theospan Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Γενικά μου φαίνεται απαράδεκτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestola Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 καλησπερα. εχω το galaxy s4 I9505 κ δεν μπορω το συνδεσω με τον υπολογιστη μεσο usb. μπορει να με βοηθησει καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Παίδες ποιον browser προτιμάτε??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Καλησπέρα, μολις με πήρε πανικοβλητος ενας φιλος μου με S4 οτι η συσκευή εκλεισε ξαφνικά βγάζοντας καποια περίεργα χρώματα στην οθονη και μετα εσβησε τελείως. Η συσκευή ανοίγει αλλα η οθονη ειναι μαύρη. Τι ειναι αυτο; ;; Καηκε η οθονη;;; Κι ενω ημουν καθοδον για το Service, πριν 5 λεπτα πάτησα το power button και η συσκευή ανοιξε κανονικότατα με την οθόνη να ειναι οπως πριν. Θα μας τρελάνει αυτο το S4. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παίδες ποιον browser προτιμάτε??? dolphin δαγκωτό! Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Παίδες ποιον browser προτιμάτε??? Υπάρχει σχετικό θέμα με την πλοήγηση,, μην βγαίνουμε off topic. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271921 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest 26 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 εγώ που το έψαξα λίγο.. άλλοι λένε ότι άλλαξαν τον φακό της κάμερας και διορθώθηκε το πρόβλημα, άλλοι ότι με την αναβάθμιση σε 4.4.2 έφτιαξε και άλλοι ότι είδαν αποτέλεσμα αλλάζοντας την λειτουργία μέτρησης σε matrix.. 2 στα 3 δεν είχαν αποτέλεσμα σε μένα.. με την αλλαγή φακού δεν ξέρω τι θα γίνει! την αλλαγη φακου θα την κανεις μονη σου?? καπου πηρε το ματι μου ενα λινκ απο εδω μεσα στο xda που εδειχνε ενα παλικαρι να το κανει μονος του.. αν το παμε αντιπροσωπεια λες να το παρουν σαν προβλημα η απλα να πουν οτι αφου δουλευει η καμερα τοτε ειναι ολα ενταξει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestola Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 καλησπερα. εχω το galaxy s4 I9505 κ δεν μπορω το συνδεσω με τον υπολογιστη μεσο usb. μπορει να με βοηθησει καποιος? καποια βοηθεια στην περιπτωση μου καποιος? εχω windows 7. se windows 8 που το δοκιμασε συνδεθηκε κανονικα. προσπαθησα να το συνδεσω σε αλλο Pc me windows 7 αλλα παλι δεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 αλλαξε θυρα usb!!εχουν εγκατασταθει οι οδηγοι? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 καλημερα εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να βρω λυση δεν μπορω για καπιον λογο να αλλαξω ηχο κλησης περαν των ηχων που εχει απο μονο του μεσα βαζω τραγουδι αλλα ενω το παιζει απο την μουσικη το βλεπει εκει που ειναι η ηχοι κλησεις οταν με παιρνουν τηλεφονο χτυπαει διαφορετικα γιατι???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Τα εχεις βαλει τα ringtone σε δικό τους φακελο ( media >audio >ringtone )? Δοκίμασε και κάποια εφαρμογή απο το play οπως το Ringtone Maker . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 καλημερα εχω ενα προβλημα που δεν μπορω να βρω λυση δεν μπορω για καπιον λογο να αλλαξω ηχο κλησης περαν των ηχων που εχει απο μονο του μεσα βαζω τραγουδι αλλα ενω το παιζει απο την μουσικη το βλεπει εκει που ειναι η ηχοι κλησεις οταν με παιρνουν τηλεφονο χτυπαει διαφορετικα γιατι???????????????? δεν νομίζω πως παίζει ρόλο ο φάκελος.. εγώ τα έχω στον φάκελο music.. μήπως τα έχεις στην εξωτερική sd και για κάποιο λόγο αποσυνδεεται και σου αλλάζει τον ήχο κλήσης; Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernestola Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 αλλαξε θυρα usb!!εχουν εγκατασταθει οι οδηγοι? αλλαζω θυρα usb παλι τιποτα. οσο για τους driver εκει παιζει ενα θεμα γτ οταν προσπαθω να τους εγκαταστησω με το kies 3 δεν γινεται η εγκαταστασει δεν βρεθηκαν driver λεει. κατεβασα τους driver μονος μου κ τους εγκαταστησα αλλα παλι δεν αναγνωριζει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest lagoudakis Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδες προφανως εχει απαντηθει η ερωτηση μου αλλα δεν το βρισκω....το s4 θα παρει την επερχομενη L;ευχαριστω:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoula_ Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 παιδες προφανως εχει απαντηθει η ερωτηση μου αλλα δεν το βρισκω....το s4 θα παρει την επερχομενη L;ευχαριστω:rolleyes: εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5618098#post5618098 έχει ξαναγίνει η ερώτηση!! δεν γνωρίζει κανείς ακόμα! Παράθεση Cats are like Music: It's foolish to try to explain their worth to those who don't appreciate them :kitty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dorbar Δημ. September 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2014 Καλησπέρα σε όλους, μια γρήγορη ερώτηση... πήρε ένα ξαδερφάκι μου το S4 και μου λέει πως όταν βάζει emoticon στο SMS , το μετατρέπει αυτόματα σε μήνυμα πολυμέσων !!! Είναι κάποια ρύθμιση ? Δεν το έχω συναντήσει σε δικό μου Android τηλέφωνο αυτό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theobant Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 παιδια καλημερα. πως μπορω να βαλω σε μια οθονη μερικες επαφες με φωτο για γρηγορη κληση? εχω το s4 mini. ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoramix77 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Εύκολο. Πας apps μετα widgets και κάπου θα το βρεις. (Direct dial) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis_33 Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Τα εχεις βαλει τα ringtone σε δικό τους φακελο ( media >audio >ringtone )? Δοκίμασε και κάποια εφαρμογή απο το play οπως το Ringtone Maker . τελικα εφτιαξε με αυτο το προγραμα που μου προτεινες σε ευχαριστω πολυ!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 τις τελευταιες δυο βδομαδες μου εχει συμβει το εξης δυο φορες,τραβαψ φωτογραφιες αλλα δεν μου τις εμφανιζει στην γκαλερι και για να τις δω ρεαιζεται να κλεισω το κινητο και να το ξανανοιξω,και μετα απο λιγο εμφανιζονται..ξερει κανεις τι μπορει να φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 Αν αποθηκευονται στην εξωτερική sd τότε ίσως έχει να κάνει με την κάρτα που χρησιμοποιείς. Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theobant Δημ. September 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2014 ευχαριστω πολυ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής παράξενο. Κάνει pause από μόνο του στα games στο YouTube στα video. Ξέρει κανείς τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Το τελευταίο καιρό μου κάνει το εξής παράξενο. Κάνει pause από μόνο του στα games στο YouTube στα video. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μήπως κάτι παίζει με το smart view.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 παιδια καλημερα. πως μπορω να βαλω σε μια οθονη μερικες επαφες με φωτο για γρηγορη κληση? εχω το s4 mini. ευχαριστω εκ των προτερων ΕΔχω φταξει ολόκληρες οθονες με κατηγοριες επαφων για ταχεια κλιση και με φωτογραφιες τους με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rdr.widgets.core&hl=el από την επιλογή για people Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts