yioas Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 ΓΙα ληψη με χαμηλο φως μου ειπε φωτογραφος οτι πρεπει να χρησιμοποιω την υψηλη αναλυση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 (edited) ΓΙα ληψη με χαμηλο φως μου ειπε φωτογραφος οτι πρεπει να χρησιμοποιω την υψηλη αναλυση Την εμπλουτισμενη αποχρωση εννοεις?? Edited April 30, 2014 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 ΓΙα ληψη με χαμηλο φως μου ειπε φωτογραφος οτι πρεπει να χρησιμοποιω την υψηλη αναλυση Ωραία συμβουλή σου έδωσε. Μην τον πάρεις στο γάμο σου... Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια γνωριζει καποιος πως γινεται οταν προσθετω 1 καινουργια επαφη να μπορω να βαζω . Για συντομογραφια. Δηλαδη υδραυλ. Γιωργος Δεν τα εχω καταφερει, αν ξερει καποιος. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris71 Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια γνωριζει καποιος πως γινεται οταν προσθετω 1 καινουργια επαφη να μπορω να βαζω . Για συντομογραφια. Δηλαδη υδραυλ. Γιωργος Δεν τα εχω καταφερει, αν ξερει καποιος. Ευχαριστω Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό αλλά μπορείς να βάλεις widget (είτε contact είτε direct dial) στο home screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asgeo Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Παιδια γνωριζει καποιος πως γινεται οταν προσθετω 1 καινουργια επαφη να μπορω να βαζω . Για συντομογραφια. Δηλαδη υδραυλ. Γιωργος Δεν τα εχω καταφερει, αν ξερει καποιος. Ευχαριστω Τελεια ενοεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theospan Δημ. April 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2014 Τελεια ενοεις; Ναι. Τελεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billkiork Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπέρα στα παιδιά, έχει παρατηρήσει κανείς νυχτερινές λήψεις με φλας να είναι κιτρινωπές...? κάπου νομίζω είχα διαβάσει καμιά 50αριά σελίδες πίσω κάτι αντίστοιχο. Ναι εγώ είχα το ίδιο θέμα μερικές σελίδες πίσω Οι φωτογραφίες με φλας συνεχίζουν να μου φαίνονται κίτρινες και το θεωρώ παράλογο να είναι έτσι!. Δηλαδή αν αγόραζα πέρυσι το κινητό στα 700€ και εβγαζε τέτοια κιτρινάδα θα τρελενόμουν. Αν ενεργοποιήσω το HDR βγένει πολύ καλύτερη απ' οτι με φλας :mad: Να το στείλω πίσω να το τσεκάρουν? http://imageshack.com/a/img841/3460/8w0y.jpg http://imageshack.com/a/img843/9779/8sir.jpg http://imageshack.com/a/img836/6817/xdmm.jpg Ευτυχώς η αντιπροσωποία το αναγνώρισε σαν πρόβλημα και θα γίνει αντικατάσταση του κινητού :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Τι είναι αυτό που δυο μερες τωρα μου τρωει την μπαταρια παιδια ? Δεν εβαλα καποια νεα εφαρμογή. 48% από τις 6πμ μεχρι τωρα με 10 λεπτα ομιλια .Εχω ανοιχτο gps , wifi και δεδομενα αλλα κι άλλες φορες τα ειχα . Ευχαριστω Αλλα δυο print screen μηπως βοηθησουν. Θεμα μπαταριας δεν είναι γιατι δοκιμασα με ανταλλαγη με φιλο που εχει το ιδιο κινητο χωρις αποτέλεσμα Χωρις καθολου χρηση σε μια ωρα επεσε 13% .Πολλα δεν είναι για wifi , δεδομενα και gps ? Edited May 1, 2014 by Γιάννης Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rafinha Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 κανενα νεο update ποτε θα βγει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Αλλα δυο print screen μηπως βοηθησουν. Θεμα μπαταριας δεν είναι γιατι δοκιμασα με ανταλλαγη με φιλο που εχει το ιδιο κινητο χωρις αποτέλεσμα Χωρις καθολου χρηση σε μια ωρα επεσε 13% .Πολλα δεν είναι για wifi , δεδομενα και gps ? Φιλε...παλαιοτερα ειχα αναλογο θεμα..δεν ξερω αν σε βοηθησω,αλλα αν θες κλεισε το gps και κανε update ΟΛΕΣ τις εφαρμογες σου(απο το playstore)......κανε restart...αστο καμμια ωρα και πες μας σε παρακαλω Edit:Αν θες βγαλε τελειως κι αυτο το appLock για λιγο Edited May 1, 2014 by optostyle Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Φιλε...παλαιοτερα ειχα αναλογο θεμα..