Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα, μολις με πήρε πανικοβλητος ενας φιλος μου με S4 οτι η συσκευή εκλεισε ξαφνικά βγάζοντας καποια περίεργα χρώματα στην οθονη και μετα εσβησε τελείως. Η συσκευή ανοίγει αλλα η οθονη ειναι μαύρη. Τι ειναι αυτο; ;; Καηκε η οθονη;;;

Κι ενω ημουν καθοδον για το Service, πριν 5 λεπτα πάτησα το power button και η συσκευή ανοιξε κανονικότατα με την οθόνη να ειναι οπως πριν. Θα μας τρελάνει αυτο το S4.

Παίδες ποιον browser προτιμάτε???

dolphin δαγκωτό!

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Παίδες ποιον browser προτιμάτε???

Υπάρχει σχετικό θέμα με την πλοήγηση,, μην βγαίνουμε off topic.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921

Samsung galaxy s21+

εγώ που το έψαξα λίγο.. άλλοι λένε ότι άλλαξαν τον φακό της κάμερας και διορθώθηκε το πρόβλημα, άλλοι ότι με την αναβάθμιση σε 4.4.2 έφτιαξε και άλλοι ότι είδαν αποτέλεσμα αλλάζοντας την λειτουργία μέτρησης σε matrix.. 2 στα 3 δεν είχαν αποτέλεσμα σε μένα.. με την αλλαγή φακού δεν ξέρω τι θα γίνει!

την αλλαγη φακου θα την κανεις μονη σου?? καπου πηρε το ματι μου ενα λινκ απο εδω μεσα στο xda που εδειχνε ενα παλικαρι να το κανει μονος του..

αν το παμε αντιπροσωπεια λες να το παρουν σαν προβλημα η απλα να πουν οτι αφου δουλευει η καμερα τοτε ειναι ολα ενταξει?

καλησπερα. εχω το galaxy s4 I9505 κ δεν μπορω το συνδεσω με τον υπολογιστη μεσο usb. μπορει να με βοηθησει καποιος?

καποια βοηθεια στην περιπτωση μου καποιος? εχω windows 7. se windows 8 που το δοκιμασε συνδεθηκε κανονικα. προσπαθησα να το συνδεσω σε αλλο Pc me windows 7 αλλα παλι δεν

καλημερα εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να βρω λυση δεν μπορω για καπιον λογο να αλλαξω ηχο κλησης περαν των ηχων που εχει απο μονο του μεσα βαζω τραγουδι αλλα ενω το παιζει απο την μουσικη το βλεπει εκει που ειναι η ηχοι κλησεις οταν με παιρνουν τηλεφονο χτυπαει διαφορετικα γιατι????????????????

Τα εχεις βαλει τα ringtone σε δικό τους φακελο ( media >audio >ringtone )?

Δοκίμασε και κάποια εφαρμογή απο το play οπως το Ringtone Maker .

Samsung galaxy s21+

καλημερα εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να βρω λυση δεν μπορω για καπιον λογο να αλλαξω ηχο κλησης περαν των ηχων που εχει απο μονο του μεσα βαζω τραγουδι αλλα ενω το παιζει απο την μουσικη το βλεπει εκει που ειναι η ηχοι κλησεις οταν με παιρνουν τηλεφονο χτυπαει διαφορετικα γιατι????????????????

δεν νομίζω πως παίζει ρόλο ο φάκελος.. εγώ τα έχω στον φάκελο music.. μήπως τα έχεις στην εξωτερική sd και για κάποιο λόγο αποσυνδεεται και σου αλλάζει τον ήχο κλήσης;

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

αλλαξε θυρα usb!!εχουν εγκατασταθει οι οδηγοι?

αλλαζω θυρα usb παλι τιποτα. οσο για τους driver εκει παιζει ενα θεμα γτ οταν προσπαθω να τους εγκαταστησω με το kies 3 δεν γινεται η εγκαταστασει δεν βρεθηκαν driver λεει. κατεβασα τους driver μονος μου κ τους εγκαταστησα αλλα παλι δεν αναγνωριζει το κινητο

παιδες προφανως εχει απαντηθει η ερωτηση μου αλλα δεν το βρισκω....το s4 θα παρει την επερχομενη L;ευχαριστω:rolleyes:

εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5618098#post5618098 έχει ξαναγίνει η ερώτηση!! δεν γνωρίζει κανείς ακόμα!

Cats are like Music:

It's foolish to try to explain their worth

to those who don't appreciate them :kitty:

Καλησπέρα σε όλους, μια γρήγορη ερώτηση...

πήρε ένα ξαδερφάκι μου το S4 και μου λέει πως όταν βάζει emoticon στο SMS , το μετατρέπει αυτόματα σε μήνυμα πολυμέσων !!!

Είναι κάποια ρύθμιση ? Δεν το έχω συναντήσει σε δικό μου Android τηλέφωνο αυτό...

παιδια καλημερα. πως μπορω να βαλω σε μια οθονη μερικες επαφες με φωτο για γρηγορη κληση? εχω το s4 mini. ευχαριστω εκ των προτερων

Τα εχεις βαλει τα ringtone σε δικό τους φακελο ( media >audio >ringtone )?

Δοκίμασε και κάποια εφαρμογή απο το play οπως το Ringtone Maker .

τελικα εφτιαξε με αυτο το προγραμα που μου προτεινες σε ευχαριστω πολυ!!!!!!

τις τελευταιες δυο βδομαδες μου εχει συμβει το εξης δυο φορες,τραβαψ φωτογραφιες αλλα δεν μου τις εμφανιζει στην γκαλερι και για να τις δω ρεαιζεται να κλεισω το κινητο και να το ξανανοιξω,και μετα απο λιγο εμφανιζονται..ξερει κανεις τι μπορει να φταιει?

Αν αποθηκευονται στην εξωτερική sd τότε ίσως έχει να κάνει με την κάρτα που χρησιμοποιείς.

Samsung galaxy s21+

Το τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής παράξενο. Κάνει pause από μόνο του στα games στο YouTube στα video. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Το τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής παράξενο. Κάνει pause από μόνο του στα games στο YouTube στα video. Ξέρει κανείς τι παίζει;

Μήπως κάτι παίζει με το smart view..

παιδια καλημερα. πως μπορω να βαλω σε μια οθονη μερικες επαφες με φωτο για γρηγορη κληση? εχω το s4 mini. ευχαριστω εκ των προτερων

ΕΔχω φταξει ολόκληρες οθονες με κατηγοριες επαφων για ταχεια κλιση και με φωτογραφιες τους με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rdr.widgets.core&hl=el από την επιλογή για people

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)