m7ixalis Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Κανενας άλλος δεν ειχε αυτό το πρόβλημα ? Το home button το μονο που κανει είναι να ανοιγει την οθονη για να την ξεκλειδωσω To πρόβλημα που περιγράφεις υπάρχει ,πρέπει να γινει καθαρή εγκατάσταση του update με factory reset . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 To πρόβλημα που περιγράφεις υπάρχει ,πρέπει να γινει καθαρή εγκατάσταση του update με factory reset . Ευχαριστω.Σε μια φιλη με το ιδο κινητο γαλλικα και τα δυο δεν ειχε αυτό το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Architekt Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ...και μολις μπηκε σκονη στην καμερα του S4 :( Μαλλον στον αισθητηρα πανω ειναι γτ φαινεται σκουρο κ μεγαλο το σημαδι... Γνωριζετε αν μ το καλυπτει η εγγυηση? υποθετω πως ναι ε?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tolakos Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 ...και μολις μπηκε σκονη στην καμερα του S4 :( Μαλλον στον αισθητηρα πανω ειναι γτ φαινεται σκουρο κ μεγαλο το σημαδι... Γνωριζετε αν μ το καλυπτει η εγγυηση? υποθετω πως ναι ε?:worry: 99% ναι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδιά τελικά σκέφτομαι να πάρω το S4. Βρήκα αυτή http://www.ebay.com/itm/Samsung-Galaxy-S4-GT-i9506-FACTORY-UNLOCKED-16GB-13MP-Quad-Core-2-3GHz-/201023822397?pt=Cell_Phones&hash=item2ecdf41a3d. Ή να προτιμήσω την i9505? το i9506 φιλε μου..εινα φοβερο τηλ...μεταχειρισμενο η καινουριο? Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 το i9506 φιλε μου..εινα φοβερο τηλ...μεταχειρισμενο η καινουριο? Καινούριο είναι φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theo_Pech Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καινούριο είναι φίλε μου Φίλε μου όντως το I9506 είναι πολύ καλύτερο από το απλό I9505 διότι φοράει τον 800αρι. Όμως μήπως θα περάσεις τελωνείο ; Και ειδικά με fedex δεν στο συνιστω με τπτ. Θα σου ζητήσουν πάρα πολλά για να εκτελωνιστεί. Ρώτα καλύτερα. :happy::blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδια καλησπέρα μολις σημερα πηρα στα χερια μου το galaxy s4 μεχρι στιγμης είμαι ενθουσιασμένος αλλα εχω καποιες αποριες που ισως να είναι και για καποιους από εσας βαρετες γιατι θα εχετε απαντησει πολλες φορες αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν είναι φυσιολογικο η μπαταρια μου μεσα σε 2 ωρες να φτασει στο 83%.Το φορτισα όπως μου ειπαν στο κατάστημα 6 ωρες.Η τελευταια μου απορι είναι πως μπορω να ενεργοποιησω τη λειτουργια με την κινηση της εικονας με τα ματια και του χεριου χωρις να πατησω στην οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καλοταξιδο :) Για τη μπαταρια καλυτερα περιμενε μερικες μερες.. για το δευτερο με τα δυο δαχτυλα κατεβασε την "κουρτινα"και θα τα βρεις ολα Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Παιδια καλησπέρα μολις σημερα πηρα στα χερια μου το galaxy s4 μεχρι στιγμης είμαι ενθουσιασμένος αλλα εχω καποιες αποριες που ισως να είναι και για καποιους από εσας βαρετες γιατι θα εχετε απαντησει πολλες φορες αλλα θα ηθελα να μου πει καποιος αν είναι φυσιολογικο η μπαταρια μου μεσα σε 2 ωρες να φτασει στο 83%.Το φορτισα όπως μου ειπαν στο κατάστημα 6 ωρες.Η τελευταια μου απορι είναι πως μπορω να ενεργοποιησω τη λειτουργια με την κινηση της εικονας με τα ματια και του χεριου χωρις να πατησω στην οθονη. για την μπαταρια είναι φυσιολογικό γιατί πρώτον δεν έχει στρώσει και δεύτερον φαντάζομαι ότι το δουλεύεις για να το μάθεις οπότε έχει κατανάλωση και παίζει μεγάλη σημασία η φωτεινότητα της οθόνης που έχεις βάλει.τώρα για την κίνηση που λες θα ενεργοποιήσεις τα air gestures.....ρυθμίσεις-η συσκευή μου-κινήσεις και χειρονομίες-air gestures και ενεργοποιείς αυτό.....[ATTACH]43515[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 για την μπαταρια είναι φυσιολογικό γιατί πρώτον δεν έχει στρώσει και δεύτερον φαντάζομαι ότι το δουλεύεις για να το μάθεις οπότε έχει κατανάλωση και παίζει μεγάλη σημασία η φωτεινότητα της οθόνης που έχεις βάλει.τώρα για την κίνηση που λες θα ενεργοποιήσεις τα air gestures.....ρυθμίσεις-η συσκευή μου-κινήσεις και χειρονομίες-air gestures και ενεργοποιείς αυτό.....[ATTACH]43515[/ATTACH] Αδερφε μου σ`ευχαριστω πολύ για την γρηγορη απαντηση.Τα Air gestures είναι ενεργοποιημένα εκτος αν αυτή η λειτουργια δεν γινεται παντου αλλα μονο σε καποια προγράμματα δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotrvs Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Αδερφε μου σ`ευχαριστω πολύ για την γρηγορη απαντηση.Τα Air gestures είναι ενεργοποιημένα εκτος αν αυτή η λειτουργια δεν γινεται παντου αλλα μονο σε καποια προγράμματα δεν ξερω καλορίζικο......μπορείς να μετακινήσεις-σελίδες στον μαμά browser του κινητου-τις εικόνες από την συλλογή-τραγούδια από την μουσική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos2412014 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 καλορίζικο......μπορείς να μετακινήσεις-σελίδες στον μαμά browser του κινητου-τις εικόνες από την συλλογή-τραγούδια από την μουσική. Καιπαλι σ`ευχαριστω τωρα το βρηκα:happy::happy::happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnybe Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 To Samsung Kies3 μου βγάζει αυτά εδω όταν το κοίταξα για να δώ από που προέρχεται το κινητό μου...:PDA:NAA CSC:NA7(ROM). (ROM) όπου και να κοίταξα σε λίστα τις samsung δεν υπάρχει πουθενά!! Ξέρει κανείς να μου πεί τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Καινούριο είναι φίλε μου μονο 328?τιποτα..εγω κοιταζω το κορεατικο το s4 lte-a E330 ειναι το ιδιο με το i9506..ρωτησε τον αν στελνει με EMS!!!με fedex θα πληρωνεις τελωνειο Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARGINOS Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Οκ θα τον ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipdent Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Λοιπόν ανακάλυψα τι έφταιγε και δεν μπορούσα να αλλάξω την γλώσσα στο μαμά πληκτρολόγιο. Κάθε εφαρμογή απο το play που μου δίνει εικονικό soft button μπλοκάρει αυτήν την λειτουργία. Τουλάχιστον κατέληξα κάπου. Παράθεση Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGNOSTOSMPA Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 Εκανα και εγω αναβαθμιση επιτελους(γαλλικο),γενικα καλα τα βλεπω τα πραγματα απλα εχω να ρωτησω κατι..στο μενου των εφαρμογων δεν μου εμφανιζει πλεον την επιλογη αποκρυψη εφαρμογων και εμφανιση κρφυφων εφαρμογων,γιατιι?!!!Γινεται σε ολους η μονο στη γαλλικη εκδοση?Αν ειναι να κατεβασω καμια αλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leongr18 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δυο ερωτησεις εχω παιδια να κανω.Εχω αγορασει μια καινουρια μπαταρια και θελω να ρωτησω το εξης.πρεπει να φορτιστει 8ωρο με κλειστο το τηλ για να γινει σωστα η πρωτη φορτιση?γτ ετσι μου ειπαν απο εκει που την πηρα.οσο για την παλια παπαλα μεσα σε 5 ωρες εχει κλεισει το τηλ χωρις χρηση :D Δευτερη και σημαντικη ερωτηση.Γνωριζει κανενας ποσο κοστιζει η αλλαγη του βεζελ στην αντιπροσωπεια?γιατι δυστυχως απο το βαλε βγαλε της θηκης εφυγε ενα κομματι σημερα Παράθεση Στου κωφού την πόρτα , πάρε την πόρτα και φύγε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δυο ερωτησεις εχω παιδια να κανω.Εχω αγορασει μια καινουρια μπαταρια και θελω να ρωτησω το εξης.πρεπει να φορτιστει 8ωρο με κλειστο το τηλ για να γινει σωστα η πρωτη φορτιση?μόλις φτάσει στο 15% την βάζεις για φόρτιση. Δεν χρειάζεται το τηλέφωνο να είναι κλειστό (δεν θα παίζεις όσο φορτίζει) μόλις το λαμπάκι γίνει πράσινο το βγάζεις από την μπρίζα. Η ίδια διαδικασία τρεις φορές, μετά φόρτιζε όπως θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δευτερη και σημαντικη ερωτηση.Γνωριζει κανενας ποσο κοστιζει η αλλαγη του βεζελ στην αντιπροσωπεια?γιατι δυστυχως απο το βαλε βγαλε της θηκης εφυγε ενα κομματι σημεραΤο εχω παθει και γω με το bezel στο αυτοκινητο.Στη smartech μαζι με εργατικα 35 ευρω αν θυμαμαι καλα.Οποτε ψαχνοντας κατεληξα στο http://www.yourmobit.gr που μου το αλλαξαν με 20 ευρω. Ευτυχως δεν παει μαζι με την οθονη και ηρθε φθηνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Το εχω παθει και γω με το bezel στο αυτοκινητο.Στη smartech μαζι με εργατικα 35 ευρω αν θυμαμαι καλα.Οποτε ψαχνοντας κατεληξα στο http://www.yourmobit.gr που μου το αλλαξαν με 20 ευρω. Ευτυχως δεν παει μαζι με την οθονη και ηρθε φθηνα. Αυτό είναι το πλεονέκτημα των πλαστικών συσκευών όπως το S4 κι ας τα λένε κάποιοι πλαστικούρες. Άντε να στο πάθαινε αυτό το iPhone... Θα έπρεπε να αγοράσεις καινούριο τηλέφωνο. Με το S4 καθαρίζεις με 20 €. Να σημειώσω ότι η "πλαστικούρα" μου (Note II) είναι σαν την πρώτη μέρα μετά από 1,5 χρόνο σκληρής χρήσης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serafims Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Ρε παιδιά συγνώμη που θα ξαναρωτήσω αλλά τελικά λέω να κάνω hard reset και μετά να βάλω την kit kat. Έχω κρατήσει πλήρες backup με το kies. Το ερώτημα μου είναι αν κάνω την αναβάθμιση θα μου κάνει επαναφορά κανονικά; Ή λόγω αλλαγής λογισμικού θα πάρω κανένα μήνυμα του τύπου η έκδοση λογισμικού δεν είναι συμβατή με το αντίγραφο ασφαλείας και γι’ αυτό μερικά στοιχεία δεν αποκαταστάθηκαν. Δηλαδή θέλω μετά την αποκατάσταση να επανέλθουν όλα, ρυθμίσεις, επαφές, ομάδες επαφών, μηνύματα, αρχείο κλήσεων, ήχοι, εφαρμογές…… Θα έχω πρόβλημα; Διότι διαφορετικά προτιμώ να κάνω αναβάθμιση κατευθείαν από wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Δεν μπορείς να εισαι 100% σιγουρος οτι θα δουλέψει το backup του kies .Χρησιμοποίησε και κάποιον άλλον τρόπο(Helium ) για backup ώστε να είσαι καλυμμένος αν κάτι πάει στραβά . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. April 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2014 Καινούριο είναι φίλε μου Οκ θα τον ρωτήσω Δεν είναι μόνο το τελωνείο! το 9505 από όσο γνωρίζω δεν έρχεται Ελλάδα! Άρα δεν έχεις εγγύηση. Θα πρέπει να το στείλεις έξω... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts