Jump to content

Samsung Galaxy S4 (I9505)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

εγω παντως αδερφια εδωσα το ασπρο για να παρω το μαυρακι !

Καλή επιλογή, αρκετά πιο όμορφο το μαύρο :p

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

• Απαντήσεις 11,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα δει απο κοντα το μαυρο ! αλλα χτες περασα απο ενα μαγαζι και ειχε το μαυρο μεσα....ε ε μολις το ειδα επαθα ζημια!
:thanks:

Κι εγώ όταν τα είδα δίπλα δίπλα το άσπρο το λυπήθηκα να πω την αλήθεια. Φαινόταν πολύ λίγο μπροστά στο μαύρο (σκούρο μπλε θα έλεγα).

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

η αληθεια ειναι πως δεν το ειχα δει απο κοντα το μαυρο ! αλλα χτες περασα απο ενα μαγαζι και ειχε το μαυρο μεσα....ε ε μολις το ειδα επαθα ζημια!

και γω μαυρο εχω ...απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε πολυ το μαυρο οπως και στο s3 απο την πρωτη στιγμη μου αρεσε το μπλε.παντος και το ασπρο μια χαρα ειναι ...ειναι θεμα γουστου.

Γιαννης

εχω αρχισει και το βλεπω πολυ παιδικο το ασπρο ! γιαυτο και το εδωσα!

παντως κατι κολληματα τα τρωει το gps του σε (ξενες) εφαρμογες!

εχω αρχισει και το βλεπω πολυ παιδικο το ασπρο ! γιαυτο και το εδωσα!

παντως κατι κολληματα τα τρωει το gps του σε (ξενες) εφαρμογες!

Το gps του ειναι το κατι αλλο .την κυριακη το ελιωσα ολοι μερα ανοιχτο ακομα και με κλειστη οθονη και δεν εκανε το παραμικρο.αψογο εντελος .

Γιαννης

και που βρισκω οδηγιες γιαυτο ? ολο κανει αναζητηση αλλα δεν βρισκει καμια συσκευη.

Αυτό το dongle της samsung για screen miroring ξέρετε που το βρίσκουμε και πόσο κάνει? Δοκίμασα σήμερα στο Πλαίσιο το screen miroring σε μια νέας σειράς samsung tv (f8000) και ήταν πολύ καλή φάση, αλλά δεν μας παίρνει τώρα για νέα τηλεόραση...

Και κάτι άλλο: στο galaxy s3 mini με 4.1.2 όταν πατούσες το πλαινό πλήκτρο για ξεκλείδωμα και πατούσες την οθόνη και γύριζες το κινητό σε οριζόντια θέση άνοιγε η κάμερα. Αυτή τη δυνατότητα την αφαίρεσαν απο την 4.2.2?

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra

τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128

Παιδιά τελικά με την φωτεινότητα όλα Οκ στον ήλιο;
nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Εννοείται πως όχι.στον ήλιο δύσκολα θα δεις.

Πάντως το lag έχει αρχίσει να μου την δίνει,ειδικά στο scrolling στις αρχικές οθόνες.

Τι apex,τι nova,καμία διαφορά...

Τι ξεφόρτωμα εφαρμογών της samsung....τα ίδια.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Κατω απο δυνατο ηλιο...δεν βλεπεις τη μυτη σου.

Κατω απο δυνατο ηλιο...δεν βλεπεις τη μυτη σου.

Την μύτη παίζει να την δεις καθώς μίας και δε φαίνεται τίποτα στην οθόνη,ο χρήστης βλέπει το πρόσωπο του.

Υπάρχει τρόπος για να καταλαβαίνεις αν είναι συνδεμένο σε GSM ή σε 3G ; γιατί δεν βλέπω κάποιο σύμβολο 3G στην οθόνη η κάνω λάθος; Edited by kos

Εννοείται πως όχι.στον ήλιο δύσκολα θα δεις.

Πάντως το lag έχει αρχίσει να μου την δίνει,ειδικά στο scrolling στις αρχικές οθόνες.

Τι apex,τι nova,καμία διαφορά...

Τι ξεφόρτωμα εφαρμογών της samsung....τα ίδια.

Απενεργοποιησες απο το developer options τα window animation scale

transition animation scale και animator duration scale?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Πρεπει να εισαι σε φωτεινο μερος...επισης τα αλλα gestures κλειστα

το δοκιμασα παλι οπως λες αλλα τιποτα.μεχρι το πρωι με ενεργοποιημενη την εξυπνη περιστροφη και την εξυπνη διαμονη δουλευε αψογα.τι αλλο να δοκιμασω?σημερα εβαλα screen protector zagg

και μετα την τοποθετηση επαψε να δουλευει.λετε αυτο το υγρο που ψεκασα για τοποθετηση να δημηουργησε κανενα προβλημα?αλλα και στο s3 το ιδιο screen protector ειχα και δεν ειχε κανενα προβλημα μ αυτο το υγρο.
kountouraN

Γραφικά όλα κλειστά,όπως σε ένα βίντεο.

Αυτο το πραγμα ρε παιδια με τον ηλιο ειναι τοσο δυσκολο να το φτιαξουνε με ενα update? καλα δεν το συζητω πως αν εισαι ατυχος και σου πεσει στο 5% δεν βλεπεις ουτε αν το βαλεις μεσα σε καμια σκοτεινη τσαντα αλλα ουτε κ με κανα φακο ! χαλια μαυρα σε αυτο το θεμε με τον ηλιο δυστυχως

Γραφικά όλα κλειστά,όπως σε ένα βίντεο.

Lag ειχα και μαλιστα εκνευριστικο και καταγεγραμμενο.Με MDM γαλλικη,απεγκατασταση 650mb,κλεισιμο ολων των γραφικων και nova εχω μηδαμινο lag.Βεβαια δεν πρεπει να φτανουμε σε αυτα τα σημεια.Κανονικα θα πρεπει να παιζει απροβληματιστα χωρις καμια παρεμβαση

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Αυτο το πραγμα ρε παιδια με τον ηλιο ειναι τοσο δυσκολο να το φτιαξουνε με ενα update? καλα δεν το συζητω πως αν εισαι ατυχος και σου πεσει στο 5% δεν βλεπεις ουτε αν το βαλεις μεσα σε καμια σκοτεινη τσαντα αλλα ουτε κ με κανα φακο ! χαλια μαυρα σε αυτο το θεμε με τον ηλιο δυστυχως

Αυτό δεν φτιάχνει με update,είναι θέμα οθόνης.

Lag ειχα και μαλιστα εκνευριστικο και καταγεγραμμενο.Με MDM γαλλικη,απεγκατασταση 650mb,κλεισιμο ολων των γραφικων και nova εχω μηδαμινο lag.Βεβαια δεν πρεπει να φτανουμε σε αυτα τα σημεια.Κανονικα θα πρεπει να παιζει απροβληματιστα χωρις καμια παρεμβαση

Άλλη rom προς το παρόν δε θέλω να περάσω.

Αλήθεια με τι τρόπο μπορώ χα μεταφέρω εύκολα εφαρμογές από την μνήμη του κινητού στην κάρτα???είμαι root

Eνα κινητο απο expansys ειναι παραεισαγωγης?

θα περνει αναβαθμισεις οταν θα περνουνε και τα αλλα τα ελληνικα απο γνωστα μαγαζια?

η θα περνει αναβαθμιση π.χ οταν βγει η αναβαθμιση για την Γαλλια?

πια η διαφορα του με ενα ακρως ελληνικο κινητο π.χ αγορασμενο απο γερμανο ?

Οταν εισαι στο 5% και στο κανει αυτο με την οθονη, αν μετακινησεις λιγο προς τα δεξια το brightness slider, επανερχεται η φωτεινοτητα.. κ το βαζεις παλι εκει που θελεις

Οταν εισαι στο 5% και στο κανει αυτο με την οθονη, αν μετακινησεις λιγο προς τα δεξια το brightness slider, επανερχεται η φωτεινοτητα.. κ το βαζεις παλι εκει που θελεις

οταν πεφτει κατω απο το 5% και (τραβαω) για να βγουν οι γρηγορες επιλογες to brightness slider δεν υπαρχει σε εμενα

Άλλη rom προς το παρόν δε θέλω να περάσω.

Αλήθεια με τι τρόπο μπορώ χα μεταφέρω εύκολα εφαρμογές από την μνήμη του κινητού στην κάρτα???είμαι root

Προσωπικα δεν περασα καμια ρομ.Ειναι της μανας του η ρομ :)

Για το δευτερο δεν γνωριζω,μιας και δεν με απασχολει αλλα τα παιδια εδω μεσα αναφερουν το folder mount

Eνα κινητο απο expansys ειναι παραεισαγωγης?

θα περνει αναβαθμισεις οταν θα περνουνε και τα αλλα τα ελληνικα απο γνωστα μαγαζια?

η θα περνει αναβαθμιση π.χ οταν βγει η αναβαθμιση για την Γαλλια?

πια η διαφορα του με ενα ακρως ελληνικο κινητο π.χ αγορασμενο απο γερμανο ?

Ειπαμε οχι.

1.Δεν ειναι παραεισαγωγης.

2.Θα παιρνει αναβαθμισεις οταν του το επιτρεπει το sales code του.Πολυ πιθανο να παρει αναβαθμιση πριν παρουν τα "ελληνικα"

3.Καμια διαφορα με το "ελληνικο" περα απο τη τιμη,ισως τις προεγκατεστημενες εφαρμογες και τη γλωσσα εγκαταστασης τη πρωτη φορα (που συνδεεται αμεσα με το sales code)

Που ακριβώς την έχει αυτή την επιλογή;

• The title was changed to Samsung Galaxy S4 (I9505)