paok4270 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Real Racing 3 στο Galaxy S4. Ισως τα καλυτερα γραφικα που εχουν βγει μεχρι σημερα σε Android....gameplay by me. http://www.youtube.com/watch?v=3sHqkSEOe3M Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπέρα, μπορούμε να διαβάσουμε usb ή εξωτερικό σκληρό σε ntfs; Έχει δοκιμάσει κανείς; Προσπάθησα με το paragon ntfs που χρησιμοποιούσα στο s3 αλλά δεν μου δουλεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπέρα, μπορούμε να διαβάσουμε usb ή εξωτερικό σκληρό σε ntfs; Έχει δοκιμάσει κανείς; Προσπάθησα με το paragon ntfs που χρησιμοποιούσα στο s3 αλλά δεν μου δουλεύει. Χωρις να ειμαι απολυτως σίγουρος γι'αυτο που θα πω,νομιζω πως θα πρεπει να βάλεις καποιον κερνελ που να υποστηρίζει ntfs.. Αν θυμάμαι καλα ο adam το υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Χωρις να ειμαι απολυτως σίγουρος γι'αυτο που θα πω,νομιζω πως θα πρεπει να βάλεις καποιον κερνελ που να υποστηρίζει ntfs.. Αν θυμάμαι καλα ο adam το υποστηρίζει. Με wannam lite και Adam kernel το δοκίμασα προχθές και λειτουργεί κανονικά.. Οπότε καλά υπέθεσες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panik3 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Με wannam lite και Adam kernel το δοκίμασα προχθές και λειτουργεί κανονικά.. Οπότε καλά υπέθεσες :) Τι σημαίνει αυτό. Εγώ έχω κάνει root με την κλασσική μέθοδο (cf autoroot) . Τι άλλο πρέπει να κάνω. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο αρχάριος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Ρε φιλε με αρρωστησε το game....φανταστικο.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Τι σημαίνει αυτό. Εγώ έχω κάνει root με την κλασσική μέθοδο (cf autoroot) . Τι άλλο πρέπει να κάνω. Συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλά είμαι λίγο αρχάριος Κερνελ είναι ο πυρήνας του συστήματος, υπάρχουν custom kernels που επιτρέπουν σε κάποιες λειτουργίες παραπάνω κτλ.. Θα πρέπει να περάσεις μια custom recovery και στην συνέχεια τον Adam kernel με install zip από recovery.. Για το πρώτο δες οδηγίες στον οδηγό root του S4. Τον κερνελ κατέβασε από το link εδω και διάβασε να καταλάβεις τι κάνει (στο changelog 1.3.1 γράφει την προσθήκη του usb otg) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2264454 Αν δεν είσαι σίγουρος για όλα αυτά καλύτερα μην βιαστείς.. Επίσης σιγουρέψου ότι έχεις το i9505 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimkit Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Eιμαι λιγο off topic μ αυτο που θα ρωτησω αλλα γνωριζουμε κανενα widget που να εναλλασει 2G-3G-4G? Eχω για 2G-3G αλλα για εναλλαγη και των τριων δεν εχω βρει κατι... Άυτο που έχεις βρει σου αλλάζει απευθείας απο 2g σε 3g ή σε παεί στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 (edited) Nα ρωτησω και εγω κατι... Υπαρχει καποια ρυθμιση που να αποφασιζουμε που θα αποθηκευονται οι εφαρμογες που κατεβαζουμε? Εγω θελω ολες να μπαινουν στην συσκευη. Αλλα οταν κατεβαζω αλλες μπαινουν στην καρτα αλλες στη συσκευη. edit. Και κατι αλλο. Παρατηρειτε ρε παιδια στην οθονη ενα μοβ tint? Καντε μου μια χαρη. Ανοιξτε την εφαρμογη της μουσικης και κρατηστε το τηλεφωνο σε landscape mode. Κοιταξτε τωρα κατω που εχει τα κουμπια PLAY RW FW οπως ξεκιναει η μπαρα δεν εχει αλλο χρωμα απο αυτο που καταληγει? Εμενα ξεκιναει νορμαλ και καταληγει κανοντας ενα μοβ tint. Σας παρακαλω πειτε μου για να ξερω αν θα το στειλω στο σερβις.. Εγω στο δικο μου και σε εκθεσιακο το βλεπω.. Αλλα μπορει να ειναι ελαττωμα και στα δυο. ( να ειστε σε σκοτεινο δωματιο αλλιως δεν φαινεται ευκολα) Edited July 28, 2013 by karn Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Για πρώην κατόχους Note2 και μη :) Έψαχνα να βρω τρόπο να έχω την δυνατότητα στην διάρκεια μιας κλήσης να κάνω μια γρήγορη σημείωση πχ τον αριθμο ενος τηλεφώνου χωρίς να βγω απο τον dialer. Τελικά γίνεται με την εφαρμογή Custom notification που σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις στην notification bar συντομεύσεις, εφαρμογές και widgets. Σε συνεργασία με την εφαρμογή GNotes η οποία διαθέτει εκτός των άλλων καταπληκτική χειρόγραφη σημείωση, μπορείς ενώ είσαι στον Dialer να κατεβάσεις την μπαρα και να γράψεις γρήγορα αυτό που θέλεις. http://img600.imageshack.us/img600/5059/fse.png Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Nα ρωτησω και εγω κατι... Υπαρχει καποια ρυθμιση που να αποφασιζουμε που θα αποθηκευονται οι εφαρμογες που κατεβαζουμε? Εγω θελω ολες να μπαινουν στην συσκευη. Αλλα οταν κατεβαζω αλλες μπαινουν στην καρτα αλλες στη συσκευη. edit. Και κατι αλλο. Παρατηρειτε ρε παιδια στην οθονη ενα μοβ tint? Καντε μου μια χαρη. Ανοιξτε την εφαρμογη της μουσικης και κρατηστε το τηλεφωνο σε landscape mode. Κοιταξτε τωρα κατω που εχει τα κουμπια PLAY RW FW οπως ξεκιναει η μπαρα δεν εχει αλλο χρωμα απο αυτο που καταληγει? Εμενα ξεκιναει νορμαλ και καταληγει κανοντας ενα μοβ tint. Σας παρακαλω πειτε μου για να ξερω αν θα το στειλω στο σερβις.. Εγω στο δικο μου και σε εκθεσιακο το βλεπω.. Αλλα μπορει να ειναι ελαττωμα και στα δυο. ( να ειστε σε σκοτεινο δωματιο αλλιως δεν φαινεται ευκολα) Θα απαντησω στο δευτερο που ρωτας γιατι για το πρωτο δεν ξερω... Παντως οτι και να βαλω παντα στο τηλεφωνο αποθηκευεται πρωτα και αν θελω το μετακινω στην sd. Oσο για την οθονη αν βαλω τερμα χαμηλα τη φωτεινοτητα οντως βλεπω αυτο που λες. Οταν ανεβαζω την φωτεινοτητα λιγο παυει να υπαρχει. Karn μη χαλιεσαι. Αυτα με τις amoled της samsung ειναι μες στο προγραμμα. Οπως και τα burn in μετα απο καιρο και το black clipping εξ αρχης.. Άυτο που έχεις βρει σου αλλάζει απευθείας απο 2g σε 3g ή σε παεί στις ρυθμίσεις? Ουπς... Δικιο εχεις. Το ειχα αλλα δεν το δοκιμαζα γιατι ειχα αφησει στο αυτοματο την εναλλαγη. Οντως με βαζει στις ρυθμισεις... Πφφ μουφα δηλαδη. Ασχετο με τα παραπανω αλλα παρατηρησα οτι με την MGA το widget καιρου δεν ανανεωνεται πλεον αυτοματα. Πχ το εχω βαλει να ανανεωνεται καθε μια ωρα. Αλλα ποτε δεν ανανεωνει αν δεν το κανω χειροκινητα. Το πιο περιεργο? Οταν παταω πανω στο widget και ανοιγει, κατω χαμηλα στα δεξια μου λεει η εφαρμογη οτι εχει κανει ενημερωση πριν 1 ωρα αλλα τα δεδομενα (καιρος-περιοχη-ωρα) δεν αλλαζουν. Δεν ξερω αν φταιει η MGA παντως απο τοτε το παρατηρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Για πρώην κατόχους Note2 και μη :) Έψαχνα να βρω τρόπο να έχω την δυνατότητα στην διάρκεια μιας κλήσης να κάνω μια γρήγορη σημείωση πχ τον αριθμο ενος τηλεφώνου χωρίς να βγω απο τον dialer. Τελικά γίνεται με την εφαρμογή Custom notification που σου δίνει την δυνατότητα να προσθέσεις στην notification bar συντομεύσεις, εφαρμογές και widgets. Σε συνεργασία με την εφαρμογή GNotes η οποία διαθέτει εκτός των άλλων καταπληκτική χειρόγραφη σημείωση, μπορείς ενώ είσαι στον Dialer να κατεβάσεις την μπαρα και να γράψεις γρήγορα αυτό που θέλεις. [uR:)L=http://img600.imageshack.us/i/fse.png/]http://img600.imageshack.us/img600/5059/fse.png[/url] Αυτό Κώστα το κάνω καιρό τώρα με το widget soid. χαίρομαι που σε έχει βολέψει τόσο το gnotes :-) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Θα απαντησω στο δευτερο που ρωτας γιατι για το πρωτο δεν ξερω... Παντως οτι και να βαλω παντα στο τηλεφωνο αποθηκευεται πρωτα και αν θελω το μετακινω στην sd. Oσο για την οθονη αν βαλω τερμα χαμηλα τη φωτεινοτητα οντως βλεπω αυτο που λες. Οταν ανεβαζω την φωτεινοτητα λιγο παυει να υπαρχει. Karn μη χαλιεσαι. Αυτα με τις amoled της samsung ειναι μες στο προγραμμα. Οπως και τα burn in μετα απο καιρο και το black clipping εξ αρχης.. Πως να μην χαλιεμαι ρε φιλε? Ειναι δυνατον? Αυτο το προβλημα το ειχα απ το s2 ( υπηρχε και στο s1 αλλα τοτε ειχα επιλεξει το ip4) και φτασαμε στο s4 3 χρονια μετα και ακομα η samsung δεν εχει λυσει αυτο το θεμα!!! Ποσο ψυχραιμος να ειμαι με ενα προβλημα που παρουσιαζεται σε καθε γενια galaxy? Ασε το burn in... Αυτο πες οτι το γλυτωνεις αν αλλαζεις καθε χρονο τηλεφωνο. Αλλα αυτο; Μου κανει εντυπωση δε, που καποιο site που γραφει review για πανελ εβγαλε την οθονη του s4 την καλυτερη για φετος. Ειναι να τρελαινεσαι... Δεν ειναι που δεν ειναι full rgb, εχει κ αυτα τα προβληματα και βγαινουν και την λενε και οθοναρα. Του one δηλαδη τι ειναι? ... Τι να πω.... Ωρες ωρες σκεφτομαι μηπως εγω ειμαι ο περιεργος αλλα ελεος..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εχω ενα θεμα εχω μια 16αρα καρα class 10 το κινητο εχει την XXUBMEA Χωρις ροοτ. εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκεύει της φωτο στην καρτα μνημης οταν ανοιγω την συλογη για προβολη των φωτογραφιων αμεσως η καρτα μνημης αποσυνδεθηκε. τι συμβενει το εχει κανεις αλλος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LeGendGR Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά υπάρχει τελικά η δυνατότητα εγκατάσταση εφαρμογών(Χωρίς root) στην εξωτερική sd; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topet Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά υπάρχει τελικά η δυνατότητα εγκατάσταση εφαρμογών(Χωρίς root) στην εξωτερική sd; Ναι υπάρχει. Αν πας στην ''ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ'' , επιλέγεις την εφαρμογή που θες και επιλέγεις μετακίνηση στην κάρτα SD. Αυτό δεν γίνεται με όλες τις εφαρμογές και κυρίως αυτές που έχει προεγκατεστημένες το κινητό, αλλά γίνεται σχεδόν με όλες τις άλλές. Ουσιαστικά η SAMSUNG έχει υιοθετήσει αυτούσιο ένα πρόγραμμα που χρησιμοποιούσαμε πιο παλιά (πχ στο S2), αλλά τώρα δεν θυμάμαι ακριβώς το όνομά του.;) Παράθεση Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) Κώστα για αυτή την εφαρμογή μιλάς; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coolapps.floatingnotifications&hl=el Γιατί δεν γράφει για εφαρμογές στη notification bar....και με ενδιαφέρει :rolleyes: EDIT: Το βρήκα απλά τα γράμματα της εφαρμογής ήταν στα κινέζικα...γιαπωνέζικα κάτι και νόμιζα ότι αυτή θα ήταν και η γλώσσα της εφαρμογής αλλά τελικά όλα καλά. Edited July 29, 2013 by virland Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εχω ενα θεμα εχω μια 16αρα καρα class 10 το κινητο εχει την XXUBMEA Χωρις ροοτ. εχω ρυθμισει την καμερα να αποθηκεύει της φωτο στην καρτα μνημης οταν ανοιγω την συλογη για προβολη των φωτογραφιων αμεσως η καρτα μνημης αποσυνδεθηκε. τι συμβενει το εχει κανεις αλλος? SanDisκ είναι η κάρτα μνήμης που έχεις??! Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Καλημέρα. Είναι με επίσημη MF8 αγορασμένο από birdphone και μάλλον γερμανικό και δεν έχω lockcscreen shortcuts στο μενού. Τι παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά εδώ και δύο μέρες παρατήρησα ότι δε μου εμφανίζονται όλες οι επαφές μου που έχω συγχρονισμένες στο Google. Είτε παω στα contacts είτε στον dialer (χρησιμοποιώ dialer one) και αναζητήσω συγκεκριμένες επαφές δε μου βγαίνουν. Οι υπόλοιπες εμφανίζονται κανονικά. Να σημειώσω ότι έχω επιλεγμένο να μου εμφανίζονται όλες οι επαφές και επίσης να μου εμφανίζονται ακόμα και επαφές χωρίς τηλέφωνο. Επίσης αν παράδειγμα ψάχνω να βρω την επαφή ΜΑΡΙΑ ΤΆΔΕ ενώ στον dialer και στη λίστα των επαφών δεν εμφανίζεται, όταν στην εφαρμογή των επαφών πληκτρολογήσω ΜΑΡΙΑ τότε μου εμφανίζει όλες τις Μαρίες κανονικότατα... Τι διάολο συμβαίνει;;;; Παιδιά αυτό δε συμβαίναι σε κανέναν άλλο; Να προσθέσω ότι μπαίνοντας από το pc στο google account μου και πηγαίνοντας στις επαφές, διαπίστωσα ότι και από εκεί λείπουν κάποιες επαφές. Αν δηλαδή από τον αλφαβητικό κατάλογο πάω εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται η επαφή ΜΑΡΙΑ ΤΑΔΕ, η επαφή δεν υπάρχει σαν να έχει σβηστεί. Αν όμως βάλω την επαφή αυτή στην αναζήτηση τότε αυτή εμφανίζεται κανονικά!!! Αυτο ρε ****το είναι πολύ σοβαρό.... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 Παιδιά αυτό δε συμβαίναι σε κανέναν άλλο; Να προσθέσω ότι μπαίνοντας από το pc στο google account μου και πηγαίνοντας στις επαφές, διαπίστωσα ότι και από εκεί λείπουν κάποιες επαφές. Αν δηλαδή από τον αλφαβητικό κατάλογο πάω εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται η επαφή ΜΑΡΙΑ ΤΑΔΕ, η επαφή δεν υπάρχει σαν να έχει σβηστεί. Αν όμως βάλω την επαφή αυτή στην αναζήτηση τότε αυτή εμφανίζεται κανονικά!!! Αυτο ρε ****το είναι πολύ σοβαρό.... αυτο που αναφερεις μου το ειχαν κανει και τα παλαιοτερα galaxy που ειχα (S2,S3) δεν γινεται παντα ομως Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 SanDisκ είναι η κάρτα μνήμης που έχεις??! Ναι αυτο φταιει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 (edited) αυτο που αναφερεις μου το ειχαν κανει και τα παλαιοτερα galaxy που ειχα (S2,S3) δεν γινεται παντα ομως Σου ξαναλέω ότι δε μου το κάνει μόνο από το κινητό αλλά και όταν μπαίνω από το pc... Πως το έλυσες; Ναι αυτο φταιει? παιδιά όχι SANDISK, μπορεί σε κάποιους να δουλεύουν αλλά είναι λαχειο. Εμένα δε μου δουλεύουν... Edited July 29, 2013 by Sol_Ballads Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 παιδιά όχι SANDISK, μπορεί σε κάποιους να δουλεύουν αλλά είναι λαχειο. Εμένα δε μου δουλεύουν... (sorry για το διπλό μηνυμα...) δηλαδη να παρω αλλη αυτο ειναι το προβλημα? ή ειναι bug του κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 δηλαδη να παρω αλλη αυτο ειναι το προβλημα? ή ειναι bug του κινητου? Να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts