Te_salat Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Χαχαχα....εδω δειτε χαλια..ΠΑΛΙ.... 63%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν θα το δεις αυτό στο 90% και με ελάχιστη χρήση οθόνης. Άστο να πέσει στο 30% και με σοβαρή χρηση. Μετα θα δεις τα ποσοστά. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δε με καταλαβες.....το ποσοστο ειναι του γ@συστηματος...ΑΥΤΟ την τρωει... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2013 Δε με καταλαβες.....το ποσοστο ειναι του γ@συστηματος...ΑΥΤΟ την τρωει... Κατάλαβα αλλά λέω ότι αν δουλέψεις τη συσκευή θα δεις ότι θα πέσει αρκετά χαμηλά. Μπορεί σ αυτό το 9% να έκανες κάποιες εργασίες που στο status καταγράφονται σαν Λειτουργιες συστήματος Android. Είναι κατι που βλέπουμε τώρα με την 4.3. Συνεχίζω να πιστεύω οτι κάποιες εφαρμογές τρίτων δεν έχουν προσαρμοστεί σωστά στην 4.3 και προκαλούν αυτο το φαινόμενο. Στο δικό μου μετά από διαγραφή του viber και επανεγκατασταση χωρίς επαναφορά του backup των δεδομένων, επανήλθε η καλη αυτονομία αν και οχι ακριβως στα επίπεδα της 4.2.2 Όμως το ποσοστό του συστήματος δεν ανεβαίνει πάνω από 13%. Δεν ξερω μηπως φταίει οτι μετα την εγκατάσταση επανέφερα backup δεδομένων μεσω helium. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ε τοτε το ιδιο λεμε φιλε te_salat...απλα το δοκιμασα αρκετες μερες αυτο που λες μεχρι που αγανακτησα και το ποσταρα...... Κατι αλλο τωρα...μου τη βαρεσε και εκανα update ΟΛΕΣ τις εφαρμογες....παλαιοτερα εκανα μονο αυτες που με ενδιεφεραν...Ξαφνικα σταματησε το συστημα να ξοδευει μπαταρια...ΜΗΠΩΣ ντε και καλα ηθελε ενημερωση και απασχολουσε το συστημα???Τι να πω.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Ε τοτε το ιδιο λεμε φιλε te_salat...απλα το δοκιμασα αρκετες μερες αυτο που λες μεχρι που αγανακτησα και το ποσταρα...... Κατι αλλο τωρα...μου τη βαρεσε και εκανα update ΟΛΕΣ τις εφαρμογες....παλαιοτερα εκανα μονο αυτες που με ενδιεφεραν...Ξαφνικα σταματησε το συστημα να ξοδευει μπαταρια...ΜΗΠΩΣ ντε και καλα ηθελε ενημερωση και απασχολουσε το συστημα???Τι να πω.... Ακριβώς αυτό χρειάζονταν. Και πιθανώς ενα wipe kashe. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2013 Και για πρωτη φορά 4μιση ώρες οθόνη.. Όλες με wifi,φωτεινότητα στη μέση χειροκίνητα. Χωρίς προσπάθεια για χρόνο καλό, απλα μου φάνηκε ατελείωτη και κοίταξα πριν σβήσει στατιστικά. https://www.dropbox.com/sc/t0tqexhs419j8fk/5MDTvNouTo 4.2.2 mga.Την έστησα πριν μερικές μέρες, απλα ρουτ και σβήσιμο περιττών εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 4.2.2 mga.Την έστησα πριν μερικές μέρες, απλα ρουτ και σβήσιμο περιττών εφαρμογών. Παλαιότερα κάποιος είχε ανεβάσει μια λίστα με τις εργιστασιακές εφαρμογές που είναι άνετο να παγώσουμε από το titanium, αλλά κ τι αφορούσε η κάθε εφαρμογή. Ψάχνω να το βρω αλλά δε το βρίσκω. Μήπως έχει κανείς αυτή τη λίστα; Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Παλαιότερα κάποιος είχε ανεβάσει μια λίστα με τις εργιστασιακές εφαρμογές που είναι άνετο να παγώσουμε από το titanium, αλλά κ τι αφορούσε η κάθε εφαρμογή. Ψάχνω να το βρω αλλά δε το βρίσκω. Μήπως έχει κανείς αυτή τη λίστα; Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315904 Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mazanostra Δημ. November 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2013 Διάβασε εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2315904 Πρέπει να βάλουμε κ στο Myphone ένα thanks κουμπάκι στις αναρτήσεις :thanks::bow: Ευχαριστώ! Παράθεση :respect: στον gkalen και τις rom του! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Και για πρωτη φορά 4μιση ώρες οθόνη.. Όλες με wifi,φωτεινότητα στη μέση χειροκίνητα. Χωρίς προσπάθεια για χρόνο καλό, απλα μου φάνηκε ατελείωτη και κοίταξα πριν σβήσει στατιστικά. https://www.dropbox.com/sc/t0tqexhs419j8fk/5MDTvNouTo 4.2.2 mga.Την έστησα πριν μερικές μέρες, απλα ρουτ και σβήσιμο περιττών εφαρμογών. Εμένα με οθόνη κάτω από την μέση πέφτει πολύ γρήγορα η μπαταρία... Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Το μενού *#0228# εμφανίζει ένα "quick start" κουμπί κάτω. Αυτό κάνει ένα είδος calibrate την μπαταρία; Καθε φορά που το πατάω αλλάζει η ενδειξη της μπαταρίας (πάντα προς τα κάτω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Και μετα??? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Και μετα??? Αν αυτό απευθύνεται σε εμένα , ρωτάω και εγώ να δω τι ειναι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ναι ..μετα αυτον τον κωδικο...τι γινετε με την μπαταρια.....καλιμπραρετε και..?? Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ackel Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 Ναι ..μετα αυτον τον κωδικο...τι γινετε με την μπαταρια.....καλιμπραρετε και..?? π.χ. Από το 15% μετά το quick start μπορεί να πέσει στο 3% η μπαταρία. Το ξαναφορτιζω και μετά παλι η ίδιο συμπεριφορά όταν ξανακάνω το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι calibration ή ότι άλλο, γι'αυτό ρωτάω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 π.χ. Από το 15% μετά το quick start μπορεί να πέσει στο 3% η μπαταρία. Το ξαναφορτιζω και μετά παλι η ίδιο συμπεριφορά όταν ξανακάνω το ίδιο. Δεν ξέρω αν είναι calibration ή ότι άλλο, γι'αυτό ρωτάω. Kαι calibration να ειναι αποκλειεται να πεφτει τοσο. Μιλαμε για ενα 12%. Μεγαλο ποσοστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_dellis Δημ. November 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2013 (edited) Kαι calibration να ειναι αποκλειεται να πεφτει τοσο. Μιλαμε για ενα 12%. Μεγαλο ποσοστο. και εμενα αυτο κανει αν βαλω τον κωδικο..τι παιζει?? περιεργο.... μηπως στην επομενη φορττιση δειξει σωστα? edit:απο 60% πηγε 48% και μετα απο 10 λεπτα πηγε 52% !!!!!!!θα με τρελανει!!!! Edited November 4, 2013 by theo_dellis Παράθεση Galaxy S4 i9500 Purple Mirage Galaxy tab 10.1 gt-p7500 3g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 και εμενα αυτο κανει...τι παιζει?? περιεργο.... μηπως στην επομενη φορττιση δειξει σωστα? edit:απο 60% πηγε 48% και μετα απο 10 λεπτα πηγε 52% !!!!!!!θα με τρελανει!!!! Και εγω αναρωτιεμαι... Δεν ξερω γιατι μπορει να το κανει αυτο. Το οτι ανεβηκε παντως ειναι θετικο :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τα ίδια μου κάνει τελευταίο και και στα 3 κινητά (oppo find 5, xperia p, galaxy s3) δεν ξέρω τι ευθύνεται παντός και στα 3 ταυτόχρονα άρχισε να το κάνει Calibration δεν βοηθάει πάντως Μιλάμε για ανεβοκατεβασματα απο 5% έως 15% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδια μηπως και σε εσας τα επαιξε η μπαταρια? Γιατι απ' οτι διαβαζω εδω τα γερμανικα s4 εχουν πολλα κρουσματα με ελλατωματικες μπαταριες. Καλου/κακου δεν βλεπετε αν ειναι λιγο φουσκωμενη η μπαταρια σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Παιδια μηπως και σε εσας τα επαιξε η μπαταρια? Γιατι απ' οτι διαβαζω εδω τα γερμανικα s4 εχουν πολλα κρουσματα με ελλατωματικες μπαταριες. Καλου/κακου δεν βλεπετε αν ειναι λιγο φουσκωμενη η μπαταρια σας? Αλλο λενε τα παιδια. Δεν το κανει ξαφνικα. Οι ιδιοι πατανε την επιλογη quick start και η ενδειξη μετα κανει τα δικα της. Οσον αφορα για τις μπαταριες νομιζω μονο οι made in china εχουν θεμα. (υπαρχουν και οι made in korea) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 Τι ακριβως κανει το quick start δηλαδη και αφου βγαζει προβληματα ποιος ο λογος να το κανεις εξ' αρχης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris10 Δημ. November 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2013 εμενα σε χρηση που κανω εγω παντα ανοιχτα wifi 3g μου κραταει 2 μερες. οταν ομως ολη μερα παιζο με αυρο 1 μερα. Παράθεση SAMSUNG NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heroquest Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 εγω εχω γερμανικο κ μου "εσκασε" η μπαταρια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. November 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2013 εγω εχω γερμανικο κ μου "εσκασε" η μπαταρια.. Μade in china ηταν? Ή made in korea η μπαταρια σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts