Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οποτε σιγα - σιγα ερχεται η 4.3 που απ' οτι ακουγετε ειναι πολυ γρηγοροτερη απο τις 4.1.2 & 4.2.2???

Αν δοκιμασε κανεις στο δικο του κινητο αυτη τη leacked 4.3 beta εκδοση android ας μας πει εντυπωσεις με βαση την 4.2.2 που ειχε πριν....

Επισης οταν λενε οτι θα ειναι ποιο σταθερη τι ακριβως εννοουνε?

Δηλαδη οι 4.1.2 & 4.2.2 δεν ειναι σταθερες και αν οχι τι παρουσιαζουν που λογικα η 4.3 δεν θα το παρουσιαζει(τουλαχιστον απ' οτι λενε).

Λογικα το εν λογο κινητο θα παρει και την 5 ετσι δεν ειναι?

Μηπως μπορει κανεις να ΥΠΟΘΕΣΗ ποτε θα σταματησουν την υποστηριξει του s4 με επισημες ρομ γιατι με τα νεα κλειδωματα ειναι πολυ αμφιβολο να ρουταρουν απλα το κινητο πολυς κοσμος γιατι πολυ απλα θα χανει την εγγυηση του κινητου.

Edited by fits13

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να αναφερω και εφω το προβλημα που προεκυψε και μαλλον ειναι μπαταρια! Στα 5 -10 λεπτα browsing ή gaming(subway surfers) το κινητο κλεινει ή μπαίνει σε bootloop ανεξαρτητα σε τι ποσοστο μπαταρίας ειναι! Μου εχει τυχει με 90%, 60%, 35%, 15%, 45%.

Αν ειναι στο ρευμα αυτο δεν συμβαινει! Να αναφερω επισης οτι μπορω μετα απο αυτο το προβλημα καθε φορα να μπω μονο σε recovery οπου μου δειχνει μηδενικο ποσοστο μπαταριας...

Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ειναι. Συμβαινει με οποια ρομ ειμαι(custom,stock)

Google Pixel 6 Pro

Υπαρχει περιπτωση να βρεις δευτερη μπαταρια για δοκιμη?

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Για σας παιδια..πριν απο λιγες μερες μου ηρθε να κανω ενημερωση λογισμικου(44 mb),οπως ελεγε και οχι αναβαθμιση..(Οντως ακομα ειμαι στην 4.2.2)...Το κινητο πριν εκανε καποια μικρο λαγκαρισματα,αλλα μετα την ενημερωση βλεπω διαφορες και χωρις κολληματακια και στη μπαταρια!!!

Απλα απο τοτε,μου βγαινουν δυο ειδων μηνυματα στη μπαρα:1ον...,Οτι μια εφαρμογη αναγκαστηκε να διακοψει τη λειτουργια της,λογω μη εξουσιοδοτημενης αποπειρας προσβασης στο συστημα στη συσκευη μου.Μπορει να επιλυθει απο την υπηρεσια ενημερωσης πολιτικης.Εαν η εφαρμογη εχει αποκτηθει απο μη εξουσιοδοτημενη διαδρομη,ενδεχεται να ειναι ασφαλης η καταργηση της.Ελεγχος τωρα?

2ον...Ειναι το μηνυμα για να πατησω επιβεβαιωση για την ενημερωση της πολιτικης βελτιωσης ασφαλειας(και αλλα πολλα γραφει)

Επειδη ειμαι Ιταλια και γυρναω σε κανα μηνα Ελλαδα,σπιτι εχω ενσυρματο ιντερνετ στο laptop,και απο ενα φιλο στο φορουμ,εχω ιντερνετ και στο κινητο μεσω του connectify..το λεω αυτο γιατι δεν ειναι και τελειο το σημα και οταν παω να κανω επιβεβαιωση του παραπανω μηνυματος μου βγαζει προβλημα δικτυου και ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ...

Ερωτησεις...Πρωτον πρεπει να κανω ενημερωση ασφαλειας?(γιατι με το knox που διαβαζω δεν ξερω αν εχει σχεση)

Δευτερον,ειναι οντως προβλημα δικτυου η εχει καποιο θεμα και κολλαει?(γιατι γενικα εχω ιντερνετ στο κινητο)

Τριτον,επειδη εχω κατεβασμενες εφαρμογες και οχι απο play store, μηπως ειναι κανενας ιος?(εχω antivirus)

Τεταρτον,αν κανω ενημερωση,θα σβηστει καποια εφαρμογη που μπορει να ειναι κατεβασμενη απο αλλου?

Δεν ειμαι ρουτ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ....

και συγνωμη για τα πολλα που εγραψα:rolleyes::O

Edited by Mixaris3
Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;)

Να αναφερω και εφω το προβλημα που προεκυψε και μαλλον ειναι μπαταρια! Στα 5 -10 λεπτα browsing ή gaming(subway surfers) το κινητο κλεινει ή μπαίνει σε bootloop ανεξαρτητα σε τι ποσοστο μπαταρίας ειναι! Μου εχει τυχει με 90%, 60%, 35%, 15%, 45%.

Αν ειναι στο ρευμα αυτο δεν συμβαινει! Να αναφερω επισης οτι μπορω μετα απο αυτο το προβλημα καθε φορα να μπω μονο σε recovery οπου μου δειχνει μηδενικο ποσοστο μπαταριας...

Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να ειναι. Συμβαινει με οποια ρομ ειμαι(custom,stock)

Αυτό ακριβώς το φαινόμενο έχω και εγώ με τα ίδια χαρακτηριστικά συσκευής (stock rom)

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Αυτό ακριβώς το φαινόμενο έχω και εγώ με τα ίδια χαρακτηριστικά συσκευής (stock rom)

Είμαι 101% ότι είναι μπαταρία! Την κοίταξα και έχει φουσκώσει και το καταλαβαίνεις και στην αφή της αλλά και αν την κοιτάξεις προσεχτικά! Την έβγαλα και από το κινητό μην κάνει κανένα μπαμ μόνη της... Ήδη παρήγγειλα μία άλλη και την περιμένω να δω αν όντως έφταιγε αυτό!

Το ανησυχητικό είναι ότι είναι η πρώτη φορά που μου χαλάει μπαταρία στους 2,5 μήνες!

Google Pixel 6 Pro

Είμαι 101% ότι είναι μπαταρία! Την κοίταξα και έχει φουσκώσει και το καταλαβαίνεις και στην αφή της αλλά και αν την κοιτάξεις προσεχτικά! Την έβγαλα και από το κινητό μην κάνει κανένα μπαμ μόνη της... Ήδη παρήγγειλα μία άλλη και την περιμένω να δω αν όντως έφταιγε αυτό!

Το ανησυχητικό είναι ότι είναι η πρώτη φορά που μου χαλάει μπαταρία στους 2,5 μήνες!

και η δική μου μπαταρία είναι λίγο φουσκωμένη στο κέντρο...

αλλά το κινητό εγώ το φόρτιζα με φορτιστές διαφορετικούς απο αυτόν που είχε το κουτί... (σπίτι με έναν απο το S2 και στο αυτοκίνητο με έναν της brodit)

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

και η δική μου μπαταρία είναι λίγο φουσκωμένη στο κέντρο...

αλλά το κινητό εγώ το φόρτιζα με φορτιστές διαφορετικούς απο αυτόν που είχε το κουτί... (σπίτι με έναν απο το S2 και στο αυτοκίνητο με έναν της brodit)

Και σένα η μπαταρία άμα είναι φουσκωμένη είναι τότε! Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιούσες άλλους φορτιστές... Αυτό που δεν ενδιαφέρει είναι να είναι όλοι ίδιας τάσης (5V). Τα ampere έχουν να κάνουν μόνο πόσο γρήγορα θα στο φορτίσει

Google Pixel 6 Pro

Κακώς αγόρασες. Σε κάποιον άλλο την αντικατεστησαν στο σέρβις.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Για σας παιδια..πριν απο λιγες μερες μου ηρθε να κανω ενημερωση λογισμικου(44 mb),οπως ελεγε και οχι αναβαθμιση..(Οντως ακομα ειμαι στην 4.2.2)...Το κινητο πριν εκανε καποια μικρο λαγκαρισματα,αλλα μετα την ενημερωση βλεπω διαφορες και χωρις κολληματακια και στη μπαταρια!!!

Απλα απο τοτε,μου βγαινουν δυο ειδων μηνυματα στη μπαρα:1ον...,Οτι μια εφαρμογη αναγκαστηκε να διακοψει τη λειτουργια της,λογω μη εξουσιοδοτημενης αποπειρας προσβασης στο συστημα στη συσκευη μου.Μπορει να επιλυθει απο την υπηρεσια ενημερωσης πολιτικης.Εαν η εφαρμογη εχει αποκτηθει απο μη εξουσιοδοτημενη διαδρομη,ενδεχεται να ειναι ασφαλης η καταργηση της.Ελεγχος τωρα?

2ον...Ειναι το μηνυμα για να πατησω επιβεβαιωση για την ενημερωση της πολιτικης βελτιωσης ασφαλειας(και αλλα πολλα γραφει)

Επειδη ειμαι Ιταλια και γυρναω σε κανα μηνα Ελλαδα,σπιτι εχω ενσυρματο ιντερνετ στο laptop,και απο ενα φιλο στο φορουμ,εχω ιντερνετ και στο κινητο μεσω του connectify..το λεω αυτο γιατι δεν ειναι και τελειο το σημα και οταν παω να κανω επιβεβαιωση του παραπανω μηνυματος μου βγαζει προβλημα δικτυου και ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΡΑ...

Ερωτησεις...Πρωτον πρεπει να κανω ενημερωση ασφαλειας?(γιατι με το knox που διαβαζω δεν ξερω αν εχει σχεση)

Δευτερον,ειναι οντως προβλημα δικτυου η εχει καποιο θεμα και κολλαει?(γιατι γενικα εχω ιντερνετ στο κινητο)

Τριτον,επειδη εχω κατεβασμενες εφαρμογες και οχι απο play store, μηπως ειναι κανενας ιος?(εχω antivirus)

Τεταρτον,αν κανω ενημερωση,θα σβηστει καποια εφαρμογη που μπορει να ειναι κατεβασμενη απο αλλου?

Δεν ειμαι ρουτ...

Knox, Knox store...αφαιρεσε τα απο το συστημα.

Knox, Knox store...αφαιρεσε τα απο το συστημα.

Άν αφαιρέσουμε το knox και το knox store πρωτού το ενεργοποιήσουμε όταν πάρουμε συσκευη που το έχει (Galaxy S4,Note 3) και περάσουμε με odin άλλο recovery με root και CWM,θα μετρήσει ο μετρήτής knox counter?Η μπορούμε να την γλυτώσουμε με αυτόν τον τρόπο?:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

Το Knox βρίσκεται τόσο στο Hardware όσο και στο Software. Αν απεγκαταστήσεις το Software αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ενεργοποιηθεί το Knox στον Bootloader όταν θα πας να τροποποιήσεις κάτι. Επίσης στην πρώτη αναβάθμιση με το Knox δεν δόθηκε το Software αλλά μόνο ο κλειδωμένος Bootloader το οποίο σημαίνει πως λειτουργούν και αυτόνομα.

Τα μηνύματα που περιέχουν ερωτήσεις για παράνομο λογισμικό αφαιρέθηκαν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Κυκλοφορησε η 4.3 για το 9505(leaked).

Sto xda λενε οτι ειναι lag free, camera update, Antutu scores 30000

Ναι, αναφέρθηκε και στην προηγούμενη σελίδα.

Κάπου διάβασα για προβλήματα στο πληκτρολόγιο.

Το Knox έχει κάποια εφαρμογή μέσα στο τηλέφωνο;

Ναι, στις επίσημες 4.3 θα έχει. Δεν ξέρω αν έχουν βάλει και στην δοκιμαστική.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Ναι ρε παιδια τωρα με τη νεα προστασια knox αν εχουμε εγκατεστημενα στο κινητο ή αν εγκαταστησουμε εφαρμογες που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE PLAY θα εχουμε θεμα?

Δεν νομιζω να κανανε κατι τετοιο γιατι αυτοματος αποκλειουν ολες τις αλλες πηγες για προγραμματα/παιχνιδια κ.τ.λ. εκτος του google play store και κατι τετοιο δεν ειναι λογικο...

Τι λετε κι εσεις?

Όχι δεν έχει αναφερθεί πουθενά ότι δε θα σου επιτρέπει να βάλεις κάτι εκτός play Store.

Δεν ειμαι ρουτ...

Μηπως λεω μηπως πρεπει να ενεργοποιησης την εγκατασταση αγνωστον πηγων που σου εχει στις ρυθμησεις του κινητου.

Επισης οσο αφορα το θεμα με τη φουσκωμενη μπαταρια που εχουνε πολλοι λετε τα s4 να ερχονται με ελλατωματικες μπαταριες?

Edited by fits13

Κακώς αγόρασες. Σε κάποιον άλλο την αντικατεστησαν στο σέρβις.

Πήρα τηλέφωνο. Τους το είπα και θέλουν και το κινητό μαζί!

α) Δεν έχω εναλλακτικό κινητό και αν βάλεις και το ΣΚ μέσα θα έμενα 5 μέρες για να μου αλλάξουν την μπαταρία που έχει 20€.

β)το κινητό έχει counter πάνω από 40 και έπρεπε τώρα να κάτσω να το μηδενίσω γιατί θα το κοιτούσαν.

γ) δεν ήθελα για 20€ να πάρω το ρίσκο να μου κάνουν και κανένα update και να μου βάλουν τον νέο bootloader.

Google Pixel 6 Pro

Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω πριν απο 20 μερες περιπου. Πηρα τηλεφωνο στην samsung αλλα επρεπε να στειλω στο service την μπαταρια μαζι με το κινητο. Εγω βαριομουν να μπω στην διαδικασια και αγορασα μια αλλη. Το κινητο απο τοτε δουλευει αψογα και μιας και αυτη η μπαταρια δεν ειναι ελλατωματικη βγαζω 4+ ωρες χωρις root κλπ.

Το θεμα ειναι οτι βλεπω πολλους να το εχουν το συγκεκριμενο προβλημα και εμας θελουν να μας παιδευουν να στελνουμε το κινητο στο service για να μας δωσουν μια μπαταρια. ΑΝ διαβαζει κανεις απο samsung, λιγη σοβαροτητα παιδια και λιγη προσοχη στον πελατη δεν βλαπτει.

Το ιδιο ακριβως προβλημα ειχα και εγω πριν απο 20 μερες περιπου. Πηρα τηλεφωνο στην samsung αλλα επρεπε να στειλω στο service την μπαταρια μαζι με το κινητο. Εγω βαριομουν να μπω στην διαδικασια και αγορασα μια αλλη. Το κινητο απο τοτε δουλευει αψογα και μιας και αυτη η μπαταρια δεν ειναι ελλατωματικη βγαζω 4+ ωρες χωρις root κλπ.

Το θεμα ειναι οτι βλεπω πολλους να το εχουν το συγκεκριμενο προβλημα και εμας θελουν να μας παιδευουν να στελνουμε το κινητο στο service για να μας δωσουν μια μπαταρια. ΑΝ διαβαζει κανεις απο samsung, λιγη σοβαροτητα παιδια και λιγη προσοχη στον πελατη δεν βλαπτει.

2 απαράδεκτα πράγματα... Έχει σκάσει η μπαταρία και θες και το κινητό για να μου δώσεις καινούρια? Για μένα είναι τελείως λάθος.

Το χειρότερο όμως έρχεται από την μαμά Samsung! Τρίτος μέσα σε 2 σελίδες που αναφέρει το ίδιο πρόβλημα... Χαλασμένη μπαταρία! Δηλαδή πόσο έχουν ρίξει την ποιότητα της για να χαλάει μετά από 2,5-3 μήνες και 200-300 κύκλους φόρτισης! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλά

Google Pixel 6 Pro

2 απαράδεκτα πράγματα... Έχει σκάσει η μπαταρία και θες και το κινητό για να μου δώσεις καινούρια? Για μένα είναι τελείως λάθος.

Το χειρότερο όμως έρχεται από την μαμά Samsung! Τρίτος μέσα σε 2 σελίδες που αναφέρει το ίδιο πρόβλημα... Χαλασμένη μπαταρία! Δηλαδή πόσο έχουν ρίξει την ποιότητα της για να χαλάει μετά από 2,5-3 μήνες και 200-300 κύκλους φόρτισης! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ απλά

Εδώ έχεις λάθος. Είναι λογικό να ζητάνε και τη συσκευή για να δουν που οφείλεται το πρόβλημα. Μπορεί μια custom rom να μην φταίει για το πρόβλημα αλλά μπορεί και να το προκαλέσει (οι kernel πειράζουν διάφορα πράγματα). Επίσης θέλουν τη συσκευή για να δουν αν μπορούν να χρησιμοποιήσουν την αγαπημένη τους δικαιολογία (υγρασία) όπως μου είχε κάνει η Nokia (η απάντηση τους στο ίδιο πρόβλημα ήταν υγρασία ή κακή φόρτιση) . Πάντως μην τα θέλουμε όλα δικά μας. Μπορεί κάλλιστα να έχεις μια κακή μπαταρία αλλά να μην έχεις τη συσκευή. Είναι πολλές οι περιπτώσεις. Έχουν τα δίκια τους...

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

καλησπερα και απο εμενα...απο οτι φαινεται το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την μπαταρια.σημερα που την κοιταξα μαλλον επιπεδη δεν την λεω

εκτος απο αυτο ομως εχω και το εξης άλλο

με τα καινουργια firmware που εχω δοκιμασει MH5,MH6,MHB,βλεπω κατι παραξενο δλδ το τηλεφωνο να μπαινει ελαχιστα σε deep sleep mode και τις περισσοτερες φορες να ειναι στο 348MHZ (cpu spy free apo google store)

ειδικα οταν εχω το wifi ανοιχτο και ειμαι στο σπιτι,τοτε σχεδον βλεπω οτι μενει συνεχεια στο 348!

αποτελεσμα αυτης της ιστοριας ειναι να μην βγαζω πια την μερα με την μπαταρια!

κατι κραταει το τηλ σ αυτη την κατασταση και δεν μπορω να καταλαβω τι...

καμια ιδεα?....καμια βοηθεια?

σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!

Κατέβασε κάποιο πρόγραμμα ( BetterBatteryStats απο xda ή Wakelock Detector απο play) ώστε να δεις τι γίνεται .

Samsung galaxy s21+

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)