m7ixalis Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Φιλε δεν ξερω καν τι ειναι το τιτανιουμ...αν ειναι εφαρμογη(ελπιζω να μην λεω κοτσανα) δεν την εχω περασμενη στο κινητο... τωρα ειδα στο "μαγαζακι" οτι ειναι εφαρμογη για μπακ απ,ε? Έτσι ακριβώς Titanium Backup Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixaris3 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Έτσι ακριβώς Titanium Backup Μηπως να το κατεβασω,να κανω μπακ απ και μετα να ξανα επαναφερω τις ρυθμισεις(restore δηλαδη)? Παράθεση Absof@ckinglutely...ARIS S3.... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tas6s Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824Μηπως να το κατεβασω,να κανω μπακ απ και μετα να ξανα επαναφερω τις ρυθμισεις(restore δηλαδη)? Αυτό θα σου πρότεινα κάνε ένα backup και κατέβασε μια pre rooted rom κατά την άποψή μου να μην παιδεύεσαι από εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824 η κάποια άλλη custom rom Και κάνε μετά restore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laskos54 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Ο μόνος τρόπος να δεις συμπεριφορά εφάμιλλη του GN είναι αυτός που λέει το παιδί + αφαίρεση των εφαρμογών της Sammy! Και σίγουρα του TW... Εκεί θα σε ικανοποιήσει! Την ίδια αλλαγή έκανα και εγώ όντας χρήστης του GN πριν το S4. Και ποσο ευκολο ειναι να αφαιρεσεις τις εφαρμογες και το touchwiz??? To touchwiz δεν παει μαζι με το android στο κινητο??? Το s4 αποδιδει πολυ πολυ ασχημα για τα specs του. Που ομως? Στο browsing και στο interface tw Εμ αυτα με ενδιαφερουν. Μην εχω χειροτερο σερφαρισμα και λαγκ στο interface. Αν αυτα δεν πανε καλα τι να την κανω την σουπερ οθονη??? Ελα ντε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
clio1400 Δημ. August 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2013 Εχω i5, s4 και το One. Αυτη τη στιγμη ο στοκ browser του One ειναι ο κορυφαιος. Τώρα είμαι με το S4 και χρησιμοποιω Chrome καθώς δεν την πάλεψα με τον stock browser. Καμιά σχέση με το stock browser του One που πραγματικά πετάει και υποστηρίζει out of the box flash. Καλό το S4 αλλά το έχουν χαντακωσει οι κορεατες με το software. ... Παράθεση Samsung Galaxy S7 Edge 32GB Titanium Silver Φιλικά, Σταύρος :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Demon2411 Αυτο ομως ειναι και το καλο του linux-Android.Το κανεις root,του αφαιρεις οτι εφαρμογες δεν θες για να το ελαφρυνεις ή του πετας μια ελαφρα custom rom ή του βαζεις μια Google Edition ρομ και γενικα του βγαζεις τα ματια και σου κανει τα γουστα κι οχι να του κανεις τα γουστα οπως με το iphone. Κι ειδικα το καλο με τα samsung ειναι οτι αν χρειαστεις την εγγυηση του πετας μια official rom κι εισαι κυριος. Αμα καταλαβεις την φιλοσοφια θα το λατρεψεις! Μα την εχω καταλαβει φιλε μου εδω και χρονια....αλλιως θα εμενα με το iphone 5... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demon2411 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Και ποσο ευκολο ειναι να αφαιρεσεις τις εφαρμογες και το touchwiz??? To touchwiz δεν παει μαζι με το android στο κινητο??? Εμ αυτα με ενδιαφερουν. Μην εχω χειροτερο σερφαρισμα και λαγκ στο interface. Αν αυτα δεν πανε καλα τι να την κανω την σουπερ οθονη??? Ελα ντε... Οταν λεω ασχημα εννοω για τα δικα μου ματια που ειμαι τρομερα απαιτητικος...Ειναι ενα τηλεφωνο που κανει τα παντα και εχει και φοβερα χαρακτηριστικα. Αυτο που εχει διορθωνεται γιατι ειναι θεμα software. Το hardware δεν διορθωνεται και σε αυτο ειμαστε οκ. Κανε μια βολτα απο ενα μεγαλο καταστημα και παιξε λιγο μαζι του. Θα καταλαβεις επιτοπου αν σου κανει. Επισης ξεχασα να πω οτι για το μεγεθος του ειναι πολυ καλο στο χερι. Το 4x που ειχα με μικροτερη οθονη δεν το παλευα με ενα χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μετά από κάμποσα χρόνια έχω βαρεθεί να σκαλιζω και να περνάω custom στην συσκευή μου. Root μόνο και καθάρισμα απο τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Τίποτα άλλο. Ευχαριστιεμαι τη συσκευή μου από την χρήση της και όχι κάνοντας πειραματισμους. Δεν με απασχολεί αν το Nexus4 (το εχω παρει στην σύζυγο), ανοίγει ελάχιστα πιο γρήγορα το μενού των ρυθμίσεων η κάποια άλλα μενού, αφού όλες μα ολες οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο S4. (Εξαίρεση ο κακος Dialer της Samsung). Η αίσθηση απο την αφή στην οθόνη του Ν4 δεν έχει καμία σχέση με του S4 όπου νομίζεις ότι ακουμπάς βούτυρο. Με λίγα λόγια όποιος σταματήσει να ψάχνεται θα απολαύσει την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή εκτος Νοκια, μια απο τις καλύτερες οθόνες και μια συσκευή που δεν κολωνει πουθενά σε εφαρμογές η games ενώ παράλληλα αντέχει να την χρησιμοποιησεις χωρίς θήκη χωρίς να φοβάσαι γρατσουνιές σε bezel και πίσω μέρος. Ναι η Samsung τα έχει κάνει θάλασσα με το δικό της software. Φορτώνει πολύ τις εφαρμογές της για να υποστηρίξει το δικό της οικοσυστημα το οποίο είναι άχρηστο για μας ενώ σ αυτήν θα επιφέρει κέρδη κάποια στιγμή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Συμφωνω απολυτα με τον Te_salat!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Και ποσο ευκολο ειναι να αφαιρεσεις τις εφαρμογες και το touchwiz??? To touchwiz δεν παει μαζι με το android στο κινητο??? Εννοώ ότι διώχνω το TW launcher... Το ότι από εκεί και πέρα τα system,framework είναι βασισμένα σε TW δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέραν του να περάσεις μία Google Edition ή AOSP rom και να είσαι σε pure android βάση. Αλλά τον launcher της Sammy μπορείς να τον διαγράψεις πολύ εύκολα άμα έχεις πρόσβαση στο root της συσκευής σου. Δύο apk είναι και τελείωσες. Φυσικά πριν έχεις εγκαταστήσει άλλον launcher. Έτσι βελτιώνονται τα πράγματα και σαφώς αφαιρώντας όλα τις bloatware εφαρμογές που είναι φορτωμένο και δεν χρησιμοποιείς ποτέ! Προς το παρόν το μόνο που με κρατάει σε TW based rom είναι η εφαρμογή της κάμερας της Sammy που όντως είναι πολύ καλή... Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Έχει συμβεί σε κανέναν να του σβήσει από μονο του το κινητό εκει που το ειχε αφήσει και να γυρνάει και να το βλέπει κλειστό ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 (edited) Μετά από κάμποσα χρόνια έχω βαρεθεί να σκαλιζω και να περνάω custom στην συσκευή μου. Root μόνο και καθάρισμα απο τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Τίποτα άλλο. Ευχαριστιεμαι τη συσκευή μου από την χρήση της και όχι κάνοντας πειραματισμους. Δεν με απασχολεί αν το Nexus4 (το εχω παρει στην σύζυγο), ανοίγει ελάχιστα πιο γρήγορα το μενού των ρυθμίσεων η κάποια άλλα μενού, αφού όλες μα ολες οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο S4. (Εξαίρεση ο κακος Dialer της Samsung). Η αίσθηση απο την αφή στην οθόνη του Ν4 δεν έχει καμία σχέση με του S4 όπου νομίζεις ότι ακουμπάς βούτυρο. Με λίγα λόγια όποιος σταματήσει να ψάχνεται θα απολαύσει την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή εκτος Νοκια, μια απο τις καλύτερες οθόνες και μια συσκευή που δεν κολωνει πουθενά σε εφαρμογές η games ενώ παράλληλα αντέχει να την χρησιμοποιησεις χωρίς θήκη χωρίς να φοβάσαι γρατσουνιές σε bezel και πίσω μέρος. Ναι η Samsung τα έχει κάνει θάλασσα με το δικό της software. Φορτώνει πολύ τις εφαρμογές της για να υποστηρίξει το δικό της οικοσυστημα το οποίο είναι άχρηστο για μας ενώ σ αυτήν θα επιφέρει κέρδη κάποια στιγμή. έτσι ακριβώς, τίποτα σε αυτή τη ζωή δεν είναι τέλειο!!! Edited August 24, 2013 by SpyGlass Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Μετά από κάμποσα χρόνια έχω βαρεθεί να σκαλιζω και να περνάω custom στην συσκευή μου. Root μόνο και καθάρισμα απο τις εφαρμογές που δεν χρησιμοποιώ. Τίποτα άλλο. Ευχαριστιεμαι τη συσκευή μου από την χρήση της και όχι κάνοντας πειραματισμους. Δεν με απασχολεί αν το Nexus4 (το εχω παρει στην σύζυγο), ανοίγει ελάχιστα πιο γρήγορα το μενού των ρυθμίσεων η κάποια άλλα μενού, αφού όλες μα ολες οι εφαρμογές ανοίγουν πιο γρήγορα στο S4. (Εξαίρεση ο κακος Dialer της Samsung). Η αίσθηση απο την αφή στην οθόνη του Ν4 δεν έχει καμία σχέση με του S4 όπου νομίζεις ότι ακουμπάς βούτυρο. Με λίγα λόγια όποιος σταματήσει να ψάχνεται θα απολαύσει την καλύτερη κάμερα αυτή την στιγμή εκτος Νοκια, μια απο τις καλύτερες οθόνες και μια συσκευή που δεν κολωνει πουθενά σε εφαρμογές η games ενώ παράλληλα αντέχει να την χρησιμοποιησεις χωρίς θήκη χωρίς να φοβάσαι γρατσουνιές σε bezel και πίσω μέρος. Ναι η Samsung τα έχει κάνει θάλασσα με το δικό της software. Φορτώνει πολύ τις εφαρμογές της για να υποστηρίξει το δικό της οικοσυστημα το οποίο είναι άχρηστο για μας ενώ σ αυτήν θα επιφέρει κέρδη κάποια στιγμή. Και ποια στοκ προτείνεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyGlass Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Και ποια στοκ προτείνεις; Την επίσημη της σαμμυ! Απλά κάνεις root ή κατέβασε την στοκ pre-rooted (ψάξε λίγο και θα βρεις λινκ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Την επίσημη της σαμμυ! Απλά κάνεις root ή κατέβασε την στοκ pre-rooted (ψάξε λίγο και θα βρεις λινκ) Για stock prerooted εδω [\URL]forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250824[/url] Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα και από μένα.. Κάτοχος του S4 εδώ και μερικές μέρες.. Και έχω την εξής απορία..Κατ' αρχάς δεν σκέφτομαι να το πειράξω ακόμη καθώς δεν με προβληματίζει η ταχύτητα του ή οι θερμοκρασίες του.. Αυτή τη στιγμή παίρνω backup από το Kies και βλέπω και το Titanium Που αναφέρετε..Έιναι καλύτερα να τα παίρνω με το Titanium σε περίπτωση που το πειράξω? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα και από μένα.. Κάτοχος του S4 εδώ και μερικές μέρες.. Και έχω την εξής απορία..Κατ' αρχάς δεν σκέφτομαι να το πειράξω ακόμη καθώς δεν με προβληματίζει η ταχύτητα του ή οι θερμοκρασίες του.. Αυτή τη στιγμή παίρνω backup από το Kies και βλέπω και το Titanium Που αναφέρετε..Έιναι καλύτερα να τα παίρνω με το Titanium σε περίπτωση που το πειράξω? Ευχαριστώ Εννοείτε ,αν είσαι root και καταλάβεις τι κάνει το titanium δεν θα μπορείς χωρίς αυτό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Εννοείτε ,αν είσαι root και καταλάβεις τι κάνει το titanium δεν θα μπορείς χωρίς αυτό . +1 Καλησπέρα και από μένα.. Κάτοχος του S4 εδώ και μερικές μέρες.. Και έχω την εξής απορία..Κατ' αρχάς δεν σκέφτομαι να το πειράξω ακόμη καθώς δεν με προβληματίζει η ταχύτητα του ή οι θερμοκρασίες του.. Αυτή τη στιγμή παίρνω backup από το Kies και βλέπω και το Titanium Που αναφέρετε..Έιναι καλύτερα να τα παίρνω με το Titanium σε περίπτωση που το πειράξω? Ευχαριστώ Δεν ξέρω τι backup παίρνει το KIES αλλά αν εννοείς backup όλης της ρομ, αυτό δεν το κάνει το titanium. Το titanium είναι για backup εφαρμογών! Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Denis_kos Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Θέλω να παίρνω ένα backup που να γυρνάει το τηλέφωνο full όπως ήταν..Δλδ εφαρμογές,επαφές μηνύματα κτλ..Το Kies μου γράφει ότι τα παίρνει όλα αυτά.. Επίσης σκέφτομαι να κάνω απλώς root για να πετάξω μερικά πραγματάκια της Samsung..Αν και δεν ξέρω ακόμα..Βλέπω δεν τραβάνε Data οπότε ίσως να το αφήσω τελείως stock..Για την ιστορία είναι το Γερμανικό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Θέλω να παίρνω ένα backup που να γυρνάει το τηλέφωνο full όπως ήταν..Δλδ εφαρμογές,επαφές μηνόμως επαφές.Το Kies μου γράφει ότι τα παίρνει όλα αυτά.. Επίσης σκέφτομαι να κάνω απλώς root για να πετάξω μερικά πραγματάκια της Samsung..Αν και δεν ξέρω ακόμα..Βλέπω δεν τραβάνε Data οπότε ίσως να το αφήσω τελείως stock..Για την ιστορία είναι το Γερμανικό.. Για να το κάνεις αυτό ( full backup and restore ) πρέπει να είσαι root. μπορεις να το κάνεις μέσα από το cwm recovery που θα βάλεις. Backup επίσης μπορείς να πάρεις και με την εφαρμογή απο το market online nandoid backup που είναι και free. restore όμως μπορείς να κάνεις μόνο απο το cwm recovery Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Προσπαθω να παρω τηλεφωνο(οπουδηποτε) και με απορριπτει συνεχεια και κανει αμεσως τελος κλησης.Δεν μπορω να παρω πουθενα. Εκανα και επαννεκινηση αλλα τιποτα. Γνωριζει κανεις τι μπορει να συμβαινει? Αν μπορει ας μου απαντησει καποιος αμεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. August 24, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει το δίκτυό σου; Έχεις πειράξει τίποτα στη συσκευή σου; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Καλησπέρα σας . Από την Πέμπτη είμαι ένας ευτυχισμένος Κάτοχος του S4 .Το κινητό κάνει παπάδες . Πολύ ωραίο και στεναχωρέθηκα που δεν το πήρα ποιο νωρίς . Έχω όμως ένα ψηλό προβλημματάκι . Δεν ξέρω εάν φταίει το κινητό ή ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας . Ό ταν στέλνω sms παράληλα με την αναφορά παράδοσης μου έρχεται και το παρακάτω μήνυμα : " Το μήνυμα δεν εστάλη . Ελέγξτε το μήνυμα και προσπαθήστε ξανά . " Σε τόσα κινητά που είχα και πριν είχα το S2 ποτέ δεν μου ερχότανε τέτοιο μήνυμα . Παρακαλώ την βοήθεια σας. Ευχαριστώ Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avitor Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Είσαι σίγουρος ότι δεν φταίει το δίκτυό σου; Έχεις πειράξει τίποτα στη συσκευή σου; Οχι τιποτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Σημα εχω full. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigio13 Δημ. August 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2013 Οχι τιποτα δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Σημα εχω full. δε βγαζεις την καρτα σιμ σου να τη σκουπισεις λιγο και να τη ξαναβαλεις μηπως εχει κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts