galanakop Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για κλειδωμα των εφαρμογων? Τι εννοείς κλείδωμα??? Πάγωμα??? Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για κλειδωμα των εφαρμογων? Για εφαρμογές (γιατί αν καταλαβα καλά ψάχνεις κάτι σαν το app lock) συζητάμε εδω Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 [ATTACH]32578 να κ μια δικη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ειναι ιδεα μου η' οταν η καμερα ειναι ρυθμισμενη στα9.6 mp βγαζει καλυτερες φωτογραφιες απο τα 13mp Χμ! Θα μπορούσε για κάποιον λόγο (ας μην τον αναλύσω και μπούμε σε πολύ τεχνικές συζητήσεις). Αν ευκαιρήσεις τράβηξε 2 φωτογραφίες από το ίδιο σημείο τη μια μετά την άλλη στις 2 αναλύσεις κι ανέβασε τες να δούμε αν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Το GPS test plus που αναφέρεις δεν τι γνωρίζω, αλλά χρησιμοποιώ διάφορους άλλους πλοηγούς κατα διαστήματα ( iGO, Sygic και Navigon) και δεν έχω προβλήματα (όχι σε SGS 4, αλλά δεν έχει σημασία όταν μιλάμε για την πλατφόρμα του Android). Επειδή έγραψες ότι δεν ανανεώνει και τον καιρό, εχεις κάνει tick στα GPS Satellites και Wi-Fi & Mobile Network Location μέσα στα Settings -> Location Access; Σ ευχαριστω πλυ φίλε αλλα γράψε μου ελληνικά βήμα βήμα τι να κάνω ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εχει κανει κανεις αυτο που λεει το Video στην σελιδα 15 για να διορθωθει το lag ;Αξιζει να το κανει καποιος;Υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση αν το κανω;Θα δω διαφορα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εχει κανει κανεις αυτο που λεει το Video στην σελιδα 15 για να διορθωθει το lag ;Αξιζει να το κανει καποιος;Υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση αν το κανω;Θα δω διαφορα; Aπλά κάνει τα animations πιο γρήγορα, δεν είναι τίποτα ιδιαίτερο. Μπορείς να το δοκιμάσεις και να δεις, αν δε σ'αρέσει γύρνα το στο x1. Δεν επηρεάζει την εγγύηση. Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ευχαριστω.θα το δοκιμασω.Η ποιοτητα του βιντεο σας ικανοποιει;Δεν ειμαι ικανοποιημενος,μηπως θα μπορουσε καποιος να ανεβασει καποιες ρυθμισεις για το βιντεο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Οι κοντινες ειναι στο αυτοματο. Οχι ποτε δεν κανω zoom...αμα κανεις zoom θα χαλασει η αναλυση. Στη συγκεκριμενη εκανα focus σ'αυτα τα ροζ λουλουδια...φαινεται αλλωστε. Δεν υπαρχει η καμερα http://i42.tinypic.com/346w76a.jpg Ευχαριστω για την απαντηση, τα κοντινα ειναι απιστευτα λες και βαζεις macro (ξερω, το σ4 δεν εχει, στο αποτελεσμα αναφερομαι) ... Γενικοτερα, αν τα βγαζει κανεις με ζοομ χαλανε (τι υπαρχει τοτε! :) )! Θα προτεινα, αν θες και μπορεις βεβαια, να μας εδεινες καποια tips/guide ειτε μεσο thread η 'manual' για το πως να βγαλουμε καλυτερες φοτο... Παντος κ εγω τα auto και HDR options βαζω τις περισσοτερες φορες, και ειμαι ευχαριστημενη με το αποτελεσμα αν και πιστευω οι δικες σου φοτο ειναι καλυτερες! :D:D:D:):):) Edited May 19, 2013 by ng76 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Εχει κανει κανεις αυτο που λεει το Video στην σελιδα 15 για να διορθωθει το lag ;Αξιζει να το κανει καποιος;Υπαρχει καποιο προβλημα με την εγγυηση αν το κανω;Θα δω διαφορα; Που είναι το link? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 s4 vs one screen comparison Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) παντως παιδια εγω δεν μπορεσα να λειτουργησω αυτο το με το βιντεο που αν γυρισεις το κεφαλι σου αλλου σταματαει!!! τοσες φορες που το προσπαθησα παραλιγο να παθω αυχενικο !!! χαχα παντως το μονο καλυτερο που εχει το iphone5 προερχομενος απο αυτο ειναι η φωτεινοτητα της οθονης κατω απο τον ηλιο ! μονο εκει υστερει το σ4 !! αλλα ευτο ειναι τοσο μικρο που δεν το υπολογιζω τουλαχιστον εγω Edited May 19, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arfi-gorgona Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) παντως παιδια εγω δεν μπορεσα να λειτουργησω αυτο το με το βιντεο που αν γυρισεις το κεφαλι σου αλλου σταματαει!!! τοσες φορες που το προσπαθησα παραλιγο να παθω αυχενικο !!! χαχα παντως το μονο καλυτερο που εχει το iphone5 προερχομενος απο αυτο ειναι η φωτεινοτητα της οθονης κατω απο τον ηλιο ! μονο εκει υστερει το σ4 !! αλλα ευτο ειναι τοσο μικρο που δεν το υπολογιζω τουλαχιστον εγω Σορρυ για την "κουτη" ερώτηση αλλά το έχεις ενεργοποιημενο απο το μενού?Γιατι εγω που επαιξα λίγο μαζί του δεν είδα κανένα πρόβλημα, αποκρίνεται άμεσα στην κίνηση.Και από ότι θυμαμαι έχει να κάνει με την μπροστινή κάμερα. Μαναν69 κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το συγκριτικό οθόνης... ειδικά στο video playback.Αν μην τη άλλο η αμολεντ φημιζεται για τα χρώματα τις και αυτό το video είναι "άχρωμο" και υπερβολικά σκοτεινό.. Edited May 19, 2013 by arfi-gorgona Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng76 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Για ποιο λογο να κανεις zoom οταν βγαζεις φωτο? Αν θες να βγαλεις macro...κρατα το δαχτυλο σου πατημενο πανω στο αντικειμενο που θες να εστιασεις για μερικα δευτερολεπτα...και μετα αφησε το θα τραβηξει την φωτο μονο του. Σχετικα με το ζοομ, απλα μπορει να μην εισαι κοντα στο αντικειμενο/τοπιο που θες να βγαλεις... Ομως δεν ειναι προβλημα Για το macro, το δοκημασα αυτο που ειπες, οντος εστιαζει στο αντικειμενο σαν macro... Δεν το κραταγα, εκανα απλο tap στη οθονη το οποιο βλεπω κανει απλο focus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Σορρυ για την "κουτη" ερώτηση αλλά το έχεις ενεργοποιημενο απο το μενού?Γιατι εγω που επαιξα λίγο μαζί του δεν είδα κανένα πρόβλημα, αποκρίνεται άμεσα στην κίνηση.Και από ότι θυμαμαι έχει να κάνει με την μπροστινή κάμερα. Μαναν69 κάτι δεν πάει καλά σε αυτό το συγκριτικό οθόνης... ειδικά στο video playback.Αν μην τη άλλο η αμολεντ φημιζεται για τα χρώματα τις και αυτό το video είναι "άχρωμο" και υπερβολικά σκοτεινό.. το ανοιγα με αλλη εφαρμογη και οχι της συσκευης! γιαυτο ! ολα οκ ! επισης τι εχετε να πειτε για αυτην την καρτα μνημης?μπορουμε να παρουμε την οποιαδηποτε η πρεπει ο τιτλος της να λεει για αντροιτ συσκευες οπως και η παρακατω? http://www.skroutz.gr/s/2066801/Sandisk-Ultra-microSDHC-32GB-Android.html Edited May 19, 2013 by bolek7 Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 καλα εεεε κανεις παπαδες!!! με τι ρυθμισεις το κανεις κ εμας δεν ειναι τοσο ζωντανα? Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick76 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις.πρωτον γινεται να τραβηξω video με φλας και αν ναι πως;Δευτερο ειναι φυσιολογικο να εχει θερμοκρασια39.5 ενω φορτιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vezyro Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Δειτε το βιντεο μου απο τα Λουτρα Ποζαρ. Δειτε το σε 1080p http://www.youtube.com/watch?v=MRc08Wmfa_A Aυτα κανεις και για αλλου κοιταγα για διακοπες και αλλου με βλεπω !! :lol: Παράθεση KNIGHT RIDER One man can make a difference Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Ακομα ενα βιντεο αυτη τη φορα με Dual camera http://www.youtube.com/watch?v=kvMbXWxhMxs Στο βίντεο υπάρχει εικόνα μόνο από την πίσω, δεν είναι dual. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κώστα βλέπω το βίντεο πάει μαξ 720p. Εσύ το όρισες τόσο ή το κατέβασε από τα 1080 λόγω της dual camera; Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 (edited) Κώστα βλέπω το βίντεο πάει μαξ 720p. Εσύ το όρισες τόσο ή το κατέβασε από τα 1080 λόγω της dual camera; Το κατεβασε λογω της dual camera. Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις.πρωτον γινεται να τραβηξω video με φλας και αν ναι πως;Δευτερο ειναι φυσιολογικο να εχει θερμοκρασια39.5 ενω φορτιζει; ενεργοποιεις το φλας και πατας το κουμπι του βιντεο. Απλο. Edited May 20, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Παιδιά καλημερα όταν πήρα το s4 και το εγκατεστησα μου ζήτησε ενημέρωση και του έκανα ,όμως στην πορεία κάτι δεν πήγε καλα και έκανα επαναφορά εδώ θέλω να σας ρωτήσω , Η ενημέρωση στο λογισμικό που είχα κανει έφυγε ; Έχω το παλιό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakerdas Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το καινούργιο έχεις. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν επηρεάζει την έκδοση του λογισμικού. Παράθεση Μάκης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Το καινούργιο έχεις. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν επηρεάζει την έκδοση του λογισμικού. Σε ευχαριστω πολυ φίλε μου. Αν ξερης ΠΕΣΜΟΥ πόση θερμοκρασία πρεπει να εχει το τηλέφωνο ; Η θερμοκρασία που βλέπω κάτω κάτω στο *#0228# είναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. May 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2013 Αυτη ειναι θερμοκρασια επεξεργαστη. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts