Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

πατα αριστερά στην καρτέλα και εκεί που λέει ενημερώσεις έχει ένα γρανάζι,πάτησε το και διάλεξε πιο πρόσφατες ενημερώσεις.

Το κανα αυτό και πάλι το ίδιο συμβαίνει

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εκανα και εκκαθάριση και επανεγκατάσταση τίποτα, μου σπάσει τα νευρα

τι να σου πω....άνοιξε το και από το browser του κινητου το facebook να δεις τι ενημερώσεις σου δείχνει...ίσως έχει κολλήσει το δικό σου προφίλ....

τι να σου πω....άνοιξε το και από το browser του κινητου το facebook να δεις τι ενημερώσεις σου δείχνει...ίσως έχει κολλήσει το δικό σου προφίλ....

Θα το δοκιμάσω, λες να παίζει ρόλο που χω 2 συσκευές και ανοίγω μια την μια και μια την άλλη?

Θα το δοκιμάσω, λες να παίζει ρόλο που χω 2 συσκευές και ανοίγω μια την μια και μια την άλλη?

κανε απενεργοποίηση της μίας συσκευής να δεις αν αλλάξει κάτι.

Καλησπέρα και από εμένα.

Έχω μια ερώτηση για το S - planner. κάθε φορά που βάζω ένα συμβάν, ενώ δεν βάζω υπενθύμιση, ενεργοποιειται μόνη της ( μαιλ και ειδοποίηση ). Υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει?

τότε τι εννοείς εφόσον δεν έχει screen mirroring?πως το είδες?

Το screen mirroring είναι να βλέπεις στην οθόνη της τηλεόρασης ότι ακριβώς βλέπεις στο κινητό από την στιγμή που το συνδέεις (εναλλαγή στα μενού κτλ αλλά το έχει ακριβώς η επόμενη smart tv από την δική μου.:( ),όταν στέλνω ένα αρχείο στην τηλεόραση το κάνω μέσω dlna.:)

Ενεργοποιησε τις κοντινες συσκευες αν δεν κανω λαθος και θα ξαναδεις

Το έχω μόνιμα ενεργό.:p

το βίντεο μπορείς να τα δεις μόνο από τον player του s4 και όχι από άλλον...

Σαφώς και μόνο από εκεί προσπαθούσα να το κάνω ξανά και ξανά.:confused:

Μήπως πρέπει πρώτα να πατήσεις το play στο video και μετά να βρείς το εικονίδιο που θα το στείλει στην tv???

Θα το προσπαθήσω ξανά το απόγευμα μήπως έτσι το έκανα και την πρώτη φορά και δεν το θυμάμαι.Πάντως σίγουρα θυμάμαι ότι το σηματάκι το είχε και στις εικόνες και στα βίντεο.Απλά ξαφνικά χάθηκε από τα βίντεο.:blink:

Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty:

καλημερα φιλοι μου,εαν καποιος εχει παρει το black edition απο birdphone,ας μου στειλει Pm,ευχαριστω.

Εγώ το πήρα. ..

----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ρε παιδιά που είναι η κιτ κατ όσο ο? ??

400???στο media market το έχει 600

Εσύ πόσο το πήρες; Το i9500 ή το i9505 είναι καλύτερο;

Edited by vitriolis

Καλησπέρα στην παρέα. Πρώην κάτοχός S4 mini, εχθές αγόρασα ένα 20 ημερών S4 Black edition. Το κινητό έχει αγοραστεί από kinitomania και είναι Σλοβακίας (ORX). Σήμερα το έβαλα στο Kies αλλά δεν μου έδειξε τίποτα για αναβαθμηση σε 4.4. Να υποθέσω ότι πρέπει να κάνω κι εγώ παρέα με τους Γάλλους :p ? Τώρα φοράει την 4.3 XXUENAA Edited by polteris

Καλησπέρα,

Θελω να ρωτηαω το εξης. Αγορασα την συσκευη πριν 1 μηνα και σχετικα με την αναβαθμιση ενώ του αδερφου μου εχει γινει αναβαθμιση σε 4.4 εδώ και 25 μερες εμενα παραμενει η 4.3. Υπαρχει περιπτωση να μην αναβαθμιστεί το λειτουργικο σε μενα? Παταω καποιες φορες το ...ελεγχος για ενημερωση λογισμικού ... αλλα μου βγαζει παντα ότι η πιο προσφατη εκδοση είναι εγκατεστημενη στο τηλεφωνο.

Δεν εχω καποιο πρόβλημα με την ηδη υπαρχουσα εκδοση απλα ρωταω αν θα πρεπει να περιμενω να γινει αναβαθμιση στη δικη μου συσκευη η τελικα σε μενα δεν θα περασει ποτε καποια αναβαθμιση.

Επισης να ρωτησω πως μπορω να ξερω την προελευση του κινητου μου?Βλεπω πολλους που γνωριζουν την προελευση πχ Γαλλικο η Γερμανικο αλλα εγω την αγορασα από ιντερνετικο κατάστημα , ειχε και τα 3 αυτοκόλλητα κανονικα πανω η συσκευασια αλλα πως μπορων α ξερω την ακριβης προελευση της συσκευης? Παιζει ρολο η προελευση που δεν μου αναβαθμίζεται την στιγμη που στον αδερφο μου κοντευει σε λιγο μηνα με την καινουργια εκδοση λογισμικού?

Nikos

Καλησπέρα στην παρέα. Πρώην κάτοχός S4 mini, εχθές αγόρασα ένα 20 ημερών S4 Black edition. Το κινητό έχει αγοραστεί από kinitomania και είναι Σλοβακίας (ORX). Σήμερα το έβαλα στο Kies αλλά δεν μου έδειξε τίποτα για αναβαθμηση σε 4.4. Να υποθέσω ότι πρέπει να κάνω κι εγώ παρέα με τους Γάλλους :p ? Τώρα φοράει την 4.3 XXUENAA

Για Σλοβακια (ORX) εχει βγει η 4.4.2

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=ORX#firmware

Για Σλοβακια (ORX) εχει βγει η 4.4.2

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9505&pcode=ORX#firmware

Δεν την βλέπει ούτε μέσω Kies αλλά ούτε απευθείας απο το τηλέφωνο. Λογικά θα περιμένω!!

Παιδιά από που κοιτάμε από που είναι το κινητό?

----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσύ πόσο το πήρες; Το i9500 ή το i9505 είναι καλύτερο;

337 euro ...birdphone..

Ξέρει κάποιος αν αξίζει να το αγοράσω σε σχέσει με το i 9500

Το μοντέλο που αναφέρεις δεν έρχεται στην χώρα μας

Απ ' ότι ξέρω το έχουν πάρει μέσα στο forum του s4 κάποια παιδιά. Τεσπα σε γενικές γραμμές αξίζει η αγορά; Για να μην χάσω και την προσφορά.

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)