Jump to content

[S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλα δεν σε απασχολει αφου θα βαλεις το μαμα πισω καπακι που εχει πανω το κυκλωμα nfc οποτε....

• Απαντήσεις 993
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω εχω γερμανικο κ μου "εσκασε" η μπαταρια..

Aκριβως το ιδιο επαθα και εγω σημερα.Δεν ''εσκασε'' ακριβως,αλλα φουσκωσε λιγο μπρος και πισω.Με ρουμανικο ειμαι,και προβλημα με τις μπαταριες εχουν πολλοι απ'οτι με ενημερωσαν φιλοι.

Δηλαδη,οταν πεφτει κατω απο το 40% σβηνει,και οταν το ξανανοιγω,ειμαι στο 14%:confused:.

Επικοινωνησα με smartec και μου ειπαν να περασω απο εκει.

Αντε τρεχα χαιδαρι τωρα:mad:

Εις άνθρωπος,ζήλω θείω πεπυρωμένος,ολόκληρον διορθώσασθαι δύναται χώραν.

Εμένα είχε φουσκώσει και αυτό που έκανε ήταν αναβοσβηνε η συσκευή. Έβαλα Μια άλλη που είχα και είδα βελτίωση και σε σχέση με το πόσο κρατούσε καινούργιο. Η μπαταρία είναι μάρκας polarcell η οποία είναι γερμανική και λέει 2900 mah και με nfc

Η σαμσουνγκ αντικαθιστα τις μπαταριες,σε εναν φιλο του την αλλαξαν,πανω η καινουργια εγραφε japan

Υπάρχει περίπτωση αν πάρουμε τις μπαταρίες των 3000 από πιο πάνω να έχουμε θέμα με τελωνείο;

Παιδιά καλησπέρα.. Σε Samsung s4, ξαφνικά η μπαταρία από 20%, έπεσε στο 3%. Το φόρτισα αμέσως μετά μέχρι το 55%, το χρησιμοποίησα κανά μισάωρο, light χρήση, και ξαφνικά το βλέπω στο 20%. Τι μπορεί να συμβαίνει; Έχω κάνει πρόσφατα την αναβάθμιση σε 4.3. Τα φώτα σας παρακαλώ.. Thanks.

Φιλε τσεκαρε αν η μπαταρια ειναι λιγο φουσκωμενη και αν ειναι made in japan αν ειναι τοτε το ποιο πιθανο εχεις και εσυ το κλασικο προβλημα που εχουν οι περισσοτερες made in japan μπαταριες του s4.

Αν εχεις αγορασει το κινητο σε λιγοτερο απο 6μηνες που εχει εγγυηση η μπαταρια πηγαινε το πισω να στην αλλαξουν.

Υπάρχει περίπτωση αν πάρουμε τις μπαταρίες των 3000 από πιο πάνω να έχουμε θέμα με τελωνείο;

Δεν είχα κάποιο τέτοιο πρόβλημα κανονικά μου ήρθαν μέσω του ταχυδρομείου .;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Φιλε τσεκαρε αν η μπαταρια ειναι λιγο φουσκωμενη και αν ειναι made in japan αν ειναι τοτε το ποιο πιθανο εχεις και εσυ το κλασικο προβλημα που εχουν οι περισσοτερες made in japan μπαταριες του s4.

Αν εχεις αγορασει το κινητο σε λιγοτερο απο 6μηνες που εχει εγγυηση η μπαταρια πηγαινε το πισω να στην αλλαξουν.

Το λοιπόν..

Η μπαταρία δεν είναι φουσκωμένη, και γράφει πάνω made in China.

Το κινητό είναι αγορασμένο πριν από 4 μήνες. Θα μου την αλλάξουν αν το πάω για εγγύηση;

Επίσης που το πηγαίνω;

Υπάρχει περίπτωση να φταίει η πρόσφατη αναβάθμιση σε 4.3 που έκανα;

Το λοιπόν..

Το κινητό είναι αγορασμένο πριν από 4 μήνες. Θα μου την αλλάξουν αν το πάω για εγγύηση;

Επίσης που το πηγαίνω;

Λογικα αν φταιει η μπαταρια ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα στην αλλαξουν.

Το πας ειτε σε καποιο εξουσιοδωτημενο samsung service παρε ενα τηλ την samsung να μαθεις ποιο ειναι ποιο κοντα στο σπιτι σου.

Και δεν νομιζω να φταιει η αναβαθμηση στην 4.3 εκδοση android.

Το λοιπόν..

Επίσης που το πηγαίνω;

Αφού έκανες αναβάθμιση φόρτισε την μπαταρία μέχρι το 100% και μετά άσε την να τελειώσει μέχρι να κλείσει το κινητό. Μετά φόρτισέ την πάλι μέχρι το 100% έχοντας το κινητό κλειστό. Μετά από αυτό χρησιμοποίησε το κινητό σου κανονικά.

Αν δεις ότι σου κάνει πάλι τα ίδια πήγαινε να δουν μήπως έχει πρόβλημα ώστε να στην αντικαταστήσουν.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Αυτο δεν μπορω να το ξερω.

Ισως γιατι πολλοι δεν κρατνε τα μαμα πισω πλαστικα και τα αλλαζουν με αποτελεσμα να μην υπαρχει και το nfc κυκλωμα οποτε...

Παντως θελετε να σας δειξω εικονες απο μαμα πισω καπακια που εχουν και το κυκλωμα nfc πανω και οποιαδηποτε μπαταρια και να βαλεις μια χαρα nfc εχεις.

Οριστε και η απόδειξη οσων λεω:

http://s5.postimg.org/6n9k2y0sn/image.png

Πιστευω κανει μπαμ που ειναι το nfc κυκλωμα ετσι????

Και αν πας σε καποιο μαγαζι και βγαλεις το πισω καλυμα οποιουδηποτε samsung galaxy s4 θα δεις και το κυκλωμα nfc που βλεπεις και στη φωτο.

Λες κατι σαν αυτη αν ναι τοτε ρε φιλε στην ουσια καταργεις το nfc κυκλωμα γιατι πρεπει να αλλαξεις και την μπαταρια αλλα και το πισω πλαστικο που εχει πανω το nfc κυκλωμα.

Εκτος αν εννοεις καποια αλλη zero lemon μπαταρια που ειναι τοσο λεπτη οσο και η μαμα μπαταρια του s4.

Παραπληροφορείς και επιμένεις κιόλας.

Το μαμά καπάκι ΔΕΝ έχει ενσωματωμένη NFC κεραία. Τα καπάκια που έχουν NFC πάνω έχουν και μεταλικούς ακροδέκτες που επικοινωνούν με το σώμα της συσκευής. Τέτοιο καπάκι είναι το original της Samsung που προσφέρει ασύρματη φόρτιση.

Η κεραία NFC στις συσκευές μας βρίσκεται στην μπαταρία.

Στο συνημμένο φαίνεται αυτό που σου λέω. Το ένα ζευγάρι ακροδεκτών αφορούν την ασύρματη φόρτιση και το δεύτερο είναι της NFC κεραίας. Στην περίπτωση αυτή μπαίνει κεραία στο καπάκι, γιατί το κύκλωμα ασύρματης φόρτισης προκαλεί παρεμβολές στην κεραία της μπαταρίας.

Παμε παλυ μια απο τα ιδια....

Το οτι ΜΕΡΙΚΑ I9505 μπορει να μην εχουν το nfc κυκλωμα στο πισω καπακι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ γιατι στου θειου μου το i9505 μια χαρα το εχει το κυκλωμα το πισω καπακι οπως ακριβως ειναι στη φωτο που ποσταρα.

Το οτι εσυ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ δεν σημαινει οτι ειναι λαθος απλα σημαινει οτι εσυ εισαι δυσπιστος τοσο απλα....

Παντως το πισω καλυμμα του κινητου του θειου μου ειναι ακριβως σαν αυτο που ποσταρα ποιο πανω και αν βγαλω το πισω καπακι εντελως και ανοιξω το κινητο το μενου nfc δεν υπαρχει πουθενα.

Αυτο τι σημαινει?????

Οτι λογικα το κυκλωμα nfc ειναι αυτο που βλεπεις στη φωτο τοσο απλα....

Να και ενα παραδειγμα για το πως ειναι η original flip samsung case για το note 2.

http://images04.olx.in/ui/20/77/93/1380944466_552717493_5-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-NFC-Supported-Leather-Flip-Back-Cover-Replace-Case-Mobile-Phones.jpg

http://cdn2.bigcommerce.com/server5800/8c4e0/products/4388/images/10115/samsung_n7100_back_cover_with_nfc_white_02__56446.1355559449.1280.1280.jpg

Μηπως θελεις να σου δειξω κι αλλες φωτος που αποδυκνιουν αυτο που λεω?

Οτι δηλαδη ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ το nfc κυκλωμα ειναι στο πισω καπακι και οχι στην μπαταρια του κινητου.

Και δεν ξερω αν το προσεξες λεω ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ετσι....

Αυτο το κανονιζει η καθε εταιρια κινητου αναλογα με το μοντελο ετσι....

Edited by fits13

Παμε παλυ μια απο τα ιδια....

Το οτι ΜΕΡΙΚΑ I9505 μπορει να μην εχουν το nfc κυκλωμα στο πισω καπακι ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ γιατι στου θειου μου το i9505 μια χαρα το εχει το κυκλωμα το πισω καπακι οπως ακριβως ειναι στη φωτο που ποσταρα.

Το οτι εσυ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ δεν σημαινει οτι ειναι λαθος απλα σημαινει οτι εσυ εισαι δυσπιστος τοσο απλα....

Παντως το πισω καλυμμα του κινητου του θειου μου ειναι ακριβως σαν αυτο που ποσταρα ποιο πανω και αν βγαλω το πισω καπακι εντελως και ανοιξω το κινητο το μενου nfc δεν υπαρχει πουθενα.

Αυτο τι σημαινει?????

Οτι λογικα το κυκλωμα nfc ειναι αυτο που βλεπεις στη φωτο τοσο απλα....

Να και ενα παραδειγμα για το πως ειναι η original flip samsung case για το note 2.

http://images04.olx.in/ui/20/77/93/1380944466_552717493_5-Samsung-Galaxy-Note-2-N7100-NFC-Supported-Leather-Flip-Back-Cover-Replace-Case-Mobile-Phones.jpg

http://cdn2.bigcommerce.com/server5800/8c4e0/products/4388/images/10115/samsung_n7100_back_cover_with_nfc_white_02__56446.1355559449.1280.1280.jpg

Μηπως θελεις να σου δειξω κι αλλες φωτος που αποδυκνιουν αυτο που λεω?

Οτι δηλαδη ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΝΗΤΑ το nfc κυκλωμα ειναι στο πισω καπακι και οχι στην μπαταρια του κινητου.

Και δεν ξερω αν το προσεξες λεω ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ετσι....

Αυτο το κανονιζει η καθε εταιρια κινητου αναλογα με το μοντελο ετσι....

Βρίσκεσαι σε νήμα που αφορά το GT-I9505, και ο συμφορουμίτης παραπάνω ρωτούσε για μπαταρίες που αφορούν το τηλέφωνο του νήματος. Εσύ ισχυρίστηκες πως η κεραία NFC βρίσκεται στο καπάκι.

Καταρχήν η φωτογραφία στο αρχικό σου post ΔΕΝ έχει κεραία NFC. Υπάρχει κάτι σαν εσοχή, αλλά δεν περιέχει κάτι. Το "λογικά" είναι άστοχο. Έτσι είναι όλα τα unbranded GT-I9505 που κυκλοφόρησαν, κανένα τους δεν έχει NFC στο καπάκι.

Επίσης οι φωτογραφίες που μου έδειξες αφορούν το Note 2. Ναι, το Note 2 είχε την κεραία στο καπάκι. Σου υπενθυμίζω όμως ότι βρισκόμαστε σε νήμα για το S4, και αναφερόσουν στο S4 επιμένοντας πως η κεραία είναι στο καπάκι.

Το τι συμβαίνει σε άλλα μοντέλα και σε άλλες συσκευές δεν αφορά το παρόν νήμα.

Δηλαδη τα unbranded i9505 εχουν ολα το κυκλωμα nfc στην μπαταρια και κανενα στο καπακι???

Και αυτο το κυκλωμα που εχουν ολα τα πισω καπακια των unbranded(Π.χ. γερμανικα ή γαλικα) samsung galaxy s4 τι ειναι????

Εγω σου ειπα τη ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΜΠΕΙΡΙΑ το αν τη πιστευεις ή οχι ειναι δικαιωμα σου αλλα εγω ειχα την υποχρεωση να την αναφερω.

Και το ξαναλεω το οτι οταν βγαζω το πισω καπακι δεν υπαρχει πουθενα στο μενου nfc σαν επιλογη καν και με το που βαζω το πισω καπακι δια μαγειας εμφανιζονται οι επιλογες nfc αυτο σημαινει πολλα.

Λοιπον ΜΗΝ το τραβηξουμε αλλο.

Ο καθε ενας εχει την αποψη του και δεν προκειτε να του την αλλαξει ο αλλος.

Για τελευταία φορά!

Τα Galaxy S4 έχουν την κεραία του NFC στην μπαταρία! Όχι μερικά Galaxy S4, όλα τα Galaxy S4!

Τα Galaxy Note έχουν την κεραία στο πίσω καπάκι.

Αυτό που βλέπεις στο καπάκι του Galaxy S4 είναι οδηγός για το που θα μπει το αυτοκόλλητο με το NFC αν κάποιος θέλει να βάλει πρόσθετο.

Μην με αναγκάσεις να επανέλθω σε αυτό το θέμα πάλι το οποίο για τελευταία φορά θεωρείται λήξαν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

O superuser εχει δικιο.

Αυτο που βλεπεις δεν ειναι κυκλωμα αλλα αποτελεσμα απο επιφανειακη κατεργασια στο πλαστικο!

Κανε αναζητηση στο google σχετικα με 'φρεζαρισμα, κονδυλια,επιφανειακη κατεργασια (μηχανολογικα)' και θα καταλαβεις τι ειναι.

Το τι θα μπορει να μπει σε αυτη την εσοχη ειναι αλλο θεμα.....

Υ.Γ. (περιπου σαν το αριστερο στην εικονα με επιπεδη κεφαλη)

Υ.Γ. Κατι μαθαμε απο τη σχολη τελικα :)

Edited by nick_souvlaki

χαχαχα έχουν βγεί μαχαίρια για το NFC :-)

αν το καπάκι έχει NFC μου κάνει, αν το καπάκι πάλι έχει οδηγό για το πως να κολήσουμε το NFC ώστε να έχει κεραία σε περίπτωση που η μπαταρία δεν υποστηρίζει NFC.. και αυτό μου κάνει! (αρκεί να βρω κεραία).

Σταματήστε να τσακώνεστε για το τι γίνεται με το NFC. Αν ο fits βγάλει το καπάκι του τηλεφώνου και δοκιμάσει αν παίζει το NFC, θα δεί αν το διαβάζει ή οχι. Σε εκείνη τη περίπτωση... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο δικό του, είναι πάνω στο καπάκι. Συμφωνώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το NFC θα είναι στην μπαταρία, γιατί δεν γίνεται όλοι οι κατασκευαστές να είναι βλάκες όταν λένε πως η μπαταρία τους υποστηρίζει ή όχι το NFC.

χαχαχα έχουν βγεί μαχαίρια για το NFC :-)

αν το καπάκι έχει NFC μου κάνει, αν το καπάκι πάλι έχει οδηγό για το πως να κολήσουμε το NFC ώστε να έχει κεραία σε περίπτωση που η μπαταρία δεν υποστηρίζει NFC.. και αυτό μου κάνει! (αρκεί να βρω κεραία).

Σταματήστε να τσακώνεστε για το τι γίνεται με το NFC. Αν ο fits βγάλει το καπάκι του τηλεφώνου και δοκιμάσει αν παίζει το NFC, θα δεί αν το διαβάζει ή οχι. Σε εκείνη τη περίπτωση... ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ στο δικό του, είναι πάνω στο καπάκι. Συμφωνώ ότι στις περισσότερες περιπτώσεις το NFC θα είναι στην μπαταρία, γιατί δεν γίνεται όλοι οι κατασκευαστές να είναι βλάκες όταν λένε πως η μπαταρία τους υποστηρίζει ή όχι το NFC.

Φίλε μου, δεν έχει βγει κανένα S4 με την κεραία στο καπάκι. Αν σε ενδιαφέρει να έχεις NFC στο κινητό σου φρόντισε να πάρεις μια μπαταρία που να έχει πάνω της κεραία.

Γίνεται να σταματήσει αυτό το παραλήρημα με το NFC;

Το είχα πει μια φορά και θα το ξαναπώ για να τελειώνουμε. Όποιος μπει στον κόπο να διαβάσει το Εγχειρίδιο χρήσης του Galaxy S4 στην σελίδα 72 θα δει που είναι η κεραία του NFC.

Αυτό δεν επιδέχεται κριτικής διότι είναι το επίσημο Εγχειρίδιο χρήσης της Samsung. Αν κάποιος έχει το NFC στο καπάκι και όχι εκεί που λέει το Εγχειρίδιο χρήσης ας ζητήσει το λόγο από την Samsung.

Οποιοδήποτε μήνυμα στη συνέχεια που αφορά το NFC θα αφαιρείται χωρίς προειδοποίηση!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Καλησπέρα,

Διάβασα το θέμα και βλέπω ότι κάποιες συσκευές βγάζουν 4 και 5 ώρες οθόνη, αν είναι δυνατόν να μας πείτε περίπου πως έχετε στήσει το τηλέφωνο και τα καταφέρνετε. Εγώ έχω την συσκευή δύο μήνες τώρα περίπου και δεν έχω βγάλει ποτέ πάνω από 3,5 ώρες οθόνη (και αυτό ήταν μια φορά). Συνήθως βγάζω κανένα 2,5 άρι. Είμαι με official, δίχως root με τα καλούδια της samsung απενεργοποιημένα και με wifi-3g..ενδεικτικά ανεβάζω και κάποια screeshot:

http://2.bp.blogspot.com/-XQXjvAQKU_0/UpCaLRbdTPI/AAAAAAAABQw/GV9ABOyS3Vo/s320/2013-11-23+11.59.43.png http://4.bp.blogspot.com/-i0AD8cYTtxc/UpCaLt0eVvI/AAAAAAAABQ0/b0IYbuPOqv8/s320/2013-11-23+12.04.22.png

την στιγμή των screenshots είμαι σε 1 ώρα και 54 λεπτά οθόνη και 47 λεπτά κλήσεις

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ και 3 μέρες και χωρίς κάποιο προφανή λόγο η μπαταρία αδειάζει πάρα πολύ γρήγορα..

έχω κάνει επανεκίννηση, δεν τρέχει κανένα application, με κλειστά wifi ,4g, gps εκτός αν τα χρειαστώ για λίγο καθε μέρα και δε μου βγάζει μια μέρα από 9 μέχρι 6 το απόγευμα:wacko:

ενδεικτικό είναι ότι το βράδυ μετά απο 7 ώρες σε αναμονή έχασα το 25% σε μπαταρία..

τι προτείνετε?

τώρα το φορτίζω κ μετά θα ελέγξω και τη μπαταρία για φούσκωμα ή κατι άλλο.

υπάρχει περίπτωση να εμπίπτω στην περίπτωση αντικατάστασης από τη samsung?

το κινητό είναι 4 μηνών.

καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι εδώ και 3 μέρες και χωρίς κάποιο προφανή λόγο η μπαταρία αδειάζει πάρα πολύ γρήγορα..

έχω κάνει επανεκίννηση, δεν τρέχει κανένα application, με κλειστά wifi ,4g, gps εκτός αν τα χρειαστώ για λίγο καθε μέρα και δε μου βγάζει μια μέρα από 9 μέχρι 6 το απόγευμα:wacko:

ενδεικτικό είναι ότι το βράδυ μετά απο 7 ώρες σε αναμονή έχασα το 25% σε μπαταρία..

τι προτείνετε?

τώρα το φορτίζω κ μετά θα ελέγξω και τη μπαταρία για φούσκωμα ή κατι άλλο.

υπάρχει περίπτωση να εμπίπτω στην περίπτωση αντικατάστασης από τη samsung?

το κινητό είναι 4 μηνών.

Η εγγύηση για την μπαταρία ισχύει για 6 μήνες οπότε αν είναι να πας για αντικατάσταση πάνε στα κοντά...

Καλησπέρα,

Διάβασα το θέμα και βλέπω ότι κάποιες συσκευές βγάζουν 4 και 5 ώρες οθόνη, αν είναι δυνατόν να μας πείτε περίπου πως έχετε στήσει το τηλέφωνο και τα καταφέρνετε. Εγώ έχω την συσκευή δύο μήνες τώρα περίπου και δεν έχω βγάλει ποτέ πάνω από 3,5 ώρες οθόνη (και αυτό ήταν μια φορά). Συνήθως βγάζω κανένα 2,5 άρι. Είμαι με official, δίχως root με τα καλούδια της samsung απενεργοποιημένα και με wifi-3g..ενδεικτικά ανεβάζω και κάποια screeshot:

http://2.bp.blogspot.com/-XQXjvAQKU_0/UpCaLRbdTPI/AAAAAAAABQw/GV9ABOyS3Vo/s320/2013-11-23+11.59.43.png http://4.bp.blogspot.com/-i0AD8cYTtxc/UpCaLt0eVvI/AAAAAAAABQ0/b0IYbuPOqv8/s320/2013-11-23+12.04.22.png

την στιγμή των screenshots είμαι σε 1 ώρα και 54 λεπτά οθόνη και 47 λεπτά κλήσεις

Κατ αρχάς οι 4.5-5 ώρες που μου έβγαζε με 3g είναι με το I9500 που δε έχει LTE το οποίο καταναλώνει πολύ μπαταρία. Και γίνονται με συνολική χρήση γύρω στις 16ωρες.

Δεύτερον τέτοιες επιδόσεις είχα με 4.2.2

Με την 4.3 δεν πιάνω τέτοιους χρόνους.

Τρίτον δεν μιλάω ποτέ τόσο πολύ. Κάνω το πολύ καμιά 20αρια κλήσεις με συνολικό χρόνο ομιλίας το πολύ 20-25 λεπτά. Αν το 3g δεν έχει καλό σήμα η κατανάλωση στην ομιλία είναι μεγάλη.

Έχω παντού πολύ καλύτερο σήμα απ ότι στην Ελλάδα όπου σε εσωτερικούς χώρους το 3g είναι άστα να πάνε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κατ αρχάς οι 4.5-5 ώρες που μου έβγαζε με 3g είναι με το I9500 που δε έχει LTE το οποίο καταναλώνει πολύ μπαταρία. Και γίνονται με συνολική χρήση γύρω στις 16ωρες.

Δεύτερον τέτοιες επιδόσεις είχα με 4.2.2

Με την 4.3 δεν πιάνω τέτοιους χρόνους.

Τρίτον δεν μιλάω ποτέ τόσο πολύ. Κάνω το πολύ καμιά 20αρια κλήσεις με συνολικό χρόνο ομιλίας το πολύ 20-25 λεπτά. Αν το 3g δεν έχει καλό σήμα η κατανάλωση στην ομιλία είναι μεγάλη.

Έχω παντού πολύ καλύτερο σήμα απ ότι στην Ελλάδα όπου σε εσωτερικούς χώρους το 3g είναι άστα να πάνε.

Εγω που οταν γυρναω απο τη δουλεια, που ειμαι στο δρομο με το αμαξι ολη την ωρα και εχω μιαμιση ωρα κλησεις με μη σταθερο σημα (κινουμαι) και 3g ανοιχτο ας πουμε, και οχι πολυ ωρα ανοιχτη οθονη (40' - μια ωρα χοντρικα) και γυρναω με μπαταρια απο 50-60 ειμαι καλα ας πουμε με την 4.3?

Μάριος...

• The title was changed to [S4] Η εμπειρία σας με τη μπαταρία