manolis Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το S4 αν θυμάμαι καλά έχει όπως το note2 όταν περνάς την παλάμη πάνω από την οθόνη σε αναμονή να δείχνει κάποιες ειδοποιήσεις, δεν το βρίσκω που είναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Το S4 αν θυμάμαι καλά έχει όπως το note2 όταν περνάς την παλάμη πάνω από την οθόνη σε αναμονή να δείχνει κάποιες ειδοποιήσεις, δεν το βρίσκω που είναι.. άμα πατήσεις εκει που λέει air gesture (όχι το διακόπτη, πατα εκεί στα γράμματα θα σε βγάλει υπομενού. και εγώ το έψαχνα!) http://www.myphone.gr/d/samsung/galaxy-s4.238/review/page-3# Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecialMan Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Νομίζω ότι ακόμα πιο μπαμ είχε κάνει με το S2, ήταν πολύ μπροστά από τα υπόλοιπα. Ακριβως...800Χ400 αναλυση οθονης χωρις ιχνος Pixel ! :D (Amoled Super Plus ! ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Κάποιος τρόπος να βλέπουμε τους κωδικούς από τα wifi που έχουμε ήδη συνδεθεί στο παρελθόν και έχει κρατήσει τους κωδικούς; το γράφω εδώ και όχι στο θέμα του Android γιατί δεν ξέρω αν χρειάζεται εφαρμογή η είναι κάπου αποθηκευμένο στη συσκευή μας όπου μπορούμε να το δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πήρα ένα s4 ελληνικό και το καπάκι από μέσα δεν έχει nfc. Δεν έχουν nfc τα καπάκια πίσω; Ένα νοτε2 που έχω στο καπάκι υπάρχει κανονικα το nfc. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πήρα έναs4 ελληνικό και το καπάκι από μέσα δεν έχει. Δεν έχουν nfc τα καπάκια πίσω; Ένα νοτε2 που έχω στο καπάκι υπάρχει κανονικα το nfc. Δες την μπαταρια σου. Δεν γραφει nfc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Δες την μπαταρια σου. Δεν γραφει nfc? Οχι δεν γραφει πουθενά nfc. Στη μπαταρια ειναι? Ακυρο. Το γραφει ολογραφως κατω απο το λογοτυπο. Near Field communication. Τωρα που βρεθηκε πως παιζει. Δεν τα καταφερνω Edited June 16, 2013 by gkp Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Οχι δεν γραφει πουθενά nfc. Στη μπαταρια ειναι? Ακυρο. Το γραφει ολογραφως κατω απο το λογοτυπο. Near Field communication. Τωρα που βρεθηκε πως παιζει. Δεν τα καταφερνω Ναι. Στο s4 ειναι στην μπαταρια. Οποτε υποψιν αν αλλαξεις ποτε μπαταρια να παρεις την original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Βλεπετε τιποτα παραξενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rospy7 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Βλεπετε τιποτα παραξενο? Πως ανοιξες τοσο πολυ την χωρητικοτητα τησ συσκευης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Κάποιος τρόπος να βλέπουμε τους κωδικούς από τα wifi που έχουμε ήδη συνδεθεί στο παρελθόν και έχει κρατήσει τους κωδικούς; το γράφω εδώ και όχι στο θέμα του Android γιατί δεν ξέρω αν χρειάζεται εφαρμογή η είναι κάπου αποθηκευμένο στη συσκευή μας όπου μπορούμε να το δούμε https://play.google.com/store/apps/details?id=aws.apps.wifiKeyRecovery&hl=el πρέπει να είσαι root Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beowulf Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μου ήρθε μια ειδοποίηση από τη vodafone να κατεβάσω κάτι εφαρμογές αλλά το πατάω και δε κατεβαίνουν. έχει παρατηρήσει κανείς κάτι τέτοιο; Ανεβάζω και φωτό[ATTACH]33455[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Βλεπετε τιποτα παραξενο? Πήρες το 32 μήπως και σε δίνει τόσο χώρο στην συσκευή?! Χάχα!! :) Πλάκα ξέ πλάκα πως το κατάφερες?!! Edit: τώρα μπήκα και στο δικό μου έτσι είναι. . Τι κόλπα είναι αυτά?! Edited June 16, 2013 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Πήρες το 32 μήπως και σε δίνει τόσο χώρο στην συσκευή?! Χάχα!! :) Πλάκα ξέ πλάκα πως το κατάφερες?!! Edit: τώρα μπήκα και στο δικό μου έτσι είναι. . Τι κόλπα είναι αυτά?! Δεν ξερω...καποιο bug πρεπει να ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δεν ξερω...καποιο bug πρεπει να ναι. Γιατι bug?Σωστο ειναι.Ονομαστικα 16gb και εχεις χρησιμοποιησει τα 13.84.Σου μενουν περιπου 2.16gb? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Eμένα πάντως γράφει: 4,43GB/9,25GB Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Βρήκε κανένας τρόπος να ανοίξει το ServiceMode και να το επεξεργαστεί; Το *#0011# κολλάει στην 1η οθόνη που ανοίγει, και το workaround (menu back, Key input κλπ) δε λειτουργεί στις ΜΕΑ εκδόσεις... Και χρειάζεται. Είναι σημαντικό για την ενεργοποίηση του LTE στα άλλα δίκτυα εκτός της Cosmote, σε Ελλάδα και εξωτερικό, όπου δεν υποχτηρίεται "εργοστασιακά", καθώς και για το HD Voice..... Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Eμένα πάντως γράφει: 4,43GB/9,25GB Μηπως εχεις την προηγουμενη εκδοση?MDM? Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Και εμενα μου γραφει 9/16...Αρα στην ΜΕΑ ειναι μονο αυτο προφανως. Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakman Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Καλησπέρα. Πριν απο λίγες ημέρες παρέλαβα το Galaxy S4 και με λύπη διαπίστωσα ότι το πληκτρολόγιό του δεν εφαρμόζει τις έξυπνες κλήσεις όπως τα HTC, δηλαδή το πλητρολόγιο να λειτουργεί ταυτόχρονα και με νούμερα αλλά και με γράμματα. Υπάρχει κάποια ρύθμιση που να το αλλάζει αυτό? Γιατί το ex dialer poy υπάρχει στο play store δεν είναι και τόσο ευέλικτο...Ευχαριστώ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μηπως εχεις την προηγουμενη εκδοση?MDM? Ναι, αυτήν έχω (περιμένω ευλαβικά το update του ελληνικού unbranded firmware χωρίς πειράγματα:)). Δηλαδή τι κάναν οι κορεάτες? Αντί να ξεφορτωθούν τη σαβούρα που έχουν φορτώσει το τηλέφωνο και που ευθέως γινόταν αντιληπτή απο το γεγονός ότι απο την ονομαστική τιμή των 16 GB εσωτ. χώρου απέμεναν μόλις 9,25 GB, διόρθωσαν μόνο το νούμερο!!! ΥΓ Εγώ που μπορώ ακόμα να μπω στο ServiceMode με το *#0011# (:D) πώς ενεργοποιώ το HD Voice??? Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Ναι, αυτήν έχω (περιμένω ευλαβικά το update του ελληνικού unbranded firmware χωρίς πειράγματα:)). Δηλαδή τι κάναν οι κορεάτες? Αντί να ξεφορτωθούν τη σαβούρα που έχουν φορτώσει το τηλέφωνο και που ευθέως γινόταν αντιληπτή απο το γεγονός ότι απο την ονομαστική τιμή των 16 GB εσωτ. χώρου απέμεναν μόλις 9,25 GB, διόρθωσαν μόνο το νούμερο!!! ΥΓ Εγώ που μπορώ ακόμα να μπω στο ServiceMode με το *#0011# (:D) πώς ενεργοποιώ το HD Voice??? Δες λίγες σελίδες πιο πίσω.... Το έχω γράψει αναλυτικά... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4748260#post4748260 Κι αν θέλει κάποιος moderator, ας βάλει στο 1ο ποστ του Thread αυτά που έχω γράψει για το HD Voice & για το LTE, αλλά και όσα έχουν γράψει οι συμφορουμίτες για κωδικούς κλπ κολπάκια... Πιστεύω πως δύσκολα μπορεί να κάνει κάποιος trace σε όοοοοοοοοοολο το thread με 1500+ απαντήσεις κι ερωτήσεις, για να βρίσκει το κάθε τι. Λέμε και ξαναλέμε τα ίδια πράγματα! Edited June 16, 2013 by Aristeides Latou Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μου κάνει εντύπωση αυτό που λες...Στπ note ii που φαντάζομαι έχει παρόμοιο dialer δουλεύει μια χαρά. Πάντως ο ex dialer είναι τέλειος, που σε δυσκόλεψε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aristeides Latou Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σε απάντηση του παραπάνω που έγραψα, έχω κάνει ένα νέο thread: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=366751 Εκεί μπορείτε να βρείτε τις οδηγίες για 4G & HD Voice, καθώς και ό,τι νέο μπορεί να βγει. Αν θέλει κάποιος mod, ας τα βάλει πρώτα πρώτα σε αυτό το thread, ή ας το αφήσει εκεί για μεγαλύτερη ευκολία του κόσμου :) Παράθεση Αυτός ο χώρος είναι δικός μου! Σταματήστε να παίζετε!!!! Ξέρω καράτε και δαγκώνω άσχημα!!!!! Knowledge is power. Immitation is immaturity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icy20 Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Απιστευτο. Ηθελα και εγω να ποσταρω ακριβως το ιδιο!!! Ο ex dialer το θεμα μου ειναι οτι ναι μεν εχει smart dialing (δηλαδη αν θελω να γραψω ΜΑΡΙΟΣ πχ να παταω 527467) αλλα δεν εχει αυτο το ωραιο που εχει της samsung το dialer που καλεις καποιον σερνοντας την επαφη δεξια η sms με την επαφη αριστερα. Edited June 16, 2013 by icy20 Παράθεση Μάριος... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts