nectargeorge1 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Πατάς ταυτόχρονα Home+Power Εναλλακτικά μέσα από το μενού, ενεργοποιείς τη λειτουργία swipe to capture Παιδιά καλημέρα, Η χρησιμότητα του print screen στο κινητό ποιά είναι? Να υποθέσω η ίδια με το pc... Sorry αν η ερώτηση είναι βλακεία αλλά ρωτάω επειδή βλέπω ότι αρκετοί θέλουν να μάθουν. Ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Kαλημερα, μια ερωτηση : εσας το wallpaper γινεται scroll αριστερα και δεξια οταν κινειστε αναμεσα στις homepages του TW Launcher? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsigo21 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλημέρα. Θελω να ρωτήσω, αν ξερετε, αν υπάρχει καποια εφαρμογη στο market για remote control για αποκοδικοποιητες νοβα, οτε η και αλλες συσκευές που δεν εχει το πρόγραμμα του κινητου. Το ρωτάω στο παρόν θέμα γιατι αφορα την συσκευή μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Kαλημερα, μια ερωτηση : εσας το wallpaper γινεται scroll αριστερα και δεξια οταν κινειστε αναμεσα στις homepages του TW Launcher? Ναι γίνεται scroll. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vwbestakos Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Καλημέρα. Θελω να ρωτήσω, αν ξερετε, αν υπάρχει καποια εφαρμογη στο market για remote control για αποκοδικοποιητες νοβα, οτε η και αλλες συσκευές που δεν εχει το πρόγραμμα του κινητου. Το ρωτάω στο παρόν θέμα γιατι αφορα την συσκευή μας. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.remotefairy Παράθεση Samsung Galaxy S24 Ultra 5G (SM-S928B/DS) (Snapdragon 8 Gen 3, 512GB, 12GB RΑΜ) Android 14 (OneUI v6.1). Samsung Galaxy Watch 4 LTE (SM-R875F) (Exynos W920, 16GB, 1.5GB RΑΜ) WearOS v5.0 (OneUI v6.0). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ναι γίνεται scroll. δεν ξερω γιατι δεν μου κανει εμενα . :blink: νομιζω εκανε στην αρχη αλλα πλεον σταματησε. Εβαλα και ομεγα 3.0 τωρα γυρισα σε prerooted ME2 με full wipe και παλι τιποτα. μονο στο Nova launcher μου κανει. καμια ιδεα? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Ούτε εμένα κάνει, και κάποιοι λένε δε γίνεται με TW... αν βρείτε λύση πείτε.. :) Ιδομενέα έχεις σίγουρα touchwiz? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά δε γίνεται scroll το wallpaper σε tw, σε καμία συσκευή της Samsung. Έχουν βγει modded tw κατά καιρούς στις συσκευές που το ενεργοποιούν, αλλά φυσικά θέλει root, και δε ξέρω αν ακόμα έχει βγει για το s4. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εμενα με drpoidna wall scroll κανει σε tw ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 εμενα με drpoidna wall scroll κανει σε tw ! Μέσω εφαρμογής δε το γνωρίζω...άλλωστε ο tw δεν ήταν ποτέ η επιλογή μου για να το ψάξω. Αλλά να υπάρχει default επιλογή για scrolling, όχι, δεν υπάρχει.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Μέσω εφαρμογής δε το γνωρίζω...άλλωστε ο tw δεν ήταν ποτέ η επιλογή μου για να το ψάξω. Αλλά να υπάρχει default επιλογή για scrolling, όχι, δεν υπάρχει.... Aκριβως.Out of the box,scroll δεν κανει Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Παιδιά δε γίνεται scroll το wallpaper σε tw, σε καμία συσκευή της Samsung. Έχουν βγει modded tw κατά καιρούς στις συσκευές που το ενεργοποιούν, αλλά φυσικά θέλει root, και δε ξέρω αν ακόμα έχει βγει για το s4. Aκριβως.Out of the box,scroll δεν κανει Thank you! Βρηκα κατι αλλα κανει και resize και γινεται μαπα το θεμα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2279523 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Αυτόν τον modded έχω κι εγώ γι αυτό κάνει scroll σε εμένα. Ξέχασα πριν να το αναφέρω... Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johntsia Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τελικά πώς τα πάει το S4 κάτω από τον ήλιο το έχει δοκιμάσει κανένας, πριν είχα το s2 και ήταν σκέτη απογοήτευση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Να ρωτησω βρε παιδια. Μπορω να μεταφερω εφαρμογες που εχω ηδη πληρωσει, απο το itunes στο galaxy s4, ή θα πρεπει τωρα να τα ξανασκάσω? Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τελικά πώς τα πάει το S4 κάτω από τον ήλιο το έχει δοκιμάσει κανένας, πριν είχα το s2 και ήταν σκέτη απογοήτευση. Τα παει πολυ μετρια.Ειδικα διπλα στο one που το τρεχω θελει αυξημενη φωτεινοτητα.Καλυτερα απο οτι θυμαμαι απο το s2 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδια επεσε το κινητο απο τα χερια της μανας μου πριν ερθει η θηκη με αποτελεσμα να εφλουδισει στην πανω δεξια γωνια και κατω αριστερη αλλα ειναι στο λεπτο μερος της οθονης οχι σαν αυτο που ειναι σαν αλουμινιο χοντρο στο πιο λεπτο μερο; που ειναι γυρω γυρω απο την οθονη. του θεμα ειναι να ξεφλουδισει αλλο:cry: Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthosffvll Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδιά εσεις που έχετε το σ4 μπορείτε να μου πειτε ποσο ανεβαίνει η θερμκρασια του κινητού οταν ας πουμε ειστε στο internet για περιπου 50 λεπτα??η παιζοντας καποιο game??εχω διαβασει να αναφερουν κατι τρελες θερμοκρασιες και τρομαζω!! και κατι ακομα οποις το ξερει τα σ4 απο αμερικη εχουν κλειδωμένο τον bootloader η οχι γιατη σκεφτομαι να παρω ενα απο εκει μην παρω και ειναι κλειδωμένος και την πατήσω!!:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδιά εσεις που έχετε το σ4 μπορείτε να μου πειτε ποσο ανεβαίνει η θερμκρασια του κινητού οταν ας πουμε ειστε στο internet για περιπου 50 λεπτα??η παιζοντας καποιο game??εχω διαβασει να αναφερουν κατι τρελες θερμοκρασιες και τρομαζω!! και κατι ακομα οποις το ξερει τα σ4 απο αμερικη εχουν κλειδωμένο τον bootloader η οχι γιατη σκεφτομαι να παρω ενα απο εκει μην παρω και ειναι κλειδωμένος και την πατήσω!!:O Νομίζω πρέπει να ποστάρεις στο θέμα με την υπερθέρμανση.Προσωπικά δεν έχω θέμα με τις θερμοκρασίες και ποτέ δεν είχα.Expansys από τα πρώτα κομμάτια και φοράει επίσημη γαλλική MDN. Από Αμερική θέλει προσοχή η αγορά καθώς αν είναι από Verizon,ΑΤ&Τ έχει κλειδωμένους τους bootloaders.Πολλή προσοχή η αγορά από Αμερική Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris15 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδια επεσε το κινητο απο τα χερια της μανας μου πριν ερθει η θηκη με αποτελεσμα να εφλουδισει στην πανω δεξια γωνια και κατω αριστερη αλλα ειναι στο λεπτο μερος της οθονης οχι σαν αυτο που ειναι σαν αλουμινιο χοντρο στο πιο λεπτο μερο; που ειναι γυρω γυρω απο την οθονη. του θεμα ειναι να ξεφλουδισει αλλο:cry: δεμ μπορει να γινει κατι για να φτιαχθει ε? Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 δεμ μπορει να γινει κατι για να φτιαχθει ε? Όλα γίνονται, απλώς δεν ξέρω πόσο θα στοιχίσει η αλλαγή στεφανιού. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evan66 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Να ρωτησω βρε παιδια. Μπορω να μεταφερω εφαρμογες που εχω ηδη πληρωσει, απο το itunes στο galaxy s4, ή θα πρεπει τωρα να τα ξανασκάσω? Εφαρμογές από itunes είναι για ios-apple ενώ το S4 είναι android. Αρα εντελώς διαφορετικά λειτουργικά και δεν γίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
virland Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Τα παει πολυ μετρια.Ειδικα διπλα στο one που το τρεχω θελει αυξημενη φωτεινοτητα.Καλυτερα απο οτι θυμαμαι απο το s2 Καλύτερα και από note 2, επιτέλους βλέπω....σίγουρα σε τέρμα φωτεινότητα βέβαια αλλά βλέπω! Παράθεση Xiaomi Mi5 White 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandit400 Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 παιδια επεσε το κινητο απο τα χερια της μανας μου πριν ερθει η θηκη με αποτελεσμα να εφλουδισει στην πανω δεξια γωνια και κατω αριστερη αλλα ειναι στο λεπτο μερος της οθονης οχι σαν αυτο που ειναι σαν αλουμινιο χοντρο στο πιο λεπτο μερο; που ειναι γυρω γυρω απο την οθονη. του θεμα ειναι να ξεφλουδισει αλλο:cry: φίλε αν εννοείς εδώ είσαι πολύ τυχερός όπως βλέπεις εγώ δεν ήμουν το λεπτό κομμάτι είναι το τελείωμα της οθόνης και δυστυχώς πάνε πακέτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2013 Γνωριζει κανεις αν στα android μας κινητα μπορουμε να βρουμε την πρωτη εκδοση του tapatalk, γιατι στο play store εχει μονο το tapatalk 2. Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts