίλους πιο πριν που δεν κατάλαβαν τι έγραψα δεν απαντώ για να μην παίξουμε την κολοκυθιά! Εν τω μεταξύ να κι ένα βίντεο για το νέο S4 Active Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα παίδες.. Έχει μια ώρα που παρέλαβα και το στήνω. Από kaizershop.gr. Ρουμανίας είναι τελικά. Με το που το άνοιξα έβγαλε αναβάθμιση την έκανα και όλα καλά. Έκανα και το τεστ για καμμένα πηξελ που μου είπαν τα παιδιά χθες. Τώρα πώς βλέπουμε θερμοκρασίες και ποιες τιμές είναι φυσιολογικές. Πάντως τώρα για την πρώτη ώρα μαζί του έχω πάθει πλάκα. Πολύ ευχαριστημενος και σίγουρα αν κάποιος έχει την δυνατότητα αξίζει η αλλαγή από s3. Στον dialer *#0228# και βλέπεις τις δύο θερμοκρασίες (Battery και thermistor).Μην σε πιάσει θερμοκρασιολαγνεία.Τσέκαρε το αν έπειτα από normal χρήση το νιώθεις ζεστό.Μην αρχίσεις τα antutu tests και τα παιχνίδια και αγχωθείς επειδή ανέβασε θερμοκρασία Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nectargeorge1 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα παίδες.. Έχει μια ώρα που παρέλαβα και το στήνω. Από kaizershop.gr. Ρουμανίας είναι τελικά. Με το που το άνοιξα έβγαλε αναβάθμιση την έκανα και όλα καλά. Έκανα και το τεστ για καμμένα πηξελ που μου είπαν τα παιδιά χθες. Τώρα πώς βλέπουμε θερμοκρασίες και ποιες τιμές είναι φυσιολογικές. Πάντως τώρα για την πρώτη ώρα μαζί του έχω πάθει πλάκα. Πολύ ευχαριστημενος και σίγουρα αν κάποιος έχει την δυνατότητα αξίζει η αλλαγή από s3. Καλησπέρα, Να υποθέσω ότι έχεις την ίδια firmware(ME2) με τον mitsos1 που το αγόρασε από το ίδιο κατάστημα? Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 35.3 η πρώτη θερμοκρασία και η δεύτερη 44 με κανονική χρήση. Καλά είναι? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Δοκιμαστε λιγο αυτο εδω και πειτε αν σας φαινεται καλυτερος ο ηχος. Προσωπικα μου φαινεται καπως πιο καθαρος αλλα ισως ειναι και placebo . http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2287992 Ειμαι με Ομεγα 3.0 και faux kernel beta 4 και απο lags τιποτα πλεον. Benchmarks 13800 quadrant 25461 Αntutu. Οσο για καμερα εμενα με υπερκαλυπτει προσωπικα αν και μεγαλο φαουλ της samsung για τις 2 διαφορετικες εκδοσεις. Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Τα έχω ήδη αιτιολογήσει, αλλά δε με πειράζει να τα ξαναγράψω. Το ότι το κινητό χρονίζεται στα 1890MHz, δεν το κάνει και καλύτερο. Εκ πείρας το αναφέρω. Να τα βάλω όλα κάτω λοιπόν... S4: - Lag σε παιχνίδια, εφαρμογές, και γραφικά - Ελάχιστο lag στις οθόνες - Πολύ θερμοκρασία - Γρήγορη εξασθένηση μπαταρίας - Επιλογή LTE κατά την επιλογή της Samsung, και όχι κατά το ποια δίκτυα υποστηρίζουν την τεχνολογία (δεν εμφανίζει την επιλογή 3 συχνοτήτων σε κάρτες wind & Vodafone, εμφανίζεται αυτόματα και μόνο σε Cosmote). - Διαχείριση RAM - Εξαιρετική κάμερα υπό κάθε συνθήκη - Γρηγορότερο κλείδωμα στο GPS - Καλύτερο WiFi - Ανάλυση 1080p - Επιτέλους σωστή διαχείριση του συγχρονισμού email (λες 4 ώρες, και συγχρονίζει πραγματικά κάθε 4 ώρες!!!) - Πολύ ομαλή περιήγηση στο Play Store, ακόμα και με ταυτόχρονο κατέβασμα 10 εφαρμογών S3 lte (ΠΟΤΕ δεν αναφέρθηκα και δεν αναφέρομαι στο απλό) - Ειδικά με πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές και με κάρτα 32Gb Class 4, κολλήματα στο μενού και καθυστέρηση στην ανταπόκριση του power και του home button για να το ξεκλειδώσω - Ανεβασμένες θερμοκρασίες, αλλά όχι σε βαθμό μη υποφερτού - Μέτρια μπαταρία - Κάμερα σαφώς υποδεέστερη από το S4, αλλά περιμένω να δω τις βελτιώσεις στην 4.2.2 - Ανάλυση χαμηλότερη από 1080p - Καλύτερη διαχείριση RAM - LTE ανεξαρτήτως παρόχου (σαν επιλογή από το μενού ρυθμίσεων δικτύων. Οχι πως θα πιάσει κι όλας αν έχει κάποιος Wind!) - Ομαλότερο gameplay (slotomania, Real Racing 3, Candy Crush) - Εμφανές lag στο Play Store επιλέγοντας πολλαπλές εφαρμογές για κατέβασμα (10 εφαρμογές σε ουρά) Οι δοκιμές έγιναν επί 1 εβδομάδα στο κάθε τηλέφωνο. Κανένα rooted για 4 μέρες, και τα 2 rooted για 4 μέρες, και τα 2 με 80 εφαρμογές εγκατεστημένες, και τα 2 με την ίδια καταπόνηση. Αυτή περιελάμβανε: 1. Συγχρονισμό 2 email + 1 Gmail 2. 90 λεπτά κλήσεων ημερησίως 3. 30 sms ημερησίως 4. WiFi always on 5. GPS always on 6. Mobile Data always on 7. Screen Timeout στα 2 λεπτά 8. 3 Speed Test ημερησίως 9. Αυτόματη επιλογή δικτύου μεταξύ 2G & 3G μόνο 10. 20 λεπτά Facebook ημερησίως 11. 5 λεπτά Foursquare ημερησίως 12α. 1 ώρα Candy Crush ημερησίως 12β. 3 ώρες Real Racing 3 ημερησίως 13. Φωτεινότητα στο αυτόματο με δυναμική αντίθεση στα 1-11, και στο +5 με δυναμική αντίθεση στα 12α και 12β. Με τα 2 κινητά πάντα επάνω μου και δουλεύοντάς τα ταυτόχρονα, με την επιλογή 12α, το μεν S4 έβγαινε από το φορτιστή στις 08:30 και στις 16:30-17:00 ήταν στο 15% και ζητούσε να το συνδέσω στο φορτιστή, το δε S3 lte το ζητούσε στις 19:00-19:45. Με την επιλογή 12β, και χωρίς τις κλήσεις και τα sms, το μεν S4 μετά το παιχνίδι ήταν στο 17-23%, το δε S3 lte ήταν στο 21-25%. Χωρίς το 12α και 12β, το μεν S4 ζητούσε φόρτιση μετά τις 23:00, το δε S3 lte ζητούσε φόρτιση μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα. Με CF Root και στα 2 τηλέφωνα, και βγάζοντας όλη την περιττή σαβούρα, τα ποσοστά των μπαταριών διαφοροποιούνταν κατά +2% μέχρι και +4% και στα 2 τηλέφωνα. Η διαφορά ήταν στο S4 rooted, όπου ζητούσε φόρτιση, αν δεν ασχολούμουν με τα 12α και 12β, μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα, όπως το s3 lte unrooted... Το θέμα βέβαια είναι πόσοι θέλουν να έχουν το τηλέφωνό τους rooted... Και τα 2 τηλέφωνα δοκιμάστηκαν με νέες μπαταρίες. Το μεν S4 όπως ξεσφραγίστηκε, το δε S3 lte με νέα αυθεντική μπαταρία (αν και το έχω από τις 16/3, ήθελα να είναι πιο αντικειμενική η μέτρηση). Και ναι, μέχρι να τα διορθώσει τα του S4, θα συνεχίσω να λέω πως δεν αξίζει για κανέναν λόγο εκτός της κάμερας. Μερικοί παίρνουν ένα τηλέφωνο επειδή θέλουν να λένε πως έχουν το πιο νέο. Αλλοι, και γι αυτό, και γιατί τους είναι εργαλείο της δουλειάς τους. Στους δεύτερους ανήκω. Και τη δουλειά μου δε μου την έκανε. Αυτά! Για κάθε άλλη απορία, εδώ είμαι :) Γι αυτα που αναφερεις για τo S4 1. - Lag σε παιχνίδια, εφαρμογές, και γραφικά - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 2.- Πολυ θερμοκρασια...σχετικο...Τι εννοεις? Με πολυ ζορισμα μεχρι 52 βαθμους 3.- Γρήγορη εξασθένηση μπαταρίας - ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Ολα τα παραπανω που ισχυριζομαι μπορω να τα αποδειξω...θα ανεβασω βιντεο με παιχνιδια και screenshots απο μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 Καλησπέρα, Να υποθέσω ότι έχεις την ίδια firmware(ME2) με τον mitsos1 που το αγόρασε από το ίδιο κατάστημα? Ευχαριστώ... Ναι αυτήν έχω φίλε μου.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. May 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2013 (edited) Τα έχω ήδη αιτιολογήσει, αλλά δε με πειράζει να τα ξαναγράψω. Το ότι το κινητό χρονίζεται στα 1890MHz, δεν το κάνει και καλύτερο. Εκ πείρας το αναφέρω. Να τα βάλω όλα κάτω λοιπόν... S4: - Lag σε παιχνίδια, εφαρμογές, και γραφικά - Ελάχιστο lag στις οθόνες - Πολύ θερμοκρασία - Γρήγορη εξασθένηση μπαταρίας - Επιλογή LTE κατά την επιλογή της Samsung, και όχι κατά το ποια δίκτυα υποστηρίζουν την τεχνολογία (δεν εμφανίζει την επιλογή 3 συχνοτήτων σε κάρτες wind & Vodafone, εμφανίζεται αυτόματα και μόνο σε Cosmote). - Διαχείριση RAM - Εξαιρετική κάμερα υπό κάθε συνθήκη - Γρηγορότερο κλείδωμα στο GPS - Καλύτερο WiFi - Ανάλυση 1080p - Επιτέλους σωστή διαχείριση του συγχρονισμού email (λες 4 ώρες, και συγχρονίζει πραγματικά κάθε 4 ώρες!!!) - Πολύ ομαλή περιήγηση στο Play Store, ακόμα και με ταυτόχρονο κατέβασμα 10 εφαρμογών S3 lte (ΠΟΤΕ δεν αναφέρθηκα και δεν αναφέρομαι στο απλό) - Ειδικά με πολλές εγκατεστημένες εφαρμογές και με κάρτα 32Gb Class 4, κολλήματα στο μενού και καθυστέρηση στην ανταπόκριση του power και του home button για να το ξεκλειδώσω - Ανεβασμένες θερμοκρασίες, αλλά όχι σε βαθμό μη υποφερτού - Μέτρια μπαταρία - Κάμερα σαφώς υποδεέστερη από το S4, αλλά περιμένω να δω τις βελτιώσεις στην 4.2.2 - Ανάλυση χαμηλότερη από 1080p - Καλύτερη διαχείριση RAM - LTE ανεξαρτήτως παρόχου (σαν επιλογή από το μενού ρυθμίσεων δικτύων. Οχι πως θα πιάσει κι όλας αν έχει κάποιος Wind!) - Ομαλότερο gameplay (slotomania, Real Racing 3, Candy Crush) - Εμφανές lag στο Play Store επιλέγοντας πολλαπλές εφαρμογές για κατέβασμα (10 εφαρμογές σε ουρά) Οι δοκιμές έγιναν επί 1 εβδομάδα στο κάθε τηλέφωνο. Κανένα rooted για 4 μέρες, και τα 2 rooted για 4 μέρες, και τα 2 με 80 εφαρμογές εγκατεστημένες, και τα 2 με την ίδια καταπόνηση. Αυτή περιελάμβανε: 1. Συγχρονισμό 2 email + 1 Gmail 2. 90 λεπτά κλήσεων ημερησίως 3. 30 sms ημερησίως 4. WiFi always on 5. GPS always on 6. Mobile Data always on 7. Screen Timeout στα 2 λεπτά 8. 3 Speed Test ημερησίως 9. Αυτόματη επιλογή δικτύου μεταξύ 2G & 3G μόνο 10. 20 λεπτά Facebook ημερησίως 11. 5 λεπτά Foursquare ημερησίως 12α. 1 ώρα Candy Crush ημερησίως 12β. 3 ώρες Real Racing 3 ημερησίως 13. Φωτεινότητα στο αυτόματο με δυναμική αντίθεση στα 1-11, και στο +5 με δυναμική αντίθεση στα 12α και 12β. Με τα 2 κινητά πάντα επάνω μου και δουλεύοντάς τα ταυτόχρονα, με την επιλογή 12α, το μεν S4 έβγαινε από το φορτιστή στις 08:30 και στις 16:30-17:00 ήταν στο 15% και ζητούσε να το συνδέσω στο φορτιστή, το δε S3 lte το ζητούσε στις 19:00-19:45. Με την επιλογή 12β, και χωρίς τις κλήσεις και τα sms, το μεν S4 μετά το παιχνίδι ήταν στο 17-23%, το δε S3 lte ήταν στο 21-25%. Χωρίς το 12α και 12β, το μεν S4 ζητούσε φόρτιση μετά τις 23:00, το δε S3 lte ζητούσε φόρτιση μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα. Με CF Root και στα 2 τηλέφωνα, και βγάζοντας όλη την περιττή σαβούρα, τα ποσοστά των μπαταριών διαφοροποιούνταν κατά +2% μέχρι και +4% και στα 2 τηλέφωνα. Η διαφορά ήταν στο S4 rooted, όπου ζητούσε φόρτιση, αν δεν ασχολούμουν με τα 12α και 12β, μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα, όπως το s3 lte unrooted... Το θέμα βέβαια είναι πόσοι θέλουν να έχουν το τηλέφωνό τους rooted... Και τα 2 τηλέφωνα δοκιμάστηκαν με νέες μπαταρίες. Το μεν S4 όπως ξεσφραγίστηκε, το δε S3 lte με νέα αυθεντική μπαταρία (αν και το έχω από τις 16/3, ήθελα να είναι πιο αντικειμενική η μέτρηση). Και ναι, μέχρι να τα διορθώσει τα του S4, θα συνεχίσω να λέω πως δεν αξίζει για κανέναν λόγο εκτός της κάμερας. Μερικοί παίρνουν ένα τηλέφωνο επειδή θέλουν να λένε πως έχουν το πιο νέο. Αλλοι, και γι αυτό, και γιατί τους είναι εργαλείο της δουλειάς τους. Στους δεύτερους ανήκω. Και τη δουλειά μου δε μου την έκανε. Αυτά! Για κάθε άλλη απορία, εδώ είμαι :) Respect για τη σύγκριση σου.. Είμαι βέβαιος οτι γραφείς την αλήθεια.. Γι αυτους που διαφωνούν, να επισημανω οτι κανει σύγκριση με sgs3 lte, και όχι απλό sgs3. Το sgs3 lte έχει 2 giga μνήμη και σαφως ωριμοτερη Ρομ απο το s4. Είναι πολύ λογικό επομένως να καταλήγει στα συμπεράσματα που καταλήγει.. Δε γράφει πουθενά οτι σε 6 μηνες απο τώρα δεν θα είναι πολύ καλυτερο το s4.. Κάτι που μπορεί να συμβεί αν βελτιωθεί η Ρομ.. Κακά τα ψέματα αμα εχεις το sgs3 και δεν είσαι γκαντζετακιας, για ποιο λογο να βιαστεις να πάρεις το s4 που για την ωρα έχει μεγαλυτερα λαγκαρισματα απο το 3; Έτσι για πλάκα δίνεις 600-750€ απλα για μια αναβάθμιση που έχει ακόμα και μείον; Μέχρι καινούρια μπαταρία έβαλε στο sgs3 για να είναι σωστη και αντικειμενική η σύγκριση.. Τι να πω.. Respect στο τετράγωνο.. Τέτοια σύγκριση ουτε στα ποιο έγκυρα σιτε δε βλέπεις.. Οι περισσοτεροι έχουν το sgs3 κάνα χρονο, έχει πεσει η μπαταρία 10-20% και τους φαίνεται οτι το s4 κρατάει παραπανω.. Για βαλτε καινούρια μπαταρία και στα 2 και ξανασυγκρινετε.. Το placebo efect παει σύννεφο.. Θυμάμαι στο xda συζήτηση για μια κινεζική μπαταρία 2000αρα για το sgs2.. Το 95% έπαιρνε όρκο οτι κράταγε λίγο έως αρκετά περισσότερο απο την οριτζιναλ 1650αρα.. Τελικά αποδείχθηκε οτι ηταν μαϊμού και ηταν 1650αρα και η κινεζική.. :) Edited May 21, 2013 by sosimple2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts