Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια απ τα ιδια αλλα με apple προιον… Φυσικα μου ειπαν να το επισκευασουν αλλα για αλλαγη με καινουργιο ουτε λογος. Δεν ειναι το σημαδι που ενοχλει τοσο σ αυτες τις περιπτωσεις οσο το οτι δινεις ενα καρο λεφτα και η συσκευη εχει εμφανεις ατελειες.

ε ναι δίνεις τα χρήματα σου και σου λένε είτε εσύ φταις(το ποιο συνηθισμένο) είτε θα γίνει επισκευή είτε ένας θεός ξέρει τι............

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

:!::!: Νομίζω οτι το εξαντλήσαμε το συγκεκριμενο θέμα ,δεν χρειαζεται να συνεχιστεί ,τα παράπονα σας στα μαγαζιά από οπού αγοράσατε την συσκευή 'η στις αρμόδιες υπηρεσίες .

Samsung galaxy s21+

Εβαλα μια εφαρμογή αλλα δεν μου αρεσε και δεν με αφηνει και να την απεγκαταστησω.....

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Εβαλα μια εφαρμογή αλλα δεν μου αρεσε και δεν με αφηνει και να την απεγκαταστησω.....

Πάτα εκεί που λέει διαχείριση διαχειριστών συσκευής, ξετίκαρε την εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε.

Ποια εφαρμογή είναι ??

Κοίταξες να δεις μήπως στην περιγραφή της έχει οδηγίες για το πως γίνεται απεγκατάσταση ?

Samsung galaxy s21+

Πάτα εκεί που λέει διαχείριση διαχειριστών συσκευής, ξετίκαρε την εφαρμογή και ξαναπροσπάθησε.

Δεν με αφηνει και παλι

Ποια εφαρμογή είναι ??

Κοίταξες να δεις μήπως στην περιγραφή της έχει οδηγίες για το πως γίνεται απεγκατάσταση ?

Αυτή είναι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilotustek.lock.screen.screenlock&hl=el

Φιλικά Γιάννης

Δεν με αφηνει και παλι

Αυτή είναι

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilotustek.lock.screen.screenlock&hl=el

Δεν γράφει κάτι ,εκτός απο τα αρνητικά σχόλια .

Κοίταξε μήπως και μέσα από την εφαρμογή γίνεται κάτι .

Samsung galaxy s21+

Και απ΄ότι διαβάζω στις κριτικές το έχουν πολλοί αυτό το πρόβλημα, να μην μπορείς να διαγράψεις την συγκεκριμένη εφαρμογή :( :( :(

Δεν με αφηνει και παλι

Αυτή είναι

Και μόνο το γεγονός ότι η περιγραφή της εφαρμογής στα Ελληνικά είναι από το google translate, λέει πολλά για το ποιόν της...

Τελικα με την δευτερη προσπαθεια με αφησε και την εβγαλα. Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Γνωριζει κανεις κανενα καταστημα στην Αθηνα , Νεο Κοσμο ή κεντρο που να κοβει καρτες sim , ψαχνει ενας φιλος να βρει και δεν μπορει .

Γνωριζει κανεις κανενα καταστημα στην Αθηνα , Νεο Κοσμο ή κεντρο που να κοβει καρτες sim , ψαχνει ενας φιλος να βρει και δεν μπορει .

Νομίζω ότι το κάνουν δωρεάν στα καταστήματα κινητής (τουλάχιστον στη Wind ξέρω ότι το κάνουν).

Νομίζω ότι το κάνουν δωρεάν στα καταστήματα κινητής (τουλάχιστον στη Wind ξέρω ότι το κάνουν).

Ειναι καρτα cosmote , εχει παει σε comote και γερμανο και του ειπαν δεν γινεται , σε public και πλαισιο του ειπαν οτι δεν υποστηριζουν την cosmote .

Εγω προχθες πηγα σε ενα καταστημα Γερμανος για να παρω μινισιμ (Cosmote) για το τηλ της γυναικας μου και μου το προτεινε απο μονος του ο υπαλληλος για δωρεαν κοψιμο .
ΓΙΑΝΝΗΣ

5€στοιχίζει μια καινούργια sim.

Καλησπέρα παιδιά έχω περάσει την foxhound 1.6 και σήμερα ενεργοποίησα το 4g αλλα δεν έχει μονο 3g πιάνει τι γίνετε?

ευχαριστώ!

Μανώλης

Cosmote , στην Ομήρου , Νεα Σμύρνη , . Πήγα την παλιά που είχα και πήρα μιά mini γιά το S3 , και μιά απλή γιά το S2 . Εδωσα 10 ευρώ.

Καταρχήν ευχαριστώ τα παιδιά που απάντησαν για το πρόβλημα μου σε προηγούμενη σελίδα! Τελικά πήγα στο κατάστημα oteshop όπου το αγόρασα και μου είπαν ότι η μπαταρία δεν είναι μέσα στην εγγύηση... Παρόλα αυτά το έδωσα για να το στείλουν καθώς μένω σε νησί, από τη στιγμή που είναι προβληματικια η μπαταρία από μαμά εγώ πάντως δε τους δίνω φράγκο! Θα τα ακούσουν!

παλαιο φαληρο αμφιθεας, σιγουρα τσαμπα κοψημο

Παιδια καλησπερα και απο εμενα! Εχω ενα σημαντικο προβλημα και παιδευομαι εδω και μερες! Εκανα 3 φορες φορματ στον υπολογιστη και 2 hard resets στο κινητο! Παω να κανω sync με το outlook και βγαζει ενα μηνυμα cannot retrieve information for outlook folder! Αυτο το προβλημα παρουσιαστηκε απο τοτε που εκανα αναβαθμιση σε android 4.3 και σε kies 3.2 (το τελευταιο που διατιθεται απο τη samsung)! Σας παρακαλω οποιος μπορει να βοηθησει! Εχω ταλαιπωρηθει απιστευτα και δεν μπορω να βγαλω ακρη! Ευχαριστω πολυ!

καλησπερα κ καλο σ/κ,πριν λιγο παρελαβα απο birdphone το galaxy s4,μολις ανοιξα το κουτι διεκρινα κατω δεξια στο περιμετρικο νικελ ενα μικρο χτυπηματακι,δεν το εβγαλα καν απο το κουτι,μενω σε νησι,να τους το ξαναστειλω πισω κ να απετησω αμεση αντικατασταση με ενα καινουργιο?

Είσαι σίγουρος ότι είναι γρατζουνιά; Θα το πω και ας ακουστεί χαζό... Το τηλέφωνο περιμετρικά του νίκελ που έχει, έχει μια λεπτή ζελατίνα προστασίας που έχει άκρες και στην ουσία δεν φαίνεται. Μήπως....λέω....μήπως η γρατζουνιά που βλέπεις είναι η άκρη της ζελατίνας;; Γιατί καινούριο τηλέφωνο με γρατζουνιά κομματάκι δύσκολο! Και εγώ από BIRDPHONE το πήρα και όλα ήταν άψογα!

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Μια απ τα ιδια αλλα με apple προιον… Φυσικα μου ειπαν να το επισκευασουν αλλα για αλλαγη με καινουργιο ουτε λογος. Δεν ειναι το σημαδι που ενοχλει τοσο σ αυτες τις περιπτωσεις οσο το οτι δινεις ενα καρο λεφτα και η συσκευη εχει εμφανεις ατελειες.

Ασχετοι τελειως ητανε. Τα apple δεν επισκευαζονται αλλα αντικαθιστανται με επανακατασκευασμενα(refurbished). Eπισης θελω να αναφερω την δικια μου περυσινη εμπειρια με πεντε αλλγες iphone 5. Η media markt εχει απο τις καλυτερες πολιτικες επιστροφων. Εχει doa 14 ημερων. εκει μου αλλαξανε τεσσερις φορες το iphone(ολα κιτρινες οθονες) με σφραγισμενο. Και επισης με λιγη πιεση μου αναγνωρισανε το δικαιωμα υπαναχωρησης εντος 14 ημερων(Ευρωπαικος νομος) και πηρα τα χρηματα μου πισω. Και τωρα φυσικα ειμαι κατοχος galaxy s4 με τελεια οθονη!!:D

Το Wifi εξαρτάται από το modem. Δοκίμασε να περάσεις το modem της έκδοσης 4.2 που πέρασες.

Το προβλημα ειναι πως δεν συνδεεται με το usb για να περασω το modem.Υπαρχει αλλος τροπος?

Edited by ROFOS
H ΖΩΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ 30...ΜΕΤΡΑ

παλαιο φαληρο αμφιθεας, σιγουρα τσαμπα κοψημο

Λάθος . Το μαγαζί αυτό είναι της πλάκας . Μόνο στη Cosmote Νέας Σμύρνης , γιά την περιοχή . Και δεν είναι τσάμπα

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)