δεν ξερω αν σε βοηθησω,αλλα αν θες κλεισε το gps και κανε update ΟΛΕΣ τις εφαρμογες σου(απο το playstore)......κανε restart...αστο καμμια ωρα και πες μας σε παρακαλω Edit:Αν θες βγαλε τελειως κι αυτο το appLock για λιγο Ευχαριστω.Το εκανα αν και δεν ελπιζω γιατι παντα ετσι ειχα το κινητο Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 καλημερα.Αξιζει η μεταβαση απο το SGIII στο SG4??ειμαι ετοιμος να κανω το βημα γιαυτο ρωταω...ευχαριστω Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Κοιτα να δεις...ειχα και το 3 και το 4...στην αρχη,στην αλλαγη πανω ειπα οτι εκανα μ@@@α ...νομιζα δεν ειχαν διαφορα...σιγα σιγα ομως τις καταλαβα....κατα τη γνωμη μου αξιζει....αρκει να φυγει και σε καλη τιμη το 3 :) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 καλημερα.Αξιζει η μεταβαση απο το SGIII στο SG4??ειμαι ετοιμος να κανω το βημα γιαυτο ρωταω...ευχαριστω Φυσικα και αξιζει και το λεω γιατι το εκανα εγω πριν μερικους μηνες. Ειδικα αν σε ενδιαφερει h καμερα είναι μερα με την νυχτα χωρις να είναι κακη του S3 Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπερα και καλο μηνα,αγορασα σημερα μτχ ενα σ4,δουλευει αψογα απλα οταν παταω κληση μαβριζει η οθονη χωρις να το ακουμπισω στο προσωπο και για να ενεργοποιηθει πρεπει να πατησω το power buton,ξερετε τι φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Καλησπερα και καλο μηνα,αγορασα σημερα μτχ ενα σ4,δουλευει αψογα απλα οταν παταω κληση μαβριζει η οθονη χωρις να το ακουμπισω στο προσωπο και για να ενεργοποιηθει πρεπει να πατησω το power buton,ξερετε τι φταιει? Μήπως φοράει κάποια ζελατίνα που καλύπτει τον αισθητήρα; αν ναι πρέπει να την αφαιρέσεις αυτη δημιουργεί το πρόβλημα. Το ειχα πάθει και εγώ με μια τέτοια ζελατίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Μήπως φοράει κάποια ζελατίνα που καλύπτει τον αισθητήρα; αν ναι πρέπει να την αφαιρέσεις αυτη δημιουργεί το πρόβλημα. Το ειχα πάθει και εγώ με μια τέτοια ζελατίνα. Την αφαιρεσα και γω αυτο πιστευα οτι ηταν,αλλα το προβλημα συνεχιζει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τι εφαρμογές έχεις περάσει; φοράει την 4.4.2; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τι εφαρμογές έχεις περάσει; φοράει την 4.4.2; Ναι 4.4.2 το δοκιμασα και χωρις τιποτα μετα απο hardreset,. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Πήγαινε κλήσεις/ρυθμίσεις κλήσεων και ξετσεκαρισε το σβήσιμο της οθόνης κατά την κλήση μήπως ξεκολλήσει ο αισθητηρας εγγυητητας λογικά θα στρώσει δουλεψε τολιγο έτσι και μετά δοκίμασε να το ξανά ενεργοποίησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 (edited) Πήγαινε κλήσεις/ρυθμίσεις κλήσεων και ξετσεκαρισε το σβήσιμο της οθόνης κατά την κλήση μήπως ξεκολλήσει ο αισθητηρας εγγυητητας λογικά θα στρώσει δουλεψε τολιγο έτσι και μετά δοκίμασε να το ξανά ενεργοποίησεις Τζιφος..παλι τα ιδια.δεν εχει τυχη σε κανεναν? Edited May 1, 2014 by nikpaok Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τζιφος..παλι τα ιδια.δεν εχει τυχη σε κανεναν? Τι τζιφος οταν το ξετικαρισες παλι εσβηνε η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpaok Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Τι τζιφος οταν το ξετικαρισες παλι εσβηνε η οθόνη; Εννοω αδερφε οτι δεν εστρωσε..οταν το ξετικαρα οχι δεν εσβηνε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Εννοω αδερφε οτι δεν εστρωσε..οταν το ξετικαρα οχι δεν εσβηνε. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree Δοκιμασε λιγο αυτη την εφαρμογή να δεις αν δουλευει ο αισθητηρας; ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- https://play.google.com/store/apps/details?id=com.plexnor.gravityscreenofffree Δοκιμασε λιγο αυτη την εφαρμογή να δεις αν δουλευει ο αισθητηρας; Ετσι οπως μου τα λες εχει προβλημα ο αισθητηρας σου και δεν το εχω ξαναδιαβασει μεσα στο νημα του s4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts