Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με την τελευταία αναβάθμιση που έγινε (σε έκδοση το ίδιο 4.4.2) άπλα άλλαξε η έκδοση του kernel JUL 5 … η αυτονομία της μπαταριάς έπεσε δραματικά… με την ιδία χρήση που έκανα πάντα από 1,5 ημέρα κρατεί μίση.. μπορω να γυρισω πισω ?

Εκανες factory reset μετα την αναβαθμιση;;; Δεν συμβαίνει αυτο που λες. Εχεις τσεκαρει μηπως σου κανει τη ζημια καποια εφαρμογή;;;

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

όλα οκ με ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, δεν πρόσθεσα κατι.

factory reset από το μενου μεσα η με volume + home.. κτλ

λες: "Έχω όμως την εντύπωση ότι κάπως η μπαταρία ζορίζεται λιγάκι παραπάνω."

και εγω το παρατηρησα μετα το update (σε έκδοση το ίδιο 4.4.2. άπλα άλλαξε η έκδοση του kernel JUL 5 ) μου , κραταει μιση μερα από εκει που μου κρατουσε 1,5 ημερα,

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχω κάνει 4 update firmware και δεν έχω κάνει factory reset.

Σκεφτομαι όμως να κάνω.

Αν και δεν αντιμετωπίζω σοβαρά προβλήματα.

Έχω όμως την εντύπωση ότι κάπως η μπαταρία ζορίζεται λιγάκι παραπάνω.

Ερωτώ:

πως μπορώ να κάνω reset και να επαναφέρω ακριβώς , ακόμα και τις οθόνες μου, στην προτερα κατάσταση;

Θα πρέπει να βγάλω την sd μου για να την προφυλάξω;

Με kies; με κάποιο app όπως το my backup pro π.χ.

Προσπαθώ να βρω κάτι στο youtube σχετικό και δεν έχει κάτι ξεκάθαρο.

Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρων.

Edited by Sol_Ballads

λες: "Έχω όμως την εντύπωση ότι κάπως η μπαταρία ζορίζεται λιγάκι παραπάνω."

και εγω το παρατηρησα μετα το update (σε έκδοση το ίδιο 4.4.2. άπλα άλλαξε η έκδοση του kernel JUL 5 ) μου , κραταει μιση μερα από εκει που μου κρατουσε 1,5 ημερα,

----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

GNF1 και σε εμένα από 1,5 μετά τώρα μισή... Όπως και τα screenshots είναι θολά από οπουδήποτε..

Ψιλοασχετη ερωτηση αλλα βλεπω οτι τα Live Wallpapers εχουν σταματησει προ πολλου να ανανεωνονται στο play store. Υπαρχει καπου-καποιο μερος να βρουμε τιποτα καινουργιο? Μ αρεσουν αν και τρωνε πααααρα πολυ τη μπαταρια...

Σε μένα έκδοση NG2 επιβεβαιώνω τα skreenshots είναι χαμηλης ανάλυσης στην αυτονομία δεν έχω κάποια διαφορά με πριν...

Καλησπέρα παιδιά Σορρυ για το σπαμ να ρωτήσω κάτι ένας φίλος χάλασε το ακουστικό του s4 ποίο είναι ποιο εμπιστοσύνης μαγαζί για να τι πάμε?

Καλημέρα παιδιά επειδή θα πάω Αθήνα σήμερα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το που θα βρω ένα αξιόπιστο μαγαζί για να το φτιάξω?

Μανώλης

Καλημέρα παιδιά επειδή θα πάω Αθήνα σήμερα μπορεί κάποιος να μου απαντήσει για το που θα βρω ένα αξιόπιστο μαγαζί για να το φτιάξω?

Smartec, είναι εξουσιοδοτημένο service από τη Samsung οπότε εάν υπάρχει εγγύηση πάρε την μαζί σου.

Smartec, είναι εξουσιοδοτημένο service από τη Samsung οπότε εάν υπάρχει εγγύηση πάρε την μαζί σου.

Δεν νομίζω να το πιάσει η εγγύηση γιατί έκανε ένα μπάνιο στη θάλασσα δουλεύουν όλα εκτός από το ακουστικό! Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Edited by Fourtounas
Μανώλης

Δεν νομίζω να το πιάσει η εγγύηση γιατί έκανε ένα μπάνιο στη θάλασσα δουλεύουν όλα εκτός από το ακουστικό! Ευχαριστώ πολύ πάντως!

Πες λεπτομέρειες να ξέρουμε τα όριά του...

Μετα και την τελευταια χθεσινη αναβαθμιση , οποτε ανοιγω το knox μου πεταει μηνυμα KNOX διακοπηκε. Παταω οκ και κανονικα αλλα παντα οποτε το ανοιγω πεταει αυτό το μηνυμα.

Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα και παλι αλλα τα ιδια..

Καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

Nikos

Μετα και την τελευταια χθεσινη αναβαθμιση , οποτε ανοιγω το knox μου πεταει μηνυμα KNOX διακοπηκε. Παταω οκ και κανονικα αλλα παντα οποτε το ανοιγω πεταει αυτό το μηνυμα.

Το απεγκατεστησα και το εγκατεστησα και παλι αλλα τα ιδια..

Καμια ιδεα τι μπορει να φταει?

Ακόμα και μετά από απεγκατάσταση μερικές φορές μένουν κατάλοιπα της εφαρμογής πίσω, δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μέσα από την Διαχείριση εφαρμογών.

Εάν ούτε κι αυτό δουλέψει τότε δυστυχώς μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. προσοχή βέβαια μιας και αυτή η επιλογή θα σου διαγράψει τα πάντα από επαφές, μηνύματα κλπ.

Στη samsung μου εκαναν επαναφορά πριν 3 μερες. Κατοπιν το συνδεσα στο computer και μεσω του kies μου κατεβασε και 1 ενημερωση..Δηλαδη αυτό θα γινεται συνεχεια τωρα?Θα κανω επαναφορες τοσο συχνα?

Ακόμα και μετά από απεγκατάσταση μερικές φορές μένουν κατάλοιπα της εφαρμογής πίσω, δοκίμασε να κάνεις εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μέσα από την Διαχείριση εφαρμογών.

Εάν ούτε κι αυτό δουλέψει τότε δυστυχώς μόνο με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.. προσοχή βέβαια μιας και αυτή η επιλογή θα σου διαγράψει τα πάντα από επαφές, μηνύματα κλπ.

Nikos

Δυστυχώς συνιστάται πριν και μετά από κάθε ενημέρωση λογισμικού για αποφυγή τέτοιου είδους προβλημάτων..

Δεν πρόκειται να έχεις τόσο συχνά τέτοιου είδους ενημερώσεις, από την άλλη μπορείς και απλά να μην τις κάνεις.

Πες λεπτομέρειες να ξέρουμε τα όριά του...

Χαχαχαχαχα....τι να πω βουτιά στους 40 πόντους έκανε και προλάβαμε βγάλαμε μπαταρία σε δευτερόλεπτα!

Μανώλης

Καλησπέρα κύριοι :)

Κάτοχος Σ3 εδώ και ευτυχής μονάχα επειδή υπάρχει η Αρχιδρόιδ :lol:

Το λοιπόν...

Λέω να αγοράσω το Σ4 και έπεσε το μάτι μου τυχαία και στο Ι9506 :blink:

Ερωτώ τα εξής:

- ώντας ένας χρήστης με μη υψηλά επίπεδα στο ζόρισμα του κινητού (βαριά παιχνίδια και λοιπά δεν είναι το φόρτε μου), αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το 6άρι μιας και από όσο διαβάζω η αυτονομία της μπαταρίας είναι μικρότερη;

- επειδή δεν προβλέπεται να μείνω με την επίσηση ρομ, υποθέτω υπάρχιε περισσότερο υλικό για το 5άρι από ό,τι το 6άρι σωστά; θα ήταν αυτό για κάποιον αιτία αγοράς μαζί με το θέμα της αυτονομίας που το θεωρώ σημαντικό;

Ευχαριστώ πολύ :lol:

Καλησπέρα κύριοι :)

Κάτοχος Σ3 εδώ και ευτυχής μονάχα επειδή υπάρχει η Αρχιδρόιδ :lol:

Το λοιπόν...

Λέω να αγοράσω το Σ4 και έπεσε το μάτι μου τυχαία και στο Ι9506 :blink:

Ερωτώ τα εξής:

- ώντας ένας χρήστης με μη υψηλά επίπεδα στο ζόρισμα του κινητού (βαριά παιχνίδια και λοιπά δεν είναι το φόρτε μου), αξίζει να δώσω τα παραπάνω χρήματα για το 6άρι μιας και από όσο διαβάζω η αυτονομία της μπαταρίας είναι μικρότερη;

- επειδή δεν προβλέπεται να μείνω με την επίσηση ρομ, υποθέτω υπάρχιε περισσότερο υλικό για το 5άρι από ό,τι το 6άρι σωστά; θα ήταν αυτό για κάποιον αιτία αγοράς μαζί με το θέμα της αυτονομίας που το θεωρώ σημαντικό;

Ευχαριστώ πολύ :lol:

-Οτιδήποτε έχω προσπαθήσει να τρέξω στο κινητό από βαριές εφαρμογές και παιχνίδια δεν μου το έχει λαγκάρει έστω και λίγο.Στο i9505 μπορείς με custom kernel να βελτιώσεις ακόμα παραπάνω την αυτονομία της μπαταρίας.

-Κυριολεκτικά η υποστήριξη σε Roms,Kernels κ.α είναι τεράστεια,το xda έχει είδη 14 σελίδες Roms για το i9505 ενώ για το 6άρι μόνο 2.

Αυτονομία με Custom Kernel έχω χτυπήσει περιπου 5:30 με 6:00 ώρες οθόνη με την Original μπαταρία.

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Γειά σας.Έχω διαπιστώσει ένα πρόβλημα και θα ήθελα να ξέρω αν το αντιμετωπίζουν και άλλοι.Πρίν τα τελευταία updates με το Android 4.4.2 KIT KAT όταν άνοιγα την stock εφαρογή του Video Player υπήρχε μαζί με τις επιλογές Προσωπικό και Λήψη και η επιλογή Κοντινές Συσκευές όπου πατώντας την μπορούσα να δώ Video αποθηκευμένα στο Notebook.Επίσης ανοίγοντας τόν Media Player των Windows ενώ εμφανίζει το κινητό ( Galaxy S4 ) όταν πατάω στις επιλογές Music ή Video δεν εμφανίζει τίποτα.Υπόψη οτι έχω ενεργοποιήσει την λειτουργία του κινητού Κοντινές Συσκευές και στην επιλογή Επιτρεπόμενες Συσκευές μου εμφανίζει τόσο τον Media Player των Windows όσο και το Tablet.Τέλος στην επιλογή κοινόχρηστα αρχεία όλες οι επιλογές είναι τικαρισμένες.Όποιος έχει κάποια απάντηση στο παραπάνω πρόβλημα και θέλει ας απαντήσει.:(

Ρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις το φαινομενο να του ανοιγει το κινητο τα δεδομενα κινητης από μονο του?

Μετα την τελευταια αναβαθμιση και αφου εκανα και factory reset το τηλεφωνο συνεχιζει να μου ανοιγει τα δεδομενα κινητης .Το βραδυ που κοιμάμαι το αφηνω στο γραφειο και όταν το πρωι παω να το παρω βλεπω ότι ενεργοποιηθηκα από μονα τους τα δεδομενα κινητης. Αυτό ξεκινησε να συμβαινει μετα την τελευταια αναβαθμιση και ηδη του εχω κανει 2 φορες factory reset όμως το πρόβλημα δεν λυνεται.

Για καλη μου τυχη δεν με χρεωνε με τα δεδομενα κινητης ενεργα γιατι παραλληλα ηταν ανοιχτο το wifi και κατεβαζε ότι δεδομενα ειχε αναγκη το κινητο από εκει.Ομως αμα παω καπου δηλαδή που δεν εχει wifi μπορει να ανοιξουν τα δεδομενα κινητης από μονα του και να αρχιζει να με χρεωνει με mb.

Υπαρχει λυση τελικα???

ΥΓ Είναι εγκατεστημενο και ένα πρόγραμμα που μου συστησε ενας φιλος εδώ μεσα το apn που κατά καποιο τροπο ελεγχει αυτή την λειτουργεια αλλα τιποτα.Ειτε είναι εγκατεστημενο αυτό ειτε το απεγκαθηστω κάθε βραδυ το κινητο ανοιγει από μονο του τα δεδομενα κινητης..Πολλες φορες τα ανοιγει και άλλες ωρες αλλα το βραδυ που δεν το ελεγχο είναι ικανο να με χρεωνει με mb για ωρες...

Edited by toulge
Nikos

Ρε παιδια εχει παρατηρησει κανεις το φαινομενο να του ανοιγει το κινητο τα δεδομενα κινητης από μονο του?

Μετα την τελευταια αναβαθμιση και αφου εκανα και factory reset το τηλεφωνο συνεχιζει να μου ανοιγει τα δεδομενα κινητης .Το βραδυ που κοιμάμαι το αφηνω στο γραφειο και όταν το πρωι παω να το παρω βλεπω ότι ενεργοποιηθηκα από μονα τους τα δεδομενα κινητης. Αυτό ξεκινησε να συμβαινει μετα την τελευταια αναβαθμιση και ηδη του εχω κανει 2 φορες factory reset όμως το πρόβλημα δεν λυνεται.

Για καλη μου τυχη δεν με χρεωνε με τα δεδομενα κινητης ενεργα γιατι παραλληλα ηταν ανοιχτο το wifi και κατεβαζε ότι δεδομενα ειχε αναγκη το κινητο από εκει.Ομως αμα παω καπου δηλαδή που δεν εχει wifi μπορει να ανοιξουν τα δεδομενα κινητης από μονα του και να αρχιζει να με χρεωνει με mb.

Υπαρχει λυση τελικα???

ΥΓ Είναι εγκατεστημενο και ένα πρόγραμμα που μου συστησε ενας φιλος εδώ μεσα το apn που κατά καποιο τροπο ελεγχει αυτή την λειτουργεια αλλα τιποτα.Ειτε είναι εγκατεστημενο αυτό ειτε το απεγκαθηστω κάθε βραδυ το κινητο ανοιγει από μονο του τα δεδομενα κινητης..Πολλες φορες τα ανοιγει και άλλες ωρες αλλα το βραδυ που δεν το ελεγχο είναι ικανο να με χρεωνει με mb για ωρες...

Εγω στο πρότεινα, είχα την ελπίδα ότι δεν θα τα άνοιγε, αλλα να που διαψευδομαι...

Προσωρινή λύση; Έφτιαξα ενα fake apn στις ρυθμίσεις δικτύου και το βάζω απο κει αντί της Vodafone και τουλάχιστον δεν χρεώνομαι. Σε παράλληλη χρήση με το 3G watchdog όπου εχω ρυθμίσει να κόβει τα δεδομένα απο το δίκτυο σε συγκεκριμένα mb. Κατα τα αλλα μάλλον περιμένουμε update

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Αρα εχει να κανει με την τελευταια αναβαθμιση ε? Το κανει και σε αλλους? Γιατι δεν βλεπω να το σχολιαζουν εδώ παρολο που αυτό το θεμα είναι σημαντικο μιας και χρεωνει τον χρηστη με mb και αυτό είναι πολύ σημαντικο....

Εγω στο πρότεινα, είχα την ελπίδα ότι δεν θα τα άνοιγε, αλλα να που διαψευδομαι...

Προσωρινή λύση; Έφτιαξα ενα fake apn στις ρυθμίσεις δικτύου και το βάζω απο κει αντί της Vodafone και τουλάχιστον δεν χρεώνομαι. Σε παράλληλη χρήση με το 3G watchdog όπου εχω ρυθμίσει να κόβει τα δεδομένα απο το δίκτυο σε συγκεκριμένα mb. Κατα τα αλλα μάλλον περιμένουμε update

Nikos

Σ' εμένα το έκανε 2 μέρες μετα την αναβάθμιση
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Αν και δεν έχω το συγκεκριμένο λογισμικό νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου την επιλογή για έξυπνο ίντερνετ στις σύνθετες επιλογές (ή αλλιώς για προχωρημένους) του Wi-Fi. Ρίξτε μια ματιά μήπως υπάρχει τέτοια επιλογή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)