fits13 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πως ακριβως επιτυχανετε αυτο? Εχουν κατι το ιδιαιτερο αυτου του ειδους οι θηκες ωστε να το αναγνωριζει το κινητο ή οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fenom1629398230 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εχω και Bumper και View Cover και απλη σιλικόνη. Την καλύτερη προστασια την προσφέρει η σκληρή σιλικόνη καθώς βαρενει το κινητό στο πισω μερος και στην πτώση πεφτει με την πλάτη. Επισης και ενα απλο screen protector για αποφυγη γρατζουνιων κτλ. Νομιζω ειναi η πιο οικονομική και καλη λύση. Στην καθημερινότητα δεν εχω πρόβλημα. Για πιο extreme καταστασεις....OTTERBOX. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Η S-view προστατεύει μόνο την οθόνη απο γρατσουνιές και την κρατά καθαρή. Όμως δίνει κράτημα και δύσκολα θα σου φύγει απο το χέρι. Σε πτώση παραμένει κλειστή. Μου έχει πέσει το note 2 αλλά και το S4 απο το τραπέζι όχι απο τα χέρια. Η πρόσοψη παρέμεινε κλειστή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bromonano2 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Πως ακριβως επιτυχανετε αυτο? Εχουν κατι το ιδιαιτερο αυτου του ειδους οι θηκες ωστε να το αναγνωριζει το κινητο ή οχι? Με μαγνητικό πεδίο. Ουσιαστικά έχει ένα μαγνητακι κάπου χωμένο η θήκη και το κινητό καταλαβαίνει πότε κλείνει η θήκη. Γίνετε μόνο στο s4 και το Note 3 διότι μόνο αυτά έχουν τον κατάλληλο αισθητήρα. Βέβαια έχουν βγει και κάποια άλλα modes στο xda που δουλεύουν και σε άλλα κινητά, αλλά με τον proximity sensor αλλά έχουν κατανάλωση μπαταρίας γιατί δουλεύει συνέχεια ο sensor. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Δεν ρωτησα αυτο αλλα ρωτησω πως καταλαωβαινει ποιο σημειο ακριβως της οθονης πρεπει να κρατησει ανοιχτο ακομα και οταν ειναι κλειστο το καπακι αν εχει στο ανοιγμα κατι που να δειχνει στο κινητο οτι ειναι ανοιχτο παρολο που η θηκη ειναι κλειστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Αφου εκει ειναι το ανοιγμα (παραθυρακι),εκει μενει ανοιχτο.... Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Ναι ρε φιλε απλα θελω να μαθω πως αναγνωρισει ποιο σημειο ειναι ανοιχτο το κινητ με ποια τεχνολογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 5, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Το να είναι προκαθορισμένο που θα γίνεται η απεικόνιση στο κινητό όταν θα ενεργοποιείται το S View και να φτιάχνονται οι θήκες σύμφωνα με αυτό δεν είναι πιο απλό;:confused: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εχει παρει κανεις αυτη ή παρομοια θηκη να μου πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Μία ερώτηση αν μπορείς φίλε Δημήτρη.Με το screen protector αυτό ξεχνάς γδαρσίματα στο τζάμι του protector ή είναι απλά για να προστατεύει την οθόνη?Εννοώ αν είναι ανθεκτικό σαν το Gorilla Glass της οθόνης και με απλή χρήση σε τσέπη χωρίς flip case αν θα γρατζουνιστεί από την χρήση.:) Ακριβώς αυτό, ξεχνάς τα γδαρσίματα, έχει επιφανειακή σκληρότητα 8-9 (9 έχει μόνο το διαμάντι, πληροφοριακά και όπως καταλαβαίνεις...) θα χρειαστείς πολύ προσπάθεια για να την γδάρεις. Επιπλέον, σαν καλή ολεοφοβική που είναι δεν πιάνει βρωμιά και δακτυλιές με τίποτα, λέμε! Και η αίσθηση που έχει στον χειρισμό, τέλεια! Πραγματικά άξιζε (τα ουκ ολίγα) λεφτά που έδωσα για να την πάρω. Αν αντέχει η τσέπη σου σου την συστήνω ανεπιφύλακτα :) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 http://www.ebay.com/itm/Samsung-64GB-micro-SD-card-PRO-class-10-UHS-I-SDXC-64G-memory-microSD-microSDXC-/251352567704?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item3a85c7cf98 :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Εχει παρει κανεις αυτη ή παρομοια θηκη να μου πει εντυπωσεις? Έχει πάρει ένας φίλος μια παρόμοια αλλά γνήσια, της samsung αν είσαι αριστερόχειρας (όπως είμαι εγώ) δεν είναι καθόλου βολική καθως για να την χειριστεις θα πρέπει να την διπλώνεις Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2013 Νομιζω η samsung δεν εχει κυκλοφορησει τετοιου ειδους θηκη φιλε μου. Αυτη που κυκλοφορει η samsung ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΣ το πισω πλαστικο του κινητου με αυτο της θηκης ενω σε αυτη που δειχνω στην παραπανω φωτο ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ απλα κουμπωνει το κινητο στις 4 γωνιες ετσι ως ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Νομιζω η samsung δεν εχει κυκλοφορησει τετοιου ειδους θηκη φιλε μου. Αυτη που κυκλοφορει η samsung ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΣ το πισω πλαστικο του κινητου με αυτο της θηκης ενω σε αυτη που δειχνω στην παραπανω φωτο ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑΣ ΤΙΠΟΤΑ απλα κουμπωνει το κινητο στις 4 γωνιες ετσι ως ειναι. Μάλλον δεν προσέχεις τι γράφω.... ρώτησες για αυτήν η ΠΑΡΟΜΟΙΑ θήκη, αυτή που είπα είναι παρόμοια υπό την έννοια ότι έχει αυτό το κάλυμμα και είπα ότι για μένα, τουλάχιστον, που είμαι αριστερόχειρας είναι δύσχρηστη. Όπως και κάθε άλλη θήκη που απαιτεί και τα 2 χέρια για να κάνεις την δουλεία σου. Στην συγκεκριμένη πρέπει να γυρίζεις το κάλυμμα της από κάτω από το κινητό πράγμα εντελώς άβολο (γνώμη μου, πάντα, έτσι;) Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Επειδη στο s2 που ειχα μεχρι προτεινως ειχα τετοιου ειδους θηκη που ανοιγε απο το αριστερο μερος μια χαρα το δουλευα με το ενα χερι το κινητο καθοτι δεξιόχειρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolo20 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γεια σας,θέλω να πάρω προστατευτικό για την οθόνη.Τι μου προτείνετε;Και απο ebay παραγγελία δεν υπάρχει πρόβλημα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γεια σας,θέλω να πάρω προστατευτικό για την οθόνη.Τι μου προτείνετε;Και απο ebay παραγγελία δεν υπάρχει πρόβλημα! Με το gorilla glass 3 δεν είναι απαραίτητο πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Με το gorilla glass 3 δεν είναι απαραίτητο πάντως. +1000 ... Το λεω εδω και καιρο αλλα δε με ακουν..συνηθησαν στις παλιες ''καλες'' οθονες και δεν μπορουν χωρις ''''προστασια''''.......και τωρα...σταυρωστε με:lol: Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jpcupra Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Βρε συ δω σε αλλα δυο παλικαρια επεσε και εγινε θρυψαλα. Ποιο γκοριλα και καμηλοπαρδαλη λεμε... :D Παράθεση dsg ftw! :cool: @Jordan@ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Γιατί είπε κανένας ότι δεν σπάει? Προστασία απο γρατσουνιές προσφέρει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Βρε συ δω σε αλλα δυο παλικαρια επεσε και εγινε θρυψαλα. Ποιο γκοριλα και καμηλοπαρδαλη λεμε... :D Τι εννοεις αμα βαλουμε ζελατινα μπορουμε να το πεταμε ενω αν δεν βαλουμε σπαει???παλαιοτερα οι ζελατινες ηταν για γρατζουνιες..τωρα στο gorilla3 πιστεψε ΔΕ χρειαζετε..το ξαναλεω..Για γρατζουνιες.. Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Δηλαδη στην ουσια μας λες οτι το παρακατω βιντεο ισχυει τουλαχιστον οσο αφορα τις γρατζουνιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ΔΕΝ θα δω κανενα βιντεο που μου παραθετεις....σου λεω προσωπικη εμπειρια και γνωμη Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
urbanlegent Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 Παιδια θελω να παρω το galaxy s4 . Αλλα διαβασα οτι σπαει η οθονη ευκολα χωρις πεσιμο .μονο με ελαχιστη πιεση στην οθονη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. October 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2013 ΔΕΝ θα δω κανενα βιντεο που μου παραθετεις....σου λεω προσωπικη εμπειρια και γνωμη Γιατι δεν θα δεις κανενα απο τα βιντεο που σου παραθετω? Δεν σε εβρισα ξερεις απλα σου ειπα να δεις το παραπανω βιντεο για να καταλαβουμε και οι δυο κατα ποσο scratch protect ειναι το gorilla glass 3. Παιδια θελω να παρω το galaxy s4 . Αλλα διαβασα οτι σπαει η οθονη ευκολα χωρις πεσιμο .μονο με ελαχιστη πιεση στην οθονη Δεν νομιζω να ισχυει κατι τετοιο γιατι αν ειναι ετσι τοτε τα samsung galaxy note που ειναι ακομα ποιο μεγαλα θα επρεπε να σπανε με το παραμικρο. Βεβαια θα μπορουσες να παρεις μια σκληρη θηκη και να σου προστατευει εως ενα ποσοστο να συμβει κατι τετοιο στο κινητο σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts