Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι δε δημιουργείς κανένα πρόβλημα. Είναι ρυθμίσεις που τις έχουμε κάνει οι περισσότεροι.

Ευχαριστώ συντοπίτη:up:

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ειναι απολυτως σιγουρο οτι αν ενεργοποιησεις το developer options menu δεν χανεις την εγγυηση του κινητου σου ή δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασεις το κινητο σου με καποιο τροπο?

Και αν εχεις κανει αυτα που δειχνουν το βιντεο ποιο πανω και μετα απενεργοποιησεις το developer options menu θα μεινουν οι επιλογες σου ή θα γυρισουν στις αρχικες τους τιμες?

Και αν μετα θελεις να κρυψεις παλι αυτο το μενου τι χανεις απο το κινητο σου?

Edited by tokinito

έχω μια μικρή εντύπωση πως όλα τα προβλήματα εγώ τα έχω.. :p

μετά το bug με το ξυπνητήρι, ανακάλυψα νέο. όταν το πήρα, προσπάθησα να κάνω συγχρονισμό των επαφών μέσω email αλλά δεν γινόταν για κάποιο άγνωστο λόγο κι έτσι πέρασα τις επαφές από το παλιό μου (og) μέσω bluetooth. σε μία συγκεκριμένη επαφή άλλαξα το όνομα μετά την αποστολή, έβαλα φωτογραφία και διαφορετικό ήχο κλήσης. από χθες, παρατήρησα ότι η επαφή έγινε όπως ήταν πριν, με το παλιό όνομα, χωρίς φωτογραφία και χωρίς ήχο. και το ακόμα πιο τρελό είναι ότι στο viber συνεχίζει να εμφανίζεται με το δεύτερο όνομα ..

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε backup τις επαφές μας σε ένα μη ρουτ κινητό αλλά να διατηρήσει και τα προεπιλεγμένα τηλέφωνα σε κάθε επαφή.

Άλλαξα τις ρυθμίσεις όπως στα παρακάτω Βίντεο και το τηλέφωνο πάει τρομερά γρήγορα χωρίς ίχνος lag Θέλω να ρωτήσω κάποιον που ξέρει Μήπως έτσι δημιουργήσω προβλήματα στο τηλ Ευχαριστώ.

https://www.youtube.com/watch?v=JeKoJfuiy_Y&feature=youtube_gdata_player

Πρώτον όχι δεν κάνεις ζημιά! Και δεύτερον δεν εξαφάνισες το lag ουσιαστικά... Π.χ στο scrolling του dialer θα έχεις lag. Αυτό που δεν έχεις lag και αυτό διότι ρύθμισες το κινητό σου να μην έχει πλέον είναι στις μεταβάσεις καθώς δεν υπάρχει animation πλέον για αυτές(Π.χ fade in, fade out). Άρα ουσιαστικά δημιούργησες μία ψευδαίσθηση ότι το κινητό είναι πιο γρήγορο. Αλλά απλώς δεν έχει τα εφέ στις αλλαγές εφαρμογών και άρα κατα συνέπεια θέλει λιγότερο χρόνο για να απεικονίσει την επιλεγμένη εφαρμογή.

Δεν είναι κάτι νέο... Υπάρχει στα android χρόνια!

Ειναι απολυτως σιγουρο οτι αν ενεργοποιησεις το developer options menu δεν χανεις την εγγυηση του κινητου σου ή δεν υπαρχει περιπτωση να χαλασεις το κινητο σου με καποιο τροπο?

Και αν εχεις κανει αυτα που δειχνουν το βιντεο ποιο πανω και μετα απενεργοποιησεις το developer options menu θα μεινουν οι επιλογες σου ή θα γυρισουν στις αρχικες τους τιμες?

Και αν μετα θελεις να κρυψεις παλι αυτο το μενου τι χανεις απο το κινητο σου?

Γιατί να χάνεις την εγγύηση? Ειναι λειτουργία του κινητού όπως έρχεται. Το ότι είναι κρυμμένη δεν λέει κάτι. Από τη στιγμή που σου δίνουν την δυνατότητα να την έχεις χωρίς να πειράξεις αρχεία του κινητού τότε δεν χάνεις την εγγύηση φυσικά!

Τώρα στη δεύτερη ερώτηση. Τι να σου απαντήσω? Αν εννοείς αν θα ισχύουν τότε όχι! Αν εννοείς αν όταν το ξαναενεργοποιήσεις θα έχει κρατήσει στην μνήμη τι ρυθμίσεις είχες τότε φαντάζομαι πως ναι δεν θα τις έχει βάλει στις default τιμές τους.

Όσο για την τρίτη. Τι να απαντήσω ακριβώς! Τι εννοείς τι χάνεις? Ή το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να κάνουμε backup τις επαφές μας σε ένα μη ρουτ κινητό αλλά να διατηρήσει και τα προεπιλεγμένα τηλέφωνα σε κάθε επαφή.

Gmail λέγεται

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Εκτός από το gmail που είπε ο Κώστας πιο πάνω, υπάρχει και το πιο απλό: εξαγωγή των επαφών στην κάρτα μνήμης (χρειάζεται εξωτερική κάρτα μνήμης) κάνεις ότι κάνεις με το κινητό και μετά απλά κάνεις εισαγωγή από κάρτα και έτοιμος σε 3 δευτερόλεπτα.

Αυτό κάνω εγώ χρόνια τώρα σε όλα τα android κινητά που έχω ότι και αν τους έχω κάνει :)

Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία!

καποια στιγμή θα τα καταφέρεις....

Δημήτρης

Καλημερα,

Αγορασα το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται τη ρυθμισει πρεπει να κανω για να ελεγχει και να με ειδοποιει το κινητο για τα νεα email. Μεχρι τωρα πρεπει να πηγαινω καθε λιγο στο email και να ελεγχο χειροκινητα για καινουργια με αποτελεσμα αν καθυστερησω λιγο να ελενξω να εχουν ερθει πριν αρκετη ωρα και να μην εχω στειλει απαντηση σε αυτα αμεσα.

Προσπαθω να βρω την ρυθμιση που θα με ειδοποιει το κινητο για τα καινουργια email αλλα ματαια..

Καποια λυση??

Nikos

Πρώτον όχι δεν κάνεις ζημιά! Και δεύτερον δεν εξαφάνισες το lag ουσιαστικά... Π.χ στο scrolling του dialer θα έχεις lag. Αυτό που δεν έχεις lag και αυτό διότι ρύθμισες το κινητό σου να μην έχει πλέον είναι στις μεταβάσεις καθώς δεν υπάρχει animation πλέον για αυτές(Π.χ fade in, fade out). Άρα ουσιαστικά δημιούργησες μία ψευδαίσθηση ότι το κινητό είναι πιο γρήγορο. Αλλά απλώς δεν έχει τα εφέ στις αλλαγές εφαρμογών και άρα κατα συνέπεια θέλει λιγότερο χρόνο για να απεικονίσει την επιλεγμένη εφαρμογή.

Δεν είναι κάτι νέο... Υπάρχει στα android χρόνια!

Γιατί να χάνεις την εγγύηση? Ειναι λειτουργία του κινητού όπως έρχεται. Το ότι είναι κρυμμένη δεν λέει κάτι. Από τη στιγμή που σου δίνουν την δυνατότητα να την έχεις χωρίς να πειράξεις αρχεία του κινητού τότε δεν χάνεις την εγγύηση φυσικά!

Τώρα στη δεύτερη ερώτηση. Τι να σου απαντήσω? Αν εννοείς αν θα ισχύουν τότε όχι! Αν εννοείς αν όταν το ξαναενεργοποιήσεις θα έχει κρατήσει στην μνήμη τι ρυθμίσεις είχες τότε φαντάζομαι πως ναι δεν θα τις έχει βάλει στις default τιμές τους.

Όσο για την τρίτη. Τι να απαντήσω ακριβώς! Τι εννοείς τι χάνεις? Ή το έχεις ενεργοποιημένο ή όχι.

Gmail λέγεται

Αν εννοεις οτι φυλαει τις επαφες στο gmail λογαριασμο που δηλωνεις στο κινητο τοτε ναι μεν τις κραταει αλλα δυστυχως χωρις να κραταει ποια τηλεφωνα εχεις προεπιλεγμενα σε καθε επαφη.

Εμενα αυτο με ενδιαφερει να κανω ενα πληρες και σωστο backup των επαφων μαζι με το ποια τηλεφωνα ειναι προεπιλεγμενα στη καθε επαφη.

Σε ευχαριστω πολυ.

Εκτός από το gmail που είπε ο Κώστας πιο πάνω, υπάρχει και το πιο απλό: εξαγωγή των επαφών στην κάρτα μνήμης (χρειάζεται εξωτερική κάρτα μνήμης) κάνεις ότι κάνεις με το κινητό και μετά απλά κάνεις εισαγωγή από κάρτα και έτοιμος σε 3 δευτερόλεπτα.

Αυτό κάνω εγώ χρόνια τώρα σε όλα τα android κινητά που έχω ότι και αν τους έχω κάνει

Ναι αυτο το ξερω κανει εξαγωγη των επαφων σε ενα αρχειο vcf αλλα ισχυει αυτο που λεω ποιο πανω οτι δεν αποθηκευει και τα προεπιλεγμενα τηλεφωνα της καθε επαφης.

Αν εννοεις οτι φυλαει τις επαφες στο gmail λογαριασμο που δηλωνεις στο κινητο τοτε ναι μεν τις κραταει αλλα δυστυχως χωρις να κραταει ποια τηλεφωνα εχεις προεπιλεγμενα σε καθε επαφη.

Εμενα αυτο με ενδιαφερει να κανω ενα πληρες και σωστο backup των επαφων μαζι με το ποια τηλεφωνα ειναι προεπιλεγμενα στη καθε επαφη.

Σε ευχαριστω πολυ.

Ναι αυτο το ξερω κανει εξαγωγη των επαφων σε ενα αρχειο vcf αλλα ισχυει αυτο που λεω ποιο πανω οτι δεν αποθηκευει και τα προεπιλεγμενα τηλεφωνα της καθε επαφης.

Εμένα μου τους κρατάει το gmail. Δεν μου βγάζει ποτέ ποιόν αριθμό θέλω από μία επαφή. Και έχω περάσει πολλές rom με πλήρης εκκαθάριση και σετάρισμα από την αρχή χωρίς κανένα restore από backup αλλά και σε άλλο κινητό.

Αλλά αφού θες κάτι τέτοιο γιατί δεν ψάχνεις στο play store?

Ίσω αυτή εδώ

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Το δοκιμασα και το μονο που κανει ειναι οτι κανει ακριβως το κινητο δηλαδη απλο backup των επαφων και τιποτα αλλο.

Εν ολιγης δωρον - αδωρον για αυτο το προγραμμα τουλαχιστον.

Καλημερα,

Αγορασα το συγκεκριμενο κινητο και θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζεται τη ρυθμισει πρεπει να κανω για να ελεγχει και να με ειδοποιει το κινητο για τα νεα email. Μεχρι τωρα πρεπει να πηγαινω καθε λιγο στο email και να ελεγχο χειροκινητα για καινουργια με αποτελεσμα αν καθυστερησω λιγο να ελενξω να εχουν ερθει πριν αρκετη ωρα και να μην εχω στειλει απαντηση σε αυτα αμεσα.

Προσπαθω να βρω την ρυθμιση που θα με ειδοποιει το κινητο για τα καινουργια email αλλα ματαια..

Καποια λυση??

θα πρέπει να πατήσεις τον συγχρονισμό από τον πινάκα ειδοποιήσεων (το κουτάκι τέρμα πάνω δεξιά) για να σου έρχονται αμέσως τα email σου....[ATTACH]41216[/ATTACH]

Το δοκιμασα και το μονο που κανει ειναι οτι κανει ακριβως το κινητο δηλαδη απλο backup των επαφων και τιποτα αλλο.

Εν ολιγης δωρον - αδωρον για αυτο το προγραμμα τουλαχιστον.

κατέβαζε και δοκίμαζε! :p:p:p

Google Pixel 9 Pro XL

κατέβαζε και δοκίμαζε! :p:p:p

Εννοειτε οτι θα δοκιμασω μερικα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προγραμμα.

Μακαρι να υπηρχε.

Αν καποιος γνωριζει καποιο προγραμμα που να κανει πραγματικο backup των επαφων αλλα μαζι με τα προεπιλεγμενα τηλεφωνα για καθε επαφη ας μου πει ποιο ειναι.

Ευχαριστω πολυ.

Εννοειτε οτι θα δοκιμασω μερικα αλλα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιο προγραμμα.

Μακαρι να υπηρχε.

Αν καποιος γνωριζει καποιο προγραμμα που να κανει πραγματικο backup των επαφων αλλα μαζι με τα προεπιλεγμενα τηλεφωνα για καθε επαφη ας μου πει ποιο ειναι.

Ευχαριστω πολυ.

Backup των επαφων με TB δοκιμασες? Βεβαια το ΤΒ θελει ρουτ

Google Pixel 9 Pro XL

Backup των επαφων με TB δοκιμασες? Βεβαια το ΤΒ θελει ρουτ

Απαντας μονος σου.

Οχι δεν δοκιμασα γιατι πολυ απλα δεν εχω κανει ρουτ το κινητο μου.

Να κανω μια ερωτηση οσο αφορα το 4g.

Αν διαλεξω να βαλω το 4g στο κινητο μου και ειμαι σε μια περιοχη που δεν εχει καθολου 4g θα παει αυτοματα το κινητο σε 3g και αν δεν εχει και 3g τοτε σε 2g ή θα πρεπει να αλλαξω τις ρυθμησεις του κινητου και να του δηλωσω 3g?

Εν ολιγης αν το κινητο δεν εχει σημα στο 4g παει αυτοματα στο g που θα εχει σημα ή οχι?

Ευχαριστω πολυ.

Edited by tokinito

Αν δεν έχει 4G θα πάει σε Η+, αν δεν έχει Η+ θα πάει σε Η, αν δεν έχει Η σε 3G και θα κατεβαίνει....

Γιώργος

Galaxy s9+

Ρωταω και για το internet κομματι του κινητο αλλα κυριως με ενδιαφερει για το κομματι σηματος της εταιριας που ανοικω.

Ισχυει και για το σημα στο τμημα της τηλεφωνιας αυτο οτι αν δεν εχει στο 4g θα παει στο 3g και αν ουτε στο 3g τοτε στο 2g?

Ρωταω και για το internet κομματι του κινητο αλλα κυριως με ενδιαφερει για το κομματι σηματος της εταιριας που ανοικω.

Ισχυει και για το σημα στο τμημα της τηλεφωνιας αυτο οτι αν δεν εχει στο 4g θα παει στο 3g και αν ουτε στο 3g τοτε στο 2g?

Σε πάει όπου εχει καλύτερο σήμα. Το πρόβλημα είναι η μπαταρία! Μπορεί να κατεβαίνει σε g για παράδειγμα ή Edge αλλά συνεχίζει να ψάχνει και να βρεί 3g, H, H+ και ακόμα χειρότερα 4G. Μάλιστα έστω και για λίγο θα αλλάξει αν βρεί έστω και ελάχιστο σήμα. Σε περιοχές λοιπόν με κακό σήμα θα παρατηρήσεις μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας από το κινητό καθώς και πιθανή μικρή υπερθέρμανση του(περιοχές με πάρα πολύ κακό σήμα).

Αυτό ισχύει γενικά σε όλα τα κινητά. Για αυτό και είναι καλό όπου βλέπεις αυτή την αστάθεια ακόμα για σε H και H+ να γυρνάς το κινητό μόνο σε GSM δλδ μέχρι Edge

Google Pixel 9 Pro XL

Το μονο gsm ειναι 2g?

Αν ομως βαλεις το gsm που λες στην ουσια δεν "αχρηστευεις" το κινητο που ειναι 4g?

Οσο αφορα την ποιοτητα τηλεφωνηματων και πως ακους και ακουγεσε αλλαζει κατι ή οχι?

Και λογικα το wcdma ειναι το 3g ετσι δεν ειναι?

Παντως απο τη λιγη πειρα μου εχω δει οτι το 2g(Αν ειναι το gsm) εχει παντου σημα και φουλ ενω το 3g(Αν ειναι το wcdma) εχω τυχει και περιοχες που εχει 1 στα 4 σημα ή 0 στα 4 χωρις να δειχνει το εικονιδιακι που σημαινει οτι δεν εχει καθολου σημα.

Τι προτεινετε να επιλεξω στο κινητο?

wcdma/gsm ή μονο καποιο απο τα δυο?

Edited by tokinito

Το μονο gsm ειναι 2g?

Αν ομως βαλεις το gsm που λες στην ουσια δεν "αχρηστευεις" το κινητο που ειναι 4g?

Οσο αφορα την ποιοτητα τηλεφωνηματων και πως ακους και ακουγεσε αλλαζει κατι ή οχι?

Και λογικα το wcdma ειναι το 3g ετσι δεν ειναι?

Παντως απο τη λιγη πειρα μου εχω δει οτι το 2g(Αν ειναι το gsm) εχει παντου σημα και φουλ ενω το 3g(Αν ειναι το wcdma) εχω τυχει και περιοχες που εχει 1 στα 4 σημα ή 0 στα 4 χωρις να δειχνει το εικονιδιακι που σημαινει οτι δεν εχει καθολου σημα.

Τι προτεινετε να επιλεξω στο κινητο?

wcdma/gsm ή μονο καποιο απο τα δυο?

Τι πάει να πεί αχρηστεύεις? Το LTE είναι το μόνο αχρείαστο πραγματικά πράγμα! Εγώ το είχα βάλει μία φορά έτσι για το καλό. Σε browsing και το H+ είναι απείρως γρήγορο και ικανοποιητικό. Από το κινητό δεν κατεβάζεις αρχεία για να δείς την διαφορά στην ταχύτητα. Να στο θέσω διαφορετικά, τι να την κάνεις την VDSL αν απλά μπάινεις facebook και κανά forum. Και μια καλή ADSL σε καλύπτει στο 100000%. Αν πήρες το S4 λόγω LTE και μόνο τότε κακώς έπραξες ή όποιος το έκανε. Είναι απλά για αν λέμε ότι το έχουμε.

GSM = 2G/E

WCDMA= 3G/H/H+

LTE=4G/LTE

Στην απλή ομιλία δεν βλέπεις διαφορά. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει με το HD Voice αλλά αυτό νομίζω απαιτεί να υποστηρίζεται και από τα 2 κινητά και δεν υπάρχουν πολλά τέτοια.

Στην ομιλία σε ενδιαφέρει μόνο η κάλυψη και μόνο αυτό. Εγώ συνήθως όταν ξέρω ότι είμαι σε καλή περιοχή έχω το WCDMA/GSM auto, ενώ σπίτι μου πχ που ξέρω ότι κλαίνε όλα το βάζω GSM μόνο για να έχω καλό σήμα. Σε καμία περίπτωση δεν βάζω WCDMA μόνο γιατί ακόμα και σε αυτό το δίκτυο δεν υπάρχει παντού ξεκάθαρη κάλυψη.

Φιλική συμβουλή επειδή σε βλέπω τις τελευταίες μέρες. Μην το πολυσκαλίζεις το θέμα γενικά με το κινητό. Τι εκείνο, τ το άλλο, τι το παρ'άλλο. Απλά απόλαυσε το όπως εσύ κρίνεις και πιστεύεις ότι σου ταιριάζει.

Και να σου δώσω παράδειγμα. Προσωπικά αν μου πεις ότι έχεις(όχι εσένα προσωπικά, γενικώς κάποιος) android unrooted τότε θα σε πω μ...... Πρώτη ενέργεια που κάνω στο κινητό πριν καν σετάρω λογαριασμό!

Όμως άλλοι ζουν χωρίς αυτό. Εμένα μου φαίνεται αδιανόητο για λόγους που δεν θα αναλύσω εδώ μέσα. Είναι όλα θέμα προσωπικών προτιμήσεων. Ότι και να σου πω εγώ, εσύ ξέρεις καλύτερα από εμένα τι θες.

Google Pixel 9 Pro XL

Εννοειτε οτι δην πηρα αυτο το κινητο για το 4g του ετσι μην τρελαθουμε εντελως απλα ειπα μιας και το εχει αν μπορω να το εκμεταλευθω.

Οσο τωρα αφορα το ρουτ ειμαι μαζι σου και οντως ενα ρουτ κινητο ειναι πολυ ανωτερο απο ενα μη ρουτ αλλα το θεμα ειναι οτι το s4 μου δεν το κανω ρουτ κυριως λογο knox γιατι μπορει ολοι οι "ασφαλεις" μεθοδοι που περιγραφωνται να λενε οτι δεν κανουν τον knox μετρητη να γραφει αλλα μπορει να μου το εγγυηθει καποιος οτι δεν θα γραψει ακομα και μλκια να κανω εγω?

Μαλλον οχι οποτε προτιμώ να εχω ενα κινητο με την μαμα ρομ και μη ρουτ και να εχω σιγουρη εγγυηση παρα να το ρισκαρω και να χασω την εγγυηση του.

Οσο αφορα ρουτ ξερω τη σημαινει και τι ειναι γιατι ειχα παλιοτερα android κινητα που εννοειτε πως ειχα κανει ρουτ.

Να σου πω για ποιο λογο εσυ δεν βαζεις την αυτοματη επιλογη gsm/wcdma ακομα και στο σπιτι σου αφου αν δεν εχει σημα στο wcdma(3g) θα γυρισει αυτοματα σε 2g(gsm)? Λογο οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια?

Edited by tokinito

Εννοειτε οτι δην πηρα αυτο το κινητο για το 4g του ετσι μην τρελαθουμε εντελως απλα ειπα μιας και το εχει αν μπορω να το εκμεταλευθω.

Οσο τωρα αφορα το ρουτ ειμαι μαζι σου και οντως ενα ρουτ κινητο ειναι πολυ ανωτερο απο ενα μη ρουτ αλλα το θεμα ειναι οτι το s4 μου δεν το κανω ρουτ κυριως λογο knox γιατι μπορει ολοι οι "ασφαλεις" μεθοδοι που περιγραφωνται να λενε οτι δεν κανουν τον knox μετρητη να γραφει αλλα μπορει να μου το εγγυηθει καποιος οτι δεν θα γραψει ακομα και μλκια να κανω εγω?

Μαλλον οχι οποτε προτιμώ να εχω ενα κινητο με την μαμα ρομ και μη ρουτ και να εχω σιγουρη εγγυηση παρα να το ρισκαρω και να χασω την εγγυηση του.

Οσο αφορα ρουτ ξερω τη σημαινει και τι ειναι γιατι ειχα παλιοτερα android κινητα που εννοειτε πως ειχα κανει ρουτ.

Να σου πω για ποιο λογο εσυ δεν βαζεις την αυτοματη επιλογη gsm/wcdma ακομα και στο σπιτι σου αφου αν δεν εχει σημα στο wcdma(3g) θα γυρισει αυτοματα σε 2g(gsm)? Λογο οτι καταναλωνει πολυ μπαταρια?

Το ότι δεν έχει καλό σήμα είναι γεγονός. Αλλά το κινητό συνεχίζει και ψάχνει και με το που βρει λίγο αλλάζει, βλέπει ότι δεν είναι σταθερό και ξαναλλάζει και πάει λέγοντας. Βέβαια όλα αυτά αν δεν το έχω στο wifi.

Καλά προφανώς για το S4 δίνω ένα δίκιο λόγω knox αν και εγώ να σου πω δεν θα το κοιτούσα ούτε αυτό μετά απο 6-7 μήνες λειτουργίας που θεωρώ αρκετούς για πιθανά defected υλικά. Απλά ήθελα να δώσω έμφαση ότι όλα έχουν να κάνουν με τον καθένα μας προσωπικά και όχι με το τι λένε οι άλλοι. Ο μόνος λόγος που δεν περνάω νέο bootloader αφού δεν μπορώ χωρίς ρουτ είναι ότι θέλω να πάρω το s5 και το κινητό θα πουληθεί πιο εύκολα με παλιό bootloader για τους προφανείς λόγους.

Google Pixel 9 Pro XL

Πιστευω τωρα ειναι ανουσια η αγορα του s5 αλλωστε οκ και με το s4 ειμαστε υπερ-καλυμενοι αφου ειναι τρομερα δυνατο κινητο.

Απλα εχουμε γινει υπερ-καταναλωτες και με το που βγει κατι νεο το θελουμε ακομα και αν δεν εχει το απιστευτα διαφορετικο απο αυτο που εχουμε.

Αν εχεις το wifi ανοιχτο δεν το βαζεις σε σκετο gsm? Αν ναι γιατι?

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)