Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γειά σας , Γιά λογαριασμό κάποιου φίλου με S4 .

Εκανε αναβάθμιση σε Kit-Kat και του παρουσιάζει το παρακάτω πρόβλημα .

Οταν ανοίγει τις επαφές και επιλέγει κάποια επαφή , πριν την Kit-Kat , πατώντας το πράσινο τηλεφωνάκι (!) , του έκανε τη σύνδεση

με την επαφή του . Τώρα αντί γιά την άμεση σύνδεση του βγαίνει μιά ταμπέλα '' Πραγματοποίηση κλήσης" με επιλογές Κλήση Κινητού και Κλήση Internet .

Τι διάβολο είναι αυτά να θες δέκα κινήσεις γιά να κάνεις μιά απλή κλήση τηλεφώνου .

Υπαρχει κάποιος τρόπος αποφυγής αυτών των επιλογών και να γίνεται η κλήση άμεσα χωρίς να παρουσιάζεται αυτο το παράθυρο επιλογών ?

Την ώρα που του βγάζει τις επιλογές κλήση κινητού και κλήση ίντερνετ έχει και επιλογή από κάτω πάντα και μία φορά.Αν πατήσει το "πάντα" δεν θα του το ξαναβγάλει.:)

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την ώρα που του βγάζει τις επιλογές κλήση κινητού και κλήση ίντερνετ έχει και επιλογή από κάτω πάντα και μία φορά.Αν πατήσει το "πάντα" δεν θα του το ξαναβγάλει.:)

Δεν υπάρχει επιλογή πάντα και μιά φορά

Δεν υπάρχει επιλογή πάντα και μιά φορά

Τελικά το βρήκαμε :

Ρυθμίσεις/Η συσκευή μου/Κλήση/Χρήση κλήσεων Internet , τσεκάρεις "Μόνο γιά κλήσεις Internet" και γίνεται άμεσα η κλήση της επαφής .

τι διαφορα εχει to black edition με το κανονικο αν εξαιρεσεις το πισω μερος που ειναι σαν δερματινο?χρειαζεται θηκη παρολο αυτου που βρισκεται στο πισω μερος?

τι διαφορα εχει to black edition με το κανονικο αν εξαιρεσεις το πισω μερος που ειναι σαν δερματινο?χρειαζεται θηκη παρολο αυτου που βρισκεται στο πισω μερος?

Καμία άλλη διαφορά.Αν θες να το προστατέψεις χρειάζεσαι θήκη.Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα...Με το καινούριο καπάκι της B.E. δεν κάνει καμία θήκη που κυκλοφορεί έκτος από αυτές που αντικαθιστούν το καπάκι με άλλο:p

Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Καμία άλλη διαφορά.Αν θες να το προστατέψεις χρειάζεσαι θήκη.Εδώ αρχίζουν τα προβλήματα...Με το καινούριο καπάκι της B.E. δεν κάνει καμία θήκη που κυκλοφορεί έκτος από αυτές που αντικαθιστούν το καπάκι με άλλο:p

Τα ζυγίζεις και αποφασίζεις.

Φίλε εγώ στο black Edition έχω θήκη Puro TPU διάφανη και ταιριάζει μια χαρά, επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στο χρώμα (τελείως μαύρο) και στο μπροστινό μέρος (bezel) του κινητού γύρω από την οθόνη. Στο Black mist εκείνο το σημείο είναι κάπως γκρι και όχι σκούρο μαύρο και πραγματικά αυτό το σκούρο μαύρο του Black Edition δίνει μια άλλη όψη και αίσθηση στο κινητό.

frastgr

Φίλε εγώ στο black Edition έχω θήκη Puro TPU διάφανη και ταιριάζει μια χαρά, επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά στο χρώμα (τελείως μαύρο) και στο μπροστινό μέρος (bezel) του κινητού γύρω από την οθόνη. Στο Black mist εκείνο το σημείο είναι κάπως γκρι και όχι σκούρο μαύρο και πραγματικά αυτό το σκούρο μαύρο του Black Edition δίνει μια άλλη όψη και αίσθηση στο κινητό.

στειλε μια φωτο αν μπορεις να το δω?δηλαδη ειναι πιο ωραιο το Black Edition απο το Black mist ?καλα λινκ απο την θηκη?

Πας στην εταιρεια σου και σου την κοβουν..(μπορεις και μονος αλλα αστο).....Αν θες να την βαλεις σε αλλο κινητο μια προχειρη λυση ειναι να κρατησεις το γυρω γυρω πλαισιο και προσαρμοστην...

καλυτερα να το αποφυγεις, με ανταπτορες κτλ κατεστρεψα τον sim holder στο Ν8. καλυτερα κανονικες καρτες οπως τις δινει ο παροχος και οχι κομμενες και αλλες πατεντες

Χθες μετα απο επανεκκίνηση ,έκανε αναβάθμιση από 4.3 σε 4.4.2 andriod ,,έκτοτε δεν μπορω να συνδεθώ στην ηλεκτρονική μου αλληλογραφία,,και το σπουδαιοτερο,δεν μπορω να αλλάξω γλωσσα γραφης από ελληνικά σε αγγλικά έμεινε κολλημένο στα ελληνικά ενώ η ρυθμίσεις μου είναι για 2 γλώσσες γραφης ,,εκανα επαννακινηση 2'3 φορες αφαιρεσα την μπαταρία αλλά τίποτες

Υπάρχει κάποια λυση,,,Ευχαριστώ

Γεια χαρα.

Τωρα τελευταια χανω αρκετες φορες το σημα του Wi-fi (στο σπιτι μου βασικα το εχω παρατηρησει) για 1-2 δευτερολεπτα κ υστερα επιστρεφει.

Επισης σε καποια σημεια που εχω ηδη βαλει κλειδια (δηλαδη εχω ενεργοποιησει τα wi-fi) μου ξαναζηταει κωδικους για να τα ξεκλειδωσω. π.χ καφετεριες,σπιτια φιλων κ.λ.π.

Συμπτωματικα ολα αυτα η' εχει παρατηρησει κ αλλος τα ιδια?? Θεωρω οτι μαλλον ειναι συμτωματικα...

Το τηλεφωνο ειναι γερμανικο

Για την εναλλαγή της γλώσσας δες αν έχεις κάποιο προγράμματα που σου δίνει κάποιο soft key στην οθονη. Εννοείται πως έχεις τσεκάρει και τις δυο γλώσσες στην ρύθμιση για το πληκτρολόγιο. Για το mail σβήσε τον λογαριασμό και ξαναφτιαξτον. Ελπίζω να διορθωθεί. Καλημέρα.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

καλυτερα να το αποφυγεις, με ανταπτορες κτλ κατεστρεψα τον sim holder στο Ν8. καλυτερα κανονικες καρτες οπως τις δινει ο παροχος και οχι κομμενες και αλλες πατεντες

πας στην εταιρεια και παιρνεις με 5 ευρω την μικρη καρτα κατευθειαν και ξεμπερδευεις.πηγα και ρωτησα

Μήπως τωρα που περιμένω νέα παραλαβή του S4 να πάρω αντι αυτου το LG G2? :X Πάντα θεωρούσα τα Galaxy ανώτερα και ήθελα ένα αλλα βλέπω οτι κάνει πολλά κόλπα. Απο την άλλη LG χωρίς αναβαθμίσεις (την επαθα και απο την motorola) και χωρίς sd!!! Τι λέτε εσείς που το έχετε καιρο το κινητό????

Μήπως τωρα που περιμένω νέα παραλαβή του S4 να πάρω αντι αυτου το LG G2? :X Πάντα θεωρούσα τα Galaxy ανώτερα και ήθελα ένα αλλα βλέπω οτι κάνει πολλά κόλπα. Απο την άλλη LG χωρίς αναβαθμίσεις (την επαθα και απο την motorola) και χωρίς sd!!! Τι λέτε εσείς που το έχετε καιρο το κινητό????

Εχω κανα μηνα το s4 και δεν εχει κανει κανενα κολπο ισα ισα με εντυπωσιαζει καθημερινα. Το s4 υπερτερει του lg στο οτι δεχεται επεκταση μνημης και δεν χρειαζετε να μεταφερεις συνεχεια video ή fotos ασυρματα σε αλλη συσκευη , κατι πολυ σημαντικο.

επισης εχει πιο ζωντανη οθονη και και και....

Μακαρι να πεσει κ αλλο η τιμη του s4 για να το παρουν περισσοτεροι , ειναι πιστευω οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 300+ ευρω.

Καλημερα παιδες..Λοιπον προκαταβολικα συγχωρηστε μου την οποια ασχετοσυνη με διακατεχει και επιτρεψτε μου και εμενα να πω τον πονο μου μιας και δεν εχω που αλλου να τα πω

Εχω το κινητο στα χερια μου απο την Μ.Πεμτη,πραγματικα το ρουτζωμα που χω φαει με την καμερα δεν λεγεται,ομολογω πως το 50% του ρουτζωματος οφειλεται στην πρωτη ματια στην πρωτη επαφη πως το λενε.Καταρχας με φλας σε σκοταδι η κιτρινιλα του να παει κ να μην ερθει,χιλιες φορες η ψευτια του s3 στο σκοταδι,δευτερον καμια σχεση η ταχυτητα που βγαζει φωτο το s3 (χωρις φλας στο auto) σε σχεση με το s4.Τριτον θεωρω απαραδεκτο στην ιδια συσκευδη να εχει τοσο μεγαλη διαφορα η καμερα απο οτι διαβασα και στις 84 σελιδες εδω περα (9500 vs 9505).

Τεταρτον για να ειμαι δικαιος χθες που εβγαλα μια την παλαμη μου με φλας (ηθελα να συγκρινω την ιδια ακριβως φωτο με ενος παιδιου που ειχε βγαλει την παλαμη του κ εγραφε πως το πηγε για αντικατασταση) αν κανω πως δεν βλεπω την κιτρινιλα οταν εκανα ζουμ επαθα ζημια.

Να σημειωσω πως λογω δουλειας το 70% της χρησης καμερας που εκανα κ με το s3 ηταν για να φωτογραφιζω αρχεια (αδειες-διπλωματα) και σε αυτο τον τομεα το συγκριτικο στα δικα μου ματια με το s4 ειναι για κλαμματα (εξου και η αγορα της εφαρμογης cam scanner πλεον)

Αυτα τα ολιγα και συχγωρηστε με αν σας φαινομαι ξεροκεφαλος αλλα και εγω δεν εχω που αλλου να τα πω :lol::lol:

Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing..

Εχω κανα μηνα το s4 και δεν εχει κανει κανενα κολπο ισα ισα με εντυπωσιαζει καθημερινα. Το s4 υπερτερει του lg στο οτι δεχεται επεκταση μνημης και δεν χρειαζετε να μεταφερεις συνεχεια video ή fotos ασυρματα σε αλλη συσκευη , κατι πολυ σημαντικο.

επισης εχει πιο ζωντανη οθονη και και και....

Μακαρι να πεσει κ αλλο η τιμη του s4 για να το παρουν περισσοτεροι , ειναι πιστευω οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 300+ ευρω.

Κόλπο εννοώ το θέμα που είχα με την κάμερα και αυτά που παρουσιάζει στους υπόλοιπους. Το οτι δεν έχει sd το G2 αυτό φοβάμαι. Αλλα και απο την άλλη όλο και κάποιο προβληματάκι θα έχει παρουσιάσει και το G2 :confused:

Όποιος είναι ανάμεσα σε s4 και lg2 ας πάει σε ένα κατάστημα να τα δει και τα δύο σε φουλ φωτεινότητα να δει Πόσο καλύτερα χρώματα έχει το s4. LG g2 το παίρνει όποιος ασχολείται με root κτλ λογο knox στο s4. Δική μου άποψη πάντα.

Όχι δεν εχω σκοπο να 'πειράξω' το κινητό. Απλά θέλω ένα καλό (υποκειμενικά) κινητό! Με τρόμαξε ομως λίγο

φίλε δική μου άποψη πάντα, το S4 υπερτερεί σε πολλούς τομείς του G2 και υστερεί σε λίγους έναντι του. Π.χ. αν σε ενδιαφέρει η κάμερα, του S4 είναι πολύ ανώτερη (μέρα με τη νύχτα). Σου προτείνω λοιπόν το S4 διότι τα έχω δουλέψει και τα δύο (από G και G2 προέρχομαι, το δεύτερο το κράτησα μία εβδομάδα) και είναι η καλύτερη συνολικά (all around) εμπειρία Android μέχρι τουλάχιστον πριν το S5 (δεν το έχω δουλέψει και δεν ξέρω) και με συνεχή υποστήριξη από την επίσημη εταιρία ( έχει πάρει δύο αναβαθμίσεις: 4.3 και 4.4.2 και δεν θα σταματήσει εκεί) άλλα κυρίως από την κοινότητα (είναι το μοντέλο, Ι9500 και Ι9505, με τη μεγαλύτερη υποστήριξη). Αν ακούς για Lag και τέτοια μην επηρεάζεσαι διότι μετά την 4.4.2 δεν υπάρχει θέμα να σου πω μάλιστα ότι Lag είχε και το G2 όσο του είχα εγώ, ενώ το G ήτανε ''πιστόλι''.

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

στειλε μια φωτο αν μπορεις να το δω?δηλαδη ειναι πιο ωραιο το Black Edition απο το Black mist ?καλα λινκ απο την θηκη?

Φίλε τη θήκη την αγόρασα από Vodafone και ότι αφορά την εμφάνιση υπάρχουν άπειρα VS στο net και στο youtube που μπορείς να το δεις. Αν και προτείνω να το δεις από κοντά σε κάποιο κατάστημα.

frastgr

Εγω θα σου πρότεινα να ρωτήσεις στο σωστο θέμα ώστε να μην βγαίνουμε off topic . :!:

Samsung galaxy s21+

Κόλπο εννοώ το θέμα που είχα με την κάμερα και αυτά που παρουσιάζει στους υπόλοιπους. Το οτι δεν έχει sd το G2 αυτό φοβάμαι. Αλλα και απο την άλλη όλο και κάποιο προβληματάκι θα έχει παρουσιάσει και το G2 :confused:

τα εχω κ τα δυο..ενα s4 i9500 και ενα lg g2 d802..νομιζω οτι το s4 μου φαινεται να ειναι ποιο καλυτερο..αν κ το g2 ειναι snapdragon 800 δεν ειδα κ τοση μεγαλη διαφορα...σε φωτο το s4 πολυ καλυτερο,στην φωτεινοτητα λιγο το g2 ποιο πολυ.υπερτερει πολυ σε ασπρο το g2 κ η amoled σε μαυρο...αν και πιστευω οτι η ποιο πολoi που κινηθηκαν στο για το πηγαν λογο μεγαλυτερης οθονης κ μικροτερα bezels κ οχι για επεξεργαστη!!!

I Want To Believe

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)