Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορείτε να καλέσετε και την εξυπηρέτηση Samsung για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες, και εγώ αυτό έκανα.. το δικό μου είναι από ρουμανία.

Εκεί που γράφει : CSC COUYNTRY. Αυτό σε ενδιαφέρει, τα περισσότερα φτιάχνονται στο Vietnam!! :)

το csc δεν ειναι το που φτιαχνονται:wacko:

http://ykkfive.blogspot.gr/2011/11/samsung-csc-code-reference.html#.U1jlQFV_vig

Edited by stelioz78

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Μηνύματα/ρυθμίσεις/εισαγωγή λειτουργίας/unicode

Αυτό όμως σου στερεί το πλήρες κείμενο των 160 χαρακτήρων και σε περιορίζει στους 70 χαρακτήρες ανά μήνυμα.

Racing because all other sports require one ball only!

Καλησπέρα,

Μια ερωτηση από μενα. Όταν προσπαθω από το κινητο να στειλω ένα μηνυμα sms μου εμφανιζει στις περισσοτερες λεξεις που πληκτολογω μια οξεια-δασεια πανω στις λεξεις που είναι αρκετα εκνευριστικο. Υπαρχει τροπος να πληκτρολογω χωρις να καθομαι να ελεγχω συνεχεια αν η λεξη που πληκτολογησα είναι σωστη η πρεπει να την σβησω και να την ξαναγραψω χωρις αυτή την οξεια-δασεια από πανω?

Γνωριζει κανεις?

Nikos

Το csc ειναι στην ουσια η χωρα προορισμου;

Ναι αυτό ήθελα να πω απλά έπρεπε να είχα βάλει μια τελεία εκεί που έπρεπε και αλλάζει όλο το νόημα!!

Edited by johnybe

ολα τα καινουρια κινητα συνηθως εχουν το σωστο(CSC)κ για βεβαιοτητα ενα τηλ..στην samsung imei η s/n να σας πει με σιγουρια για την χωρα που προοριζεται το κινητο σας!!υπαρχουν περιπτωσες το pda κ modem να ειναι τα σωστα κ το csc να ειναι λαθος!!!
I Want To Believe

Το csc ειναι στην ουσια η χωρα προορισμου;

Και φυσικά συ δηλώνει και αν είναι branded ή όχι σε αυτή τη χώρα. Καλή ώρα EUR, COS, VOD για Ελλάδα.

Google Pixel 9 Pro XL

ολα τα καινουρια κινητα συνηθως εχουν το σωστο(CSC)κ για βεβαιοτητα ενα τηλ..στην samsung imei η s/n να σας πει με σιγουρια για την χωρα που προοριζεται το κινητο σας!!υπαρχουν περιπτωσες το pda κ modem να ειναι τα σωστα κ το csc να ειναι λαθος!!!

Συμφωνώ για αυτό το ανέφερα και πιο πάνω. Ένα τηλ. στην εξυπηρέτηση βοηθάει..

Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών

Για εξυπηρέτηση πελατών από Ελλάδα.

Από σταθερό: 80111-SAMSUNG (80111 7267864),

αστική χρέωση

Από κινητό: 210 6897691

Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 18:00 & Σάββατο 09:00-15:00

καλησπερα..εχω διαβασει αρκετα εδω για το κινητο που μετα απο ενα σημειο απλα τα πραγματα μπερδευονται και θα ηθελα να μου ξεκαθαρισετε μερικα πραγματα :

πρωτον απο θεμα κολληματων,μνημης ραμ αν υπαρχει κανονικη χρηση και φυσικα αν το κινητο ειναι καλο και χωρις προβληματα απο κατασκευης υπαρχει κατι να σας προβληματιζει..

δευτερον οσο αφορα την καμερα..επειδη διαβασα και το ποστ για τις φωτογραφιες τελικα τι ισχυει:η καμερα του ειναι καλη ή σε κοντινες φωτογραφιες σε προσωπα εχει θεματα...νυχτερινες φωτογραφιες τι κανει?

λογικα εγινα κουραστικος αλλα καθε απαντηση ευπροσδεκτη...

ευχαριστω

Καλησπέρα,

Μια ερωτηση από μενα. Όταν προσπαθω από το κινητο να στειλω ένα μηνυμα sms μου εμφανιζει στις περισσοτερες λεξεις που πληκτολογω μια οξεια-δασεια πανω στις λεξεις που είναι αρκετα εκνευριστικο. Υπαρχει τροπος να πληκτρολογω χωρις να καθομαι να ελεγχω συνεχεια αν η λεξη που πληκτολογησα είναι σωστη η πρεπει να την σβησω και να την ξαναγραψω χωρις αυτή την οξεια-δασεια από πανω?

Καλησπέρα,

Κάτι ακόμα που κάνει το android να υπερέχει σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά είναι η δυνατότητα να κατεβάσεις εφαρμογές από το play store οι οποίες μπορούν να αντικαταστήσουν λειτουργίες που αλλού είναι default και δεν αλλάζουν.

Έτσι και για κλήσεις και για μηνύματα και για πληκτρολόγιο υπάρχουν εφαρμογές πιο εύχρηστες και πιο λειτουργικές.

Αν αντικαταστήσεις το πληκτρολόγιο, βέβαια το samsung keyboard είναι καλύτερο από το default android που είναι της πλάκας αλλά και πάλι υστερεί, θα λυθεί και το πρόβλημα σου.

Το καλύτερο πληκτρολόγιο θεωρείται το swiftkey, και σε μένα μετά από αρκετό ψάξιμο όλη η παρέα σε αυτό κατέληξε.

Είναι επί πληρωμή, αλλά για το πρώτο μήνα δοκίμασε το δωρεάν και μετά αποφασίζεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial

Το κατεβάζεις και ακολουθείς τις βήμα βήμα τις οδηγίες εγκατάστασης, μη ξεχάσεις να κατεβάσεις τα ελληνικά.

Καλησπέρα,

Κάτι ακόμα που κάνει το android να υπερέχει σε σχέση με τα άλλα λειτουργικά είναι η δυνατότητα να κατεβάσεις εφαρμογές από το play store οι οποίες μπορούν να αντικαταστήσουν λειτουργίες που αλλού είναι default και δεν αλλάζουν.

Έτσι και για κλήσεις και για μηνύματα και για πληκτρολόγιο υπάρχουν εφαρμογές πιο εύχρηστες και πιο λειτουργικές.

Αν αντικαταστήσεις το πληκτρολόγιο, βέβαια το samsung keyboard είναι καλύτερο από το default android που είναι της πλάκας αλλά και πάλι υστερεί, θα λυθεί και το πρόβλημα σου.

Το καλύτερο πληκτρολόγιο θεωρείται το swiftkey, και σε μένα μετά από αρκετό ψάξιμο όλη η παρέα σε αυτό κατέληξε.

Είναι επί πληρωμή, αλλά για το πρώτο μήνα δοκίμασε το δωρεάν και μετά αποφασίζεις:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.touchtype.swiftkey.phone.trial

Το κατεβάζεις και ακολουθείς τις βήμα βήμα τις οδηγίες εγκατάστασης, μη ξεχάσεις να κατεβάσεις τα ελληνικά.

Σε ευχαριατω πολύ για την απαντηση σου. Αμεσως το εκανα και κατεβασα το swiftkey που μου πρότεινες και οι πρωτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικες εκτος βεβαια του γεγονότος ότι κοστιζει 4 € . Κατά τ'αλλα λειτουργει αψογα παρολο που δεν εστειλα πανω από 3 μηνυματα δειχνει ότι με το καιρο καταλαβαινει και σαν να διαβαζει την σκεψη μου !!

Nikos

Παιδια ενώ κλεινω το samsung watch on κατεβάζοντας την μπαρα η κλειδώνοντας το κινητο παραμενει στις συντομεύσεις.Πως μπορω να το κλεισω τελειως ρε μου εχει σπασει τα νευρα.Ευχαριστω!!!!

Σε ευχαριατω πολύ για την απαντηση σου. Αμεσως το εκανα και κατεβασα το swiftkey που μου πρότεινες και οι πρωτες εντυπώσεις μου είναι εξαιρετικες εκτος βεβαια του γεγονότος ότι κοστιζει 4 € . Κατά τ'αλλα λειτουργει αψογα παρολο που δεν εστειλα πανω από 3 μηνυματα δειχνει ότι με το καιρο καταλαβαινει και σαν να διαβαζει την σκεψη μου !!

Τα αξίζει και με το παραπάνω τα 4€. Στην τελική καλό δεν είναι και μερικοί dev που φτιάχνουν κάτι να το πληρώνουμε. Για υποστήριξη σε αυτούς πάντα που έχασαν το χρόνο τους και συνεχίζουν να το κάνουν δίνοντας update. Εμένα πραγματικά το swiftkey μαζί με το link bubble(το paid) και τον Nova launcher είναι οι καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ! Αξίζουν στο 100% τα λεφτά τους. Και με το link bubble έχω βρει την υγεία μου. Αλλά το free δεν αξίζει. Το paid μόνο!

Google Pixel 9 Pro XL

Παιδια ενώ κλεινω το samsung watch on κατεβάζοντας την μπαρα η κλειδώνοντας το κινητο παραμενει στις συντομεύσεις.Πως μπορω να το κλεισω τελειως ρε μου εχει σπασει τα νευρα.Ευχαριστω!!!!

πηγαινε στις ρυθμισεις του watch on και ξετίκαρε την εμφάνιση τηλεχειριστηρίου στον πίνακα ειδοποιήσεων/οθόνη κλειδώματος

πως μπορω να συγχρονισω τις φωτο απο το fb στις τηλεφωνικες επαφες μου.

δεν θελω να ανεβασω τις επαφες μου στο fb,παρα μονο να τσιμπισω τις φωτο..

thx

:thanks:Το βρηκα επιτελους!!!!
πηγαινε στις ρυθμισεις του watch on και ξετίκαρε την εμφάνιση τηλεχειριστηρίου στον πίνακα ειδοποιήσεων/οθόνη κλειδώματος

Καλησπέρα και από εμένα! :D

Πήρα πρόσφατα το S4, πανέμορφο και ισχυρό κινητό.

Επί της ουσίας: Έχω μπροστά μου μεγάλο ταξίδι το οποίο θα το περάσω ακούγοντας όμορφη μουσικούλα. Όμως θα ήθελα να δω και καμιά ταινία στη διαδρομή μου.

Πώς θα το κάνω αυτό; Κατεβάζω μία κανονικά πχ από torrent, τη περνάω στο S4 και πατάω play; Και όταν θέλω να δω άλλες σβήνω αυτήν και περνάω άλλη; Σκέφτομαι πως αυτό το "γράψε - σβήσε" μπορεί να καταπονήσει το κινητό.

Wi-Fi δε ξέρω αν θα έχω στη διαδρομή. Γενικά για να δείτε ταινίες, αν το κάνετε, τι κάνετε; Ποια διαδικασία ακολουθείτε; (και ακολουθείται;) :P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

Καλησπέρα και από εμένα! :D

Πήρα πρόσφατα το S4, πανέμορφο και ισχυρό κινητό.

Επί της ουσίας: Έχω μπροστά μου μεγάλο ταξίδι το οποίο θα το περάσω ακούγοντας όμορφη μουσικούλα. Όμως θα ήθελα να δω και καμιά ταινία στη διαδρομή μου.

Πώς θα το κάνω αυτό; Κατεβάζω μία κανονικά πχ από torrent, τη περνάω στο S4 και πατάω play; Και όταν θέλω να δω άλλες σβήνω αυτήν και περνάω άλλη; Σκέφτομαι πως αυτό το "γράψε - σβήσε" μπορεί να καταπονήσει το κινητό.

Wi-Fi δε ξέρω αν θα έχω στη διαδρομή. Γενικά για να δείτε ταινίες, αν το κάνετε, τι κάνετε; Ποια διαδικασία ακολουθείτε; (και ακολουθείται;) :P

Ευχαριστώ εκ των προτέρων :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.delphicoder.flud

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.caffeinelab.pbb

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sregg.android.subloader

Καλησπερα και απο μενα! Ξερει κανεις το "headset connect counter" που μου δειχνει "2" στο "phone info samsung" τι σημαινει? Ειναι φυσιολογικο το νουμερο "2"?

μπορει να μου πει καποιος ποσο πληρωσε ή αν ξερει ποσο θα πληρωσω για να αλλαξω οθονη στο s4?? γτ σκεφτομουνα να παρω μεταχειρισμενο στα 180 και θελω να δω κατα ποσο αξιζει να το παρω 100-120

μπορει να μου πει καποιος ποσο πληρωσε ή αν ξερει ποσο θα πληρωσω για να αλλαξω οθονη στο s4?? γτ σκεφτομουνα να παρω μεταχειρισμενο στα 180 και θελω να δω κατα ποσο αξιζει να το παρω 100-120

Arvato 190 Ευρω.

Samsung S21 Ultra

Samsung Note 9

Samsung Galaxy Watch 4

[c0rrupt3d_tranSm1SS10n]

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)